1 ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ Δευ Ιουν 16, 2014 3:56 am
katerina1985
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τι θα κάνατε αν το παιδί σας πχ στο σουπερ μάρκετ χτυπιόταν και δεν έμπαινε μέσα στο αυτοκίνητο επειδη είχε νευριάσει;;;και ήταν και στην εφηβεία;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
τι θα κάνατε αν δεν έμπαινε στο αυτοκίνητο;;;
Σύλβια έγραψε:Για την εφηβεία δεν ξέρω να σου πω γιατί απλούστατα δεν είναι μεγάλοι ακόμα αλλά μπορώ να σου πω για τον μεγάλο μας γιο ο οποίος αν και φεύγαμε ,θυμήθηκε ότι είδε ένα αυτοκινητάκι hotwheels στο ράφι και να κλαίει ασταμάτητα.Δεν ήθελε να μπει στο αυτοκίνητο και απλά σκέφτηκα να του πω ότι αν δεν μπει στο αυτοκίνητο και αν δεν σταματήσει να κλαίει , θα τον αφήσω στο parking και θα τον κλεψει κανένας γύφτουλας.
Με το που του το είπα ,όχι μόνο σταμάτησε να κλαίει αλλά μπήκε μόνος του γρήγορα μέσα στα αυτοκίνητο ,έβαλε μόνος του ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα του και φυσικά του είπα ότι την επόμενη φορά θα το αγοράσουμε.
Ο άντρας μου πήγε και το αγόρασε την ιδια μέρα το απόγευμα και η χαρά του απερίγραπτη , όχι ότι δεν έχει αυτοκινητάκια αλλά ήθελε ακόμα ένα για τη συλλογή του.
katerina1985 έγραψε:Σύλβια έγραψε:Για την εφηβεία δεν ξέρω να σου πω γιατί απλούστατα δεν είναι μεγάλοι ακόμα αλλά μπορώ να σου πω για τον μεγάλο μας γιο ο οποίος αν και φεύγαμε ,θυμήθηκε ότι είδε ένα αυτοκινητάκι hotwheels στο ράφι και να κλαίει ασταμάτητα.Δεν ήθελε να μπει στο αυτοκίνητο και απλά σκέφτηκα να του πω ότι αν δεν μπει στο αυτοκίνητο και αν δεν σταματήσει να κλαίει , θα τον αφήσω στο parking και θα τον κλεψει κανένας γύφτουλας.
Με το που του το είπα ,όχι μόνο σταμάτησε να κλαίει αλλά μπήκε μόνος του γρήγορα μέσα στα αυτοκίνητο ,έβαλε μόνος του ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα του και φυσικά του είπα ότι την επόμενη φορά θα το αγοράσουμε.
Ο άντρας μου πήγε και το αγόρασε την ιδια μέρα το απόγευμα και η χαρά του απερίγραπτη , όχι ότι δεν έχει αυτοκινητάκια αλλά ήθελε ακόμα ένα για τη συλλογή του.
ωραία αν ήταν 16 χρονών και έκανε το ίδιο πως θα αντιδρούσες;;;
em_diva έγραψε:Εξαρτάται το παιδί κ τη σχέση που έχεις αναπτύξει μαζί του εως τώρα.. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, κυρίως τα παιδιά στην εφηβεία!! Οι αντιδράσεις διαφέρουν, απο παιδί σε παιδί κ απο γονιό σε γονιό.. Ωστόσο η κρίση θα ήταν της στιγμής κ μπορεί να ήταν κ ακραία πχ (με φωνές). Όμως επειδή έξω απο το χορό χορεύεις.. Νομίζω θα περίμενα να ηρεμίσει και θα συζητούσα μαζί του για το συμβάν. Αν όχι εκείνη τη στιγμή σίγουρα αργότερα
katerina1985 έγραψε:em_diva έγραψε:Εξαρτάται το παιδί κ τη σχέση που έχεις αναπτύξει μαζί του εως τώρα.. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, κυρίως τα παιδιά στην εφηβεία!! Οι αντιδράσεις διαφέρουν, απο παιδί σε παιδί κ απο γονιό σε γονιό.. Ωστόσο η κρίση θα ήταν της στιγμής κ μπορεί να ήταν κ ακραία πχ (με φωνές). Όμως επειδή έξω απο το χορό χορεύεις.. Νομίζω θα περίμενα να ηρεμίσει και θα συζητούσα μαζί του για το συμβάν. Αν όχι εκείνη τη στιγμή σίγουρα αργότερα
δηλαδη σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγες;;;η έστω να προσποιηθείς ότι φεύγεις και να τρέξει πίσω σου
Titino έγραψε:katerina1985 έγραψε:em_diva έγραψε:Εξαρτάται το παιδί κ τη σχέση που έχεις αναπτύξει μαζί του εως τώρα.. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, κυρίως τα παιδιά στην εφηβεία!! Οι αντιδράσεις διαφέρουν, απο παιδί σε παιδί κ απο γονιό σε γονιό.. Ωστόσο η κρίση θα ήταν της στιγμής κ μπορεί να ήταν κ ακραία πχ (με φωνές). Όμως επειδή έξω απο το χορό χορεύεις.. Νομίζω θα περίμενα να ηρεμίσει και θα συζητούσα μαζί του για το συμβάν. Αν όχι εκείνη τη στιγμή σίγουρα αργότερα
δηλαδη σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγες;;;η έστω να προσποιηθείς ότι φεύγεις και να τρέξει πίσω σου
Ρε κοπέλα μου και να εφευγες θα το ενοιαζε; σιγα δεν ειναι πεντε χρονων
Θα ηρεμουσα, θα περιμενα να ηρεμησει και να μπει στο αμαξι. Απλα θα καθόμουν μεσα. Δεν θα φωναζα.
Το θεμα ειναι ομως και ο λογος που νευριασε μαζι σου
Titino έγραψε:Ο αντρας σου τι λεει για ολα αυτα;
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κατερινακι νομιζω πως τοπαιδι δεν σε ακουει για καποιο λογο.Ειναι ευκολο βεβαια να κρινεις οπως κανω εγω τωρα σε εσενα και μαλιστα οταν δεν εχεις καν παιδια οπως εγω.Αλλα θα σου πω οτι σαν παιδι δεν θα το εκανα ποτε και ξερω να σου πω γιατι γιατι σεβομουν τους γονεις μου και τους φοβομουν και λιγο και γιατι πραγαματικα ηξερα πως δεν θα μου περναγε κατι τετοιο
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης