Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
430 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 430 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 3]

1ανησυχω μηπως ειμαι εγκυος Empty ανησυχω μηπως ειμαι εγκυος Παρ Ιουν 20, 2014 4:49 am

maraki7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια ανησυχω πολυ...ειμαι 17 χρνων κ πριν καποιες μερες ενω ημουν στο κρεβατι  με το αγορι μου μπηκε μεσα χωρις προφυλακτικο αλλα για δευτερολεπτα...το θεμα ειναι πως ηταν οι μερες πριν την περιοδο...δεν εχω αδιαθετησει ακομη ενω περιμενα πριν 5 μερες αλλα ποναω πολυ συχνα στην κοιλια κ ανακατευομαι(κατι που το ειχα κ τις προηγουμενες φορες οταν περιμενα να αδιαθετησω). Υπαρχει περιπτωση ν  εμεινα εγκυος απο τα υγρα ενω εμεινε πολυ λιγο μεσα κ δεν τελειωσε; φοβαμαι πολυ αν μπορειτε πειτε μ τη γνωμη σας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki7 στις Παρ Ιουν 20, 2014 7:05 am, 2 φορές συνολικά

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το θεωρώ απίθανο να εμεινες έγκυος. Ποτε δηλαδή περιμενες περίοδο και πότε ηρθες σε επαφη; εισουνα σε γόνιμες μέρες;;;

maraki7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Περιμενα στις 16 κ ηρθα σε επαφη στις 14....απλα σχεδον παντα μ ερχοταν ακριβως κι εχω τρομαξει!
Δε μπορω να μιλησω στη μητερα μου γτ δεν ξερει πως εχω κσνει κατι...

vanillabalm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αν και το πιθανότερο είναι ότι θα σου έρθει η περίοδος, κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Στην περίπτωση που βγει θετικό, μίλησε στη μητέρα σου. Είσαι μια μεγάλη κοπέλα πια...

Έχεις δικαίωμα να χαίρεσαι τον έρωτα με το σύντροφό σου, αλλά έχεις υποχρέωση να χρησιμοποιείς προφυλάξεις καθ' όλη τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Έτσι δεν είναι;

Κάποια στιγμή πρέπει να μπει το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο...

maraki7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ειμαι ενημερωμενη και χρησιμοποιω παντα προφυλαξεις απλως τοτε δεν ειχα σκοπο να κανω κατι ολοκληρωμενο! Μακαρι να πανε ολα καλα...

star30

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maraki7 έγραψε:Ειμαι ενημερωμενη και χρησιμοποιω παντα προφυλαξεις απλως τοτε δεν ειχα σκοπο να κανω κατι ολοκληρωμενο! Μακαρι να πανε ολα καλα...

Δεν πιστευω να εισαι εγκυος κανα 2 φορες ειχα και γω καθυστερηση απο το αγχος η απο κουραση. Ομως προφυλαξη παντα απο δω και περα δεν αξιζει να το περνας αυτο αν δε θελεις παιδακι.

Σοφία η μέλλουσα μανούλα

Σοφία η μέλλουσα μανούλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δε νομίζω να είσαι κορίτσι μου..αλλά να ξέρεις δεν είναι μόνο μια εγκυμοσύνη είναι και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα..πρόσεχε, πάντα με προφυλακτικό......

maraki7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Με βοηθατε πολυ,ειδικα ψυχολογικα! Μακαρι να εχετε δικιο  και ελπιζω να αδιαθετησω γρηγορα! Εχετε δικιο για το προφυλακτικο και απο εδω και περα μονο ετσι! Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki7 έγραψε:Κοριτσια ανησυχω πολυ...ειμαι 17 χρνων κ πριν καποιες μερες ενω ημουν στο κρεβατι  με το αγορι μου μπηκε μεσα χωρις προφυλακτικο αλλα για δευτερολεπτα...το θεμα ειναι πως ηταν οι μερες πριν την περιοδο...δεν εχω αδιαθετησει ακομη ενω περιμενα πριν 5 μερες αλλα ποναω πολυ συχνα στην κοιλια κ ανακατευομαι(κατι που το ειχα κ τις προηγουμενες φορες οταν περιμενα να αδιαθετησω). Υπαρχει περιπτωση ν  εμεινα εγκυος απο τα υγρα ενω εμεινε πολυ λιγο μεσα κ δεν τελειωσε; φοβαμαι πολυ αν μπορειτε πειτε μ τη γνωμη σας

και που τελείωσε ,πες μας γιατί έχουμε αγωνία για να σου πούμε τι μπορεί να έχει γίνει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Σύλβια στις Παρ Ιουν 20, 2014 9:49 pm, 1 φορά

vanillabalm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν νομίζω ότι έχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον να μάθουμε "πού τελείωσε" ο σύντροφος της κοπέλας. Εξ΄άλλου η κοπέλα αναφέρει ότι έγινε κάποια διείσδυση για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς προφύλαξη.

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vanillabalm έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχει οποιοδήποτε ενδιαφέρον να μάθουμε "πού τελείωσε" ο σύντροφος της κοπέλας. Εξ΄άλλου η κοπέλα αναφέρει ότι έγινε κάποια διείσδυση για λίγα δευτερόλεπτα χωρίς προφύλαξη.

και βέβαια έχει σημασία γιατί μπορεί να τελείωσε μέσα της και να μην το κατάλαβε.

maraki7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν τελειωσε εκεινη την μερα και ουτε ηταν σε πληρη στυση!
Ηταν δευτρρολεπτα οταν ηταν μεσα μου δεν υπαρχει περιπτωση να τελειωσε.

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki7 έγραψε:Δεν τελειωσε εκεινη την μερα και ουτε ηταν σε πληρη στυση!

να σου πω Μαράκι μας δουλεύεις ;Ήσασταν μαζί και δεν ήταν σε πλήρη στύση ενώ σε ενδιάμεση στυτική λειτουργία το πουλί του είχε μπει μέσα σου ,δεν τελείωσε μέσα σου αλλά δεν τελείωσε και καθόλου γιατί σκέφτηκε μια πρώην του, τον τσίμπησε η σφήκα, δεν ήθελες εσύ και τον έβγαλες, δεν είχε πολλές .....μάλλον μας δουλεύεις,Κορίτσι μου κάνατε ή δεν κάνατε sex; Γιατί αν κάνατε και δεν τελείωσε τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα ,μήπως ήταν αγχωμένος, μήπως ήταν η πρώτη του φορά,μήπως ήταν η δική σου πρώτη φορά ; έγινε δηλαδή η διείσδυση για λίγα δευτερόλεπτα ,το πέος του είχε υγρά , μετά τον έβγαλε και μετά δεν τελείωσε.Κάτι δεν πάει καλά.....

star30

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σύλβια έγραψε:

να σου πω Μαράκι μας δουλεύεις ;Ήσασταν μαζί και δεν ήταν σε πλήρη στύση ενώ σε ενδιάμεση  στυτική λειτουργία  το πουλί του είχε μπει μέσα σου ,δεν τελείωσε μέσα σου αλλά δεν τελείωσε και καθόλου γιατί σκέφτηκε μια πρώην του, τον τσίμπησε η σφήκα, δεν ήθελες εσύ και τον έβγαλες, δεν είχε πολλές .....μάλλον μας δουλεύεις,Κορίτσι μου κάνατε ή δεν κάνατε sex; Γιατί αν κάνατε και δεν τελείωσε τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα ,μήπως ήταν αγχωμένος, μήπως ήταν η πρώτη του φορά,μήπως ήταν η δική σου πρώτη φορά ; έγινε δηλαδή η διείσδυση για λίγα δευτερόλεπτα ,το πέος του είχε υγρά , μετά τον έβγαλε και μετά δεν τελείωσε.Κάτι δεν πάει καλά.....

Συλβια χωρις παρεξηγηση αλλα δεν εχει νοημα να τη μαλωνεις ειναι άπειρη σεξουαλικα. Αλλο στα 30 άλλο στα 17. Αν οι γνωσεις της είναι συγκεχυμενες δε φταιει απο που να τις αποκτησει απο τις φιλες της ή τη τηλεοραση ή το ιντερνετ που ειναι χαος. Μονο συμβουλες χρειαζεται σ' αυτη την ηλικια....Φιλια.

star30

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σύλβια έγραψε:

να σου πω Μαράκι μας δουλεύεις ;Ήσασταν μαζί και δεν ήταν σε πλήρη στύση ενώ σε ενδιάμεση  στυτική λειτουργία  το πουλί του είχε μπει μέσα σου ,δεν τελείωσε μέσα σου αλλά δεν τελείωσε και καθόλου γιατί σκέφτηκε μια πρώην του, τον τσίμπησε η σφήκα, δεν ήθελες εσύ και τον έβγαλες, δεν είχε πολλές .....μάλλον μας δουλεύεις,Κορίτσι μου κάνατε ή δεν κάνατε sex; Γιατί αν κάνατε και δεν τελείωσε τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα ,μήπως ήταν αγχωμένος, μήπως ήταν η πρώτη του φορά,μήπως ήταν η δική σου πρώτη φορά ; έγινε δηλαδή η διείσδυση για λίγα δευτερόλεπτα ,το πέος του είχε υγρά , μετά τον έβγαλε και μετά δεν τελείωσε.Κάτι δεν πάει καλά.....

Συλβια χωρις παρεξηγηση αλλα δεν εχει νοημα να τη μαλωνεις ειναι άπειρη σεξουαλικα. Αλλο στα 30 άλλο στα 17. Αν οι γνωσεις της είναι συγκεχυμενες δε φταιει απο που να τις αποκτησει απο τις φιλες της ή τη τηλεοραση ή το ιντερνετ που ειναι χαος. Μονο συμβουλες χρειαζεται σ' αυτη την ηλικια....Φιλια.

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
star30 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

δεν την μαλώνω αλλά αν δεν ξέρει τι είναι η στύση ,τι είναι το παπάρι του βαρκάρι, τι είναι εγκυμοσύνη , τι είναι το aids και τα άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τι ζημιά μπορεί να επιφέρουν αργότερα αν δεν ξέρει το κύκλο της, τις γόνιμες μέρες, τα υγρά, το σπέρμα ,πότε τελειώνει ο γκόμενος της , τότε το sex τη μάρανε.Μας δουλεύει ,δεν ήταν λέει σε πλήρη στύση το παλαμάρι αλλά μπήκε μέσα της και δεν τελείωσε ούτε μέσα της ούτε έξω της και τώρα φοβάται μην έχει μείνει έγκυος,τι λες και εσύ τώρα;Σου φαίνεται φυσιολογικό αυτό που λέει γιατί εμένα καθόλου.

vanillabalm

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που διαβάζω. Μια άπειρη νέα γυναίκα εμπιστεύεται ένα φόρουμ για να λάβει συμβουλές από υποτίθεται μεγαλύτερες, ωριμότερες και πεπειραμένες γυναίκες, και καταλήγει να διαβάζει ένα χυδαίο, κατώτατο λούμπεν λεξιλόγιο εμετικού περιεχομένου. Το φόρουμ δεν αποτελεί τοίχος απόθεσης σεξουαλικών περιγραφών, κυρίως όταν ο ερωτώμενος είναι ένα ανήλικο κορίτσι και θα έπρεπε οι απαντήσεις που δίδονται, να συντάσσονται με πολύ μεγάλη προσοχή.
Πραγματικά, ντρέπομαι γι' αυτά που διαβάζω.

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vanillabalm έγραψε:Δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που διαβάζω. Μια άπειρη νέα γυναίκα εμπιστεύεται ένα φόρουμ για να λάβει συμβουλές από υποτίθεται μεγαλύτερες, ωριμότερες και πεπειραμένες γυναίκες, και καταλήγει να διαβάζει ένα χυδαίο, κατώτατο λούμπεν λεξιλόγιο εμετικού περιεχομένου. Το φόρουμ δεν αποτελεί τοίχος απόθεσης σεξουαλικών περιγραφών, κυρίως όταν ο ερωτώμενος είναι ένα ανήλικο κορίτσι και θα έπρεπε οι απαντήσεις που δίδονται, να συντάσσονται με πολύ μεγάλη προσοχή.
Πραγματικά, ντρέπομαι γι' αυτά που διαβάζω.

σώπα καλέ, ποιό είναι το λούμπεν λεξιλόγιο ; Η ίδια μας τα έγραψε .Εσύ όταν κάνεις sex κοπελιά και είναι μέσα σου ο δικός σου , έχει στύση ή δεν έχει ; Τελειώνει ή όχι ;
Η ηλικία μας μάρανε που μπαίνουν εδώ μέσα τα μωρά και λένε τρολιές .
Δεν είμαστε καλά, πολύ ευαισθησία έπεσε.
Εγώ νομιζω ότι η κοπέλα είναι τρολλ  ή κάνει τη πλάκα της.Άκου εκεί χυδαίο !
Όταν μας λέει ότι είναι μέσα της και ότι έχει υγρά και ότι δεν τελείωσε ,σε πείραξε αν πούμε το τελείωμα ως χύσιμο , τη διείσδυση θάλεγα και τη στύση ως καύλα,τι μας λες !
Εσύ δηλαδή λες στον δικό σου "έλα μωρό μου να κάνεις τη διείσδυση στο αιδοίον μου και πρόσεχε να σπερματικά υγρά αλλά αν τελειώσεις τι να κάνουμε ;Μπορείς και απ' έξω. Το πέος σου δεν είναι δυνατό αλλά εναπόθεσε το μέσα εις τον υγροποιημένο σαν υγραέριο,κολπίσκο μου" .
Άσε μας κοπέλα μου,καλό απόγευμα.Πες της να πάει να διαβάσει κανένα βιβλίο πριν κάνει sex το μωράκιον το 17ρικο ...

maraki7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Οπως ειπα. Και παραπανω δεν ειχα σκοπο να κανω κατι ολικληρωμενο. Δεν ξερω αν ηταν υγρος ή οχι παντως τελειως καυλωμενος δεν ηταν εφοσον θελετε να μιλησουμε ετσι! Ειμαι απειρη αλλα τουλαχιστον ξερω τι συμβαινει γυρω απο το σεξ. Ητανη δευτερη φοραπ εκανα κατι αλλα επειδη ημουν λιγο καιρο με αυτον δεν ηθελα κ επειδη του το ειχα πει πως δε θελω οταν μπηκε ξενερωσα και του ζητησα να με παει σπιτι...ελπιζω να πηρες απαντηση! Και σε παρακαλω να μιλας οπως θα ηθελες να μιλησουν στο παιδι σου.

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki7 έγραψε:Κοριτσια ανησυχω πολυ...ειμαι 17 χρνων κ πριν καποιες μερες ενω ημουν στο κρεβατι  με το αγορι μου μπηκε μεσα χωρις προφυλακτικο αλλα για δευτερολεπτα...το θεμα ειναι πως ηταν οι μερες πριν την περιοδο...δεν εχω αδιαθετησει ακομη ενω περιμενα πριν 5 μερες αλλα ποναω πολυ συχνα στην κοιλια κ ανακατευομαι(κατι που το ειχα κ τις προηγουμενες φορες οταν περιμενα να αδιαθετησω). Υπαρχει περιπτωση ν  εμεινα εγκυος απο τα υγρα ενω εμεινε πολυ λιγο μεσα κ δεν τελειωσε; φοβαμαι πολυ αν μπορειτε πειτε μ τη γνωμη σας
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Moυ λειψατε.

Κορνηλια

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
χαχαχαχαχαχαχαχα

cheers 

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maraki7 έγραψε:Οπως ειπα. Και παραπανω δεν ειχα σκοπο να κανω κατι ολικληρωμενο. Δεν ξερω αν ηταν υγρος ή οχι παντως τελειως καυλωμενος δεν ηταν εφοσον θελετε να μιλησουμε ετσι! Ειμαι απειρη αλλα τουλαχιστον ξερω τι συμβαινει γυρω απο το σεξ. Ητανη δευτερη φοραπ εκανα κατι αλλα επειδη ημουν λιγο καιρο με αυτον  δεν ηθελα κ επειδη του το ειχα πει πως δε θελω  οταν μπηκε ξενερωσα και του ζητησα να με παει σπιτι...ελπιζω να πηρες απαντηση! Και σε παρακαλω να μιλας οπως θα ηθελες να μιλησουν στο παιδι σου.

Στο παιδί μου θα μιλάω όπως πρέπει να μιλάει μια μαμά πριν αυτό μου πει ότι είναι έγκυος επειδή δεν ήξερε αν είχε στύση ο γκόμενος της ,επειδή δεν ήξερε αν είχε υγρά , επειδή είχε μπει μέσα της αλλά δεν ήταν ντούρος ο μικρός "Περικλής" και επειδή το απίθανο , δεν ήθελες και ξενέρωσες ενώ στην αρχή ήθελες και τον άφησες να μπει εκτός αν ήταν βιασμός και δεν μας το λες.Επίσης μας λες ότι ήταν η δεύτερη φορά που έκανες κάτι αλλά ήσουν άπειρη από sex ενώ την ίδια στιγμή μας λες ότι ξέρεις τι συμβαίνει γύρω από αυτό.Τώρα να σου πω ότι είσαι και τέρας ηθικής , δεν θα το πω και ούτε ξέρω τελικά τι είσαι αλλά μη μας λες ότι μπήκε μέσα σου και μετά ξενέρωσες και του ζήτησες να σε πάει σπίτι.Δηλαδή αφού μπήκε ενώ δεν είχε τη στύση που έπρεπε, του είπες να βγει για να σε πάει σπίτι. Απάντηση δεν πήρα,όχι αλλά δεν πειράζει γιατί ούτε θέλω να πάρω απάντηση, καλύτερα να κάτσεις να ασχοληθείς με το τι θα κάνεις στη ζωή σου παρά με το αν ο γκόμενος σου μπήκε,βγήκε,μετά σε πήγε σπίτι και μετά πέρασε και η παρέλαση.Εγώ δεν σε πιστεύω στο ελάχιστο, αν υπάρχουν εδώ μαμάδες και μιλάω για μαμάδες και όχι για κοριτσάκια της ηλικίας σου και πιο κάτω που σε πιστεύουν τότε τι να πω ;
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ήταν ντούρασελ ο μικρούλης του , να τελείωσε μέσα σου και από το φόβο μιας εγκυμοσύνης που ίσως συμβεί, να τα λες όλα αυτά για να έχεις άλλοθι για το συμβάν και για το πως επήλθε το "μοιραίο" για να είναι και γραμμένο και για να το δείξεις και στη μαμά σου και στο μπαμπά σου ....
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τελείωσε και να μην το κατάλαβες ή να μην στο είπε ή να μην το καταλάβατε και οι δύο .
Δεν ξέρω αλλά σε αυτή την ηλικία εγώ διάβαζα πολύ κοριτσάκι μου και δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ με άλλα εκτός από τα μαθήματα του σχολείου μου , τα φροντιστήρια και τις ξένες γλώσσες.Δεν είχα το χρόνο κατάλαβες ; Μπορεί εσύ να τον έχεις και να μην σε καταλαβαίνω .

electronio

Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω το νόημα όλης αυτής της επίθεσης... Εαν η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση της κοπέλας είναι ελλιπής η ευθύνη βαρύνει πρώτα τους γονείς της και μετά την ίδια. Όλα αυτά θα πρέπει προφανώς να τα ακούει η μάνα της, η οποία - επίσης προφανώς - κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή αδιαφορεί..

Από εκεί και πέρα, επειδή όλοι είμαστε ή θα γίνουμε γονείς, καλό θα είναι να μην κρίνουμε...γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει  Wink 

Και για να απαντήσω στην θεματοθέτρια:
Δεν θα σε κρίνω γιατί δεν έχω το δικαίωμα. Κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης για να είσαι σίγουρη. Μίλα με την μητέρα ή μια θεία σου όποιο και να ειναι το αποτέλεσμα. Καλύτερα να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύψει γρήγορα  Very Happy 

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μη δινετε τροφη στα ΤΡΟΟΟΟΛΛΛΛ

25ανησυχω μηπως ειμαι εγκυος Empty Απ: ανησυχω μηπως ειμαι εγκυος Σαβ Ιουν 21, 2014 10:24 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την επίθεση , που την είδες ; Με ρώτησε και της απάντησα τι θα έκανα εγώ στη κόρη μου.Αν δεν ξέρει ή αν έχει ελλιπή πληροφόρηση να μην κάνει sex.Εσύ αν δεν ξέρεις να οδηγείς θα πιάσεις τιμόνι στα χέρια σου ; Ο πιλότος αν δεν ξέρει να οδηγεί αεροπλάνο θα το πετάει ; Καμία επίθεση λοιπόν.Αυτονόητα πράγματα λέμε αν δεν είναι τρολλ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις