26 Απ: ευχη στις 20 μερες(μιση σαραντηση) Πεμ Μάης 01, 2014 3:23 am
reniapa
Η ψυχή της παρέας!
θα παμε στ μητερα μου τελικα για φαγητο και θα παρω το καροτσι μαζι μου να τη βγσλω εκει εξω μια βολτα στ προαυλιο τ σπιτιου μου..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
reniapa έγραψε:κλεοπατρα γεια..κ ποτε ακριβως γεννησες??εγω γεννησα τη κυριακη 13/4..θελω να τη βγαλω βολτα σημερα που εχει ηλιο ..ειναι καλος καιρος αλλα επειδη φυσαει πολυ πολυ λιγο αερας φοβαμαι..μη μου κρυωσει..εσυ την ειχες βγαλει πριν τις 25 μερες?
reniapa έγραψε:με το καλο κοριτσι μου..να γεννησεις κ με ενα πονο..!!ε εσυ αφου θα ειναι κ φουλ καλοκαιρι μη περιμενεις να σαραντησεις..να βγειτε με προσοχη..!τ ειναι κοριτσακι η αγορακι?
Areti2 έγραψε:Για σας που είσαστε στη Γερμανία (ειδικά αν είσαστε Έλληνες και μελαχρινοί) είναι ακόμα πιο σημαντικό να βγαίνετε έξω από πολύ νωρίς ώστε το μωρό να παίρνει αρκετό φυσικό φως και να αποφύγετε τον ίκτερο. Δεν ξέρω αν σκοπεύεις να θηλάσεις αποκλειστικά, αλλά αν ναι, να ξέρεις ότι το μωρό θα είναι ακόμα πιο ευάλωτο. Μην κάτσετε μέσα 40 μέρες περιμένοντας την καλοκαιρία που μπορεί και να μην έρθει.
Areti2 έγραψε:Δεν κάνουν αντισώματα τα μωρά με τον θηλασμό, απλά παίρνουν τα αντισώματα της μαμάς (ό,τι αντισώματα έχει). Άλλο αυτό όμως και άλλο το θέμα του ίκτερου.
Αν ισχύει αυτό, δεν οφείλεται στα αντισώματα. Γιατί αντισώματα παίρνει το μωρό μόνο όσο θηλάζει. Μόλις σταματήσει ο θηλασμός, πάνε και τα αντισώματα.AngelMommy έγραψε:Οσο για τα αντισώματα,εται ξέρω κ έχω διαβάσει κ το λέω. πάντως τα περισσότερα μωρά που θηλασαν η θηλάζουν συνηθως ειναι κ πιο υγιή,σε γενικές γραμμές.
αρετή κι όμως εμενα ο μπεμπης δεν κόλλησε τίποτα όλο το χειμώνα.κ εδώ κ 5 μηνες(τόσο είναι ο μικρος)τα κορίτσια μου τα έχω συνέχεια μα συνέχεια άρρωστα.κ όχι μόνο τα κορίτσια αλλά κ ο άντρας μου κ εγω αρρωστισα κ ούτε μάσκα φορούσα όσο θηλαζα αλλά κ πάλι το μωράκι μου δεν κόλλησε τιποτα.Areti2 έγραψε:Εμένα έτσι μου έχει πει σύμβουλος θηλασμού που την εμπιστεύομαι γιατί είναι πολύ ψαγμένη. Ότι το παιδί παίρνει μόνο τα αντισώματα που έχει η μαμά, δηλαδή αν η μαμά δεν έχει αντισώματα στην συγκεκριμένη ασθένεια, δεν προφυλάσεται ούτε το παιδί, όσο και να θηλάσεις, και ότι μετά το πέρας του θηλασμού χάνονται και τα αντισώματα που πήρε το μωρό. Αυτό είναι σημαντικό να το ξέρουμε για να μη νομίζουμε ότι τα μωρά που θηλάζουν είναι άτρωτα.
Τώρα μακροπρόθεσμα τι συμβαίνει... εδώ οι γνώμες διίστανται. Το αν θα αρρωστήσεις ή όχι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο εκτίθεσαι σε ιούς. Βάλε ένα μεγαλύτερο αδελφάκι στο σπίτι που πηγαίνει νήπιο και κουβαλάει μια νέα ίωση κάθε δυο βδομάδες και θα σου πω εγώ αν αρρωσταίνει ή όχι το μωρό
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης