Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
291 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 291 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 23]

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!!σημερα το μενου εχει ψαρακι στο φουρνο....αγγελακι,σημερα εχει καλη μερα,ετοιμασου για βολτα!!μαρια,πως εισαι?εχεις ακομα συμπτωματα?το νινακι μας???

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΕΦΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ?ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ?ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!εχω τον συζηγο για βοηθεια,αλλα σηκωνομαι κ μαγειρευω,συμαζευω,αλλα με προσοχη.ο γιατρος με ειπε οχι ολο ξαπλα.τριτη θα βγω κ εξω για βολτουλα!αν ειναι να γινει,θα γινει κ κολοτουμπες να κανω!!!δεν το σκεφτομαι καθολου,οι μερες περναν γρηγορα κ συνηθησμενα. ξερω μεσα μου το αποτελεσμα γιαυτο!αυτα τα δικα μου,αντε θα μεγαλωνει κ η κηλιτσα σου σιγα-σιγα!!!!τωρα ποτε θα ξαναπας στο γιατρο?

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κορίτσια μου .. τι μου κανετε εγκυουλες μου πως ειστε?? εμεις είχαμε κανη μια μικρη αποδραση το σ/κ, αλλα γυρισα με κρυωμα συναχι και τα λεμα μου πολύ χαλια, αλλα περασαμε πολύ ομορφα χαλαλι!!! να προσεχετε μην μου κρυωσετε κυκλοφορη ιωση και δεν κανει για τα μωράκια σας..
εφακι μου το αποτέλεσμα σιγουρα θα είναι θετικο το μωρακι σου τρουποσε στην κοιλιτσα σου καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 544943 .... ενοητε να πας και της βολτιτσες σου.... μαρακι μου ο καιρος περναει τωρα πρεπει να το αισθάνεσαι σιγα σιγα να κανη της κολοτουμπες το νινι σου!!!!!
φιλια κοριτσαρες μου να προσεχετε!!!!

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 315810

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!!περαστικα αγγελακι,αφου ειναι ιωση,3 μερες λογικα κραταει!εμεις θελουμε να παμε μετσοβο,αλλα περιμενουμε λιγες βδομαδες να κρυωσει ο καιρος,να πεσει εκει ψηλα κ κανενα χιονι κ μετα.εχει κατι φαγητα εκει,κατι γλυκα,φοβερα!!!!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπέρα κορίτσια!!
εφακι πως αισθάνεσαι??
σέυχαριστω σημερα είμαι καπως καλητερα!!
μετσοβο τελεια ειδικα τα κρεατα της σουβλας μιαμ μιαμ...εμεις περναμε συνηθως όταν παμε ιωαννινα, μας αρεση παρα πολύ παμε και στο νησακι για βατραχοπόδαρα,αλλα και τα σιροπιαστα τους πω πω!!! μας ανοιξε η ορεξη τωρα χαχαχαχα.....
μαρακι πως εισαι??

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλα ειμαι,χτες κ σημερα πηγα βολτουλα...κ αυριο περιμενω φιλους για καφε.βατραχοπ.δεν εχω φαει,δεν μπορω καν να το σκεφτομαι!!!!ααλλα οι σουβλες ειναι άλλο πραγμα.χτες φαγαμε πιτογυρα,μετα απο τοσο καιρο!!!!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:καλα ειμαι,χτες κ σημερα πηγα βολτουλα...κ αυριο περιμενω φιλους για καφε.βατραχοπ.δεν εχω φαει,δεν μπορω καν να το σκεφτομαι!!!!ααλλα οι σουβλες ειναι άλλο πραγμα.χτες φαγαμε πιτογυρα,μετα απο τοσο καιρο!!!!

και     εγω  δεν  τρελενομαι  για  βατραχοποδ. αλλα  εχω  φαει    η  γευση τους  θυμιζει  κοτοπουλο  καλοτσικα είναι!!!
μπραβο  κοριτσι  να  βγενεις  να  μην  καθεσε  μεσα  γιατι θα  εχεις  ποιο  πολύ  ανχος!!  καλα  να  περνας..
καλο μεσημερι!!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλο μεσημερι, θα τα πουμε!!!!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ.
ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ ΜΠΛΙΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.....
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ.ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ.
ΕΦΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ?καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 417472 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 417472

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!μαρια θα κανω την τριτη 7 του μηνος.προς το παρον,παιρνω τοσα χαπια,κ δεν εχω καθολου συμπτωματα.ουτε πρηξιμο,ουτε πονακια,απολυτος τιποτα!αχ το κοριτσακι σου,θα μεγαλωνει σιγα σιγα!!!!ποτε θα ξαναπας στο γιατρο?

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
efaki27 έγραψε:καλημερα!!!!μαρια θα κανω την τριτη 7 του μηνος.προς το παρον,παιρνω τοσα χαπια,κ δεν εχω καθολου συμπτωματα.ουτε πρηξιμο,ουτε πονακια,απολυτος τιποτα!αχ το κοριτσακι σου,θα μεγαλωνει σιγα σιγα!!!!ποτε θα ξαναπας στο γιατρο?
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΦΑΚΙ!Η ΤΡΙΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ.ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.....ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 20-10.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ.

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
υπομονη μεχρι τις 20!!!!σημερα εδω,ειχε πολυ ωραια μερα,να δεις που η άλλη θεσσαλονικια μας,θα πηρε τους δρομους παλι!!!!χαχα...αγγελακι,αν τα διαβασεις,να ξερεις κ γω πηγα βολτα σημερα!!!!εγω βαζω καθε μερα λαδακι,να σαι καλα μαρια που με τα εστηλες!!!!καλο βραδυ κοριτσια καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 328109

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΑΖΩ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....Sleep Sleep καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 850933

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημέρα κοριτσαρες μου!!!
ΝΑΙ ΝΑΙ παλι σουρτουκευα χαχαχαχα πηγαμε σε κατι φιλους για ρετσινουλα!!!
εφακι ετσι να βγενης αλλα όχι πολύ περπατημα μην κουραζεσε! οι μερούλες πλησιαζουν να μας φυγει η αγωνια.
φιλια κορίτσια μου!!!!!!!

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 334590

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια!!!!σημερα ειπα να βαλω θερμομετρο,κ ειδα οτι εχω 37,4!στην αρχη χαρηκα,αλλα μετα διαβασα οτι η προγεστερονη ανεβαζει την θερμοκρασια του σωματος!!τι να πω,θα δειξει!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου,επισης εχω εντονους πονους περιοδου,οχι συνεχεια αλλα σταδιακα.τι να πω,τοσες μερες ημουν μια χαρα,σημερα μου ηρθαν ολα!νιωθω σαν να με ερθει περιοδος.σημερα ολο το μυαλο μου εκει ειναι,ισως γιατι δεν πηγα κ πουθενα,αλλα χτες κ προχτες ,εκανα πολλες βολτες κ κουραστηκα κ σημερα ειπα να κατσω μεσα.ευχομαι να μην αδιαθετησω πριν την χοριακη.ξερω,τα συμπτωματα ειναι απο τα φαρμακα.αχ κοριτσια μου,αν σας πω οτι σημερα συνιδιτοποιησα σε τι κατασταση βρισκομαι,θα το πιστεψετε?τοσες μερες δεν το σκεφτομουνα καθολου κ σημερα εκανα στροφη 180 μοιρες!ισως κοντευουν οι μερες για την χοριακη γιαυτο.

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="efaki27"]κοριτσια μου,επισης εχω εντονους πονους περιοδου,οχι συνεχεια αλλα σταδιακα.τι να πω,τοσες μερες ημουν μια χαρα,σημερα μου ηρθαν ολα!νιωθω σαν να με ερθει περιοδος.σημερα ολο το μυαλο μου εκει ειναι,ισως γιατι δεν πηγα κ πουθενα,αλλα χτες κ προχτες ,εκανα πολλες βολτες κ κουραστηκα κ σημερα ειπα να κατσω μεσα.ευχομαι να μην αδιαθετησω πριν την χοριακη.ξερω,τα συμπτωματα ειναι απο τα φαρμακα.αχ κοριτσια μου,αν σας πω οτι σημερα συνιδιτοποιησα σε τι κατασταση βρισκομαι,θα το πιστεψετε?τοσες μερες δεν το σκεφτομουνα καθολου κ σημερα εκανα στροφη 180 μοιρες!ισως κοντευουν οι μερες για την χοριακη γιαυτο.[/qu

κοριτσι καταλαβαινω το ανχως σου και οσο πλησιαζουν οι μερες τοσο ποιο πολύ θα αυξάνεται αλλα προσπαθησε να χαλαρώσεις και υπομονη..τα συμπτωμτα θα σου πει και το μαρακι είναι κλασικα τα ιδια με της περιοδου!!! όλα θα πανε καλα και προσπαθησε να κανεις της βολτουλες σου, αλλα όχι πολύ ωρα περπετημα..
φιλια καλο βραδυ!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki mou,που χαθηκες???ευχομαι να σαι καλα κ να εισαι ολη την μερα βολτουλες,γιαυτο να μην μπαινεις!εγω σημερα αγγελακι,ειμαι καλα,σπιτι σημερα,αλλα αυριο απτο πρωι βολτα για καφε,κ φαι.πηρα 3 κιλα αυτες τις μερες,αλλα του δινω κ καταλαβενει,απο την αλλα βδομαδα διαιτα!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:maraki mou,που χαθηκες???ευχομαι να σαι καλα κ να εισαι ολη την μερα βολτουλες,γιαυτο να μην μπαινεις!εγω σημερα αγγελακι,ειμαι καλα,σπιτι σημερα,αλλα αυριο απτο πρωι βολτα για καφε,κ φαι.πηρα 3 κιλα αυτες τις μερες,αλλα του δινω κ καταλαβενει,απο την αλλα βδομαδα διαιτα!

καλα να περασετε εφακι.. από εδώ και περα δεν θα μπορεις να κανεις διαιτα το νινακι σου θελει καλο φαι!! Wink Very Happy

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΝΤΩΣ ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.ΕΦΑΚΙ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΔΕΚΑΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΑΥΤΟ.ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΚΑΤΑ ΕΝΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ Η ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΕΕΕΕΕ? καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 875502 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 875502 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 875502 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 875502 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 875502 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 875502 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 21 875502

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κλημερα κορίτσια από την συνναιφιασμενη θεσσαλονικη... τι κανετε ??? εφακι μου η μεγαλη μερα εφτασε, αντε αυριο θα περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα... Very Happy Very Happy Very Happy
εγω περασα ένα ομορφο σ/κ, πιστευω και εσεις το ιδιο!!!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!μολις ξυπνησα...κρυο πολυ!!!!!ωραια περασαμε,πηγαμε κοσμος βολτουλα για καφε κ φαγητο...ναι αυριο,θα παω 8μιση η ωρα κ μεχρι τις 12 πιστευω να ξερω!!!!αν δεν,τα χαπια τα σταματαω κατευθειαν?

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:καλημερα!!!!μολις ξυπνησα...κρυο πολυ!!!!!ωραια περασαμε,πηγαμε κοσμος βολτουλα για καφε κ φαγητο...ναι αυριο,θα παω 8μιση η ωρα κ μεχρι τις 12 πιστευω να ξερω!!!!αν δεν,τα χαπια τα σταματαω κατευθειαν?

ναι και εμεις εχουμε ψυχρουλα το βραδυ καψαμε και θερμανση δεν γινοταν αλλιως πολύ κρυο!! τωρα εκανα μια ζεστη σοκολατα και καθησα....
όλα  καλα  θα  πανε..τελικα  που  θα  την  κανεις  την  χοριακη???

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΦΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ!ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΥΥΛΑ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις