26 Απ: καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας! Δευ Ιουν 02, 2014 1:21 am
Σοφία η μέλλουσα μανούλα
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα. Aκόμα να έρθει? Άντε κάνε να σου φύγει η αγωνία. Εμείς εδώ θα περιμένουμε νέα Θετικές σκέψεις
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
μακαρι δεν λες τιποτα.δεν φανταζεσαι ποσο πολυ το θελω...kikimam έγραψε:καλησπερα xrysa..απ οτι φαινεται η εβδομαδα για σενα ξεκινησε με καλη τυχη..μακαρι να παρεισ κ καλα αποτελεσματα απ την χοριακη..
Μα δεν ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων γι αυτο κ απογοητευομαι.θα μιλησω με τον γυναικολογο μου για να παρακολουθησουμε την ωορηξια .δεν αντεχω στα 22 μου να μην μπορω να πιασω μωρακι.em_diva έγραψε:Μην απογοητεύεσαι.. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Εξάλλου όταν είναι να'ρθει θα έρθει!!!
xrusa22 έγραψε:Μα δεν ειναι ο πρωτος μηνας προσπαθειων γι αυτο κ απογοητευομαι.θα μιλησω με τον γυναικολογο μου για να παρακολουθησουμε την ωορηξια .δεν αντεχω στα 22 μου να μην μπορω να πιασω μωρακι.em_diva έγραψε:Μην απογοητεύεσαι.. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Εξάλλου όταν είναι να'ρθει θα έρθει!!!
1 χρόνο.kikimam έγραψε:ποσο καιρο προσπαθεισ χρυσα αν επιτρεπεται?
xrusa22 έγραψε:γεια σας.ειμαι η χρυσα ,ειμαι 22 ετων απο αθηνα.εδω και ενα χρονο προσπαθουμε με τον συντροφο μου να κανουμε μωρακι αλλα τιποτα.ο κυκλος μου δεν ειναι σταθερος οποτε δεν μπορω να υπολογισω γονιμες μερες.με βαση μεγαλυτερου κυκλου πριν 5 μηνες(37 ημερες) εχω καθυστερηση.ειμαι στην 40η μερα του κυκλου.προχθες εκανα ενα τεστ εγκυμοσυνης νεας γεννιας αλλα βγηκε αρνητικο.εχω πολλα πονακια στην κοιλιτσα ψηλα ομως οχι χαμηλα και ποναω και στην μεση.λετε το τεστακι να βγηκε λαθος?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... » Οι απαραίτητες... συστάσεις! » καλως ορισα στην ομορφη παρεουλα σας!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης