Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
304 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 304 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:52 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αμέ!!!

Άμα είναι και ωραίος! Γιατί όχι? Laughing
Ζήτα κι εσύ λοιπόν "κινέζικο" ωράριο!!

27ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:54 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα και δεν το κανεις; γιατι δηλαδη να γινονται τετοιες διακρισεις;;; Razz Razz Razz [/quote]

Είμαι και σιχασιάρα!!!!!!!! Very Happy Καλά έπρεπε να τους βλέπατε... οτι νά ναι..... με τα μαξιλαράκια τους πάνω στα γραφεία...!! Βέβαι έχω δει και χειρότερα εδω... Τις προάλλες μια κινέζα εδω είχε βάλει στο pc της πρόγραμμα γυμναστικής και σηκώθηκε ορθια μπροστά από το γραφειο της μπροστα σε όλους και έκανε διατάσεις...!!!

28ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:55 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:χαχαχα και δεν το κανεις; γιατι δηλαδη να γινονται τετοιες διακρισεις;;; Razz Razz Razz

Είμαι και σιχασιάρα!!!!!!!! Very Happy Καλά έπρεπε να τους βλέπατε... οτι νά ναι..... με τα μαξιλαράκια τους πάνω στα γραφεία...!! Βέβαι έχω δει και χειρότερα εδω... Τις προάλλες μια κινέζα εδω είχε βάλει στο pc της πρόγραμμα γυμναστικής και σηκώθηκε ορθια μπροστά από το γραφειο της μπροστα σε όλους και έκανε διατάσεις...!!![/quote]

χαχαχαχα! Razz Razz βρε τι βλέπουν τα ματάκια σας!

29ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:56 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Αμέ!!!

Άμα είναι και ωραίος! Γιατί όχι? Laughing
Ζήτα κι εσύ λοιπόν "κινέζικο" ωράριο!!
Κινέζος και ωραίος ?????????? Δύσκολο... μόνο κατι μοντέλα....!!! Εγω όσο πιο γρήγορα φτάνω σπίτι τόσο το καλύτερο.... 7-3 μπορούσα να δούλευα???? Αυτό το ωράριο θα ήθελα,,,,!!!

30ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:57 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι αν θα δουλευα θα ηθελα 9-12 θα γινοταν ; χιχι

31ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 3:58 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχα! Razz Razz βρε τι βλέπουν τα ματάκια σας![/quote]

Τρώνε κι όλοι μαζί σαν στρατιωτάκια κατι φαγητά που βρωμάνε... !!! ΑΑΑΑΑΑ να και ένα συμπτωμα που δεν το έχω ακόμα.... Την δυνατή όσφρηση,,,,!!! Αυτά τα φαγητα μου βρωμάγανε στα κανονικά μου... φαντάζεσαι να είχα και αυτό το σύμπτωμα ??? Τι θα έκανα???????

32ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:00 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:εγω παλι αν θα δουλευα θα ηθελα 9-12 θα γινοταν ; χιχι

Καλά εσυ τη πας μακρυα τη βαλίτσα... Αν το πάμε έτσι θα ήθελα να είχα πολλα λεφτα... και να χρειάζεται να δουλέυω μόνο από χόμπυ οταν βαριέμαι.... έτσι γι αλλαγή... Το λέω γιατι κάποιες παραπονιούντε οτι τους έχει λείψει η δουλεια... Εγώ δεν νομίζω οτι θα είμαι από αυτες... αλλά επειδή ποτε δεν ξέρεις ... κρατάω και μια πισινή..!!!

33ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:05 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
faye έγραψε:εγω παλι αν θα δουλευα θα ηθελα 9-12 θα γινοταν ; χιχι

Καλά εσυ τη πας μακρυα τη βαλίτσα... Αν το πάμε έτσι θα ήθελα να είχα πολλα λεφτα... και να χρειάζεται να δουλέυω μόνο από χόμπυ οταν βαριέμαι.... έτσι γι αλλαγή... Το λέω γιατι κάποιες παραπονιούντε οτι τους έχει λείψει η δουλεια... Εγώ δεν νομίζω οτι θα είμαι από αυτες... αλλά επειδή ποτε δεν ξέρεις ... κρατάω και μια πισινή..!!!
καλα κουκλα μου και εγω δεν μπορω να πω οτι μου λειπει η δουλεια . Μου αρεσει που μπορω να ειμαι στο σπιτι με τα παιδια μου. Βεβαια ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος .Ουτε λεω οτι καποιες φορες δεν νιωθω να πνιγομαι αλλα σε γενικες γραμμες μου αρεσει .

34ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:25 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[/quote]καλα κουκλα μου και εγω δεν μπορω να πω οτι μου λειπει η δουλεια . Μου αρεσει που μπορω να ειμαι στο σπιτι με τα παιδια μου. Βεβαια ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος .Ουτε λεω οτι καποιες φορες δεν νιωθω να πνιγομαι αλλα σε γενικες γραμμες μου αρεσει . [/quote]

Δεν κατηγορώ καμία απόψη.... γιατί σου λέω ποτέ δεν ξέρεις κι η πολυ κλεισούρα μπορεί να σε τρελλάνει. Αλλα αυτό που δεν ανέχομαι είναι άλλο. Παραδειγμα: έχω μια φίλη μου η ο οποία (μαγκιά της) είναι καθηγήτρια γυμνασιού (το πως μπηκε θα σας το διηγηθώ μια άλλη φορα). Φυσικά μετά πό λίγο καιρό έμεινε έγκυος!!! Συνολο ??? 2 χρόνια άδεια. Στα καπάκια ??? Έγκυος στο 2ο... Σύνολο ?? 4 χρονάκια!!! Και έχει δηλώσει οτι στα καπάκια θα πάει και για το 3ο!!! Σύνολο??? 6 Χρονακια!! Αυτλα μαγκιά της.... αν μπορούσα κι έγω τα ίδια θα έκανα αλλά ακουστε τι μου είπε και τα πήρα... !!! Της λέω τώρα πρόσφατα : -ΑΧ τι τυχερη που είσαι.... μακαρί να είχα κι εγώ τόση άδεια να χαρώ το μωράκι μου... ... και τι μου απανταει????!!!!?? -Τυχερή είσαι εσύ που θα έχεις λίγη άδεια!!! Εγώ εδω μέσα κλεισμένη όλη μέρα είμαι...

Σημειωση: Η κοπελα αυτή έψαχνε γιατρό δημοσίο να της γράψει και τις 2 φορες επαπειλούμενη εγκυμοσυνη για να βγει νωρίτερα σε άδεια... ενώ η εγκυμοσύνες ήταν μια χαρα...!!! Και σε ρωτάω εγώ... καλά στο 1ο... στο 2ο αφού είχε κλειστει τόσο μέσα η "κακομοίρα" γιατι έκανε σαν παλαβή να βρει γιατρό να της γράψει ξανά επαπειλούμενη??????
Κατί τέτοια μου τη δίνουν τρελά...!!

35ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:30 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ενταξει αυτα ειναι κωμικοτραγικα . Αμα σου αρεσει να εισαι μετα παιδια σου στο σπιτι μαγκια σου. Και εμενα μου αρεσει και δεν λεω οτι αχ με το ζορι μενω και μακαρι να δουλευα.Ναι πολλες φορες μπορει να νιωθω πολυ κλεισμενη αλλα και αυτο ειναι λογικο. Καποιες αλλες παλι πραγματικα δεν το αντεχουν να ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι . Και αυτο λογικο και κατανοητο. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Αλλα μην φασκεις τουλαχιστον και αντιφασκεις στα λεγομενα και στις πραξεις σου Αυτο ειναι οντως εκνευριστηκο. Νιωθεις σαν να σε περναει ο αλλος για ηλιθιο ή για κοροιδο.

36ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:35 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:ναι ενταξει αυτα ειναι κωμικοτραγικα . Αμα σου αρεσει να εισαι μετα παιδια σου στο σπιτι μαγκια σου. Και εμενα μου αρεσει και δεν λεω οτι αχ με το ζορι μενω και μακαρι να δουλευα.Ναι πολλες φορες μπορει να νιωθω πολυ κλεισμενη αλλα και αυτο ειναι λογικο. Καποιες αλλες παλι πραγματικα δεν το αντεχουν να ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι . Και αυτο λογικο και κατανοητο. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Αλλα μην φασκεις τουλαχιστον και αντιφασκεις στα λεγομενα και στις πραξεις σου Αυτο ειναι οντως εκνευριστηκο. Νιωθεις σαν να σε περναει ο αλλος για ηλιθιο ή για κοροιδο.

Ετσι ακριβώς ένιωσα faye μου.... οτι υποτιμάει την νοημοσύνη μου!!!! Μου το έπαιζε και κακομοιρα και να την λυπηθώ εγω που θέλω δεν θέλω πριν καλά καλά χρονίσει το μωράκι μου θα πρέπει να το αφήσω στα ξένα χέρια!!!

Αντε τα θυμήθηκα και συγχιστηκα!!! Τουλαχιστον πέρασε λίγο η ώρα .... Very Happy

Και μου φύγαν οι ανακατοσούρες!!! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 875502

Η νύστα .... νύστα όμως...

37ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:39 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
faye έγραψε:ναι ενταξει αυτα ειναι κωμικοτραγικα . Αμα σου αρεσει να εισαι μετα παιδια σου στο σπιτι μαγκια σου. Και εμενα μου αρεσει και δεν λεω οτι αχ με το ζορι μενω και μακαρι να δουλευα.Ναι πολλες φορες μπορει να νιωθω πολυ κλεισμενη αλλα και αυτο ειναι λογικο. Καποιες αλλες παλι πραγματικα δεν το αντεχουν να ειναι συνεχεια μεσα στο σπιτι . Και αυτο λογικο και κατανοητο. Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο Αλλα μην φασκεις τουλαχιστον και αντιφασκεις στα λεγομενα και στις πραξεις σου Αυτο ειναι οντως εκνευριστηκο. Νιωθεις σαν να σε περναει ο αλλος για ηλιθιο ή για κοροιδο.

Ετσι ακριβώς ένιωσα faye μου.... οτι υποτιμάει την νοημοσύνη μου!!!! Μου το έπαιζε και κακομοιρα και να την λυπηθώ εγω που θέλω δεν θέλω πριν καλά καλά χρονίσει το μωράκι μου θα πρέπει να το αφήσω στα ξένα χέρια!!!

Αντε τα θυμήθηκα και συγχιστηκα!!! Τουλαχιστον πέρασε λίγο η ώρα .... Very Happy

Και μου φύγαν οι ανακατοσούρες!!! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 875502

σε καταλαβαινω. Και εγω κοιμομουν οταν ημουν εγκυος 18ωρες το 24ωρο. χιχιχι

38ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:42 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Η νύστα .... νύστα όμως...[/quote]σε καταλαβαινω. Και εγω κοιμομουν οταν ημουν εγκυος 18ωρες το 24ωρο. χιχιχι [/quote]

Faye μου τα ζουζουνια σου είναι πανέμορφα... να τα δείς όπως επιθυμείς.... ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892

39ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:47 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:

σε καταλαβαινω. Και εγω κοιμομουν οταν ημουν εγκυος 18ωρες το 24ωρο. χιχιχι [/quote]

Faye μου τα ζουζουνια σου είναι πανέμορφα... να τα δείς όπως επιθυμείς.... ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 727892

[/quote]σε ευχαριστω κουκλα μου και εσυ με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου .

40ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:51 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ νιώθω οτι ήδη έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου... Embarassed Embarassed Embarassed

Καλημέρα!Την κοιλιά σου τη νοιώθεις πρησμένη όπως και πριν την περίοδο λόγω της κατακράτησης υγρών.Για τα συμπτώματα δεν είναι νωρίς,είναι ακριβώς στην ώρα τους.
Για τη δουλειά μην ανησυχείς γιατί όπως σου είπαν και τα κορίτσια δεν μπορούν να σε διώξουν,Μία έγκυος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του εργοδότη (συνήθως) ακριβώς γιατί ξέρει οτι σε λίγο δεν θα του είναι χρήσιμη όσο πριν και παρ'όλ'αυτά δεν μπορεί να τη διώξει.
Εγώ πάλι η ανώμαλη δεν το είπα πριν το τρίμηνο γιατί θα με κράταγε μόνο στο γραφείο και εγώ ήθελα να πηγαίνω και στην οικοδομή,αλλά τελικά σταμάτησα τη δουλειά στον τρίτο γιατί έπαιρνα ηλεκτρικό και είχα φάει πολύ αγκωνιά.

41ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:55 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
stefy έγραψε:
Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ νιώθω οτι ήδη έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου... Embarassed Embarassed Embarassed

Καλημέρα!Την κοιλιά σου τη νοιώθεις πρησμένη όπως και πριν την περίοδο λόγω της κατακράτησης υγρών.Για τα συμπτώματα δεν είναι νωρίς,είναι ακριβώς στην ώρα τους.
Για τη δουλειά μην ανησυχείς γιατί όπως σου είπαν και τα κορίτσια δεν μπορούν να σε διώξουν,Μία έγκυος είναι ο χειρότερος εφιάλτης του εργοδότη (συνήθως) ακριβώς γιατί ξέρει οτι σε λίγο δεν θα του είναι χρήσιμη όσο πριν και παρ'όλ'αυτά δεν μπορεί να τη διώξει.
Εγώ πάλι η ανώμαλη δεν το είπα πριν το τρίμηνο γιατί θα με κράταγε μόνο στο γραφείο και εγώ ήθελα να πηγαίνω και στην οικοδομή,αλλά τελικά σταμάτησα τη δουλειά στον τρίτο γιατί έπαιρνα ηλεκτρικό και είχα φάει πολύ αγκωνιά.

Να είσαι καλά!!! Κουράγιο που μου δίνεις.... Smile

Πωπω αγκωνιά ε???? Και σου δώσαν από το ΙΚΑ επαπειλούμενη γι αυτό??? Όχι οτι δεν είναι σοβαρό αλλα δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς και πως μπορεις να το αποδείξεις...

42ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Παρ Σεπ 10, 2010 4:59 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Να είσαι καλά!!! Κουράγιο που μου δίνεις.... Smile

Πωπω αγκωνιά ε???? Και σου δώσαν από το ΙΚΑ επαπειλούμενη γι αυτό??? Όχι οτι δεν είναι σοβαρό αλλα δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς και πως μπορεις να το αποδείξεις...

Δεν ασχολήθηκα καθόλου.Ζήτησα και μου έκανε απόλυση και έπαιρνα το επίδομα του ΟΑΕΔ και μετά πήρα όλα τα επιδόματα απο το ΙΚΑ.

43ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Σαβ Σεπ 11, 2010 12:31 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό. Τόσες αλλαγές γίνονται στο σώμα σου! Εδώ μια περίοδο έχουμε και γινόμαστε χάλια καμιά φορά από τις ορμόνες. Πόσο μάλλον κάτι τόσο μεγάλο. Πάντως μην απελπίζεσαι γιατί στις περισσότερες δεν κρατάνε σ' ολη την εγκυμοσύνη! Συγχαρητήρια!

44ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Κυρ Σεπ 12, 2010 12:22 am

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλα αυτά είναι φυσιολογικά! Όσο για τη δουλειά,καλό είναι να το ξέρουν από νωρίς για να σε αντιμετωπίζουν πιο καλά και προσεκτικά.Όσο για επαπειλούμενη,ο ιατρός σου γράφει δικαιολογίες και παίρνεις την άδεια.Δε σε εξετάζει κανένας άλλος ιατρός,απλά δεν επιτρέπεται να λείψεις από το σπίτι σου γιατί ο εργοδότης μπορεί να στέλνει ελεγκτη.Επίσης δεν παίρνεις ένσημα όσο έχεις άδεια ΙΚΑ.

45ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Κυρ Σεπ 12, 2010 10:07 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν κορίτσια τελικά είχα πυρετό την Παρασκευη!!! Γύρισα σπίτι έβαλα το θερμόμετρο και είχα 38!!!!Γι αυτό ένιωθα τόσο χάλια.... Ευτυχως έπεσε σιγά σιγά μόνος του. Έχω πολύ βήχα όμως... βήχω συνέχεια, τραντάζομαι πολύ και ψιλοφοβάμαι...

46ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Δευ Σεπ 13, 2010 12:50 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Λοιπόν κορίτσια τελικά είχα πυρετό την Παρασκευη!!! Γύρισα σπίτι έβαλα το θερμόμετρο και είχα 38!!!!Γι αυτό ένιωθα τόσο χάλια.... Ευτυχως έπεσε σιγά σιγά μόνος του. Έχω πολύ βήχα όμως... βήχω συνέχεια, τραντάζομαι πολύ και ψιλοφοβάμαι...
καταρχην περαστικα σου . Μην φοβασαι δεν πειραζει ο πυρετος ουτε ο βηχας απο οτι ξερω. Αν ομως φοβασαι και εχεις αμφιβολιες μπορεις να παρεις τον γιατρο σου να του το πεις και να δεις τι θα σου πει και εκεινος. Μπορει να σου πει να πας να τον δεις για να σου φυγει και εσενα το αγχος. Και εγω ειχα αρρωστησει στις αρχες της εγκυμοσυνης μου ειχα και εγω αγχος αν και μου ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα αλλα για να μου φυγει εμενα το αγχος ειχα παει να με δει .

47ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Δευ Σεπ 13, 2010 12:56 am

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

48ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.... Δευ Σεπ 13, 2010 1:03 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστω κορίτσια!!! Από πυρετο είμαι οκ... μόνο ο βήχας μου έχει μείνει.... Αυριο πάω για τη 2η χοριακή να δούμε πόσο έχει πάει για να παρω το γυναικολόγο μου και θα κλείσουμε ραντεβού λογικά...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις