Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

peristeraki

peristeraki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!
ουτε εγω εχω φεισμπουκ! αλλα εγω δεν εχω ακομα ουτε καινουρια ταυτοτητα! Embarassed Embarassed 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουτε και εγώ έχω καινούρια ταυτότητα Rolling Eyes Rolling Eyes 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι ρε συ κατριν τι ήττα ηταν αυτη εχεις FB????

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παππούλη οργανώσου κ φτιάξε κ εσύ να τα λέμε όλες στην κλειστή ομάδα λοιπόν.

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ?ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ?

pennytol

pennytol
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
zzzzzzzz!!!
Δεν αντέχω άλλο τα κουνούπια!!!!! Τι θα κάνουμε πια;;;;

Rose όχι δεν κάναμε facebook...! Εγώ το 'χω ρίξει στου κυνήγι κουνουπιών!!! Very Happy Very Happy Very Happy 

mamagoriou29

mamagoriou29
Καλημέρα! Τι κάνετε? εγω ετοιμαζόμαστε για δουλεια κ ειπα να σας χαιρετίσω!
Ευτυχώς κουνούπια στο σπίτι δεν εμφανίστηκαν ακόμα αλλα την Τρίτη το απόγευμα που πήγαμε για καφέ είδα ενα να πετάει πάνω απο το κεφάλι του παιδιού!
Καατριν Πέμπτη σημερα. Αλλη μια μερουλα κ μετά  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 654316 
Ντέμακι πως ειναι τα κορίτσια σου?
Καττυ η προσπάθεια για διαιτα Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 38176 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 38176 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 38176 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 38176 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 38176 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 38176 

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσια για εμένα δεν υπαρχει χειρότερο πραγμα απο κουνούπι στο αυτι! Δηλαδη βγάλε μου τα φρυδια με κερί καλυτερα

Τωρα μόλις μου έλεγε η  afro οτι πρεπει να ξεκινησουμε γυμναστική εξωτερικού χώρου δηλαδη ποδήλατο/κολύμπι/πεζοπορία και εγω είπε ουαου καλα να περάσετε  Rolling Eyes 

Οσο για το FB αν θέλετε το φτιαχνω αλλα θα το δώσω και στους 570! Ειναι ο χορός μας και η φωνή της συνείδησης!

Και φυσικα θα γράφω και εδω ανελλιπώς  Twisted Evil 

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!
Μια χαρα τα κοριτσια!
Κοριτσια λεω να ερθω αθηνα αυριο.θα κανουμε συνατηση;

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αφρω δεν είναι αφρατουλα; Πως κ έχει βαλθεί να σε κάνει κορμί; Είναι κ γυμναστρια; Ποιον προσέχει τελικα...τα παιδιά ή εσένα μανδαμ;;;
Ντεμακι έρχεσαι Αθήνα; Νομίζω δεν είμαι Σε ψυχολογική διάθεση για συνάντηση.
Το φορουμ γιατί έχει μείνει με τους τρεις κ τον κουκο;

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο κούκος ειμαι εγω for sure

Σημερα ειχα και τα δυο μωρα με τρελό βήχα ε δεν άντεξα και πηρα την γιατρο να ερθει απο το σπιτι. Ειδε τα λαιμουδακια, εβαλε το στηθοσκοπιο κτλ κτλ και μου είπε οτι ειναι απο κρύωμα και αν δεν περασει σε πέντε μέρες να παμε απο εκει.
Τη ρώτησα τι μπορω να κανω για να τρωνε περισσότερο και μου απάντησε: υπομονη  scratch 

Η αφρουλα ειναι χοντρουλα και γιαυτο θα κάνουνε ΜΑΖΙ διαιτα για να εχω συμπαράσταση  I love you I love you I love you 

Ντεμακι εγω καθημερινές δυσκολεύομαι πολυ και Παρασκευή εχω παντα σχολη καλυτερα σαββατοκύριακο. Αυτο το συσκεκριμενο βέβαια ειμαι σε επιφυλακή γιατι η γιατρος είπε προληπτικά να μείνουμε μεσα το Σκ  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 38176 

Γενικα ειμαι ανοιχτή (αυτο δεν ακούστηκε καλα το ξέρω)

Μητσι ´ου ε του;;;;;

mhtsaina

mhtsaina
ζε σουίζ ισί! Σας αγαπώ όλες, μου έχετε λείψει τρελά, αλλά έχουν συμβεί τόσα και τόσα τον τελευταίο μήνα, που δεν την παλεύω καθόλου!
Θα μπω κάποια άλλη στιγμή που θα μπορώ να σας διαβάσω και να μιλήσουμε
Για την ώρα  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 417472 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 417472 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 417472 

mamagoriou29

mamagoriou29
Καλησπέρα!
Χάθηκαμε φίλες μου. Εμεις ειμαστε καλουτσικα. Πήρα τελικά αντίβιωση δεν παει άλλο. Ο πόνολαιμός ειναι φρικτος. Πήγα λοιπόν στο φαρμακείο κ πήρα γιατι η γκαντεμια συνεχίζεται κ ο γιατρός έλειπε σε συνέδριο.
Μητσι που είσαι? σε χάσαμε. Ελπίζω ολα να ειναι καλα κ μολις μπορέσεις στείλε μας.
Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μητσαινα ηχηρή η απουσία σου.

Ααα !οποία αλλάξει το θέμα.θα πρέπει να ανοιχτεί το νούμερο #9 παρακαλώ.αυτό ειναι το #8 όχι το #7 ...

Να τα λέμε τα σωστά...ο γιωργος γίνεται σε μια εβδομάδα ακριβώς 2μιση.απίστευτο μου φαίνεται.έγινε παιδάκι πια.ούτε πάνα .ούτε πιπίλα..

Να πω κ κατι; Είμαι ερωτευμένη με τον Γιώργο .τον μικρό τον αγαπάω πολύ Αλλα με τον Γιώργο έχω καψούρα κ νιώθω άσχημα που δε τα βλέπω το ίδιο.
Σίγουρα παίζει ρόλο που ηταν το πρώτο παιδί κ όλα ηταν πρωτόγνωρα .νιώθω τύψεις( το ξανάλέω)...

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στάλα βρε μητσι το βασικότερο δεν μας είπες, αν παντρεύτηκες!!!! Άντε μπες να μας πεις κανένα νέο απο τα πολλα σου!

Μαμαγοριου και εμεις καλυτερα παμε με τις αρρώστιες αλλα που και που βηχουν σαν να καπνισαν πουρο! Κατα τα αλλα καλα!

Κατριν εμένα κοντεύει τρια αλλα ακόμα πιστεύει οτι η τουαλέτα ειναι χάσιμο χρόνου!
Εγω κατριν νομίζω οτι ειμαι έρωτευμενη με το μωρο. Και τα δυο τα αγαπω τρελα. Η Κατερίνα ειναι και το παρεακι μου. Αλλα για το μωρο βγάζω σουγια!!!! Τι λεω βραδιατικα κλείστε με!

mamagoriou29

mamagoriou29
Δεν μπορω να κοιμηθώ. Με τιποτα ομως! Πονάωωω. Με πήρε ο ύπνος στον καναπέ κ τωρα στο κρεββάτι το μάτι γαρίδα! Κ ο πόνος πόνος.

mamagoriou29

mamagoriou29
Σημερα με ρωτούσαν οι συνάδελφοι αν θελω δευτερο. Απάντησα οχι κ συνειδητοποίησα οτι δεν θελω άλλο γιατι δεν μπορω να βάλω σε δεύτερη μοίρα το αγοράκι μου. Σαν το πρώτο κ μεγαλύτερο παιδι της οικογένειας μου έχασα τα πάντα όταν ηρθε ο αδερφός μου. Έπεσαν όλοι εκεί κ εγω απο εκεί που ειχα όλο τον κόσμο, έμεινα στην άκρη. Ε τωρα δε θελω να το κάνω αυτό στο παιδάκι μου. Για μενα όπως κ για κάθε μανούλα ειναι τα πάντα. Πεθαίνω για τις αγκαλιές κ τα φιλιά. Πως να του στέρησω την αποκλειστική μου παρουσία?

Ωχ Ωχ τι με έπιασε βραδιατικα? αυτά ! Τέλος!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσα!
Εμεις μολις γυρισαμε απο Αθηνα!καλα ο μικρος δεν ακουστικε καθολου.τι παιδι ειναι αυτο;;μπορει να μην μπυ μοιασε στη φατσα αλλα πηρε τον χαρακτηρα μου το παιδι!!εγω αδυναμια εχω στον Διανελλακο.νοιωθω πως με εχει αλλαξει πολυ αυτο το παιδι.φυσικα αγαπω κ τα κοριτσια τρελα αλλα ο μικρος ειναι ερωτας τρελος.αντρας γαρ...

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamagoriou29 έγραψε:Σημερα με ρωτούσαν οι συνάδελφοι αν θελω δευτερο. Απάντησα οχι κ συνειδητοποίησα οτι δεν θελω άλλο γιατι δεν μπορω να βάλω σε δεύτερη μοίρα το αγοράκι μου. Σαν το πρώτο κ μεγαλύτερο παιδι της οικογένειας μου έχασα τα πάντα όταν ηρθε ο αδερφός μου. Έπεσαν όλοι εκεί κ εγω απο εκεί που ειχα όλο τον κόσμο, έμεινα στην άκρη. Ε τωρα δε θελω να το κάνω αυτό στο παιδάκι μου. Για μενα όπως κ για κάθε μανούλα ειναι τα πάντα. Πεθαίνω για τις αγκαλιές κ τα φιλιά. Πως να του στέρησω την αποκλειστική μου παρουσία?

Ωχ Ωχ τι με έπιασε βραδιατικα? αυτά ! Τέλος!
αυτο το ενοιωθα κ εγω οταν εμεινα εκυος στην δευτερη ελεγα πως δεν θα την αγαπαω οσο την πρωτη οτι οτε δεν θα βαλω την δευτερη στη θεση της πρωτης κ μπλα μπλα.κ.ομως η αγαπη της μανας μοιραζετε ισα.ολα το ιδιο τα αγαπαω η αδυναμια ειναι αδυναμια αλλα δεν αφηνω περιθορια να καταλαβουν τα κοριτσια οτι την ςχω στον μικρο.εξαλλου πιστευω οτι νοιωθω αδυναμια στον μικρο επειδη ειναι μωρο κ γενικα εγω παθενω τρελα με τα μωρα.

mamagoriou29

mamagoriou29
Ντεμιμαζι ξενύχταμε? ξέρεις ποιο ειναι το θεμα μου? οχι αν θα αγαπάω ενα. Δευτερο μωρο. Αλλα πως θα νιώσει ο μικρος μου με τον ερχομό του δεύτερου.

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ κοριτσι μου αυτην την ανησυχια(και νομιζω πως ολες την εχουμε στον ερχομο του δευτερου παιδιου)την ειχα κ εγω στον ερχομο του δευτερου παιδιου...και μαλιστα ερχομενοι απο το μαιευτηριο του φεραμε του μεγαλου δωρα απο το μωρο και καλα για να μην νιωσει οτι τον ξεχασαμε τοσες μερες στο μαιευτηριο... Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 417472  απο εκει λοιπον κ μετα τον ειχα συνεχεια διπλα μου με το μωρο!!!!!οταν την θηλαζα οταν την αλλαζα οταν την εκανα μπανιο οταν την κοιμιζα...ηθελα να νιωσει πως δεν εχει αλλαξει τπτ αναμεσα σε μενα κ σ εκεινον κ οτι πρεπει να να μην διεκδικουμε την αγαπη αλλα να την προσφερουμε σε οποιον την εχει αναγκη!!!Σε πληροφορω εχει παει σχεδον 10 χρονων ο γιος μου κ συνεχιζει να ειναι κ με τα αλλα 3 αδερφια του ετσι κ περιμενει κ το αλλο πως κ πως!!!Ηταν φασεις που μου ελεγε κ τριβοταν συνεχεια στην αγκαλια μου ρωτοντας με αν τον αγαπω κ αν τον νοιαζομαι...αλλα ολοι οι ανθρωποι δεν το αναζηταμε κ ας ξερουμε πως μας αγαπουν???

mamagoriou29

mamagoriou29
Καλημερα.
Ρια σε ευχαριστω για τις συμβουλές. Εσυ κατι παραπανω θα ξέρεις με τέσσερα παιδια. Να τα χαίρεσαι ολα. Πρέπει να ξεπέρασεω Πρωτα τα δικά μου κόλληματα. Πολλές φορές μου εχει ζητήσει ενα αδελφάκι για να εχει να παίζει αλλα εγω νομίζω οτι όταν έρθει θα νιώσει παραμελημένος. Τέλος πάντων!
Τι όμορφες μέρες ειναι αυτες. Τι θα κάνετε σημερα? εμεις ετοιμαζόμαστε για βολτα στην παραλία, ψώνια απο το παζάρι κ μια βιβλιοπαρουσίαση.

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhmera koritsia.

mamagoriou perastika sou! ki egw eixa ponolaimo tis proalles kollhsa apo thn mikrh a papa, ekneuristikotatos. ton provlhmatismo den sou ton exw akousei apo polles manoules mh niwtheis asxhma giafto.

egw den ton exw giati den exw sto myalo mou na kanw deftero. eidika se afthn thn fash. alla kai sto mellon den kserw an tha mou erthei h trellh epithymia. pernane kai ta xronia (avrio koritsia exw genethlia, ginomai 37!) opote...

mhtsainaki krima den se petyxa! pou eisai vre? mhn xanesai! efxomai na eisai kala!

demaki to agori sou exei klepsei thn kardia...? erwtas megalos! apo polles akouw gia adynamies. kai oses exoun ena koritsi kai ena agori exoun synhthws sto agori!

ante koritsia kalo sk na exoume! emeis exoume ligh mouxla edw, alla den masaw, etoimazomai gia 2hmerous eortasmous logw genethliwn  Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 328109 Μαμάδες που γέννησαν το 2011 ☆7 - Σελίδα 39 328109 !

filia!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!
Τριλη ειναι τοσο καλος!αν ηταν δυνατον να κολλησουμε τα μαγουλακια μας να γινουμε κολλημενοι ο ενας στον αλλο.κ κακομηρος θα σκεφτετε οτι η μανα του ειναι τρελη.

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως η δυναμική της οικογενειας αλλάζει πολυ όμορφα. Πριν ήμασταν ενα ζευγάρι με ενα παιδι τωρα ειμαστε μια τετραμελής οικογένεια, δεν μπορω να το εξηγήσω.
Οσο για τα συναισθήματα του πρώτου παιδιου εγω νομίζω οτι η φυση δίνει ενα ωραίο μάθημα οτι η αγαπη πολλαπλασιάζεται και κανεις δεν ειναι κανενος. Η κόρη μου τωρα πια μοιράζεται τα παιχνιδια της και επικοινωνεί καλυτερα με τα αλλα παιδακια.
Φυσικα η απόφαση για δεύτερο ειναι προσωπική αλλα δεν εχω ακούσει κανέναν να εκανε δευτερο και να το μετάνιωσε αντίθετα πολλοί μετάνιωσαν που δεν το τόλμησαν!
Απο εκει και περα κοριτσια καλα να ειμαστε με δυο,με ενα και χωρις...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις