1 θελω τοσο πολυ ενα μωρακι...!!! Τρι Ιουν 24, 2014 1:21 pm
geo.laz
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας ειμαι καινουρια εδω στην παρεα πολυ καιρο μπαινω και ενημερωμενομαι και διαβαζω πολλες εμπειριες αλλα σημερα αποφασισα να γινω και εγω μελος...!! ειμαι 24 χρ και ειμαι αραβωνιασμενη 1 χρονο...!! ας μοιραστω και εγω μαζι σας την δικη μου εμπειρια.. παω 1,5 χρονο πισω τοτε που εμαθα ξαφνικα (εγω για ακτινογραφια πηγα στο γιατρο) και χωρις να το περιμενω καθολου μα καθολου τελικα ημουν εγγυος αρχικα ανχοθηκα μετα σκεφτομουν πως και τι ωσπου αρχιζα να το συνηδοτοποιω ενημερωσα συγγενοις, συντροφο και στενους φιλους ΟΜΩΣ Η ΧΑΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3ΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ.... καναμε οτι επρεπε περιμενα να περασει ο ζητουμενος καιρος απο το γιατρο μου και τελικα ξανα αρχισαμε τισ προσπαθειες μας...!!! απο τοτε εχω ξανα μεινει εγγυος 2 φορες μια τα χριστουγγενα που μας περασαν και μια πριν 2 μηνες...!! ομως αυτο που μου συμβαινει ειναι τρομερο και τις 2 φορες την μερα που το μαθαινα την ιδια μερα εκανα και αποβολη..!! εχω κανει ενα σορο εξετασεις και εγω και ο συντροφος ολα καλα δεν υπαρχει τιποτα για να με εμποδιζει να γινω μανουλα...!!! ειμαι τοσο απογοητευμενη τοσο ανχωμενη τοσο κλαμμενη .................. δεν ξερω τι αλλο να κανω , με εχει βαρεθει και ο γυναικολογος μου (με το δικιο του) θελω καποια γυναικα-κοπελα που εχει περασει κατι αναλογο να μου πει κατι κατι, κατι ομορφο κατι που θα με κανει να νιωσω καλυτερααα..!!! ευχαριστωωωω πολυ εκ των πρωτερων..!!