1 Αιμα στην πανα και συγκαμα Πεμ Απρ 24, 2014 6:11 am
lilitsi
Είναι σε καλό δρόμο!
Μανουλες τη βοηθεια σας γιατι εχω τρελαθει.Η κορη μου χτες εκανε κακα και επειδη δενημασταν σπιτι την αλλαξα και τη σκουπισα με μωρο μαντηλα.Οταν γυρισα σπιτι πηγα να την πλυνω και ειδα στην πανα υπολειματα απο κοπτανα και αιμα.Κοιταξα το ποπουδακι της και ειχε συγκαμα πολυ εντονο,κοκκινο,απο το πιπι της και μεχρι το ποπουδακι της και στις δυο πλευρες.Δεν ειχε ανοιχυη πληγη πουθενα ,απλα μια ρωγμη κοκκινη μεγαλη.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση η χρηση μωρομωντιλου να ερεθησε την περιοχη;μπορει η χρηση του να προκαλεσει συγκαμα;
Η παιδιατρος με ρωτησε αν το μωρο εφαγε αλατι και της ειπα ναι γιατι της εδωσα λιγο κρεας που ψηναμε χτες σπιτιωπου γιορταζε ο αντρας μου.Μετα μου ειπε αν το ξαναω να της ξανατηλεφωνησω να με στειλει για γενικη ουρων.Μπορει καμια μανουλα να νε βοηθησει.Να σας πω οτι εχει αλλεργια στο γαλα αλλα αιμα βλεπαμε μονο στα κακα μεχρι 8 μηνων.Τωρα ειναι 16 μηνων.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης:υπαρχει περιπτωση η χρηση μωρομωντιλου να ερεθησε την περιοχη;μπορει η χρηση του να προκαλεσει συγκαμα;
Η παιδιατρος με ρωτησε αν το μωρο εφαγε αλατι και της ειπα ναι γιατι της εδωσα λιγο κρεας που ψηναμε χτες σπιτιωπου γιορταζε ο αντρας μου.Μετα μου ειπε αν το ξαναω να της ξανατηλεφωνησω να με στειλει για γενικη ουρων.Μπορει καμια μανουλα να νε βοηθησει.Να σας πω οτι εχει αλλεργια στο γαλα αλλα αιμα βλεπαμε μονο στα κακα μεχρι 8 μηνων.Τωρα ειναι 16 μηνων.