Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα roodie και καλες βολτες!

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demaki88 έγραψε:κ ο τσοχασοπουλος για ποτε βγηκε απο την φυλακη χαμπαρι δεν πηραμε!!
Εχεις δικιο Ντεμακι! ΔΕΝ πηραμε χαμπαρι για πλα ΔΕΝ βγηκε ποτε απο τη φυλακη. Ειναι ακομη μεσα, ακομη γινονται δικες, δεν εχει παρθει καποια τελεσιδηκη αποφαση. Απο που ενημερωνεστε ηθελα να ηξερα και η παραπληροφορηση παει συννεφο;; Τουλαχιστον να λετε υποθεσεις αλλα να μην διαστρεβλωνετε τα γεγονοτα, κατι το οποιο δεν συναιβει ποτε (πχ για τον Τσοχατζοπουλο δεν ειναι αποδειξη των οσων λετε, περισσοτερο υποβιβαζουν τα οποια επιχειρηματα σας). Και ναι και εγω συμφωνω! μας ψεκαζουν ηλιθιοτητα. Ειναι το πλεον βεβαιο, και ανικανοτητα κριτικης σκεψης. Δεν πα να ειναι καποιος "μορφωμενος" το επιχειρημα "ναι, το πιστευω γιατι ολοι το λενε, και το ξερω" δινει και περνει εδω μεσα. Κριμα και να σκεφτεις οτι ψηφιζετε κιολας και η ψηφος μας εχει την ιδια βαρυτητα. Δεν περιμενω να καταλαβετε οτι το "θεμα" μου δεν ειναι αυτο που υποστηριζετε, αλλα η ελειψη σοβαρων επιχειρηματων αρα και εγω μπορω να πω οτι ο ουρανος ειναι ροζ, γιατι το πιστευω, δεν εχει για; απλα το πιστεω.!! Καπως ετσι γινεται η προπαγανδα, και καπως ετσι αμορφωτα και ανιδεα πλασματα την συντηρουν (απλα λεω..  Rolling Eyes ). Μου επεσαν τα μαλλια με αυτα που διαβασα, μιας και εγω ειμαι στο κρεββατι ψεκασμενη απο ιωση ( Razz ) ειχα τον χρονο να σας απαντησω κιολας! Συγνωμη για την καταληψη του πολυτιμου χορου των θεματων σας αλλα ηταν φυση αδυνατο να συμεχισω ετσι απλα να διαβαζω οτι ανοησια ερχετε στο κεφαλι του καθενος.

υ.γ.1. η Νασα δεν ασχολειται με αεροπλανα

υ.γ.2. για τις γραμμες που αφηνουν τα εροπλνα στον ουρανο: το θερμό καυσαέριο που εξέρχεται από τους κινητήρες των αεροσκαφών δημιουργεί υδρατμούς οι οποίοι αμέσως ψύχονται λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο συγκεκριμένο ύψος (25.000 – 30.000 πόδια, ή 7.800 – 9.400 μέτρα) και έτσι δημιουργούνται αυτές οι λευκές γραμμές.
Τα αεροσκάφη που αφήνουν αυτές τις λευκές γραμμές είναι επιβατικά, δηλαδή ο σκοπός τους είναι να μεταφέρουν επιβάτες και όχι να ψεκάζουν. 
ΚΑι ερωτω; Αμα πραγματικα ψεκαζαν γιατι δεν το κανουν βραδυ που δεν θα μπορουσε κανεις να δει τις γραμμες; scratch ;
Και κατι ακομη; αυτοι πυ δινουν τις εντολες για τους ψεκασμους, οι ιδιοι γιατι δεν προστατευονται απο αυτο; εχετε δει πολλους να κυκλοφορουν με μασκες;  scratch 

Τωρα οσο για τα εμβολια, θα συμφωνησω στο οτι υπηρχε/υπαρχει απιστευτη πιεση για καποια εμβολια και αυτο εχει να κανει με τις παραπανω παρτιδες που αγορασε το υπουργειο υγειας. π.χ. κατι τετοιο συνεβει με το εμβολιο για τον καρκικνο του τραχηλου. 
Συγνωμη για το σεντονι και καλημερα σας  Very Happy 
κραξτε ελευθερα  Laughing

(α και ναι σας διαβαζω! οπως διαβαζα τη φρεσκια μαμα και τη Νατασσα, για τον ιδιο ακριβως λογο...)

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζινι μάλλον έχεις μπερδέψει το καφε με τις 11!

Ευχαριστούμε που μας διαβάζεις πάντως!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρχικα, Ζινι, να σου πω οτι προσωπικα, ουτε κ με ενδιαφερει η γνωμη σου αλλα θα συμφωνησω στο οτι ειναι κριμα που οι ψηφος μας εχει ιδια βαρυτητα. θεωρω μεγαλο λαθος αυτοι που ζουν κ εργαζονται στο εξωτερικο να εχουν δικαιωμα ψηφου στην πατριδα τους. συγνωμη αλλα οντως το πιστευω.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
demaki88 έγραψε:κ ο τσοχασοπουλος για ποτε βγηκε απο την φυλακη χαμπαρι δεν πηραμε!!
Εχεις δικιο Ντεμακι! ΔΕΝ πηραμε χαμπαρι για πλα ΔΕΝ βγηκε ποτε απο τη φυλακη. Ειναι ακομη μεσα, ακομη γινονται δικες, δεν εχει παρθει καποια τελεσιδηκη αποφαση. Απο που ενημερωνεστε ηθελα να ηξερα και η παραπληροφορηση παει συννεφο;;

Ενημερωνομαστε απο εκει που εσυ έμαθες ορθογραφία!

Τουλαχιστον να λετε υποθεσεις αλλα να μην διαστρεβλωνετε τα γεγονοτα, κατι το οποιο δεν συναιβει ποτε (πχ για τον Τσοχατζοπουλο δεν ειναι αποδειξη των οσων λετε, περισσοτερο υποβιβαζουν τα οποια επιχειρηματα σας).

Το συνεβη όπως το γραφείς όντως δε συνέβη ποτε. Αν το ντεμακι εχει αυτη την άποψη εσένα τι σε κοφτει; 

Και ναι και εγω συμφωνω! μας ψεκαζουν ηλιθιοτητα. Ειναι το πλεον βεβαιο, και ανικανοτητα κριτικης σκεψης. Δεν πα να ειναι καποιος "μορφωμενος" το επιχειρημα "ναι, το πιστευω γιατι ολοι το λενε, και το ξερω" δινει και περνει εδω μεσα. Κριμα και να σκεφτεις οτι ψηφιζετε κιολας και η ψηφος μας εχει την ιδια βαρυτητα.

Απο εδω και πέρα μα ψηφίζεις μόνο εσυ! Καλη τύχη!

Δεν περιμενω να καταλαβετε οτι το "θεμα" μου δεν ειναι αυτο που υποστηριζετε, αλλα η ελειψη σοβαρων επιχειρηματων αρα και εγω μπορω να πω οτι ο ουρανος ειναι ροζ, γιατι το πιστευω, δεν εχει για; απλα το πιστεω.!! Καπως ετσι γινεται η προπαγανδα, και καπως ετσι αμορφωτα και ανιδεα πλασματα την συντηρουν (απλα λεω..  Rolling Eyes ). Μου επεσαν τα μαλλια με αυτα που διαβασα,

Αχ τι κρίμα να βάλεις ποστιζ και να πάρεις βιταμίνες με σκόρδο 

μιας και εγω ειμαι στο κρεββατι ψεκασμενη απο ιωση ( Razz ) ειχα τον χρονο να σας απαντησω κιολας! Συγνωμη για την καταληψη του πολυτιμου χορου των θεματων σας

Η κατάληψη γινεται στα κτήρια, εδω έγινε κατάχρηση αλλα καλη καρδια! 

αλλα ηταν φυση αδυνατο
Στη φύση με τα λουλούδια και τα πουλακια τιποτα δεν ειναι αδύνατο!

να συμεχισω ετσι απλα να διαβαζω οτι ανοησια ερχετε στο κεφαλι του καθενος.

Μπορείς παντα να σταματήσεις!

υ.γ.1. η Νασα δεν ασχολειται με αεροπλανα

υ.γ.2. για τις γραμμες που αφηνουν τα εροπλνα στον ουρανο: το θερμό καυσαέριο που εξέρχεται από τους κινητήρες των αεροσκαφών δημιουργεί υδρατμούς οι οποίοι αμέσως ψύχονται λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο συγκεκριμένο ύψος (25.000 – 30.000 πόδια, ή 7.800 – 9.400 μέτρα) και έτσι δημιουργούνται αυτές οι λευκές γραμμές.
Τα αεροσκάφη που αφήνουν αυτές τις λευκές γραμμές είναι επιβατικά, δηλαδή ο σκοπός τους είναι να μεταφέρουν επιβάτες και όχι να ψεκάζουν. 
ΚΑι ερωτω; Αμα πραγματικα ψεκαζαν γιατι δεν το κανουν βραδυ που δεν θα μπορουσε κανεις να δει τις γραμμες; scratch ;
Και κατι ακομη; αυτοι πυ δινουν τις εντολες για τους ψεκασμους, οι ιδιοι γιατι δεν προστατευονται απο αυτο; εχετε δει πολλους να κυκλοφορουν με μασκες;  scratch 

Τωρα οσο για τα εμβολια, θα συμφωνησω στο οτι υπηρχε/υπαρχει απιστευτη πιεση για καποια εμβολια και αυτο εχει να κανει με τις παραπανω παρτιδες που αγορασε το υπουργειο υγειας. π.χ. κατι τετοιο συνεβει με το εμβολιο για τον καρκικνο του τραχηλου. 
Συγνωμη για το σεντονι και καλημερα σας  Very Happy 
κραξτε ελευθερα  Laughing

(α και ναι σας διαβαζω! οπως διαβαζα τη φρεσκια μαμα και τη Νατασσα, για τον ιδιο ακριβως λογο...)

Εμείς θελουμε να πιστεύουμε στους ψεκασμούς που να κωλο χτυπιέσαι

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peristeraki έγραψε:αρχικα, Ζινι, να σου πω οτι προσωπικα, ουτε κ με ενδιαφερει η γνωμη σου αλλα θα συμφωνησω στο οτι ειναι κριμα που οι ψηφος μας εχει ιδια βαρυτητα. θεωρω μεγαλο λαθος αυτοι που ζουν κ εργαζονται στο εξωτερικο να εχουν δικαιωμα ψηφου στην πατριδα τους. συγνωμη αλλα οντως το πιστευω.
Ποια πατρίδα;

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν δεν κανω λαθος, η Ζινι, ζει και εργαζεται στο εξωτερικο. ε; η μηπως οχι;

kat_laz

kat_laz
Καλημέρα! Στα πατώματα και εγώ! Με κόλλησε. 
 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 38176  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 38176  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 38176  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 38176 Αν εμείς είμαστε ηλίθιες και θέλουμε να λέμε μεταξύ μας μ*****ες και μάλιστα να τις πιστεύουμε ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕ???????????????????????????????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!! 
Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!!!!! Αφήστε μας να λέμε όοοοοοοοοοοτι θέλουμε, όοοοοοοοοοοποτε το θέλουμε και με όοοοοοοοοοοοοοποιον θέλουμε!!!!! 
Σ'αυτά με βρίσκεις εσύ χαζή, ανίκανη και ηλίθια!! Σε άλλα θέματα τα ίδια θα πιστέψω και εγώ για σένα!! 
Helloooooooooooooooooo γι αυτό δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!! Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 26 578578

zini

zini
1. Ζω και εργαζομαι και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. 

2. Πιστευετε οπου θελετε, δεν εχω δικαιωμα να σας το απογορευσω, δεν με αφορα κιολας. Απλα νομιζω πωε σε ενα δημοσιο φορουμ μπορω να πω τη γνωμη μου για κατι που ειναι ανυποστατο. Μπορειτε ακομη να πιστευετε οτι ο Τσοχατζοπουλος βγηκε απο τη φυλακη. Αλλα εφοσον ειναι ακομη μεσα πως κριβως το στηριζετε αυτο; 
3. Συγνωμη για α ορθογραφικα μου, η αληθεια ειανι οτι κανω πολλα ειδικα οταν βιαζομαι. Μπορω να τα αποδωσω και εγω στους ψεκασμους; 

4. Συγνωμη λοιπον και για την καταχρηση. Δεν θα ξαναγινει. Γυριστε στον μικροκοσμο σας, θα εχει ωραιο καιρο εκει φαινεται. 

Και παλι καλημερα σας  Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την zini στις Παρ Ιαν 31, 2014 2:50 am, 1 φορά

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μας ψεκαζουν!!!
Μας ψεκαζουν !!!
Μας ψεκαζουν !!!!

Λυσαξτεεεεεεεε  Twisted Evil  Twisted Evil 

Και εσυ ΚΑΤ να πας να ψησεις κάνα τυρόπιτακι μου θες και να ψηφισεις  Twisted Evil

kat_laz

kat_laz
Catty έγραψε:Μας ψεκαζουν!!!
Μας ψεκαζουν !!!
Μας ψεκαζουν !!!!

Λυσαξτεεεεεεεε  Twisted Evil  Twisted Evil 

Και εσυ ΚΑΤ να πας να ψησεις κάνα τυρόπιτακι μου θες και να ψηφισεις  Twisted Evil
https://www.youtube.com/watch?v=Bx3VCrNfIig

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:1. Ζω και εργαζομαι και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. 

2. Πιστευετε οπου θελετε, δεν εχω δικαιωμα να σας το απογορευσω, δεν με αφορα κιολας. Απλα νομιζω πωε σε ενα δημοσιο φορουμ μπορω να πω τη γνωμη μου γιατι που ειναι ανυποστατο. Μπορειτε ακομη να πιστευετε οτι ο Τσοχατζοπουλος βγηκε απο τη φυλακη. Αλλα εφοσον ειναι ακομη μεσα πως κριβως το στηριζετε αυτο;

Η ντεμι αναφέρεται που είχε πάρει άάδεια αυθημερόν! 

3. Συγνωμη για α ορθογραφικα μου, η αληθεια ειανι οτι κανω πολλα ειδικα οταν βιαζομαι. Μπορω να τα αποδωσω και εγω στους ψεκασμους; 

Οχι αφου δεν πιστεύεις στους ψεκασμούς μόνο  στην ανορθογραφια μπορείς να το αποδώσεις 

4. Συγνωμη λοιπον και για την καταχρηση. Δεν θα ξαναγινει. Γυριστε στον μικροκοσμο σας, θα εχει ωραιο καιρο εκει φαινεται. 

Και εσυ γυρνα στα μικρόκύματα σου, το ποπ κορν σου ειναι έτοιμο!

zini

zini
Catty έγραψε:
zini έγραψε:1. Ζω και εργαζομαι και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. 

2. Πιστευετε οπου θελετε, δεν εχω δικαιωμα να σας το απογορευσω, δεν με αφορα κιολας. Απλα νομιζω πωε σε ενα δημοσιο φορουμ μπορω να πω τη γνωμη μου γιατι που ειναι ανυποστατο. Μπορειτε ακομη να πιστευετε οτι ο Τσοχατζοπουλος βγηκε απο τη φυλακη. Αλλα εφοσον ειναι ακομη μεσα πως κριβως το στηριζετε αυτο;

Η ντεμι αναφέρεται που είχε πάρει άάδεια αυθημερόν! 

Οχι αφου δεν πιστεύεις στους ψεκασμούς μόνο  στην ανορθογραφια μπορείς να το αποδώσεις 

Και εσυ γυρνα στα μικρόκύματα σου, το ποπ κορν σου ειναι έτοιμο!

ποτε δεν εγινε κατι τετοιο. 

εγω πιστευω στους ψεκασμους που φερνουν ανορθογραφια απλα αυτοι τα ψεκαζουν το βραδυ και γι αυτο δεν βλεπεις τις γραμμες, αλλα εγω το πιστευω, γιατι αυτο ξερω και αυτο λενε και ολοι. το πιασες;

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο αυτο που εγραψες συντακτικα δεν βγάζω νόημα αλλα ούτε και με νοιάζει!

Μας είπες καλημέρα νομίζω...

zini

zini
Catty έγραψε:Απο αυτο που εγραψες συντακτικα δεν βγάζω νόημα αλλα ούτε και με νοιάζει!

καλημερα ειπα! δεν ειπα αντιο!

δεν πειραζει που δεν το πιανεις αυτο που εγραψα συντακτικα, δεν δηλωσα ποτε φιλολογος, και φυσικα δεν ειμαι και εγω υπευθυνη στο να μορφωσω τα παιδια μας οποτε δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα.

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζινι, κ παλι το ιδιο πιστευω! συγνωμη! και μια ερωτηση:μηπως μπορεις να μας διαβαζεις χωρις να απαντας; οχι, δεν με ενοχλει που εχεις αντιθετες αποψεις. με ενοχλει που δεν εχεις την παιδεια να τις εκφρασεις!

ρε, μπας κ μας ψεκαζουν μελι κ εχουν φαει κολλημα ολες μαζι μας; μπααααα

love4

love4
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω την αποψη μου σας την εγραψα χθες...συμφωνω με τη Zini στο οτι πριν πιστεψουμε κατι καλο ειναι να το αναλυσουμε και να ψαξουμε το πως, ποιοι, γιατι . Επισης ορθο ειναι να χρησιμοποιουμε επιχειρηματα. ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα εγραψα χθες. Παρολα αυτα οκ το δεχομαι οτι καποιοι δε θελουν να αλλαξουν αποψη και δεν ειναι διατεθειμενοι να το κανουν ποτε. Εγω δεν ανηκω σε αυτους, εχω παντα το μυαλο μου ανοιχτο και ειμαι ετοιμη να δεχτω οτιδηποτε και να αλλαξω αποψη αρκει να υπαρχει τεκμηριωση και αποδειξεις. Αυτο εχω μαθει πια στην ηλικια που εφτασα και απο τις εμπειριες που απεκτησα.
Παρολα αυτα ποτε δε θα κατσω να τσακωθω γιατι ο αλλος εχει αντιθετη αποψη, μπορει να ειναι φιλος μου και να πιστευει ακριβως τα αντιθετα απο μενα. Επισης δε μου αρεσει να νιωθει προσβεβλημενος καποιος απο μενα και ειλικρινα οταν γινεται αισθανομαι ασχημα. Τελος μιλαω εδω μεσα σαν να σας εχω μπροστα μου δε λεω περισσοτερα, δε λεω λιγοτερα απο οσα θα ελεγα σε μια "αληθινη" συναντηση μας. Γι αυτο δεν μπορω να δεχτω οτι καθομαστε να τσακωνομαστε και να μιλαμε ετσι Embarassed 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zini έγραψε:
Catty έγραψε:Απο αυτο που εγραψες συντακτικα δεν βγάζω νόημα αλλα ούτε και με νοιάζει!

δεν πειραζει που δεν το πιανεις αυτο που εγραψα συντακτικα, δεν δηλωσα ποτε φιλολογος, και φυσικα δεν ειμαι και εγω υπευθυνη στο να μορφωσω τα παιδια μας οποτε δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα.
Αχ συγνώμη το και πάλι καλημέρα σας εμείς το λέμε φεύγοντας. Προφανώς εσυ ήθελες να πεις πάλι καλημέρα για καποιο λόγο!

Εσυ δεν είσαι υπεύθυνη να μορφώνεις παιδια εσυ είσαι μόνο για να ψηφίζεις κατα δήλωση σου!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα με ενοχλει που καποιος που εχει αντιθετη αποψη (κ καλα κανει δηλαδη) προσβαλλει τους αλλους.
το θεωρω μεγααααλη ελλειψη παιδειας!
οκ εγω πιστευω το Α , εσυ το Β
so fucking what?
γιατι αυτοματως πρεπει και να σε προσβαλλω δηλαδη;

kat_laz

kat_laz
peristeraki έγραψε:

ρε, μπας κ μας ψεκαζουν μελι κ εχουν φαει κολλημα ολες μαζι μας; μπααααα
 Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing

zini

zini
Catty έγραψε:
zini έγραψε:

Αχ συγνώμη το και πάλι καλημέρα σας εμείς το λέμε φεύγοντας. Προφανώς εσυ ήθελες να πεις πάλι καλημέρα για καποιο λόγο!

Εσυ δεν είσαι υπεύθυνη να μορφώνεις παιδια εσυ είσαι μόνο για να ψηφίζεις κατα δήλωση σου!

ειμαι και εγω υπευθυνη στο να μορφωνω τα παιδια μου, και γι αυτο στα παιδια μου η στον οποιοδηποτε βασικα δεν θα πω ποτε "αυτο πιστευω, γιατι το ξερω, και το λενε και ολοι" σαν επιχειρημα.  Ουτε ειναι επιχειρημα κατι το οποιο δε συναιβει ποτε (βλεπε Τσοχατζοπουλο), ουτε ειναι επιχειρημα το οτι ενας φιλος μου που δουευει στη ΝΑΣΑ μου ειπε κατι (οταν η ΝΑΣΑ δεν εχει καμια σχεση με αυτο το θεμα, σαν αντικειμενο μελετης δηλαδη)
Και μιας και εσυ εισαι και καθηγητρια, σε απορια καποιου μαθητη σου για το αν μας ψεκαζουν θα πεις "ναι αυτο πιστευω, δεν χρειαζεται να στο αποδειξω, και στο Θεο πιστεω, μπορω να στο αποδειξω;"
Θεωρεις εσυ λοιπον ως μορφωμενος ανθρωπος που οπως λες εισαι (και δεν εχω κανενα λογο να το αμφισβητισω) οτι ετσι προχαραει μια συζητηση; οτι ετσι προχαραει η σκεψη ενος ανθρωπου παραπερα; Απλα απορω......

zini

zini
peristeraki έγραψε:εμενα με ενοχλει που καποιος που εχει αντιθετη αποψη (κ καλα κανει δηλαδη) προσβαλλει τους αλλους.
το θεωρω μεγααααλη ελλειψη παιδειας!
οκ εγω πιστευω το Α , εσυ το Β
so fucking what?
γιατι αυτοματως πρεπει και να σε προσβαλλω δηλαδη;
Τι ακριβως σε προσεβαλλε; για να σου ζητησω συγνωμη δηλαδη.

Εμενα προσβληθηκε η νοημοσυνη μου π.χ. και γι αυτο και παρενεβη στο θεμα σας αν και απο οτι καταλαβα ηταν λαθος.

Στο κατω κατω, εγω δεν ανεφερα ποτε για καμια απο εδω μεσα οτι μπορει να πασχει απο διπολικη διαταραχη γιατι αυτα που λεει δεν στεκουν.  Rolling Eyes  Rolling Eyes 

ΑΠο την αλλη απλα σας παρεθεσα καποια αντεπιχειρηματα γι αυτα που λεγατε για τα οποια δεν πηρα καποια απαντηση, απλα μονο αρκεστηκατε στον προσβληθητε... 

Συγνωμη λοιπν αν σας προσεβαλα..

Μπορειτε (αν θελετε φυσικα) να μου απαντησετε στα αντεπιχειρηνατα που σας ειπα σε σχεση με την συζητηση σας;

Α και μην ζητατε συγνωμη που εξακολουθητε να πιστευετε το ιδιο, δεν ειχα καμια προθεση να σας αλλαξω γνωμη, την αλλη πλευρα σας ειπα αλλα απο οτι ειδα απαντηση σε αυτο δεν εχετε.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζινι εγω δεν δήλωσα ποτε μορφωμένη όπως γράφεις, εγω έγραψα τι εχω κανει στη ζωη μου γιατι ειμαι απο τις "ηλιθιες" που δεν ξεχωρίζω την πραγματική απο την ψηφιακή μου ζωη.

Οσο για τους μαθητές μου δεν θυμάμαι ποτε να διέκοψε κανεις το μάθημα για να με ρωτήσει κατι εκτός αντικειμένου. Επίσης με τους μαθητές μου είχα πάντοτε σχεση αγάπης και αλληλοσεβασμού και δεν μαλωναμε προσβαλλοντας ο ενας το μυαλο του αλλου όπως κανεις εσυ! 

Όσα εγραψες ηταν προσβλητικα

Με μια διευκρίνηση ηταν προσβλητικα για εσένα!

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαβασε το αρχικο σου ποστ κ θα καταλαβεις γιατι προσβληθηκα!
μπορεις να μου δωσεις επιχειρηματα στο οτι δεν μας ψεκαζουν, χωρις απλα να αντικρουεις τα δικα μου;

zini

zini
Catty έγραψε:Ζινι εγω δεν δήλωσα ποτε μορφωμένη όπως γράφεις, εγω έγραψα τι εχω κανει στη ζωη μου γιατι ειμαι απο τις "ηλιθιες" που δεν ξεχωρίζω την πραγματική απο την ψηφιακή μου ζωη.

Οσο για τους μαθητές μου δεν θυμάμαι ποτε να διέκοψε κανεις το μάθημα για να με ρωτήσει κατι εκτός αντικειμένου. Επίσης με τους μαθητές μου είχα πάντοτε σχεση αγάπης και αλληλοσεβασμού και δεν μαλωναμε προσβαλλοντας ο ενας το μυαλο του αλλου όπως κανεις εσυ! 

Όσα εγραψες ηταν προσβλητικα

Με μια διευκρίνηση ηταν προσβλητικα για εσένα!
Το μονο προσβλητικο για εμενα ειναι οτι πραγματικα δεν κρατηθηκα και σας απαντησα. Και σε αυτο συμφωνω. Προσβαλω την δικη μου νουμοσυνη και παιδεια με το να ασχοληθω με ατομα τα οποια περνουν a priori ( το εγραψα καλα φιλολογεWink οτι τους σερβιρουν χωρις καμια ικανοτητα κριτικης σκεψης.

Οσο για το αν προσεβαλα μυαλα, ναι το εκανα.. ειπα για τον δικο σας τροπο σκεψης τον οποιο βρισκω εντελως flat. Στο πρωτο μου ομως ποστ σας προεβαλα καποια αντεπιχειρηματα για τα οποια δεν πηρα απαντηση. Καμια. 

Οταν ομως εσυ εχεις υπονοησει οτι καποιος που δεν γνωριζεις καν προσωπικα πασχει απο διπολικη διαταραχη καλο θα ηταν να μην μιλας για προσβολες. 

Και κατι αλλο (κλεμμενο, οχι δικο μου!) "Τα μυαλα ειναι σαν τα αλεξιπτωτα, λειτουργουν καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα." 

Χαιρομαι λοιπον που το δικο μου μυαλο δεν εχει καμια σχεση με το δικο σας. Αυτο και αν θα ηταν προσβολη.

Λυπαμαι που παρενεβη στο θεμα σας, νομιζα οτι μπορουσατε να κανετε μια σοβαρη συζητηση (με επχειρηματα) εκανα λαθος.

Δεν θα ξανα γραψω, να μην σας ενοχλω κιολας. Αρκετα μπλεχτηκαν τα μυαλα μας.

Καλημερα σας και αντιο σας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις