Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Σοφία η μέλλουσα μανούλα

Σοφία η μέλλουσα μανούλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα. Aκόμα να έρθει? Άντε κάνε να σου φύγει η αγωνία. Εμείς εδώ θα περιμένουμε νέα Smile Θετικές σκέψεις  καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας! - Σελίδα 2 654316 

marialena

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kalhspera koritsia.exoume kana neo apo thn xrusa?

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια.καλη βδομαδα να χουμε.το πρωι ηταν να παω για χοριακη αλλα τελικα ηρθε κοσμος στο σπιτι και δεν μπορουσα να φυγω.τωρα μετα τις 6 θα παω να την κανω.παντως ο μηνας μπηκε καλα.κερδισα 550 ευρω σε φρουτακια.λετε να συνεχιστει η τυχη μου?μακαριιιιιιιι....  καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας! - Σελίδα 2 215994 καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας! - Σελίδα 2 215994 
εχω τετοιο αγχος που δεν περιγραφεται.μεχρι χθες ημουν ηρεμη.σημερα με εχει πιασει τρελα!!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα xrysa..απ οτι φαινεται η εβδομαδα για σενα ξεκινησε με καλη τυχη..μακαρι να παρεισ κ καλα αποτελεσματα απ την χοριακη..

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kikimam έγραψε:καλησπερα xrysa..απ οτι φαινεται η εβδομαδα για σενα ξεκινησε με καλη τυχη..μακαρι να παρεισ κ καλα αποτελεσματα απ την χοριακη..
μακαρι δεν λες τιποτα.δεν φανταζεσαι ποσο πολυ το θελω...

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πηγα σε ενα μικροβιολογικό εργαστήριο και την έκανα.μέσα σε μία ώρα βγήκαν τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ αποτελέσματα.δεν ειμαι εγκυούλα.ειμαι κομματια κοριτσια το ηθελα τοσο πολυ.  Crying or Very sad καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας! - Σελίδα 2 534787 

em_diva

em_diva
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην απογοητεύεσαι.. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Εξάλλου όταν είναι να'ρθει θα έρθει!!!

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysa σιγουρα το θεσ παρα πολυ να μεινεισ εγκυοσ αλλα μην απογοητευεσαι...καποια στιγμη θα συμβει...

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
em_diva έγραψε:Μην απογοητεύεσαι.. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Εξάλλου όταν είναι να'ρθει θα έρθει!!!
Μα δεν ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων γι αυτο κ απογοητευομαι.θα μιλησω με τον γυναικολογο μου για να παρακολουθησουμε την ωορηξια .δεν αντεχω στα 22 μου να μην μπορω να πιασω μωρακι.

em_diva

em_diva
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xrusa22 έγραψε:
em_diva έγραψε:Μην απογοητεύεσαι.. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Εξάλλου όταν είναι να'ρθει θα έρθει!!!
Μα δεν ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων γι αυτο κ απογοητευομαι.θα μιλησω με τον γυναικολογο μου για να παρακολουθησουμε την ωορηξια .δεν αντεχω στα 22 μου να μην μπορω να πιασω μωρακι.

Μην το σκέφτεσαι μόνο όταν χαλαρώσεις θα έρθει.. Εγώ μόλις είπα τέρμα δεν προσπαθώ κ οτι είναι να γίνει ας γίνει.. τσουπ ήρθε. Απλά μην το σκέφτεσαι..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποσο καιρο προσπαθεισ χρυσα αν επιτρεπεται?

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kikimam έγραψε:ποσο καιρο προσπαθεισ χρυσα αν επιτρεπεται?
1 χρόνο. Sad 

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσα δεν στο λεω για παρηγορια...και εγω προσπαθουσα 15 μηνες ωσπου να μεινω εγκυος..καποιεσ γυναικεσ πιανουν ευκολα κ αλλεσ αργουν οπωσ εγω..πηγαμε με τον αντρα μου κ καναμε εξετασεις οταν κλεισαμε ενα χρονο προσπαθειων κ ολεσ οι εξετασεισ βγηκαν καλες..μετα απο 3 μηνεσ εμεινα εγκυος.και γω απογοητευομουν καθε φορα κ σε καταλαβαινω.

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρύσα είσαι πολύ μικρή ακόμα και έχεις άπλετο χρονο μπροστά σου. Και εγω άργησα να μείνω έγκυος 9 μήνες και είχα τόσο μεγάλη ηττοπάθεια που απλά περίμενα να περάσει ο χρόνος για να πάω για εξετάσεις πεπεισμένη οτι έχω πρόβλημα. Μην αγχωνεσαι είναι όντος πολύ σημαντικό. Εγω πηγαινα με τον άντρα μου ενα σκ το μήνα ταξιδακι να χαλαρωσουμε και να έχουμε τις στιγμές μας και με βοήθησε πολύ. Εκεί πιάστηκε η μπεμπα μου.
Πάντος κάνε και τις εξετασουλες σου και ο άντρα σου καλού κακού και να ξέρεις όλα διορθώνονται. Με το καλό να ερθει ο πελαργός!!!!

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μακάρι κορίτσια μου να αποκτήσω και εγώ σύντομα ένα μωράκι.άντε να μου ρθει η ριμάδα να δουμε τι θα γίνει.

marialena

den peirazei koritsaki m mhn apogoiteuese otan s erthei h periodos mporeis na ksana prospathiseis gia ninaki..k pou ksereis o epomenos minas mporei na einai k o tuxeros sou..Smile mikrh eisai akoma..

Σοφία η μέλλουσα μανούλα

Σοφία η μέλλουσα μανούλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα Χρύσα μου, δεν πειράζει κοριτσάρα μου τον επόμενο μήνα  Very Happy Πως είσαι? Η ακατονόμαστη ήρθε??

vagann

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
xrusa22 έγραψε:γεια σας.ειμαι η χρυσα ,ειμαι 22 ετων απο αθηνα.εδω και ενα χρονο προσπαθουμε με τον συντροφο μου να κανουμε μωρακι αλλα τιποτα.ο κυκλος μου δεν ειναι σταθερος οποτε δεν μπορω να υπολογισω γονιμες μερες.με βαση μεγαλυτερου κυκλου πριν 5 μηνες(37 ημερες) εχω καθυστερηση.ειμαι στην 40η μερα του κυκλου.προχθες εκανα ενα τεστ εγκυμοσυνης νεας γεννιας αλλα βγηκε αρνητικο.εχω πολλα πονακια στην κοιλιτσα ψηλα ομως οχι χαμηλα και ποναω και στην μεση.λετε το τεστακι να βγηκε λαθος?

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ .ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΩΣΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΕΝΩ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΘΕ 29 ΣΤΗΝ 24 ΜΕΡΑ ΜΕ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΝΑΗΡΘΕ ΠΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΒΓΑΛΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ... Laughing Very Happy 
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ...ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.  καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας! - Σελίδα 2 328109

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.μου δινετε πολυ δυναμη.ακομα δεν εχει ερθει η ακατανομαστη και κοντευω να σκασω.κοιλια και στηθος τουμπανο.λες και ειμαι 200 κιλα.δυο μερες εχω και πολλες ζαλαδες και καουρες.δεν ξερω τι να κανω...

xrusa22

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vagann μου με το καλο να σου ρθει το μωρακι σου.ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιεστατο μπεμπεκι.  I love you καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας! - Σελίδα 2 654316 I love you 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις