26 Απ: zilepsa!.....mipws einai i wra gia ena aderfaki stin pinelopi? Παρ Σεπ 10, 2010 4:56 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ ΕΣΥ........!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
αντε καλε γιατι το λες αυτο;;;; χιχιχιathina24 έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ ΕΣΥ........!
athina24 έγραψε:ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΕΙΣ???????ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ?
αμα ειναι λιγο νομιζω οτι θα ειναι το ιδιο πραγμα με το να μην ειναι καθολου . Θα το δοκιμασω και αυτο απο βδομαδα και θα σας πω. Το πολυ πολυ να με ριξει παλι απο το κρεβατι χιχιχ .athina24 έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΑ!ΛΙΓΟ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ!
καλα ετσι και τον δω να περνει απο πισω καμια διμετρη ξανθια θα εχουμε παρατραγουδα χιχιχιGEODATOU έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!!ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟΤΟ ΚΑΙ ....ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ!!!
με το καλο ευχομαι κουκλα μου και συντομα να ακουσουμε ευχαριστα νεα.asteria έγραψε:koritsia i koyventa mas itan panw apo ola katatopistikotati...a xaaaaa
exete plaka...alla kai egw nomizw oti to kalitero o antras einai na einai nifalios,na xerei ti kanei?
vevaia to na ftiaxeis kefali me ena potiraki den einai kako...
eleytheria kai eg wgia meta ta xristougenna lew na valw mpros, min me vrei kalokairi pali na gennaw...ouf!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Γενικά » zilepsa!.....mipws einai i wra gia ena aderfaki stin pinelopi?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης