626 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 Παρ Ιαν 31, 2014 1:56 am
love4
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα roodie και καλες βολτες!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εχεις δικιο Ντεμακι! ΔΕΝ πηραμε χαμπαρι για πλα ΔΕΝ βγηκε ποτε απο τη φυλακη. Ειναι ακομη μεσα, ακομη γινονται δικες, δεν εχει παρθει καποια τελεσιδηκη αποφαση. Απο που ενημερωνεστε ηθελα να ηξερα και η παραπληροφορηση παει συννεφο;; Τουλαχιστον να λετε υποθεσεις αλλα να μην διαστρεβλωνετε τα γεγονοτα, κατι το οποιο δεν συναιβει ποτε (πχ για τον Τσοχατζοπουλο δεν ειναι αποδειξη των οσων λετε, περισσοτερο υποβιβαζουν τα οποια επιχειρηματα σας). Και ναι και εγω συμφωνω! μας ψεκαζουν ηλιθιοτητα. Ειναι το πλεον βεβαιο, και ανικανοτητα κριτικης σκεψης. Δεν πα να ειναι καποιος "μορφωμενος" το επιχειρημα "ναι, το πιστευω γιατι ολοι το λενε, και το ξερω" δινει και περνει εδω μεσα. Κριμα και να σκεφτεις οτι ψηφιζετε κιολας και η ψηφος μας εχει την ιδια βαρυτητα. Δεν περιμενω να καταλαβετε οτι το "θεμα" μου δεν ειναι αυτο που υποστηριζετε, αλλα η ελειψη σοβαρων επιχειρηματων αρα και εγω μπορω να πω οτι ο ουρανος ειναι ροζ, γιατι το πιστευω, δεν εχει για; απλα το πιστεω.!! Καπως ετσι γινεται η προπαγανδα, και καπως ετσι αμορφωτα και ανιδεα πλασματα την συντηρουν (απλα λεω.. ). Μου επεσαν τα μαλλια με αυτα που διαβασα, μιας και εγω ειμαι στο κρεββατι ψεκασμενη απο ιωση ( ) ειχα τον χρονο να σας απαντησω κιολας! Συγνωμη για την καταληψη του πολυτιμου χορου των θεματων σας αλλα ηταν φυση αδυνατο να συμεχισω ετσι απλα να διαβαζω οτι ανοησια ερχετε στο κεφαλι του καθενος.demaki88 έγραψε:κ ο τσοχασοπουλος για ποτε βγηκε απο την φυλακη χαμπαρι δεν πηραμε!!
zini έγραψε:Εχεις δικιο Ντεμακι! ΔΕΝ πηραμε χαμπαρι για πλα ΔΕΝ βγηκε ποτε απο τη φυλακη. Ειναι ακομη μεσα, ακομη γινονται δικες, δεν εχει παρθει καποια τελεσιδηκη αποφαση. Απο που ενημερωνεστε ηθελα να ηξερα και η παραπληροφορηση παει συννεφο;;demaki88 έγραψε:κ ο τσοχασοπουλος για ποτε βγηκε απο την φυλακη χαμπαρι δεν πηραμε!!
Ενημερωνομαστε απο εκει που εσυ έμαθες ορθογραφία!
Τουλαχιστον να λετε υποθεσεις αλλα να μην διαστρεβλωνετε τα γεγονοτα, κατι το οποιο δεν συναιβει ποτε (πχ για τον Τσοχατζοπουλο δεν ειναι αποδειξη των οσων λετε, περισσοτερο υποβιβαζουν τα οποια επιχειρηματα σας).
Το συνεβη όπως το γραφείς όντως δε συνέβη ποτε. Αν το ντεμακι εχει αυτη την άποψη εσένα τι σε κοφτει;
Και ναι και εγω συμφωνω! μας ψεκαζουν ηλιθιοτητα. Ειναι το πλεον βεβαιο, και ανικανοτητα κριτικης σκεψης. Δεν πα να ειναι καποιος "μορφωμενος" το επιχειρημα "ναι, το πιστευω γιατι ολοι το λενε, και το ξερω" δινει και περνει εδω μεσα. Κριμα και να σκεφτεις οτι ψηφιζετε κιολας και η ψηφος μας εχει την ιδια βαρυτητα.
Απο εδω και πέρα μα ψηφίζεις μόνο εσυ! Καλη τύχη!
Δεν περιμενω να καταλαβετε οτι το "θεμα" μου δεν ειναι αυτο που υποστηριζετε, αλλα η ελειψη σοβαρων επιχειρηματων αρα και εγω μπορω να πω οτι ο ουρανος ειναι ροζ, γιατι το πιστευω, δεν εχει για; απλα το πιστεω.!! Καπως ετσι γινεται η προπαγανδα, και καπως ετσι αμορφωτα και ανιδεα πλασματα την συντηρουν (απλα λεω.. ). Μου επεσαν τα μαλλια με αυτα που διαβασα,
Αχ τι κρίμα να βάλεις ποστιζ και να πάρεις βιταμίνες με σκόρδο
μιας και εγω ειμαι στο κρεββατι ψεκασμενη απο ιωση ( ) ειχα τον χρονο να σας απαντησω κιολας! Συγνωμη για την καταληψη του πολυτιμου χορου των θεματων σας
Η κατάληψη γινεται στα κτήρια, εδω έγινε κατάχρηση αλλα καλη καρδια!
αλλα ηταν φυση αδυνατο
Στη φύση με τα λουλούδια και τα πουλακια τιποτα δεν ειναι αδύνατο!
να συμεχισω ετσι απλα να διαβαζω οτι ανοησια ερχετε στο κεφαλι του καθενος.
Μπορείς παντα να σταματήσεις!
υ.γ.1. η Νασα δεν ασχολειται με αεροπλανα
υ.γ.2. για τις γραμμες που αφηνουν τα εροπλνα στον ουρανο: το θερμό καυσαέριο που εξέρχεται από τους κινητήρες των αεροσκαφών δημιουργεί υδρατμούς οι οποίοι αμέσως ψύχονται λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στο συγκεκριμένο ύψος (25.000 – 30.000 πόδια, ή 7.800 – 9.400 μέτρα) και έτσι δημιουργούνται αυτές οι λευκές γραμμές.Τα αεροσκάφη που αφήνουν αυτές τις λευκές γραμμές είναι επιβατικά, δηλαδή ο σκοπός τους είναι να μεταφέρουν επιβάτες και όχι να ψεκάζουν.ΚΑι ερωτω; Αμα πραγματικα ψεκαζαν γιατι δεν το κανουν βραδυ που δεν θα μπορουσε κανεις να δει τις γραμμες; ;Και κατι ακομη; αυτοι πυ δινουν τις εντολες για τους ψεκασμους, οι ιδιοι γιατι δεν προστατευονται απο αυτο; εχετε δει πολλους να κυκλοφορουν με μασκες;Τωρα οσο για τα εμβολια, θα συμφωνησω στο οτι υπηρχε/υπαρχει απιστευτη πιεση για καποια εμβολια και αυτο εχει να κανει με τις παραπανω παρτιδες που αγορασε το υπουργειο υγειας. π.χ. κατι τετοιο συνεβει με το εμβολιο για τον καρκικνο του τραχηλου.Συγνωμη για το σεντονι και καλημερα σας
κραξτε ελευθερα
(α και ναι σας διαβαζω! οπως διαβαζα τη φρεσκια μαμα και τη Νατασσα, για τον ιδιο ακριβως λογο...)
Ποια πατρίδα;peristeraki έγραψε:αρχικα, Ζινι, να σου πω οτι προσωπικα, ουτε κ με ενδιαφερει η γνωμη σου αλλα θα συμφωνησω στο οτι ειναι κριμα που οι ψηφος μας εχει ιδια βαρυτητα. θεωρω μεγαλο λαθος αυτοι που ζουν κ εργαζονται στο εξωτερικο να εχουν δικαιωμα ψηφου στην πατριδα τους. συγνωμη αλλα οντως το πιστευω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την zini στις Παρ Ιαν 31, 2014 2:50 am, 1 φορά
https://www.youtube.com/watch?v=Bx3VCrNfIigCatty έγραψε:Μας ψεκαζουν!!!
Μας ψεκαζουν !!!
Μας ψεκαζουν !!!!
Λυσαξτεεεεεεεε
Και εσυ ΚΑΤ να πας να ψησεις κάνα τυρόπιτακι μου θες και να ψηφισεις
zini έγραψε:1. Ζω και εργαζομαι και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.
2. Πιστευετε οπου θελετε, δεν εχω δικαιωμα να σας το απογορευσω, δεν με αφορα κιολας. Απλα νομιζω πωε σε ενα δημοσιο φορουμ μπορω να πω τη γνωμη μου γιατι που ειναι ανυποστατο. Μπορειτε ακομη να πιστευετε οτι ο Τσοχατζοπουλος βγηκε απο τη φυλακη. Αλλα εφοσον ειναι ακομη μεσα πως κριβως το στηριζετε αυτο;
Η ντεμι αναφέρεται που είχε πάρει άάδεια αυθημερόν!
3. Συγνωμη για α ορθογραφικα μου, η αληθεια ειανι οτι κανω πολλα ειδικα οταν βιαζομαι. Μπορω να τα αποδωσω και εγω στους ψεκασμους;
Οχι αφου δεν πιστεύεις στους ψεκασμούς μόνο στην ανορθογραφια μπορείς να το αποδώσεις
4. Συγνωμη λοιπον και για την καταχρηση. Δεν θα ξαναγινει. Γυριστε στον μικροκοσμο σας, θα εχει ωραιο καιρο εκει φαινεται.
Και εσυ γυρνα στα μικρόκύματα σου, το ποπ κορν σου ειναι έτοιμο!
Και παλι καλημερα σας
ποτε δεν εγινε κατι τετοιο.Catty έγραψε:zini έγραψε:1. Ζω και εργαζομαι και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.
2. Πιστευετε οπου θελετε, δεν εχω δικαιωμα να σας το απογορευσω, δεν με αφορα κιολας. Απλα νομιζω πωε σε ενα δημοσιο φορουμ μπορω να πω τη γνωμη μου γιατι που ειναι ανυποστατο. Μπορειτε ακομη να πιστευετε οτι ο Τσοχατζοπουλος βγηκε απο τη φυλακη. Αλλα εφοσον ειναι ακομη μεσα πως κριβως το στηριζετε αυτο;
Η ντεμι αναφέρεται που είχε πάρει άάδεια αυθημερόν!
3. Συγνωμη για α ορθογραφικα μου, η αληθεια ειανι οτι κανω πολλα ειδικα οταν βιαζομαι. Μπορω να τα αποδωσω και εγω στους ψεκασμους;
Οχι αφου δεν πιστεύεις στους ψεκασμούς μόνο στην ανορθογραφια μπορείς να το αποδώσεις
4. Συγνωμη λοιπον και για την καταχρηση. Δεν θα ξαναγινει. Γυριστε στον μικροκοσμο σας, θα εχει ωραιο καιρο εκει φαινεται.
Και εσυ γυρνα στα μικρόκύματα σου, το ποπ κορν σου ειναι έτοιμο!
Και παλι καλημερα σας
καλημερα ειπα! δεν ειπα αντιο!Catty έγραψε:Απο αυτο που εγραψες συντακτικα δεν βγάζω νόημα αλλα ούτε και με νοιάζει!
Μας είπες καλημέρα νομίζω...
Αχ συγνώμη το και πάλι καλημέρα σας εμείς το λέμε φεύγοντας. Προφανώς εσυ ήθελες να πεις πάλι καλημέρα για καποιο λόγο!zini έγραψε:καλημερα ειπα! δεν ειπα αντιο!Catty έγραψε:Απο αυτο που εγραψες συντακτικα δεν βγάζω νόημα αλλα ούτε και με νοιάζει!
δεν πειραζει που δεν το πιανεις αυτο που εγραψα συντακτικα, δεν δηλωσα ποτε φιλολογος, και φυσικα δεν ειμαι και εγω υπευθυνη στο να μορφωσω τα παιδια μας οποτε δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα.
peristeraki έγραψε:
ρε, μπας κ μας ψεκαζουν μελι κ εχουν φαει κολλημα ολες μαζι μας; μπααααα
Catty έγραψε:Αχ συγνώμη το και πάλι καλημέρα σας εμείς το λέμε φεύγοντας. Προφανώς εσυ ήθελες να πεις πάλι καλημέρα για καποιο λόγο!zini έγραψε:καλημερα ειπα! δεν ειπα αντιο!Catty έγραψε:Απο αυτο που εγραψες συντακτικα δεν βγάζω νόημα αλλα ούτε και με νοιάζει!
δεν πειραζει που δεν το πιανεις αυτο που εγραψα συντακτικα, δεν δηλωσα ποτε φιλολογος, και φυσικα δεν ειμαι και εγω υπευθυνη στο να μορφωσω τα παιδια μας οποτε δεν πιστευω να υπαρχει καποιο προβλημα.
Εσυ δεν είσαι υπεύθυνη να μορφώνεις παιδια εσυ είσαι μόνο για να ψηφίζεις κατα δήλωση σου!
Τι ακριβως σε προσεβαλλε; για να σου ζητησω συγνωμη δηλαδη.peristeraki έγραψε:εμενα με ενοχλει που καποιος που εχει αντιθετη αποψη (κ καλα κανει δηλαδη) προσβαλλει τους αλλους.
το θεωρω μεγααααλη ελλειψη παιδειας!
οκ εγω πιστευω το Α , εσυ το Β
so fucking what?
γιατι αυτοματως πρεπει και να σε προσβαλλω δηλαδη;
Το μονο προσβλητικο για εμενα ειναι οτι πραγματικα δεν κρατηθηκα και σας απαντησα. Και σε αυτο συμφωνω. Προσβαλω την δικη μου νουμοσυνη και παιδεια με το να ασχοληθω με ατομα τα οποια περνουν a priori ( το εγραψα καλα φιλολογε οτι τους σερβιρουν χωρις καμια ικανοτητα κριτικης σκεψης.Catty έγραψε:Ζινι εγω δεν δήλωσα ποτε μορφωμένη όπως γράφεις, εγω έγραψα τι εχω κανει στη ζωη μου γιατι ειμαι απο τις "ηλιθιες" που δεν ξεχωρίζω την πραγματική απο την ψηφιακή μου ζωη.
Οσο για τους μαθητές μου δεν θυμάμαι ποτε να διέκοψε κανεις το μάθημα για να με ρωτήσει κατι εκτός αντικειμένου. Επίσης με τους μαθητές μου είχα πάντοτε σχεση αγάπης και αλληλοσεβασμού και δεν μαλωναμε προσβαλλοντας ο ενας το μυαλο του αλλου όπως κανεις εσυ!
Όσα εγραψες ηταν προσβλητικα
Με μια διευκρίνηση ηταν προσβλητικα για εσένα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης