26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Τρι Ιουλ 01, 2014 12:13 pm
lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
κουνελακι εχεις πλακα!!!μαζι σου κι εγω να της στειλουμε το τεστακι!!!!αλλα.. απ οτι καταλαβα κι εσυ τα ιδια κανεις??????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Lillybell έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Ωχ καταλαβα θα μας βγαλεις την ψυχη,λεγε διευθυνση και αριθμο να σου στειλω εγω ενα τεστακι να το χτυπησουμε τσακα τσακα.
Αααααα!!! Τα ξεχασες τα δικα σου ψυχοβγαλσιματα κουνελακιιιιιι
Lillybell έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Ωχ καταλαβα θα μας βγαλεις την ψυχη,λεγε διευθυνση και αριθμο να σου στειλω εγω ενα τεστακι να το χτυπησουμε τσακα τσακα.
Αααααα!!! Τα ξεχασες τα δικα σου ψυχοβγαλσιματα κουνελακιιιιιι
lucky25 έγραψε:κουνελακι εχεις πλακα!!!μαζι σου κι εγω να της στειλουμε το τεστακι!!!!αλλα.. απ οτι καταλαβα κι εσυ τα ιδια κανεις??????
κουνελάκι έγραψε:Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα,προσεξε εσυ κυρια μου γιατι πλησιαζουν και οι δικες σου μερες.
Θα σε πιασω απο το κοτσιδι αν μου αρχισεις κι εσυ τα ιδια.
Lillybell έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα,προσεξε εσυ κυρια μου γιατι πλησιαζουν και οι δικες σου μερες.
Θα σε πιασω απο το κοτσιδι αν μου αρχισεις κι εσυ τα ιδια.
Ααα απο μενα δεν κινδυνευετε..Εγω 2 μερες πριν θα κανω τεστ..Παντα μου δειχνει...Δεεεε μπορω να καθομαι να χολοσκαω να περιμενω καθυστερηση...Ασε που ηδη ξερω οτι δεν ειμαι γιατι εχω συμπτωματα που ξερω οτι δεν τα εχω σε εγκυμοσυνες..4 φορες εμεινα εγκυος, οποτε ξερω τον εαυτο μου...
κουνελάκι έγραψε:Να μην ακουω τετοια, εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη διαφερει.
Εχω τρανο παραδειγμα μια φιλη μου που ειναι εγκυος στο δευτερο παιδακι της και βιωνει εντελως διαφορετικα πραγματα σε συγκριση με την πρωτη εγκυμοσυνη της.
Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου λιλλακι μου.
Εγω σας αφηνω ομως τωρα κοριτσια μοτ γιατι χανομαι απο τη νυστα.
Ευχομαι σε ολες ονειρα γλυκα και απονειρευτα χιχιχι
Lillybell έγραψε:πωπωωωωω Τελικα μονη μου ξενυχταω εδω περα...
Οποτε ας παω να κοιμηθω..
Τα λεμε αυριο πρωτα Ο Θεος!!!!
Lillybell έγραψε:Χα! Εγω τουλαχιστον εχω τα @ρχιδι@ και σου τη λεω..Εσυ μωρη κοντσιτα που περιμενεις να φυγω για να γραψεις τη χοντραδα σου;;;
Αντωνηηη! πες αλευρι!!
Η Αφρουλα σε γυρευει!!!
Αιντε παναθλιε στριβε τωρα που δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο και τρολαρεις σε μια ευαισθητη ομαδα γυναικων που προσπαθουν να κανουν παιδι........
Stevi_tasos έγραψε:Lillybell έγραψε:Χα! Εγω τουλαχιστον εχω τα @ρχιδι@ και σου τη λεω..Εσυ μωρη κοντσιτα που περιμενεις να φυγω για να γραψεις τη χοντραδα σου;;;
Αντωνηηη! πες αλευρι!!
Η Αφρουλα σε γυρευει!!!
Αιντε παναθλιε στριβε τωρα που δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο και τρολαρεις σε μια ευαισθητη ομαδα γυναικων που προσπαθουν να κανουν παιδι........
Αγορίνα μου έχεις εκνευριστεί επειδή λέω την αλήθεια ; Για ποιό τρολάρισμα μιλάς και πες μας τι είπα στις ευαίσθητες ομάδες γυναικών που θέλουν να κάνουν παιδάκι ,τι κακό τους είπα, τι άσχημο ; Δεν μπορείς να δεχτείς ότι με λένε Μαρία και εσένα Τρολλλιλιμπελ .Ίσα ισα που σε παρακάλεσα να μην φύγεις γιατι περνάω πολυυυυυύ καλαααααααά μαζί σου . Που το είδες γραμμένο ότι θέλω να φύγεις.
Εδώ να κάτσεις να τα λέμε αγορίνα μου, τρολάκι της ζωής μου σε λατρεύωωωωωωωωωωωωωωω
......μπορεί να μην σε λένε Τρολλλιλιμπελ αλλά τρελήλιμπελ σε λένε σίγουραααα !!
Stevi_tasos έγραψε:μάλλον οικογενειακό το έχετε το μαγαζί....ρούντι.
άσχετο αλλά ρούντι λένε το σκύλο στην απέναντι μονοκατοικία.
να λοιπόν που μας προέκυψε και άλλο αγοράκι εδώ.Καλημέρα καλή μου αλλά πες μου και εσύ κάτι.
Είδες πουθενά να γράφω κάτι άσχημο για την οποιαδήποτε γυναίκα γιατί η τρελολιλιμπέλη ή ο τρολιλιμπέλος θα μας τρελάνουν ....
Παράθεσε σε παρακαλώ κάτι άσχημο και αμέσως θα απολογηθώ η γυναίκα .
Σας ξαναλέω σπάω τρομερή πλάκα
μαζί σας και το απολαμβάνω τρελά να μιλάμε. Τώρα αν και θα αποσυρθώ σε λίγο, φωνάξτε και τις άλλες για συμπαράσταση,όσο πιο πολλές τόσο πιο πολύ γελάω όταν μιλάτε έτσι όμορφα και πολιτισμένα.
roodie έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:μάλλον οικογενειακό το έχετε το μαγαζί....ρούντι.
άσχετο αλλά ρούντι λένε το σκύλο στην απέναντι μονοκατοικία.
να λοιπόν που μας προέκυψε και άλλο αγοράκι εδώ.Καλημέρα καλή μου αλλά πες μου και εσύ κάτι.
Είδες πουθενά να γράφω κάτι άσχημο για την οποιαδήποτε γυναίκα γιατί η τρελολιλιμπέλη ή ο τρολιλιμπέλος θα μας τρελάνουν ....
Παράθεσε σε παρακαλώ κάτι άσχημο και αμέσως θα απολογηθώ η γυναίκα .
Σας ξαναλέω σπάω τρομερή πλάκα
μαζί σας και το απολαμβάνω τρελά να μιλάμε. Τώρα αν και θα αποσυρθώ σε λίγο, φωνάξτε και τις άλλες για συμπαράσταση,όσο πιο πολλές τόσο πιο πολύ γελάω όταν μιλάτε έτσι όμορφα και πολιτισμένα.
Μαζί σου μόνο αυτό μπορώ να κάνω!!! Μου έχουν πει από παιδί που ήμουν, να μιλάω ανάλογα με το πως μου μιλάει ο συνομιλητής μου!!!
perperouna έγραψε:Καλημερα κοριτσια..φλερταρω πολυ στην ιδεα να κανω ενα τεστ..απλα σταματηστε με σας παρακαλω..
Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Αποκτήσαμε και εμείς εδώ το τρολ;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 42
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης