276 Απ: ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Παρ Ιουλ 25, 2014 4:02 am
snoopy
Η ψυχή της παρέας!
διαβασε καλα την αιτηση γιατι εξηγει τι κανεις σε αυτη την περιπτωση.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πρεπει να καταθεσεις δικαιολογητικο που να δειχνει για πιο λογο κανεις ξεχωριστη δηλωση.το γραφει στην παραγραφο Β11.μαζι με το δικο σου εκκαθαριστικο βεβαιαxrysaki! έγραψε:Πω πω ενα χαος ρε παιδι μου...φφφφφ καλα που εχω κ εδω εσας..πολυτιμη βοηθεια ειστε για μενα..
Silver away έγραψε: Καλημέρα κορίτσια!
Δυσκολεύτηκα λίγο αλλα κατέβασα την αίτηση! Μάλλον πέσαμε πολλές στο σύστημα!
Ερώτηση για την συμπλήρωση της αίτησης.
Στο ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΕΙΣΟΔΗΜΑ βάζω αυτό που είναι στο Γ2 κουτί της φορολογικής στην πρώτη σειρά ? ή αυτό που είναι 5 γραμμές πιο κάτω μετά που έχουν προστεθεί και τα και τα αυτοτελή φορολογούμενα?
γιατί βάζουμε και το επίδομα ανεργίας?
σε ποιο τηλ;dora74 έγραψε:Εγώ πήρα σήμερα να ρωτήσω κάτι και το σήκωσαν μετά απο 17 λεπτά αναμονή....
xrysaki! έγραψε:Εγω φετος χωρισα κ φετος εκανα μονη μου δηλωση...
Σε ευχαριστω πολυ με σωνεις εσυ!!!!Αν τον παρουν τον μικρο θα σου χρωσταω κερασμα βρεStevi_tasos έγραψε:xrysaki! έγραψε:Εγω φετος χωρισα κ φετος εκανα μονη μου δηλωση...
ΧΜ !
Θα βάλεις το δικό σου εκκαθαριστικό.Αν έχεις και διαζευκτήριο το βάζεις και αυτό.
snoopy έγραψε:Μαρια θα γινω κουραστικη.ναι το αφαιρεις στο τελος το επιδομα αλλα στο κουτακι που γραφει επιδομα ανεργιας γραφω κανονικα οτι πηρα το 13 ετσι?
maryz-iraklio kritis έγραψε:καλησπέρα καλησπέρα!! διαβάζω αυτά που λέτε για συμπλήρωση δε ψιλοκαταλαβαίνω ούτε κ εγω!
1)Κάνω κοινή δήλωση με τον άντρα μου θα βάλω το ποσο που έχει βγάλει η εφορία γ αυτόν κ το ποσο που βάζουν σε εμένα?
2) βγαζουμε το επίδομα ανεργίας ακόμα κ αν το έπαιρνε ο σύζυγος? φαντάζομαι όχι
3) Στα επιδόματα που λέτε πιάνονται κ τ Α21 ? ή μόνο όλα τα υπόλοιπα?
ένα μπέρδεμα ειναι!
επίσης στην αίτηση του παιδιού αν τελικά κάνω προσωπικά για 1 παιδί βάζω κ στα 2 κουτάκια 1-1 (δηλαδή από 1 εως 1)
κ τελευταιο θέλουν να αναφέρουμε πάλι στην αίτηση του παιδιού πόσο θα ειναι τον Σεπτ και σε μήνες κ σε χρόνια 42 μήνες /3χρονων?
Silver away έγραψε:κορίτσια επειδή πάλι μπερδεύομαι , νομιζω ότι εκει που συμπληρώνουμε το εισοδημα στα πρώτα 2 κουτάκια βαζουμε τα εισοδηματα που λεει στην 5 γραμμη της φορολογικής δήλωσης που εχουν προστεθεί και τα αυτοτελή (το γραφει και στην προκήρυξη)
και στο τελος της αιτησης που εχει 1 κουτακι βαζουμε το συνολικο δηλωθεν που είναι στην 1 γραμμη της φορολογικής δήλωσης.
σωστά?????
xrysaki! έγραψε:Εγω τωρα που κανω μονη μου δηλωση στου υποχρεου δεν θα γραψω τπτ σωστα;στο δικο μου της συζυγου θα γραψω;Τι να γραψω ομως;Στο συνολικο δηλωθεν εισοδημα δεν γραφει τπτ ο λογιστης...παρακατω στο τεκμαρτο εισοδημα μου εχει συμπληρωσει 6.840 αυτο να βαλω;
Stevi_tasos έγραψε:xrysaki! έγραψε:Εγω τωρα που κανω μονη μου δηλωση στου υποχρεου δεν θα γραψω τπτ σωστα;στο δικο μου της συζυγου θα γραψω;Τι να γραψω ομως;Στο συνολικο δηλωθεν εισοδημα δεν γραφει τπτ ο λογιστης...παρακατω στο τεκμαρτο εισοδημα μου εχει συμπληρωσει 6.840 αυτο να βαλω;
ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης