101 Απ: Μικρες μανουλες!!! Δευ Ιουν 02, 2014 12:27 am
γεωργια καρ
Είναι σε καλό δρόμο!
Μιαμ μιαμ μιαμ...Δεν μου αρεσουν αλλα αναγκαστηκα τρωω δυο φορες την εβδομαδα.Εχω τρελλα με τα μακαρονια!Ειμαι μακαρονου τι να κανουμε....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεωργια καρ έγραψε:Μιαμ μιαμ μιαμ...Δεν μου αρεσουν αλλα αναγκαστηκα τρωω δυο φορες την εβδομαδα.Εχω τρελλα με τα μακαρονια!Ειμαι μακαρονου τι να κανουμε....
mikrimama έγραψε:γεωργια καρ έγραψε:Μιαμ μιαμ μιαμ...Δεν μου αρεσουν αλλα αναγκαστηκα τρωω δυο φορες την εβδομαδα.Εχω τρελλα με τα μακαρονια!Ειμαι μακαρονου τι να κανουμε....
κ οχι μονο εσυ!!! χαχαχα τρεεελα με τα μακαρονια!! κ πατατες!!! μεγαλη αδυναμια....
γεωργια καρ έγραψε:Εγω κοριτσια μεχρι στιγμης εχω χασει κιλα(πολλοι εμετοι λεμε).Πριν την εγκυμοσυνη ημουν 67(μπαμπατσικια)και τωρα 64.Προσεχω ομως...τρωω τα παντα με μετρο
mikrimama έγραψε:Αυτο με τον θηλασμο να σου πω την αληθεια εγω δεν θυμαμαι να εβαλα οταν θηλαζα....
kikimam έγραψε:γεια σασ κοριτσια..εγω δεν ειμαι μικρη μαμα αλλα θα σασ πω οτι ξεκινησα την εγκυμοσυνη 60 κιλα με υψοσ 1,70..κατεληξα να παρω 11 κιλα παρολο που δεν προσεχα καθολου την διατροφη.γεννησα κ μου εμειναν 5 κιλα τα οποια δεν μπορω να χασω με τιποτα..τωρα σταματησα ν θηλαζω κ αδιαθετησα μετα απο 6 μηνες...ευχομαι αυτο να βοηθησει οτι αδιαθετησα...θα δειξει κοριτσια!!!!
γεωργια καρ έγραψε:Συμφωνω πως ειναι θεμα του καθε οργανισμου.Εγω παιρνω πολυ ευκολα κιλα.Εχω ακομα καιρο να παρω.Εχουν σταματησει τωρα οι εμετοι(ευτυχως η δυστυχως θα δειξει).
em_diva έγραψε:Ούτε εγώ το ήξερα, αυτό με το θηλασμό.. Κ αν θηλάσεις ένα χρόνο?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης