1 ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΚΆΠΝΙΣΜΑ! Δευ Ιουν 16, 2014 10:50 am
Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Hallo, για πείτε βρε κορίτσια, έτσι για να περνάει και η ώρα δηλαδή, όσες καπνίζετε όταν ήσασταν έγκυες το κόψατε;; Και αν ναι πώς;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εγώ δεν είμαι έγκυος αλλά καπνίζω ήδη 2 χρόνια και πραγματικά πιο εθισμένη από μένα δεν υπάρχει!! Και απλά αναρωτιέμαι πως θα τα καταφέρω.. Γιατί ο "αντρούλης" ένα πράγμα μου χει ξεκαθαρίσει "όταν θα είσαι έγκυος ούτε τζούρα"...em_diva έγραψε:Marianna50 έγραψε:Hallo, για πείτε βρε κορίτσια, έτσι για να περνάει και η ώρα δηλαδή, όσες καπνίζετε όταν ήσασταν έγκυες το κόψατε;; Και αν ναι πώς;;;[/qu
Κάπνιζα 9 χρόνια κ μόλις έμαθα οτι είμαι έγκυος το έκοψα μαχαίρι.. Ξεκίνησα το φαί Απλά δεν το ζήτησα καθόλου, είμαι τυχερή μάλλον. Εσένα σε τραβάει?
Πωπω μακάρι και μένα όταν θα μείνω έγκυος να μη το θέλω.. Πραγματικά το εύχομαι για να το κόψω, γιατί αλήθεια καπνίζω σαν αράπης που λέει και ο πατερούλης!!!mother of 3 έγραψε:Καλησπερα. Εγω και τις 3 εγκυμοσυνες τις καταλαβαινα γιατι με ενοχλουσε το τσιγαρο, και να το μυριζω και να το καπνιζω. Οποτε το εκοβα μαχαιρι ευκολα. Μετα ξανααρχιζα αφου τελειων με το θηλασμο, αν και δεν θηλασα πολυ. Βεβαια μετα τα παιδια δεν καπνιζω πολυ, αραια και που με κανενα ποτακι. Δεν το πολυ θελω πια. Παλια ημουν με τις εποχες μου απο ενα την ημερα μεχρι 5 και καμια φορα -σπανια- πακετο.
Χαχαχαχ κοκτέιλ εεεε;;; Τι μου έκανες τώρα... Προσπάθησε να το κόψεις τελείως ρε συ!! Ντάξει σε καταλαβαίνω αλλά για να λέμε και του λόγου το αληθές είμαστε μικρές ακόμα και δεν καταλαβαίνουμε τι κακό κάνουμε.. Σκέψου όμως σε 10 χρόνια.. Θα θέλει το νινι σου να παίξετε και εσύ θα βαρυγκωμάς... Τι περιμένεις;;; Μάθατε;;; Γερό πάνω απ' όλα!! Ό,τι καλύτερο εύχομαι!!em_diva έγραψε:Αν κ ο γιατρός μου, μου επέτρεψε εγώ δεν ήθελα.. Μην το σκέφτεσαι, μπορεί να μη θέλεις..
Αλλά επειδή εγώ τώρα είμαι έγκυος νοσταλγώ ένα κοκτειλ..
Θα το ξανα αρχίσω σίγουρα στη δουλειά, δεν υπάρχει περίπτωση..
Ααααα άντε βρε με το καλό.. Πες του τίποτα του μπαγάσα να βγει!! Χαχαχαχ!! Να τον χαίρεσαι τον γιόκα... Άντε γιατί πολύ κοριτσομάνι έπεσε!!! Χαχαχαχem_diva έγραψε:
Αγοράκι, στο μήνα μου είμαι.. Τον έφαγα το γάιδαρο..
Απλά περιμένω...
Να 'σαι καλά κοπέλα μου!! Σε ευχαριστώ!! Λοιπόν, πάω για διάβασμα!! Καλό υπόλοιπο, τα ξαναλέμε!!!em_diva έγραψε:Ευχαριστώ!!!
και στα δικά σου!!!
Mariza_30 έγραψε:Απ τα 13 σου δηλαδή καπνίζεις ε?Ουαου!Από πάρα πάρα πολύ μικρή..
Για την ακρίβεια απ' τα 14 απλά είμαι το 90 οπότε το πάω στρογγυλά, με το που αλλάζει το έτος αλλάζω και ηλικία!! Χαχαχ!! Δηλαδή τώρα λέω 24 αλλά τα κλείνω τον Σεπτέμβρη!! Εεε τρίτη Γυμνασίου ξεκίνησα! Ναι πολύ μικρή, το ξέρω, και από καθαρή χαζομάρα!! Αλλά καπνίζουν και οι 2 γονείς και δεν κατάφερα να το κόψω μετά!Mariza_30 έγραψε:Απ τα 13 σου δηλαδή καπνίζεις ε?Ουαου!Από πάρα πάρα πολύ μικρή..
em_diva έγραψε:Mariza_30 έγραψε:Απ τα 13 σου δηλαδή καπνίζεις ε?Ουαου!Από πάρα πάρα πολύ μικρή..
Εγώ απο τα 14 κ ήμουν κ η τελευταία στο σχολείο (στη τάξη)
Τι πολύ μικρή για πήγαινε μια βόλτα σε πίσω αυλή γυμνασίου να δεις τι γίνεται...
Marianna50 έγραψε:Για την ακρίβεια απ' τα 14 απλά είμαι το 90 οπότε το πάω στρογγυλά, με το που αλλάζει το έτος αλλάζω και ηλικία!! Χαχαχ!! Δηλαδή τώρα λέω 24 αλλά τα κλείνω τον Σεπτέμβρη!! Εεε τρίτη Γυμνασίου ξεκίνησα! Ναι πολύ μικρή, το ξέρω, και από καθαρή χαζομάρα!! Αλλά καπνίζουν και οι 2 γονείς και δεν κατάφερα να το κόψω μετά!Mariza_30 έγραψε:Απ τα 13 σου δηλαδή καπνίζεις ε?Ουαου!Από πάρα πάρα πολύ μικρή..
Είναι σημαντικό όμως ότι το αναγνωρίζεις πως ηταν χαζομάρα...Ισως σε βοηθήσει αυτό να το κόψεις όταν με το καλό μείνεις έγκυος!!Στο εύχομαι!
Όσο για αυτό που λέει η em_diva θα συμφωνήσω, πλέον, στην Αθήνα βλέπεις πέμπτη δημοτικού και καπνίζουν!! Αλλά στην επαρχία δεν ισχύει τόσο, στο λύκειο και αν... Γενικότερα μπορώ να πω ότι η νέα γενιά έχει γίνει πολύ πιο ώριμη σε κάποια θέματα απ' ότι η δική μου!! Ίσως φταίει και η καλύτερη ενημέρωση!
Μη το λες το δυστυχώς.. Μπορεί κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει αλλά η νέα γενιά πραγματικά έχει γίνει πολύ πιο ώριμη από εμάς στη δική τους ηλικία! Παιδιά 16 χρονών και μιλάς μαζί τους λες και είστε συνομήλικοι!! Εγώ θυμάμαι 16 χρονών μόνο για μπάλα μιλάγαμε!! Πλέον, οι νεολαίοι έχουν άποψη για όλα και με επιχειρήματα κιόλας!Mariza_30 έγραψε:em_diva έγραψε:Mariza_30 έγραψε:Απ τα 13 σου δηλαδή καπνίζεις ε?Ουαου!Από πάρα πάρα πολύ μικρή..
Τι πολύ μικρή για πήγαινε μια βόλτα σε πίσω αυλή γυμνασίου να δεις τι γίνεται...
Μάλλον έχω μείνει πίσω στα 33 μου πλέον.. Αδιανόητο στη δική μου γενιά τα κορίτσια να ξεκινούν το κάπνισμα από τα 12-13!Απλά...δακτυλοδεικτούμενες!Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει... (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
Marianna50 έγραψε:Μη το λες το δυστυχώς.. Μπορεί κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει αλλά η νέα γενιά πραγματικά έχει γίνει πολύ πιο ώριμη από εμάς στη δική τους ηλικία! Παιδιά 16 χρονών και μιλάς μαζί τους λες και είστε συνομήλικοι!! Εγώ θυμάμαι 16 χρονών μόνο για μπάλα μιλάγαμε!! Πλέον, οι νεολαίοι έχουν άποψη για όλα και με επιχειρήματα κιόλας!Mariza_30 έγραψε:em_diva έγραψε:Mariza_30 έγραψε:Απ τα 13 σου δηλαδή καπνίζεις ε?Ουαου!Από πάρα πάρα πολύ μικρή..
Μάλλον έχω μείνει πίσω στα 33 μου πλέον.. Αδιανόητο στη δική μου γενιά τα κορίτσια να ξεκινούν το κάπνισμα από τα 12-13!Απλά...δακτυλοδεικτούμενες!Οι καιροί όμως έχουν αλλάξει... (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)
Καλά σίγουρα και εγώ αναπολώ τους δικούς μου, τότε που παίζαμε στις αλάνες και βλέπαμε παιδικά το σκ!! Αλλά οι γενιές αλλάζουν και πρέπει πάντα να βοηθάμε τη νεολαία να εξελιχθεί και όχι να αποβλακωθεί!! Σίγουρα οι απόψεις είναι σεβαστές!! Κουβέντα κάνουμε!!Mariza_30 έγραψε:Marianna50 έγραψε:Μη το λες το δυστυχώς.. Μπορεί κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει αλλά η νέα γενιά πραγματικά έχει γίνει πολύ πιο ώριμη από εμάς στη δική τους ηλικία! Παιδιά 16 χρονών και μιλάς μαζί τους λες και είστε συνομήλικοι!! Εγώ θυμάμαι 16 χρονών μόνο για μπάλα μιλάγαμε!! Πλέον, οι νεολαίοι έχουν άποψη για όλα και με επιχειρήματα κιόλας!Mariza_30 έγραψε:em_diva έγραψε:Mariza_30 έγραψε:Απ τα 13 σου δηλαδή καπνίζεις ε?Ουαου!Από πάρα πάρα πολύ μικρή..
Η το ακριβώς αντίθετο..Αγόρια που έχουν κυριολεκτικά αποθρασυνθεί μη σεβόμενα κανέναν και τίποτα απολύτως και κορίτσια που απλά σου τα δίνουν όλα στο πιάτο..Το ντύσιμο βλέπεις έχει εξελιχθεί κατά πολύ, είναι και η μόδα..
Απόψεις είναι αυτές και είναι απολύτως σεβαστές τόσο οι δικές σου, όσο και οι δικές μου...Όπως και να χει αναπολώ τους παλιούς δικούς μου καιρούς, δε σου κρύβω αλλά τι να πεις...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης