Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βανια μου συμφωνω..να σας πω και κατι στο οποιο υπηρξα μαρτυρας..Ειμαι στο αεροδρομιο κ πεταω μαζι με την...Δεσποινα Βανδη η οποια ειναι εκει με τον Ντεμη κ την κορη της τη μεγαλη (πριν κατι χρονια)..Ασχετο αλλα την βρηκα πολυ ασχημη κ πολυ κοντη απο κοντα, ο δε Ντεμης ειναι μιση μεριδα αντρας...
Στο θεμα μας τωρα...ειχε μαζι την baby sitter η οποια ΟΛΗ την ωρα ειχε αυτη αγκαλια το μικρο κ η Βανδη δεν ειχε ασχοληθει καν, αντιθετα ολη την ωρα ηταν με κατι μουτρα να κ φωναζε στην κοπελα με το μωρο συνεχεια..Ξαφνικα σκαει μυτη η καμερα του Σταρ..ορμαει η Βανδη αρπαζει με φορα την μικρη απο τα χερια της baby sitter, σκαει ενα ψευτικο χαμογελο κ στηνεται στη καμερα με το μωρο να το παιζει γλυκεια μανουλα...

sktv

sktv
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να σου ζησει!!!!!!
δεν μπορουμε να παρουμε σαν παραδειγμα της τηεπερσονες!εχουν ενα σωρο ντανταδες,κανουν πλαστικη κ οτι χρειαζεται για να ειναι οπως πριν!εμενα η κοιλια μου επεσε κατευθειαν αλλα η περειφερεια ανοιξε αρκετα απο πριν!
τα κιλα που πηρα εχουν ως εξης:
3 το πρωτο τριμηνο
3 το δευτερο τριμηνο κ
5 το τελευταιο τριμηνο!
εχασα τα 8 κ με απομενουν ακομη 3 που τα χανω τα περνω κλπ!

ΔώραΝι25

ΔώραΝι25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πω πω η απόλυτη ελληνίδα ξεφτίλα στάρ είναι αυτή...Ετσι είναι όλες καλέ...τι να μας πουνε τωρα με 100 baby sitters η κάθεμιά τους!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ευουλα

ευουλα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια και γω αν ειχα τα λεφτα τους μια πλαστικουλα στην κοιλια ενα μαζεματακι θα το εκανα.εξαλλου η αναρρωση κραταει 4-5 μερες οποτε μολις εβγαινα θα ενθουσιαζα τα πληθη Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 654316 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 654316 τωρα σχετικα με την ανατροφη των παιδιων τους ε ολο και καποια ατομα θα εχουν να αναλαβουν το σπιτι τα παιδια τους!οχι σαν και μενα σημερα που εκανα γενικη σε ολο το σπιτι με τα παιδια μες τα ποδια μου εκει που μαζευα λερωναν και να πρεπει και το βραδυ να δειχνω φρεσκαδουρα ε μη με δει στα χαλια μου ο αντρας μου και με παρεξηγησει!! Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502

ευουλα

ευουλα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
franita έγραψε:Βανια μου συμφωνω..να σας πω και κατι στο οποιο υπηρξα μαρτυρας..Ειμαι στο αεροδρομιο κ πεταω μαζι με την...Δεσποινα Βανδη η οποια ειναι εκει με τον Ντεμη κ την κορη της τη μεγαλη (πριν κατι χρονια)..Ασχετο αλλα την βρηκα πολυ ασχημη κ πολυ κοντη απο κοντα, ο δε Ντεμης ειναι μιση μεριδα αντρας...
Στο θεμα μας τωρα...ειχε μαζι την baby sitter η οποια ΟΛΗ την ωρα ειχε αυτη αγκαλια το μικρο κ η Βανδη δεν ειχε ασχοληθει καν, αντιθετα ολη την ωρα ηταν με κατι μουτρα να κ φωναζε στην κοπελα με το μωρο συνεχεια..Ξαφνικα σκαει μυτη η καμερα του Σταρ..ορμαει η Βανδη αρπαζει με φορα την μικρη απο τα χερια της baby sitter, σκαει ενα ψευτικο χαμογελο κ στηνεται στη καμερα με το μωρο να το παιζει γλυκεια μανουλα...
ειναι η δεν ειναι για σφαλιαρες?μα δεν τις βλεπεις στις διακοπες ταχα μου παιχνιδια στην παραλια και το βραδυ φρεσκες φρεσκες γιαποτο και τα παιδια ποιος τα κραταει οεεεεοοοο?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευουλα έγραψε:γενικη σε ολο το σπιτι με τα παιδια μες τα ποδια μου εκει που μαζευα λερωναν και να πρεπει και το βραδυ να δειχνω φρεσκαδουρα ε μη με δει στα χαλια μου ο αντρας μου και με παρεξηγησει!! Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502

Ναι ρε γμτο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Και να λέει και τι έκανες όλη μέρα...

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευουλα έγραψε:
franita έγραψε:Βανια μου συμφωνω..να σας πω και κατι στο οποιο υπηρξα μαρτυρας..Ειμαι στο αεροδρομιο κ πεταω μαζι με την...Δεσποινα Βανδη η οποια ειναι εκει με τον Ντεμη κ την κορη της τη μεγαλη (πριν κατι χρονια)..Ασχετο αλλα την βρηκα πολυ ασχημη κ πολυ κοντη απο κοντα, ο δε Ντεμης ειναι μιση μεριδα αντρας...
ειναι η δεν ειναι για σφαλιαρες?μα δεν τις βλεπεις στις διακοπες ταχα μου παιχνιδια στην παραλια και το βραδυ φρεσκες φρεσκες γιαποτο και τα παιδια ποιος τα κραταει οεεεεοοοο?

ελα σοβαρα; καλα οχι οτι περιμενα κατι αλλο απο την βανδη βεβαιως βεβαιως αλλα οχι και αυτη την ξεφτιλα!

Athin@ έγραψε:
ευουλα έγραψε:γενικη σε ολο το σπιτι με τα παιδια μες τα ποδια μου εκει που μαζευα λερωναν και να πρεπει και το βραδυ να δειχνω φρεσκαδουρα ε μη με δει στα χαλια μου ο αντρας μου και με παρεξηγησει!! Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 875502

Ναι ρε γμτο Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Και να λέει και τι έκανες όλη μέρα...

χαχαχαχα καλο αγγελικη οντως μα τι εκανες ολη μερα σπιτι ησουνα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
λιγο ασχετο με το θεμα αλλα θα σας πω και αλλο "κουτσομπολιο". παλι αεροδρομιο κ πεταω αυτη τη φορα με την Ιωαννα Λιλλη (προ του γαμου της με τον- δεν θυμαμαι πως τον λενε- ποδοσφαιριστη). Ειναι εκει με εναν γλοιωδη τυπο, κοντοχοντρο με χρυση αλυσιδα ο οποιος πρεπει να ειναι ο φιλος της διοτι ολο την πασπατευε..Αυτη απο κοντα, ειναι επισης μιση μεριδα με με ενα τεραστιο πλαστικο στηθος..Λοιπον δεν ειχε εισιτηριο η κυρια να μπει στο αεροπλανο κ ειχε κανει ολοκληρο θεμα κ φωναζε μαζι με τον κοντοχοντρο..ξερετε ποια ειμαι εγω??? εγω ειμαι διαφημηση για την εταιρεια, να μου κοψετε εισιτηριο τωρα (η πτηση ηταν φουλ)...Δεν ξερω τι εγινε διοτι εγω εφυγα μετα αλλα νομιζω οτι της βρηκαν κατι..
Θελω να πω με ολα αυτα, πως ολα ειναι μια εικονα κ ΤΙΠΟΤΑ απο οτι βλεπουμε δεν ειναι αληθεια, ουτε τοσο αθωο, ουτε ολες αυτες ειναι οι γλυκειες κ αφοσιωμενες μανουλες κ συζηγοι...

ευουλα

ευουλα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μιλουπακι έγραψε:
ευουλα έγραψε:

ελα σοβαρα; καλα οχι οτι περιμενα κατι αλλο απο την βανδη βεβαιως βεβαιως αλλα οχι και αυτη την ξεφτιλα!

Athin@ έγραψε:

χαχαχαχα καλο αγγελικη οντως μα τι εκανες ολη μερα σπιτι ησουνα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
α ευτυχως περασε το πρωι για λιγη ωρα απο τη δουλεια του και ειδε τον χαμο που γινοταν οποτε φευγωντας με φιλησε και μου ευχηθηκε'καλο κουραγιο'.παλι καλα!! Wink

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευουλα έγραψε:
α ευτυχως περασε το πρωι για λιγη ωρα απο τη δουλεια του και ειδε τον χαμο που γινοταν οποτε φευγωντας με φιλησε και μου ευχηθηκε'καλο κουραγιο'.παλι καλα!! Wink

Α εντάξει τότε Very Happy

ευουλα

ευουλα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
franita έγραψε:λιγο ασχετο με το θεμα αλλα θα σας πω και αλλο "κουτσομπολιο". παλι αεροδρομιο κ πεταω αυτη τη φορα με την Ιωαννα Λιλλη (προ του γαμου της με τον- δεν θυμαμαι πως τον λενε- ποδοσφαιριστη). Ειναι εκει με εναν γλοιωδη τυπο, κοντοχοντρο με χρυση αλυσιδα ο οποιος πρεπει να ειναι ο φιλος της διοτι ολο την πασπατευε..Αυτη απο κοντα, ειναι επισης μιση μεριδα με με ενα τεραστιο πλαστικο στηθος..Λοιπον δεν ειχε εισιτηριο η κυρια να μπει στο αεροπλανο κ ειχε κανει ολοκληρο θεμα κ φωναζε μαζι με τον κοντοχοντρο..ξερετε ποια ειμαι εγω??? εγω ειμαι διαφημηση για την εταιρεια, να μου κοψετε εισιτηριο τωρα (η πτηση ηταν φουλ)...Δεν ξερω τι εγινε διοτι εγω εφυγα μετα αλλα νομιζω οτι της βρηκαν κατι..
Θελω να πω με ολα αυτα, πως ολα ειναι μια εικονα κ ΤΙΠΟΤΑ απο οτι βλεπουμε δεν ειναι αληθεια, ουτε τοσο αθωο, ουτε ολες αυτες ειναι οι γλυκειες κ αφοσιωμενες μανουλες κ συζηγοι...
βρε κοπελια πρεπει να εισαι διασημοτητα για να τους εχεις πετυχει ολους αυτους η ρεπορτερ του star χαχαχα Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 328109 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 328109 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 328109

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευουλα έγραψε:
franita έγραψε:λιγο ασχετο με το θεμα αλλα θα σας πω και αλλο "κουτσομπολιο". παλι αεροδρομιο κ πεταω αυτη τη φορα με την Ιωαννα Λιλλη (προ του γαμου της με τον- δεν θυμαμαι πως τον λενε- ποδοσφαιριστη). Ειναι εκει με εναν γλοιωδη τυπο, κοντοχοντρο με χρυση αλυσιδα ο οποιος πρεπει να ειναι ο φιλος της διοτι ολο την πασπατευε..Αυτη απο κοντα, ειναι επισης μιση μεριδα με με ενα τεραστιο πλαστικο στηθος..Λοιπον δεν ειχε εισιτηριο η κυρια να μπει στο αεροπλανο κ ειχε κανει ολοκληρο θεμα κ φωναζε μαζι με τον κοντοχοντρο..ξερετε ποια ειμαι εγω??? εγω ειμαι διαφημηση για την εταιρεια, να μου κοψετε εισιτηριο τωρα (η πτηση ηταν φουλ)...Δεν ξερω τι εγινε διοτι εγω εφυγα μετα αλλα νομιζω οτι της βρηκαν κατι..
βρε κοπελια πρεπει να εισαι διασημοτητα για να τους εχεις πετυχει ολους αυτους η ρεπορτερ του star χαχαχα Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 328109 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 328109 Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 328109

ευουλα κανονικα η φρανιτα θα επρεπε να ειναι διασημη που ο αντρας της και αυτη προσφερουν σε ατομα, βλεπε παιδια ουγκαντα και οχι η καθε βανδη και Λιλη αλλα κοινος στην ελλαδα ειμαστε για τα πανηγυρια

ευουλα

ευουλα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μιλουπακι έγραψε:
ευουλα έγραψε:

ευουλα κανονικα η φρανιτα θα επρεπε να ειναι διασημη που ο αντρας της και αυτη προσφερουν σε ατομα, βλεπε παιδια ουγκαντα και οχι η καθε βανδη και Λιλη αλλα κοινος στην ελλαδα ειμαστε για τα πανηγυρια
συμφωνω και μπραβο τους(δεν το ηξερα)αλλα ρε παιδια ποιοι ειναι ολοι αυτοι που πανε βανδη βισση κ.λ.π σκανε 150αρια για να παρουν 1 μπουκαλι ουισκι που κανει 20 ευρω στο σουπερ μαρκετ και τις εχουν σαν θεες?εγω παντως δεν ειμαι ουτε παω στα περιπτερα καθε βδομαδα να δωσω 15 ευρω να παρω ολη τη σειρα των hello bye-bye ciao και δεν συμμαζευεται να δω που πηγε η μενεγω διακοπες!ουφ!! ηρεμησα!και παλι μπραβο στα παιδια που συνεισφερουν Very Happy Very Happy

franita

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαριτσα κοκκινιζω Embarassed ευχαριστω αλλα δεν κανουμε κ τιποτα φοβερο..προσπαθουμε..(αα μας εχει μεινει κ ενα θεμα με τα ρουχαλακια, περιμενω νεα απο σας τους συντονιστες)..
Οντως εχω πετυχει παρα πολλους στα αεροδρομια...μηπως να ανοιξω κανα ξεχωριστο θεμα να γραφω τα "κουτσομπολια" μου????

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φρανιτακι εγω δεν ξερω κατι για να περιμενεις κατι απο μενα το ειχα διαβασει αλλου που το ελεγες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εκτος αν εχεις ενημερωσει την ολιβια οποτε απο αυτην θα περιμενεις και απαντηση

ευουλα

ευουλα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
franita έγραψε:Μαριτσα κοκκινιζω Embarassed ευχαριστω αλλα δεν κανουμε κ τιποτα φοβερο..προσπαθουμε..(αα μας εχει μεινει κ ενα θεμα με τα ρουχαλακια, περιμενω νεα απο σας τους συντονιστες)..
Οντως εχω πετυχει παρα πολλους στα αεροδρομια...μηπως να ανοιξω κανα ξεχωριστο θεμα να γραφω τα "κουτσομπολια" μου????
ωραια ιδεα.ονομασε το ''το θαψιμ ο των σταρ'' Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 328109

allegra

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φταιμε και μεις.. οτι φταιμε φταιμε!! Πολύ μόρφωση σε αυτή τη χώρα και καθόλου παιδεία!! Ό,τι σε ανορεκτικο κυκλοφορεί το αποθεώσαμε.. Άσχετο με το θέμα αλλά άκουσα σήμερα τον Λιάγκα στο ραδιόφωνο που σχολίαζε το γεγονός οτι η Αλ Σαλεχ πήρε έκπομπή στη ΝΕΤ να λέει ο αθεόφοβος.."Προτιμώ να βλέπω την Αλ Σάλεχ στην τουβου παρά την Γλύκατζη-Αρβελερ.."

Τι να πω και εγω.. Ασχολίαστο..

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και ποιος σας ειπε ρε κοριτσια οτι ολες αυτες της TV(υπαρχουν εξαιρεσεις) απο κοντα ειναι γκομεναρες???
Δουλευα χρονια σε γνωστο καταστημα στο Κολωνακι και εχω δει πααααρα πολλες και πολλους απο δαυτους....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα ειναι ενα καλοστημενο παραμυθι για να χαζευουμε εμεις οι "κοινοι θνητοι"!
Η τελευταια κοκκαλιαρα που ειδα στο καταστημα που εργαζομαι τωρα ηταν η Καρτσωνα η οποια ηταν τοτε λιγο πριν μας ανακοινωσουν την εγκυμοσυνη της η οποια ηταν 2 μετρα και 50 κιλα ολη κι ολη!!Πηρε 6 κιλα max και τωρα ειναι παλι απο τα κοκκαλα βγαλμενη!
Και γω ειμαι απο τις τυχερες δεν λεω εχω καλο μεταβολισμο και γενικοτερα ειμαι καλυτερη και απο πριν γεννησω αλλα....κοιλιτσα εμεινε!γιατι αλλο να παρεις 23κιλα και να εχεις καταναλωσει ολη τη σουβλακερι της γειτονιας και αλλο να ψωμολυσσας!

Αλλωστε δεν ειμαι εργαζομαι ουτε στο modelling ουτε σε λιγες μερες ξεκιναω εκπομπη...οποτε καλη μου ορεξη! Θα τρελαθώ.. Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!! - Σελίδα 2 982137

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις