26 Απ: Shoot or not shoot the bear? (διαδραστική διαφήμιση) Πεμ Σεπ 09, 2010 1:41 pm
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οκ το πετηχα!!!!απλα δεν περιμενα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
naysika έγραψε:Μιλουπακι έγραψε:ελενη μου πανω πανω που ειναι ο τιτλος του βιντεο και λεει a hunter kill a BEAR ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΜΠΛΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ
και εμενα γιατι δεν μου το γραφη?τοσο ποια ειμαι!!...και πως το σβηνει με μπλανκο?
Μιλουπακι έγραψε:εγω παλι εβαλα fuck πολυ γελιο μιλαμεεεε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] δεν το δειχνει εννοειται βαζει μπροστα κατι και ισα που υποτθεται γινεται
ναι και εγω τα δοκιμασα αυτο οπως και το sleep with a bear. Αλλα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν το play withTziz έγραψε:Λοιπόν δοκίμασα επίσης:
jump
eats
read
bites/hits
pull
dance
feeds (εχει πλάκα!)
faye έγραψε:ναι και εγω τα δοκιμασα αυτο οπως και το sleep with a bear. Αλλα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν το play with
ΝΑΙΙΙΙ εριξα τρελλο γελιο μιλαμε χιχιχιTziz έγραψε:faye έγραψε:ναι και εγω τα δοκιμασα αυτο οπως και το sleep with a bear. Αλλα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν το play with
το ride το δοκίμασες?
χαχαχα πολυ γελασα μ αυτοOlivia έγραψε:Pisses a bear!!
Olivia έγραψε:
Κορυφαία το A hunter farts a bear
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Ελεύθερος χρόνος » Shoot or not shoot the bear? (διαδραστική διαφήμιση)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης