351 Απ: Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 Κυρ Φεβ 09, 2014 1:27 am
peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
πως ειναι τα μαμουνια σου;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δηλαδη να σου πούμε συγχαρητήρια;kat_laz έγραψε:Γεια σας!! Τι κάνετε??
Λοιπόν εγώ μέχρι τις 19 του μηνός θα κάνω κανονικά 8ωρο σε μια κλινική.
Μέχρι στιγμής όλα καλά. Από μέρους μου τουλάχιστον γιατί απ τους ανωτέρους μου δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. Έχει πολύ δουλειά, τρέξιμο και κατά συνέπεια δεν είχα καιρό για εκμάθηση. Απλά τρέχω πίσω απ τους άλλους και μαθαίνω μόνη μου. Μετά αναλαμβάνω πρωτοβουλίες από μόνη μου. Αγχώνομαι λιγάκι παραπάνω γιατί είναι ιδιωτική.
Ο μικρός ζορίζεται λιγάκι. Κατά τις 3 αρχίζει και γκρινιάζει στο παιδικό. Έτυχε να έχει και ο Σάκης ασκήσεις τώρα και σχολάει πιο αργά.
Αυτα τα νέα μου!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamagoriou29 στις Κυρ Φεβ 09, 2014 6:40 am, 1 φορά
Catty έγραψε:Θα σου κάνω μια μικρή περίληψη αν μου επιτρέπουν και τα κορίτσια...
Η κατριν γύρισαν σπίτι αλλα ακόμα θέλει προσοχή με τον μικρο!
Εγω και το περιστέρακι ξεκινήσαμε αποθηλασμο με αργούς ρυθμούς όμως
Η χαρουλα θα γίνει Θεια
Η μητσι δεν παντρεύτηκε ακόμα
Η Κρυωσε και δεν θα έρθει την Τρίτη για να μην κολλήσει το μωρο
Η πεννυ παλεύει να ταισει το μωρο
Αυτα πανω κάτω αν ξέχασα κατι συγχωρατε με...
Ναι πήγαν σπίτι αλλα πηρε και νεφελόποιητη μη με ρωτάς τι ειναι αυτο δεν ξέρω αν θέλεις κατι για τις νεφελες του Αριστοφάνη ευχαρίστωςkat_laz έγραψε:Catty έγραψε:Θα σου κάνω μια μικρή περίληψη αν μου επιτρέπουν και τα κορίτσια...
Η κατριν γύρισαν σπίτι αλλα ακόμα θέλει προσοχή με τον μικρο!
Εγω και το περιστέρακι ξεκινήσαμε αποθηλασμο με αργούς ρυθμούς όμως
Η χαρουλα θα γίνει Θεια
Η μητσι δεν παντρεύτηκε ακόμα
Η Κρυωσε και δεν θα έρθει την Τρίτη για να μην κολλήσει το μωρο
Η πεννυ παλεύει να ταισει το μωρο
Αυτα πανω κάτω αν ξέχασα κατι συγχωρατε με...
Ωραία που η Κατριν γύρισαν σπίτι. Να την βλέπει και ο Γιώργος. Μακάρι όλα να πάνε καλά!!!
Κάτυ και Περιστεράκι good luck!!!!!!!!
Χαρούλα με το καλό!!!!
Πότε είναι ο γάμος της Μήτσι?????
Κάτυ πως αισθάνεσαι που δεν θα την δεις την Τρίτη???????
Τι έπαθε το μωρό της Πέννυ??? Απλά ανορεξίες????
Τόσα πολλα; Ειμαι άσχετη! Τόσα πολλα λεφτα σε μια πολη απο τις πρώτες σε ανεργία;;;;mamagoriou29 έγραψε:Επίσης η Ινε βρήκε νυφικό!!!!
Το εχω σκεφτεί πολλές φορές οτι το παιδι εχει ανάγκη απο άλλες συναναστροφές. Ο παιδικός ομως δεν παίζει κυρίως λόγω χρημάτων. Εδω που ειμαι ζητούν 250€ το μήνα. Που να τα βρω?
Τιιιιιιι;;;;; Πάλι θα κολλαω τούφες με uhu.mamagoriou29 έγραψε:Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? δεν δικωωζαιούμαι να κάνω μέσω ΕΣΠΑ τα χαρτιά μου γιατι ειμαι δημόσιος υπάλληλος!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης