26 Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:52 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
Αμέ!!!
Άμα είναι και ωραίος! Γιατί όχι?
Ζήτα κι εσύ λοιπόν "κινέζικο" ωράριο!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
stefy έγραψε:χαχαχα και δεν το κανεις; γιατι δηλαδη να γινονται τετοιες διακρισεις;;;
Κινέζος και ωραίος ?????????? Δύσκολο... μόνο κατι μοντέλα....!!! Εγω όσο πιο γρήγορα φτάνω σπίτι τόσο το καλύτερο.... 7-3 μπορούσα να δούλευα???? Αυτό το ωράριο θα ήθελα,,,,!!!Tziz έγραψε:Αμέ!!!
faye έγραψε:εγω παλι αν θα δουλευα θα ηθελα 9-12 θα γινοταν ; χιχι
καλα κουκλα μου και εγω δεν μπορω να πω οτι μου λειπει η δουλεια . Μου αρεσει που μπορω να ειμαι στο σπιτι με τα παιδια μου. Βεβαια ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος .Ουτε λεω οτι καποιες φορες δεν νιωθω να πνιγομαι αλλα σε γενικες γραμμες μου αρεσει .stefy έγραψε:faye έγραψε:εγω παλι αν θα δουλευα θα ηθελα 9-12 θα γινοταν ; χιχι
Καλά εσυ τη πας μακρυα τη βαλίτσα... Αν το πάμε έτσι θα ήθελα να είχα πολλα λεφτα... και να χρειάζεται να δουλέυω μόνο από χόμπυ οταν βαριέμαι.... έτσι γι αλλαγή... Το λέω γιατι κάποιες παραπονιούντε οτι τους έχει λείψει η δουλεια... Εγώ δεν νομίζω οτι θα είμαι από αυτες... αλλά επειδή ποτε δεν ξέρεις ... κρατάω και μια πισινή..!!!
faye έγραψε:ναι ενταξει αυτα ειναι κωμικοτραγικα . Αμα σου αρεσει να εισαι μετα παιδια σου στο σπιτι μαγκια σου. Και εμενα μου αρεσει και δεν λεω οτι αχ με το ζορι μενω και μακαρι να δουλευα.Ναι πολλες φορες μπορει να νιωθω πολυ κλεισμενη αλλα και αυτο ειναι λογικο. Καποιες αλλες παλι πραγματικα δεν το αντεχουν να ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι . Και αυτο λογικο και κατανοητο. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Αλλα μην φασκεις τουλαχιστον και αντιφασκεις στα λεγομενα και στις πραξεις σου Αυτο ειναι οντως εκνευριστηκο. Νιωθεις σαν να σε περναει ο αλλος για ηλιθιο ή για κοροιδο.
σε καταλαβαινω. Και εγω κοιμομουν οταν ημουν εγκυος 18ωρες το 24ωρο. χιχιχιstefy έγραψε:faye έγραψε:ναι ενταξει αυτα ειναι κωμικοτραγικα . Αμα σου αρεσει να εισαι μετα παιδια σου στο σπιτι μαγκια σου. Και εμενα μου αρεσει και δεν λεω οτι αχ με το ζορι μενω και μακαρι να δουλευα.Ναι πολλες φορες μπορει να νιωθω πολυ κλεισμενη αλλα και αυτο ειναι λογικο. Καποιες αλλες παλι πραγματικα δεν το αντεχουν να ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι . Και αυτο λογικο και κατανοητο. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Αλλα μην φασκεις τουλαχιστον και αντιφασκεις στα λεγομενα και στις πραξεις σου Αυτο ειναι οντως εκνευριστηκο. Νιωθεις σαν να σε περναει ο αλλος για ηλιθιο ή για κοροιδο.
Ετσι ακριβώς ένιωσα faye μου.... οτι υποτιμάει την νοημοσύνη μου!!!! Μου το έπαιζε και κακομοιρα και να την λυπηθώ εγω που θέλω δεν θέλω πριν καλά καλά χρονίσει το μωράκι μου θα πρέπει να το αφήσω στα ξένα χέρια!!!
Αντε τα θυμήθηκα και συγχιστηκα!!! Τουλαχιστον πέρασε λίγο η ώρα ....
Και μου φύγαν οι ανακατοσούρες!!!
Η νύστα .... νύστα όμως...
σε καταλαβαινω. Και εγω κοιμομουν οταν ημουν εγκυος 18ωρες το 24ωρο. χιχιχι [/quote]stefy έγραψε:
Η νύστα .... νύστα όμως...
stefy έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ νιώθω οτι ήδη έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου...
Athin@ έγραψε:stefy έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ νιώθω οτι ήδη έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου...
Καλημέρα!Την κοιλιά σου τη νοιώθεις πρησμένη όπως και πριν την περίοδο λόγω της κατακράτησης υγρών.Για τα συμπτώματα δεν είναι νωρίς,είναι ακριβώς στην ώρα τους.
Για τη δουλειά μην ανησυχείς γιατί όπως σου είπαν και τα κορίτσια δεν μπορούν να σε διώξουν,Μία έγκυος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του εργοδότη (συνήθως) ακριβώς γιατί ξέρει οτι σε λίγο δεν θα του είναι χρήσιμη όσο πριν και παρ'όλ'αυτά δεν μπορεί να τη διώξει.
Εγώ πάλι η ανώμαλη δεν το είπα πριν το τρίμηνο γιατί θα με κράταγε μόνο στο γραφείο και εγώ ήθελα να πηγαίνω και στην οικοδομή,αλλά τελικά σταμάτησα τη δουλειά στον τρίτο γιατί έπαιρνα ηλεκτρικό και είχα φάει πολύ αγκωνιά.
stefy έγραψε:Να είσαι καλά!!! Κουράγιο που μου δίνεις....
Πωπω αγκωνιά ε???? Και σου δώσαν από το ΙΚΑ επαπειλούμενη γι αυτό??? Όχι οτι δεν είναι σοβαρό αλλα δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς και πως μπορεις να το αποδείξεις...
καταρχην περαστικα σου . Μην φοβασαι δεν πειραζει ο πυρετος ουτε ο βηχας απο οτι ξερω. Αν ομως φοβασαι και εχεις αμφιβολιες μπορεις να παρεις τον γιατρο σου να του το πεις και να δεις τι θα σου πει και εκεινος. Μπορει να σου πει να πας να τον δεις για να σου φυγει και εσενα το αγχος. Και εγω ειχα αρρωστησει στις αρχες της εγκυμοσυνης μου ειχα και εγω αγχος αν και μου ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα αλλα για να μου φυγει εμενα το αγχος ειχα παει να με δει .stefy έγραψε:Λοιπόν κορίτσια τελικά είχα πυρετό την Παρασκευη!!! Γύρισα σπίτι έβαλα το θερμόμετρο και είχα 38!!!!Γι αυτό ένιωθα τόσο χάλια.... Ευτυχως έπεσε σιγά σιγά μόνος του. Έχω πολύ βήχα όμως... βήχω συνέχεια, τραντάζομαι πολύ και ψιλοφοβάμαι...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης