101 Απ: Μανούλες Μαΐου 2013#23 Σαβ Ιουλ 05, 2014 12:42 pm
pennytol
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχαχα! τι αυθορμητος!
το καλύτερο πρωινο για μένα είναι η πίτσα και η κρέπα...!!!!
το καλύτερο πρωινο για μένα είναι η πίτσα και η κρέπα...!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Catty έγραψε:Καλημέρα κορίτσια εύχομαι να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή
Κατρίν το ρεζίλι στην εκκλησία είναι άλλο ενα νηπιακό must have. Εμένα η κόρη μου βλέποντας την εικόνα ενος Αγίου με ρώτησε δδυνατά: μαμά ποιος είναι αυτός στη φωτογραφία????
Καταλαβαίνετε πως με κοίταξαν όλες οι θεουσες που το παιδί μου βλέπει τις εικόνες σαν selfies
Stevi_tasos έγραψε:Catty έγραψε:Καλημέρα κορίτσια εύχομαι να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή
Κατρίν το ρεζίλι στην εκκλησία είναι άλλο ενα νηπιακό must have. Εμένα η κόρη μου βλέποντας την εικόνα ενος Αγίου με ρώτησε δδυνατά: μαμά ποιος είναι αυτός στη φωτογραφία????
Καταλαβαίνετε πως με κοίταξαν όλες οι θεουσες που το παιδί μου βλέπει τις εικόνες σαν selfies
Όπως τα μαθαίνει κανείς τα παιδιά.....
roodie έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Catty έγραψε:Καλημέρα κορίτσια εύχομαι να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή
Pare kai katalave loipon ti ekane h dikia sou mana!!!!
Stevi_tasos έγραψε:roodie έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:Catty έγραψε:Καλημέρα κορίτσια εύχομαι να έχουμε όλες μια όμορφη Κυριακή
Pare kai katalave loipon ti ekane h dikia sou mana!!!!
Ακούει η Catty ;
Γιατί εμένα με έμαθε και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου και εγώ έχω μάθει στα παιδιά μου.Κοίτα να μάθεις στα δικά σου παιδιά.
lne έγραψε:γεια σου κερασουλα!!αγορι η κοριτσι εχεις??νυστα πολυ νυστα!!!
pennytol έγραψε:Να σου ζήσει το αγορακι σου και να το χαίρεσαι!
Πόσο Μαΐου έχετε γενέθλια;;; Εμείς 27
pennytol έγραψε:γάλα, πατάτα, μακαρόνια ε;
τι γάλα δίνεις φρέσκο;;;
η δικιά μου αρχισε τωρα να τρωει μπουκίτσες - σταμάτησα να αλέθω... αλλά τρώει ακόμη μικρότερες ποσότητες...!!!
που θα πάει αυτη η κατάσταση;;;
έκανα μια πιτα δικής μου εμπνευσης και της την δίνω σαν σνακ στα ενδιάμεσα!!!
θέλεις τη συνταγη;
anatoligew έγραψε:Εμείς είμαστε 23μαϊου!!!
κ πριν εννοούσα να σου ζήσει το μωρακι σου και όχι το μεράκι σου! :-D
kerasoula έγραψε:να ρωτησο κατι που με προβληματισε αφου τ παιδια μας ειναι ιδια ηλικια τωρα που εκλισαν χρονο κανατε εμβολιο ? γιατι οδικος μ αροστισε κ ελιπε η παιδιατρος κ το πηγα σε αλλον κ μ εκανε παρατιριση για τ εμβολιο αν κ δν νομιζο ν εκανε λαθος η παιδιατρος μου γιατι εχει ακρετη εμπιρια ενο ο αλλο παιδιατρος τωρα ανιξε
kerasoula έγραψε:anatoligew έγραψε:Εμείς είμαστε 23μαϊου!!!
κ πριν εννοούσα να σου ζήσει το μωρακι σου και όχι το μεράκι σου! :-D
σε ευχαριστο κ εσανα να σου ζηση τ μωρακι σου τ εχεις αγορακι η κοριτσακι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης