26 Απ: Μήπως είμαι έγκυος? Τετ Ιουλ 02, 2014 11:18 pm
Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maria96 έγραψε:πιστευα οτι με την συγκατοικηση γνωριζεις τον αλλον αλλα αφου το λες κατι ξερεισ παραπανω,μαλλον ετσι θα το κανουμε να δουμε..ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!
τώρα θα σου έλεγα τι γνωρίζεις .....άκουσε με και θα με θυμηθείς....με τον γάμο αλλάζουν πολλά και όσες λένε ότι απλά είναι η υπογραφή κάνουν λάθος.Να πιστεύεις στο Θεό και στην ανώτατη εξουσία που ευλογεί και τον γάμο μέσω των παπάδων και μην ακούς τίποτα ,κλείσε τα αυτάκια σου στα παπαγαλάκια που λένε τα αντίθετα.
Το θέμα στο γάμο δεν είναι ούτε ο παπάς ούτε το φόρεμα ούτε η δεξίωση ούτε όλα αυτά τα οποία όλες τα περνάμε αλλά αυτό που μένει τελικά είναι η ουσία του γάμου και η ουσία ξέρεις ποια είναι κουκλίτσα μου ;
Ότι όλα αυτά θα περάσουν και όσες παντρεύονται θα πάνε στα σπιτικά τους και όταν το ζευγάρι μπει μέσα και κλείσει η πόρτα πίσω του , κάνει reset και ξεκινάει μια κοινή ζωή μαζί με προβλήματα, με χαρές, με λύπες, με στεναχώριες,με νοσοκομεία,με θανάτους, με γέννες, με μαιευτήρια,με πολύ χαρά , με μεγάλωμα παιδιών και όλα όσα συνεπάγονται ,άκου τι σου λέει η Μαρία..
Ολα τα άλλα είναι μπούρδες για να ξοδεύονται χρήματα και να γίνεται χαβαλές.
Θα περάσεις με τον άνθρωπο σου τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου, θα κάνετε παιδιά, θα τα μεγαλώσετε, θα έχετε κοινούς στόχους,σκοπούς,θέλω.
Όλα αυτά δεν αντιμετωπίζονται με το να μείνεις ένα και δύο και τρία χρόνια μαζί με έναν άνθρωπο χωρίς να είστε κάτω από τα δεσμά του γάμου τα οποία είναι Ιερά και όχι μόνο ανθρώπινα .
Ο γάμος μπορεί να σε κρατήσει ακόμα και στα πιο απλά πράγματα για τα οποία ένα ζευγάρι που απλά συζεί άνευ γάμου , χωρίζει πολύ πιο εύκολα και φυσικά ο γάμος είναι και το sex και όλα μαζί σαν σύνολο όπου ανάλογα τη προτεραιότητα που δίνει κανείς ,ξεπερνάει καταστάσεις που αφορούν μεμονωμένες και ξεχωριστές στιγμές μιας κοινής σχέσης δύο ανθρώπων ,από τις πιο απλές όπως τα καθημερινά προβλήματα μέχρι και τα πιο σύνθετα και δύσκολα θέματα που ίσως το κάθε ζευγάρι θα κληθεί να αντιμετωπίσει .