Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 31]

676ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 1:37 pm

mama prwti fora

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Για σας κοροτσια!
Χαιρομαι πολυ που διαβαζω οτι η μια μετα την αλλη εχετε τελειες β επιπεδου!
Βαλεντινουλα υπομονη και ολα θα πανε καλα με τον μπαμπα σου!
Οσο για τα επιδοματα το μονο που με ενημερωσε η λογιστρια μου ειναι οτι 54 ή 56 μερες δεν θυμαμαι ακριβως πριν την πητ σου δινει ο γιατρος σου ενα χαρτι και το πας στο ικα για να βγεις σε αδεια τοκετου, ο μισθος σου καλυπτεται απο το ικα, μετα την γεννα για περιπου 60 μερες παλι με χαρτι απο την κλινικη ή το νοσοκομειο παιρνεις αδεια λοχειας. Μολις τελειωσει και αυτη αν θελεις μπαινεις στο εξαμηνο του οαεδ, χωρις να χανεις την δουλεια σου φυσικα, και πληρωνεσαι απο εκει γυρω στα 560 ευρω το μηνα, ασχετα με το υψος του μισθου σου και χωρις ο εργοδοτης να εχει την υποχρεωση να σου καλυψει την διαφορα. Αυτα ξερω γιατι αυτα μου προτεινε η λογιστρια μου να κανω, βεβαια χρειαζεται ως προυποθεση για ολα αυτα τουλαχιστον 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια, αν και εγω δςν εχω θεμα δουλευω αρκετα χρονια με ασφαλεια.
Ελπιζω να βοηθησα, φιλια σε ολες!

677ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 1:47 pm

valgreg

valgreg
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπραβο ρε Μαρακι μου που ολα πηγαν καλα!!ποσο χαρηκα να ξερες που για ολα τα κοριτσια ειναι τελεια τα νεα!!
οσο για τον μπαμπα μου στεναχωριεμαι που ποναει και που δεν μπορω να τον δω ακομα.θα θελα τοσο πολυ να τον κανω μια αγκαλια.
αντε να ερθει η πεμπτη να δω και εγω την μικρη γιατι το εχω αγχος και αυτο.

Αρχοντουλα μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!

678ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 9:07 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κορτσια!Μπραβο Μαρια μου που ακουσαμε κι απο σενα τα καλα σου νεα!Παντα τετοια να ακουμε

679ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 9:09 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οσο για τα επιδοματα το μονο που με ενημερωσε η λογιστρια μου ειναι οτι 54 ή 56 μερες δεν θυμαμαι ακριβως πριν την πητ σου δινει ο γιατρος σου ενα χαρτι και το πας στο ικα για να βγεις σε αδεια τοκετου, ο μισθος σου καλυπτεται απο το ικα, μετα την γεννα για περιπου 60 μερες παλι με χαρτι απο την κλινικη ή το νοσοκομειο παιρνεις αδεια λοχειας. Μολις τελειωσει και αυτη αν θελεις μπαινεις στο εξαμηνο του οαεδ, χωρις να χανεις την δουλεια σου φυσικα, και πληρωνεσαι απο εκει γυρω στα 560 ευρω το μηνα, ασχετα με το υψος του μισθου σου και χωρις ο εργοδοτης να εχει την υποχρεωση να σου καλυψει την διαφορα. Αυτα ξερω γιατι αυτα μου προτεινε η λογιστρια μου να κανω, βεβαια χρειαζεται ως προυποθεση για ολα αυτα τουλαχιστον  200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια, αν και εγω δςν εχω θεμα δουλευω αρκετα χρονια με ασφαλεια.
Ελπιζω να βοηθησα, φιλια σε ολες![/quote
Ε τοτε στη ουσια δεν παιρνεις επιδομα.Απλα τον μισθο που θα επαιρνες αν δουλευες κανονικα.Που ειναι καποτε οι εποχες που εδιναν 2.000 και 3.000 χιλιαρικακια για τα πρωτα εξοδα!

680ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 9:14 pm

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑλημερες μανουλιτσες..!!!!Τι ωραια νεα καλε διαβαζω!!!!!Μπραβο Μαρακι!!!μου ειχες κ αγχος...!!!Βαλεντινουλα σημασια εχει οτι το κακο το ξεπεραατε κ απλα υπομονη για να αναρρωσει καλα ο μπαμπας....καταλαβαινω ομως πως αισθανεσαι....ειναι η αποσταση ...ειναι κ τα ορμονικαααα....(καλα αυτα απο μονα τους αρκουν...αχχαχα)
Εγω 2 μερες παλευω να φτιαξω μια διορωφη τουρτα με ζαχαροπαστα του γιου της κολλητης μου που εχει σημερα γενεθλια.... Very Happy Very Happy Very Happy 
Βεβαια ειμαι λιωμα αλλα χαλαλι....αυτα εμενα μου δινουν χαρα κ ζωη να βλεπω χαμογελαστα κ ευχαριστημενα προσωπακια....!!!!Αυριο γυρνανε κ τα μεγαλα μου.....εχει ησυχια το σπιτι.....χαχαχχαχα..ο μικρος βαριεται μονος του κ παει κ ερχεται μεσα στο σπιτι ...στην αυλη...κ ολο μπουρ μπουρ μπουρ....το μωρο μου!!!!!!! cheers ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 536304 

681ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 10:29 pm

mama prwti fora

Πανε μερεντουλα μου αυτες οι εποχες, τιποτα δεν δινουν, ασε που νομιζω κοψανε και τα 900 ευρω για την γεννα, δεν ειμαι σιγουρη αλλα κατι τετοιο διαβασα...
Μονο εδω συμβαινουν ολα αυτα...
Κοριτσακια με την ζεστη πως τα πατε; εγω ειδικα στον υπνο δυσκολευομαι πολυ, βαζω κλιματιστικο για να κοιμηθω, αλλιως φερνω σβουρες στο κρεβατι...

682ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 10:36 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!!

Αρχοντουλα αστα... κι εγω με τη ζεστη δεν τη παλευω καθολου. Αποψε βεβαια κοιμηθηκα ανασκελα και με ταραξε η μικρη στην κλοτσια και με ξυπνησε και δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα.. με το κλιματιστικο κρυωνα και χωρις αυτο ζεσταινομουνα!!! Ακρη δεν βγαζεις με μια εγκυο παντως..χαχαχα!!!

Αργυρω κι εμενα μου αρεσει να φτιαχνω τουρτες...τελεια λοιπον που την καταφερες, να χαιρεται η φιλη σου το νινι της!!

σας φιλω...παω να κανω καμια δουλεια και να δω τι θα φαμε και σημερα....!!!!

683ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τρι Ιουλ 29, 2014 10:49 pm

stilvy1982

stilvy1982
Καλημερα κοριτσακια! Συγχαρητήρια Μαρακι οποτε σου εφυγε καθε υπόνοια για ολα τα θεματα!!
Βαλεντινα σε καταλαβαινω γιατι & εγω μπαμποθρευτο ειμαι!
Αχ αυτη η ζεστη ας ειναι καλα η μπανιερουλα & το aircondition! Το βραδυ επειδη με πιανει πονοκεφαλος με το ac μετακομιζω στο παιδικο που εχει περισσοτερη δροσια! Δεν κανω & μπανιο στην θαλασσα γιατι φοβαμαι για μικροβια αστα να πανε!! Δεν πειραζει του χρονου με την κορη μου θα το απολαυσω καλυτερα αφου το στερηθηκα φετος.  Cool 

684ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 30, 2014 12:12 am

valgreg

valgreg
καλημερα κοριτσια!!

εγω ξυπνησα νωρις και αρχισα τις δουλειες,τωρα τελειωνει και το δευτερο πλυντηριο.
το μενου σημερα εχει αρακα.

Ελενη μου με το καλο να υποδεχτεις αυριο τα βλασταρια σου και καλη επιτυχια με την τουρτα,να το χαιρονται το νινι τους.

Μερεντουλα μου οντως πολλα πραγματα εχουν αλλαξει στον εργασιακο τομεα σχετικα με τα επιδοματα μητροτητας και τοκετου.παλια ηταν καλυτερα!

Αρχοντουλα μου ασε μην μιλας για ζεστη,υποφερω και δεν εχω και κλιματιστικο.μονο ανεμιστηρα που κανει δεν κανει δουλεια.αντε να παμε στο νεο σπιτι να ευχαριστηθω δροσια λογω κλιματιστικου.

Μαρια σε φανταζομαι σημερα,πετας!αφου εφυγε και το αχγος της β επιπεδου τελεια!!

Ελενη πολυ γελασα με το μπαμποθρεφτο  Laughing και εγω δεν εχω κανει κανενα μπανιο φετος αλλα χαλαλι.

σημερα ο μπαμπας ειναι λιγο καλυτερα,τα βραδια ειναι δυσκολοτερα για εκεινον.μερα με τη μερα ομως θα βελτιωνεται η κατασταση του.

αχ κοριτσια αυριο η μεγαλη μερα για μενα,μακαρι να πανε οοοολα καλα!!

685ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 30, 2014 6:36 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα!!!!

Βαλεντινα μου ολα θα πανε τελεια αυριο στην εξεταση σου και ειμαι 1000% σιγουρη γι'αυτο!!! Εγω ακομα δεν το εχω πιστεψει οτι πηγαμε και ειναι ολα καλα, φανταστειτε τι αγχος εφαγα αυτες τις μερες!!!!

Ελενη οντως αυτη η ζεστη δεν παλευεται!!!

επιτελους χαλαρωνω γιατι σημερα εκανα πολλες δουλιτσες και οσο μεγαλωνει η κοιλιτσα τοσο πιο ευκολα κουραζομαι.. αφου ειπα στον αντρουλη μου οτι με βλεπω στον 9ο να τα περιμενω ολα στο χερι....χαχαχα!!!

κοριτσια παντως αν δεν ειχαμε την ομαδουλα μας να τα λεμε δεν νομιζω να εμπαινα καθολου στο "ειμαι μαμα" γενικοτερα!! Μονο νευρα μου προκαλει τον τελευταιο καιρο και σιγουρα στην κατασταση που ειμαστε το τελευταιο που μας χρειαζεται ειναι νευρα!!!

686ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 30, 2014 12:44 pm

valgreg

valgreg
Μαρακι μου σε ευχαριστω για την συμπαρασταση!!

ετοιμαζομουν να ξαπλωσω και μπηκα να δω τι κανετε.
οντως ειναι ομορφο το οτι μιλαμε εδω μεσα εμενα με χαλαρωνει γιατι δεν ασχολουμαι και με κανενα αλλο θεμα για να μην νευριαζω.
σημερα η μερα αφορητη απο τη ζεστη αντε δεκα μερες ακομα για να μπουμε στο νεο σπιτι και να παρει φωτια το αρκουδισιον.
αυριο θα τα πουμε μετα την β επιπεδου.

σας φιλω,καλο βραδυ κοιλιτσες!

687ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 30, 2014 10:17 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα!Τελευταια μερα του Ιουλιου σημερα!Αχ και μετραω δεκαπεντε μερες για την αδεια μου!!!Τι ωραια..Φακη σημερα το μενου να φαει και η μπουμπου κανενα οσπριο... Very Happy 

688ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 30, 2014 10:20 pm

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ρια αν θυμαμαι καλα εσυ δεν εκανες ενα λευκωμα για τη κουκλιτσα σου?

689ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 30, 2014 11:05 pm

stilvy1982

stilvy1982
Καλημερα κοπελουδες! Βαλεντινα κρεμομαςτε απο τα χειλη σου σημερα! Καλη επιτυχια!!! Πρεπει να σηκωθω & να ξεκινησω τις δουλειες γιατι οσο το σκεφτομαι κουραζομαι χωρις να εχω κανει τπτ τι σου ειναι & η ψυχολογια! & εγω θελω να κανω ενα λευκωμα στην μπουμπου μου εχω βρει δυο & δεν ξερω πιο να παρω!
Ευτυχως το φαγητο σημερα θα το βρω ετοιμο  Very Happy 

690ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Τετ Ιουλ 30, 2014 11:18 pm

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσουδια!!!!

Βαλεντινα περιμενουμε νεακια ομορφα κι απο σενα σημερα για να κλεισει ο κυκλος β επιπεδου και στο παρεακι μας!! Καλα αποτελεσματα λοιπον!!!!

Ελενη μου τυχερη εισαι που εχεις ετοιμο φαγητακι σημερα... εγω παλι εχω το κλασικο ερωτημα.. τι τρωμε;;;;

Μαρια εμεις ειχαμε χθες φακες..απο τα αγαπημενα και της μικρης μου!! Αντε λοιπον πλησιαζει και η αδεια να χαλαρωσεις και να ευχαριστηθεις κοιλιτσα!!!

απο δουλειες σημερα δεν με βλεπω για πολλα γιατιεχω μια περιεργη ψυχολογια οποτε μαλλον θα χαλαρωσω..

691ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 1:48 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια κανενα δειγματακι απο βρεφικες εταιριες στειλατε για να παρετε?

692ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 6:15 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Που ειστε καλε;;;; αφαντες απο το θεματακι σημερα και γραφω απουσιες....

Μαρια εγω ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα στειλει να μου στειλουν δειγματα αλλα ειχαν ερθει στο μαιευτηριο απο διαφορες εταιρειες και ειχαν ζητησει τα στοιχεια μας και ερχοντουσαν στο σπιτι για καιρο... πανες, κρεμες για την αλλαγη πανας και
διαφορα τετοια!!!

Ρε κοριτσια γενναει καμια στο Ιασω;;;; ουτε που θυμαμαι αν το εχουμε αναφερει...!! Λεω μηπως γεννησω με καμια παρεακι!!

693ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 6:17 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ααα και Βαλεντινα περιμενουμε νεακια.... μη φυγεις για κανενα 3ημερο παλι και μας αφησεις στην αγωνια..!!!

694ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 6:28 am

merentoula

merentoula
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω εχω στειλει email και μου εχουν ερθει ενα σωρο δειγματακια ειναι πολυ ωραια

695ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 6:56 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας φιλεναδες....επιτελους καθησα κ σημερα....ετρεχα απο το πρωι να μαζεψω τα χαρτια για το Εσπα για να βαλω τον μικρο μικρο παιδικο.Η τουρτα μεγαλη επιτυχια Δοξα Τον Θεο!!!!
Σαν τι δειγματακια σου στειλανε μερεντουλα??πρωτη φορα τ ακουω...κ εμενα σαν την Μαρια απο το μαιευτηριο κ μετα μου εστελναν πανες κ τετοια σπιτι....
Βαλεντινακι τα νεα σου........
Ολες καλα βλεπω...
Οταν Μαρακι μου σου ελεγα οτι μου γυρισε το μυαλο εδω μεσα εκτος απο την ομαδουλα μας........ρε ειναι 5-6 συγγεκριμενες-νοι....που σε καθε θεμα θα πεταγοντε κ λενε οτι μλκ θες για να σε βγαλουν απο τα ρουχα σου.....Αυτη η Ολιβια τι κανει εδω μεσα πια??Ασχολειτε μονο με την σελιδα της??Το φορουμ το εχει αφησει??

696ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 7:21 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχουνε και την Αργυρω που ολο για τουρτες και γλυκα μιλαει.... και να θες να αγιασεις δεν μπορεις..χαχαχα!!! Γι'αυτο κι εγω σημερα θα φτιαξω γλυκακι, αυτο με τα πτι-μπερ και την κρεμα και το ζελε.. φανταζομαι οτι καταλαβατε πιο λεω..!!!

Αργυρω το κακο δεν ειναι μονο στα θεματα του φορουμ αλλα γενικοτερα οοοολο το μπλοκ!!! Η Ολιβια λοιπον οτι θεμα δημιουργει τζερτζελο και τσακωμο το αφηνει να υπαρχει γιατι ετσι μαζευει κλικ και βγαζει λεφτακια απο τις διαφημησεις το μπλοκ της. Στα θεματα του μπλοκ αν τα παρακολουθεις καθολου ανα διαστηματα (συχνα κατα τη δικη μου γνωμη) ανεβαινουν θεματα που
"αναβουν" τα αιματα... ομοφυλοφιλια, θρησκεια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο οπου εκει μεσα γινεται ο κακος χαμος!!! Γι'αυτο λεω οτι αν δεν υπηρχε η ομαδουλα δεν θα ειχα κανενα λογο να μπαινω.. απλα το θεμα με μενα ειναι οτι συνεχιζω και διαβαζω μ@λ@κιες κι εκνευριζομαι...

697ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 7:24 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια εχετε facebook;;; αν ναι, θελετε να γινουμε φιλες;;;;

698ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 7:30 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω πλεον δεν διαβαζω οταν βλεπω τους συγκεκριμενους που σχολιαζουν....οντως σε αυτο εχεις δικιο για τα θεματα "Φωτια"....ε μην μπριζωνεσαι κ μπαινεις...ε ναι λοιπον ξερω το γλυκακι που θα φτιαξεις....κ εγω θα φτιαξω σημερα μιλφειγ με κρακερ....μπαμ μπαμ...γιατι με εκραξε ο αντρας μου οτι φτιαχνω ολο γλυκα κ γλυκα δεν βλεπει γιατι τα προοριζω αλλου...χεχεεχε Laughing Laughing  κ ερχοντε κ τα παιδακια μου σημερα το βραδυ κ θελω κατι να τους κανω..... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 328109 

699ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 7:33 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε σημερα δικαιολογημενα θα φτιαξεις γλυκακι.. η αληθεια ειναι οτι κι εμενα μου αρεσει να τα φτιαχνω και να τα πηγαινω για κερασμα.. οταν μενουν στο σπιτι τα τρωω και μου μενουν τα κιλακια γι'αυτο δεν θελω!!!

700ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014!!! Πεμ Ιουλ 31, 2014 7:34 am

ria spies

ria spies
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μια απο τα ιδιαααα....σου στειλα pm... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 31]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις