151 Απ: Μικρες μανουλες!!! Τρι Ιουν 03, 2014 12:06 pm
Melita9
Σιωπηλή δύναμη
Kαλησπέρα κορίτσια!
Είμαι 23 ετών και περιμένω το πρώτο μου νινακι!
Είμαι 23 ετών και περιμένω το πρώτο μου νινακι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Melita9 έγραψε:Kαλώς σας βρήκα!
Διανύω την 26η εβδομαδα!
Melita9 έγραψε:Eίμαι από το κέντρο της Αθήνας, mikrimama σε 5 μερούλες μπαίνω στον 7ο μήνα!
em_diva πιο εύκολη δε νομίζω να υπάρχει! Ακόμα και τώρα, υπάρχουν στιγμές που ξεχνιέμαι!
mikrimama έγραψε:αυτα τα κιλα....θα τα χασετε μετα μην ανχωνεστε!!! τα μωρακια σας ναναι καλα κ τα κιλα θα φυγουν....
mikrimama έγραψε:Καλημερα Γεωργιτσα μου αντε ωραια!! με το καλο να το ετοιμασετε κ ολα να πανε καλα!! Δεν γραφεις σημερα?
em_diva έγραψε:Kαλημέρα κορίτσια. Ωραία Γεωργία!!! κ εμείς έχει ένα τρίμηνο που τελειώσαμε την ανακαίνιση
mikrimama έγραψε:Μπραβο κ στις δυο σας κοριτσια!!
Γρηγορο πιστολι Γεωργια!! μπραβο!!!
Τι μαγειρευουμε σημερα κοριτσια??? Μαυτο το φαι εχουν σπασει ατ νευρα μου καθε μερα......
mikrimama έγραψε:Γενικα σημερα με αυτον τον καιρο εχεις δικιο Ευη κατι τετοιο ταιριαζει κατι σε σουπα.... Γεωργια δεν πειραζςι θα ερθει κ αυτη η μερα κ τοτε θα ρωτας κ συ τι να κανω σημερα χαχαχα
Ευη κατι ασχετο εχεις Facebook μηπως?
γεωργια καρ έγραψε:Πικρη ιστορια το φαγητο.Μακαρι να ημου στο σπιτι μου να φτιαχνω οτι θελω..Αρακα εχουμε εμεις σημερα.Πως θελω να φαω παπαπουτσακια!!!Μαλλον θα παμε να φαμε στα πεθερικα που εχουν γεμιστα(ορφανα).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης