1 Παλλινδρομη κυηση και αποξεση ή αποβολη Πεμ Ιουν 26, 2014 1:37 am
star30
Είναι σε καλό δρόμο!
Κ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την star30 στις Σαβ Δεκ 27, 2014 4:07 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την star30 στις Σαβ Δεκ 27, 2014 4:07 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την star30 στις Τρι Μαρ 10, 2015 11:00 am, 1 φορά
αφου ζητήσες και δευτερη γνώμη και σου είπαν το ίδιο δεν νομιζω οτι χρειάζεται να αμφιβαλεις γιατι θα τρελλαθεις μετα και ειναι ηδη βαρύ αυτο που περνάς μην το επιβαρυνεις κι αλλο.οσο για το ψυχολογικό πιστευω οτι όλες μας πονάει το ίδιο απλα η καθε μια το αντιμετωπίζει διαφορετικά.εμενα μου στοίχισε παρα πολυ και ας ειχα ηδη ενα παιδάκι.και ουτε το εχω ξεχάσει ποτε το μωρο που έχασα απλα το ξεπέρασα με τον καιρό και δεν με πονάει τοσο.εσυ εισαι σε καλύτερη μοίρα παντως αφου δεν υπήρχε ουτε έμβρυο.ευχομαι σύντομα να σου πανε ολα καλα και να ζήσεις κι εσυ το θαύμα της μητρότητας.star30 έγραψε:Dori έγραψε:Δυστυχως εχω βρεθεί κι εγω στη θέση σου και θυμάμαι οτι ειχα κι εγω τις αμφιβολίες μου μην τυχων και "έριχνα" παιδι ζωντανό και ηταν λάθος η γνωμάτευση.εμενα παλλινδρομησε στην 8η εβδομάδα κι ενω ειχαμε ακούσει και καρδούλα.ο γιατρός μου ειπε οτι θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο, δηλαδη να κάνουμε άλλη μια χωριακη και άλλον έναν υπέρυχο την επόμενη μέρα για να σιγουρευτούμε οτι δεν υπάρχει παλμός.βεβαια εμενα φαινόταν απο την αρχή οτι δεν πήγαιναν καλα τα πράγματα γιατι ειχα καθε μέρα καφε υγρα παρα τα utrogestan και τις ενέσεις που εκανα.εσυ είχες κάποιο σύμπτωμα η απλα το είδατε στον υπέρυχο;
εκανα ενα υπερηχο τη πεμπτη επειδη ειδα αιμα και δεν ειδα μωρο αλλα δεν καταλαβα κιολας οτι επρεπε να φαινοτανε. Πηγα τη Τριτη εκανα υπερηχο αδειος σακος μεγεθους 2 εβδ ενω επρεπε να ηταν 7.Πηγα για δευτερη γνωμη το απογευμα τα ιδια. Κανεις δε ζητησε χωριακη στηριχτηκαν στο τεστ που ειχα κανει και στο μικρο σακο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την star30 στις Τρι Μαρ 10, 2015 11:01 am, 1 φορά
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης