26 Απ: γαμοβαφτιση Τετ Ιουλ 02, 2014 10:36 pm
Areti2
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ καλή ιδέα! Ρούχα που ταιριάζουν στην ηλικία σαςStevi_tasos έγραψε:Συμφωνώ, αν έκανα και τα δύο θα έβαζα βαπτιστικά εγώ και ο άντρας μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Πολύ καλή ιδέα! Ρούχα που ταιριάζουν στην ηλικία σαςStevi_tasos έγραψε:Συμφωνώ, αν έκανα και τα δύο θα έβαζα βαπτιστικά εγώ και ο άντρας μου
Areti2 έγραψε:Πολύ καλή ιδέα! Ρούχα που ταιριάζουν στην ηλικία σαςStevi_tasos έγραψε:Συμφωνώ, αν έκανα και τα δύο θα έβαζα βαπτιστικά εγώ και ο άντρας μου
Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
mpempakos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
Κι εμένα ιδίως το καλοκαίρι και μάλιστα σε γαμοβάπτιση μου αρέσει καλύτερα ένα αέρινο νυφικό χωρίς πέπλο. Βέβαια, εξαρτάται και από τα γούστα της κάθε κοπέλας. Πχ αν και εγώ προτείνω πολύ απλό νυφικό αν θα ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα με τα χίλια κάτι σαν αυτό της kate moss. Αν βέβαια μπορούσα να γίνω και οδοντογλυφίδα σαν αυτή
Stevi_tasos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
Συμφωνώ, αν έκανα και τα δύο θα έβαζα βαπτιστικά εγώ και ο άντρας μου και το μωρό θα το ντύναμε παρανυφάκι και έτσι θα λύνονταν το θέμα και θα τους κουφαίναμε και όλους τους καλεσμένους αν και δεν θα καλούσα και πολύ κόσμο γιατί θα ντρεπόνουν να κάνω και τα δύο μαζί.
mpempakos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
Κι εμένα ιδίως το καλοκαίρι και μάλιστα σε γαμοβάπτιση μου αρέσει καλύτερα ένα αέρινο νυφικό χωρίς πέπλο. Βέβαια, εξαρτάται και από τα γούστα της κάθε κοπέλας. Πχ αν και εγώ προτείνω πολύ απλό νυφικό αν θα ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα με τα χίλια κάτι σαν αυτό της kate moss. Αν βέβαια μπορούσα να γίνω και οδοντογλυφίδα σαν αυτή
elpidenia έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
Συμφωνώ, αν έκανα και τα δύο θα έβαζα βαπτιστικά εγώ και ο άντρας μου και το μωρό θα το ντύναμε παρανυφάκι και έτσι θα λύνονταν το θέμα και θα τους κουφαίναμε και όλους τους καλεσμένους αν και δεν θα καλούσα και πολύ κόσμο γιατί θα ντρεπόνουν να κάνω και τα δύο μαζί.
για ποιο λογο να ντραπω?συγνωμη κ ολας αλλα ο γαμος μας ειναι χαρα καθως και η βαφτιση του παιδιου μας..και θελουμε κοντα μας ολο τον κοσμο που μας αγαπαει και αγαπαμε.το να κανουμε παιδι ηταν συνειδητη αποφαση αλλα και να μην ηταν παλι χαρα θα ηταν. μην με κουφαινεις ανθρωπε μου...μηπως πιστευει κανεις οτι μετα απο 9 χρονια που ειμαστε μαζι δεν θα ειχαμε κανει τπτ?δλδ ελεος ρε ανθρωπε...οκ χριστιανη ορθοδοξη ειμαι σεβομαι την εκκλησια αλλα εσυ το πας στα ορια της τρελας...
Stevi_tasos έγραψε:elpidenia έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
για ποιο λογο να ντραπω?συγνωμη κ ολας αλλα ο γαμος μας ειναι χαρα καθως και η βαφτιση του παιδιου μας..και θελουμε κοντα μας ολο τον κοσμο που μας αγαπαει και αγαπαμε.το να κανουμε παιδι ηταν συνειδητη αποφαση αλλα και να μην ηταν παλι χαρα θα ηταν. μην με κουφαινεις ανθρωπε μου...μηπως πιστευει κανεις οτι μετα απο 9 χρονια που ειμαστε μαζι δεν θα ειχαμε κανει τπτ?δλδ ελεος ρε ανθρωπε...οκ χριστιανη ορθοδοξη ειμαι σεβομαι την εκκλησια αλλα εσυ το πας στα ορια της τρελας...
Ρε παιδί μου ,εμένα δεν μου αρέσει και άσε με να ντρεπόμουν αν τα έκανα και τα δύο.Απλό είναι ,γιατί να είμαι εγώ η τρελή και όχι εσύ ; Ούτε εσύ είσαι λοιπόν τρελή ούτε εγώ ,απλά έχουμε διαφορετική άποψη.,ναι ; Κανένα πρόβλημα, κάντο όπως ο Μπέκαμ !
kerasoula έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:elpidenia έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
Ρε παιδί μου ,εμένα δεν μου αρέσει και άσε με να ντρεπόμουν αν τα έκανα και τα δύο.Απλό είναι ,γιατί να είμαι εγώ η τρελή και όχι εσύ ; Ούτε εσύ είσαι λοιπόν τρελή ούτε εγώ ,απλά έχουμε διαφορετική άποψη.,ναι ; Κανένα πρόβλημα, κάντο όπως ο Μπέκαμ !
sugnomh pou anakateuomai alla dn mporo n mn apanthso dhladh esu pisteyeis oti 8a htan kalhtera n pantreuti me tn koilia k t anxos k n mn euxaristi8h t gamo ts h na kanei tn ena mhna gamo k tn allo vaftish? k h kopela dn rwthse an mas aresei t mys8irio gamou k vaftishs oyte poies einai h rizes tn le3ewn gia t stolismo ts mpomponieres k ths giati ts mamas t 8ema toso poly? k apla dn ts apantas se auto pou rwtah ?
Stevi_tasos έγραψε:kerasoula έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:elpidenia έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
sugnomh pou anakateuomai alla dn mporo n mn apanthso dhladh esu pisteyeis oti 8a htan kalhtera n pantreuti me tn koilia k t anxos k n mn euxaristi8h t gamo ts h na kanei tn ena mhna gamo k tn allo vaftish? k h kopela dn rwthse an mas aresei t mys8irio gamou k vaftishs oyte poies einai h rizes tn le3ewn gia t stolismo ts mpomponieres k ths giati ts mamas t 8ema toso poly? k apla dn ts apantas se auto pou rwtah ?
Να ρωτήσεις αλλά όχι με αυτό το τρόπο.Εγώ έχω την άποψη μου, τη δική σου να μας τη πεις αλλά μη προσπαθείς να αλλάξεις την άποψη των άλλων.Σου απαντώ λοιπόν ότι δεν έχουν σημασία οι ρίζες της ούτε όλα αυτά και βέβαια της απάντησα αν μπεις στο κόπο να διαβάσεις, απλά το προχωρώ το θέμα περισσότερο.Εμένα λοιπόν δεν μου αρέσει ο γάμος και η βάπτιση να γίνονται μαζί.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,κατάλαβες ; Αν σε μερικές αρέσει ή σε σένα αρέσει , δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.
Ναι, προτιμώ να παντρευτεί με κοιλίτσα ή με πολιτικό γάμο και μετά να κάνει θρησκευτικό αν υπάρχει τέτοια ανάγκη για πολιτικό αλλά γάμος μαζί με βάπτιση θεωρώ ότι είναι μια κωμωδία ή παρωδία και γάμου και βάπτισης, τι να κάνουμε τώρα επειδή αρέσει σε σένα και δεν αρέσει σε μένα;
Για μένα καλύτερα να παντρευτεί και μετά ας κάνει και τη βάπτιση του παιδιού σε άλλο χρόνο, μετά από ένα μήνα, δύο ,τρεις μήνες. Δε χάθηκε ο κόσμος να θυμάται δύο σοβαρά μυστήρια στη ζωή της και όχι ένα και τραβηγμένο από τα μαλλιά ,γελοίο κατά τη γνώμη μου και κωμωδία πάλι κατά τη γνώμη μου.
elpidenia έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:kerasoula έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:elpidenia έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
Να ρωτήσεις αλλά όχι με αυτό το τρόπο.Εγώ έχω την άποψη μου, τη δική σου να μας τη πεις αλλά μη προσπαθείς να αλλάξεις την άποψη των άλλων.Σου απαντώ λοιπόν ότι δεν έχουν σημασία οι ρίζες της ούτε όλα αυτά και βέβαια της απάντησα αν μπεις στο κόπο να διαβάσεις, απλά το προχωρώ το θέμα περισσότερο.Εμένα λοιπόν δεν μου αρέσει ο γάμος και η βάπτιση να γίνονται μαζί.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,κατάλαβες ; Αν σε μερικές αρέσει ή σε σένα αρέσει , δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.
Ναι, προτιμώ να παντρευτεί με κοιλίτσα ή με πολιτικό γάμο και μετά να κάνει θρησκευτικό αν υπάρχει τέτοια ανάγκη για πολιτικό αλλά γάμος μαζί με βάπτιση θεωρώ ότι είναι μια κωμωδία ή παρωδία και γάμου και βάπτισης, τι να κάνουμε τώρα επειδή αρέσει σε σένα και δεν αρέσει σε μένα;
Για μένα καλύτερα να παντρευτεί και μετά ας κάνει και τη βάπτιση του παιδιού σε άλλο χρόνο, μετά από ένα μήνα, δύο ,τρεις μήνες. Δε χάθηκε ο κόσμος να θυμάται δύο σοβαρά μυστήρια στη ζωή της και όχι ένα και τραβηγμένο από τα μαλλιά ,γελοίο κατά τη γνώμη μου και κωμωδία πάλι κατά τη γνώμη μου.
απλα σαν παρενθεση ειμαι ηδη παντρεμενη με πολιτικο κ το εχω ηδη αναφερει.κατα τα αλλα εμεις πιστευω τα εχουμε βρει.εχεις τις αποψεις σου εχω τις δικες μου..αν κ στο συγκεκριμενο τοπικ ιδεες ηθελα οχι ετυμολογιες και εκφραση αποψεων .και εγω πολυ θα το θελα 2 μυστηρια 2 τραπεζια γενικα ολα διπλα..αλλα ξερεις τα λεφτα στις μερες μας δεν περισευουν..ουτε τα εχασε κανεις για να τα βρουμε εμεις....αλλα τεσπα καλη σου μερα και παλι
Stevi_tasos έγραψε:kerasoula έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:elpidenia έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Areti2 έγραψε:Τέλειες ιδέες! Εγώ εμπειρία από γαμο-βάφτιση δεν έχω, αλλά θα πρότεινα ένα απλό νυφικό που να μοιάζει με μακρύ (ή κοντό) φόρεμα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα της νύφης στα βαφτίσια. Προσωπική άποψη βέβαιαmpempakos έγραψε:με το καλό και τα δυο μυστήρια. Εγώ προσωπικά είμαι της λινάτσας και νομίζω οτι ταιριάζει τέλεια με το θέμα σου. Φυσική λινάτσα, θαλασσί γάζα, λευκοί μεγάλοι αστερίες, βότσαλα, άσπρα θαλασσόξυλα κλπ. πιστεύω οτι θα είναι πολύ καλαίσθητα και οικονομικά για να τα βρεις. Βέβαια, μπορείς να βάλεις αντί για λινάτσα γάζα στο χρώμα της άμμου που δίνει ένα πολύ σικάτο αποτέλεσμα. Για παιδική μπόμπονιέρα υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές. Από τα αγαπημένα μου είναι πουγκάκι λινάτσα με θαλασσί υφασμάτινα ψαράκια. Βέβαια, λίγο ψάξιμο στο νετ θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς σ΄αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα στα γούστα
Stevi_tasos έγραψε:Kerasoula είσαι kerasoulos ή είσαι άσχετη ;
Τα μνημόσυνα γίνονται μετά τη λειτουργία και όσοι θέλουν ασφαλώς και αποχωρούν .Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα.
Είσαι δε τόσο άσχετη που δεν ξέρεις ότι το μνημόσυνο δεν είναι μυστήριο όπως και η Θεία λειτουργία στο σύνολό της αλλά μόνο η θεία κοινωνία.
Μάθε λοιπόν ότι τα μυστήρια είναι ο Γάμος, η Βάπτιση, η Εξομολόγηση, το Χρίσμα, το Ευχέλαιο και η Ιερωσύνη δηλαδή η είσοδος ενός ιερωμένου στους κόλπους της εκκλησίας και η Θεία Ευχαριστία .
Το μνημόσυνο δεν είναι όπως και η κηδεία αλλά σου είπα ή είσαι Kerasoulos ή σκέτο κεράσι ή κανένα αγοράκι ή κοριτσάκι που κάνεις πλακίτσα και εσύ μαζί με μας.
kerasoula έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Kerasoula είσαι kerasoulos ή είσαι άσχετη ;
Τα μνημόσυνα γίνονται μετά τη λειτουργία και όσοι θέλουν ασφαλώς και αποχωρούν .Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα.
Είσαι δε τόσο άσχετη που δεν ξέρεις ότι το μνημόσυνο δεν είναι μυστήριο όπως και η Θεία λειτουργία στο σύνολό της αλλά μόνο η θεία κοινωνία.
Μάθε λοιπόν ότι τα μυστήρια είναι ο Γάμος, η Βάπτιση, η Εξομολόγηση, το Χρίσμα, το Ευχέλαιο και η Ιερωσύνη δηλαδή η είσοδος ενός ιερωμένου στους κόλπους της εκκλησίας και η Θεία Ευχαριστία .
Το μνημόσυνο δεν είναι όπως και η κηδεία αλλά σου είπα ή είσαι Kerasoulos ή σκέτο κεράσι ή κανένα αγοράκι ή κοριτσάκι που κάνεις πλακίτσα και εσύ μαζί με μας.
πρωτον ειmαι κερασουλα κ δευτερον mονος σου τ ειπες οτι γινονται ξεχοριστα προτα τ ενα κ mετα τ αλλο ετσι γεινεται κ mε τ γαmο κ τ βαφτιση προτα τ ενα κ mετα τ αλλο κ δν θα κατσο να τσακοθο mε εναν αντρα που τ παιζει γυναικα κ σπαει πλακα
kerasoula έγραψε:μπορει να ειμαι ασχετη οπως λες αλλα εσυ εισαι αντρας που κριβεται σε προφιλ γυναικας κ για να ξερετε κ η υπολιπες ειναι αντρας μν τ δινεται σιμασια μου τ ειπε μια κοπελα στ θεμα που πηγε η κριση μπητε κ δητε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » Events » Βάφτιση » γαμοβαφτιση
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης