976 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Δευ Ιουλ 07, 2014 11:05 pm
MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
Τι κανετε σημερα κοριτσια;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sporaki! έγραψε:xalia prepei na arrwsthsa nomizw gt thelw na kanw emeto kai exw paei toualeta 4 fores apo tis 9
MariaGeorge έγραψε:Sporaki! έγραψε:xalia prepei na arrwsthsa nomizw gt thelw na kanw emeto kai exw paei toualeta 4 fores apo tis 9
Ελα μωρε Σπορακι γιατι;
MariaGeorge έγραψε:ναι εχω τρελααααααααααααα
Ειδα ενα τελειο ονειροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Sporaki! έγραψε:MariaGeorge έγραψε:ναι εχω τρελααααααααααααα
Ειδα ενα τελειο ονειροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
esu ti oneiro eides k exeis tosa kefia??
Sporaki! έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Sporaki! έγραψε:xalia prepei na arrwsthsa nomizw gt thelw na kanw emeto kai exw paei toualeta 4 fores apo tis 9
Ελα μωρε Σπορακι γιατι;
isws apo to Air condition alla dinw kai pithanothta oti epeidh perimenw periodo stis 10 mpas k einai suptwmata den kserw t n pw xthes eixa akatevato 37.2 k smra 37 pali ase p xthes t apogeuma eniwtha les k m deiran k les k psinomoun apo pureto...ola ta anwmala s emena tha tuxoun
Sporaki! έγραψε:sto euxomai na vgei to anapodo apo to oneiro s!!! s euxaristw poli gia t perastika!!!
lucky25 έγραψε:εγω ξυπνησα με μετρια διαθεση...μαλλον φταινε τα χαπια και το οτι θα αδιαθετησω...
Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
καλημερα!!!!!!!!!!Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
MariaGeorge έγραψε:lucky25 έγραψε:εγω ξυπνησα με μετρια διαθεση...μαλλον φταινε τα χαπια και το οτι θα αδιαθετησω...
Τι χαπια περνεις;
Sporaki! έγραψε:Se euxaristw polu lucky25!! k apo oti thumamai mazi perimenoume thn idia hmeromhnia
kalhmera titino!!!
lucky25 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!MariaGeorge έγραψε:lucky25 έγραψε:εγω ξυπνησα με μετρια διαθεση...μαλλον φταινε τα χαπια και το οτι θα αδιαθετησω...
Τι χαπια περνεις;
utrogestan!μου ειπαν πως επηρεαζουν αρκετα τη διαθεση...Sporaki! έγραψε:Se euxaristw polu lucky25!! k apo oti thumamai mazi perimenoume thn idia hmeromhnia
kalhmera titino!!!
ναι καλα θυμασαι!!!ελπιζω να μη μας ερθει!!!
αν θυμαμαι καλα εισαι μικρουλα ε??πόσο αν επιτρεπεται??
καλημερα!!!!!!!!!!Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
MariaGeorge έγραψε:lucky25 έγραψε:εγω ξυπνησα με μετρια διαθεση...μαλλον φταινε τα χαπια και το οτι θα αδιαθετησω...
Τι χαπια περνεις;
MariaGeorge έγραψε:lucky25 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!MariaGeorge έγραψε:lucky25 έγραψε:εγω ξυπνησα με μετρια διαθεση...μαλλον φταινε τα χαπια και το οτι θα αδιαθετησω...
Τι χαπια περνεις;
utrogestan!μου ειπαν πως επηρεαζουν αρκετα τη διαθεση...
Αυτα τα περνει η κουμπαρα μου που ειχε αποκοληση
Εσυ γιατι αν επιτρεπεται;
Ναι κοριτσια να μην σας ερθει η Αλεκα να μην μας ερθει για 9 μηνεςςςςςςςςςςςςςςςς
lucky25 έγραψε:εισαι μικρουλα οντως!!!!!και αρκετα ωριμη προφανως για να θες μωρακι!!!μπραβο!!
εγω ειμαι 25..
κι εγω εχω πονακια χαμηλα σποραδικα βεβαια εδω και 3-4 μερες αλλα ελπιζω να μην ειναι περιοδου..οποτε ας περιμενουμε κ οι 2!!
Sporaki! έγραψε:lucky25 έγραψε:εισαι μικρουλα οντως!!!!!και αρκετα ωριμη προφανως για να θες μωρακι!!!μπραβο!!
εγω ειμαι 25..
κι εγω εχω πονακια χαμηλα σποραδικα βεβαια εδω και 3-4 μερες αλλα ελπιζω να μην ειναι περιοδου..οποτε ας περιμενουμε κ οι 2!!
euxaristw!! to eixa suzhthsei m tn arravwniastiko m prin kan arravwniastoume k oi 2 t thelame polu gt eimaste 7 xronia mazi... dld an exeis ponous peridou mporei k n mn einai ??? :/ :S na auta mathainw meta k ksanamperdeuomai
lucky25 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:lucky25 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!MariaGeorge έγραψε:lucky25 έγραψε:εγω ξυπνησα με μετρια διαθεση...μαλλον φταινε τα χαπια και το οτι θα αδιαθετησω...
Τι χαπια περνεις;
utrogestan!μου ειπαν πως επηρεαζουν αρκετα τη διαθεση...
Αυτα τα περνει η κουμπαρα μου που ειχε αποκοληση
Εσυ γιατι αν επιτρεπεται;
Ναι κοριτσια να μην σας ερθει η Αλεκα να μην μας ερθει για 9 μηνεςςςςςςςςςςςςςςςς
κι εγω τα παιρνω για υποβοηθηση πιθανης εγκυμοσυνης απο την ωορηξια και μετα...σημερα τελειωνουν οποτε κατα τις 10 ΔΕΝ περιμενω...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης