1 εσας ποσο κοστισε ο ερχομος του μωρου σας Σαβ Αυγ 02, 2014 5:06 am
dimitra88
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω εσάς ποσο σας κόστισε ο ερχομός του πρώτου σας παιδιού;δηλαδη η γέννα και τα βασικα πράγματα του(κούνια,καρότσι κλπ.).
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
γεωργια καρ. έγραψε:Δοξα το θεο εγω εχω συγγενεις και φιλους που θα μου δωσουν τα παντα.Επιπλακια,ρουχα,σεντονια,καροτσι κλπ.Θα αγορασω κι εγω βεβαια αλλα λιγα,δεν ειμαστε για περιτα εξοδα.Θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε δεν θα πληρωσουμε πολλα και μπορει να μην χρειαστει και καθολου.Η αληθεια ειναι πως μια εγκυμοσυνη εχει εξοδα.Μην παρεις πραγματα ομως που θα τα χρησιμοποιησεις λιγο.Αμα δεν εχεις να παρεις πραγματα απο πουθενα ψαξ'το πολυ.Υπαρχουν υπεροχα πραγματα και φθηνα δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις ενα καρο λεφτα...
Σύλβια έγραψε:γεωργια καρ. έγραψε:Δοξα το θεο εγω εχω συγγενεις και φιλους που θα μου δωσουν τα παντα.Επιπλακια,ρουχα,σεντονια,καροτσι κλπ.Θα αγορασω κι εγω βεβαια αλλα λιγα,δεν ειμαστε για περιτα εξοδα.Θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε δεν θα πληρωσουμε πολλα και μπορει να μην χρειαστει και καθολου.Η αληθεια ειναι πως μια εγκυμοσυνη εχει εξοδα.Μην παρεις πραγματα ομως που θα τα χρησιμοποιησεις λιγο.Αμα δεν εχεις να παρεις πραγματα απο πουθενα ψαξ'το πολυ.Υπαρχουν υπεροχα πραγματα και φθηνα δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις ενα καρο λεφτα...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ .
ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΠΕΤΕΙΑ .
Mamma Tomato έγραψε:Σύλβια έγραψε:γεωργια καρ. έγραψε:Δοξα το θεο εγω εχω συγγενεις και φιλους που θα μου δωσουν τα παντα.Επιπλακια,ρουχα,σεντονια,καροτσι κλπ.Θα αγορασω κι εγω βεβαια αλλα λιγα,δεν ειμαστε για περιτα εξοδα.Θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε δεν θα πληρωσουμε πολλα και μπορει να μην χρειαστει και καθολου.Η αληθεια ειναι πως μια εγκυμοσυνη εχει εξοδα.Μην παρεις πραγματα ομως που θα τα χρησιμοποιησεις λιγο.Αμα δεν εχεις να παρεις πραγματα απο πουθενα ψαξ'το πολυ.Υπαρχουν υπεροχα πραγματα και φθηνα δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις ενα καρο λεφτα...
Το να πάρεις πράγματα μεταχειρισμένα δεν είναι το ίδιο με το να ζητιανεύεις στο δρόμο, μην τρελλαθούμε κιόλας! Ίσα ίσα, οι περισσότεροι γονείς που ξέρω, χαίρονται να δίνουν πράγματα, εγώ για παράδειγμα έχω 3 σακούλες ΙΚΕΑ ρούχα 0-2, χώρια την προίκα μωρού, ρηλάξ, ατμομάγειρες, γυμναστήρια, αποστειρωτές κτλ... Κι εγώ αν μου τα ζητούσε κάποιος τζάμπα θα τα έδινα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Σύλβια στις Κυρ Αυγ 03, 2014 3:52 am, 1 φορά
Σύλβια έγραψε:Mamma Tomato έγραψε:Σύλβια έγραψε:γεωργια καρ. έγραψε:Δοξα το θεο εγω εχω συγγενεις και φιλους που θα μου δωσουν τα παντα.Επιπλακια,ρουχα,σεντονια,καροτσι κλπ.Θα αγορασω κι εγω βεβαια αλλα λιγα,δεν ειμαστε για περιτα εξοδα.Θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε δεν θα πληρωσουμε πολλα και μπορει να μην χρειαστει και καθολου.Η αληθεια ειναι πως μια εγκυμοσυνη εχει εξοδα.Μην παρεις πραγματα ομως που θα τα χρησιμοποιησεις λιγο.Αμα δεν εχεις να παρεις πραγματα απο πουθενα ψαξ'το πολυ.Υπαρχουν υπεροχα πραγματα και φθηνα δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις ενα καρο λεφτα...
Το να πάρεις πράγματα μεταχειρισμένα δεν είναι το ίδιο με το να ζητιανεύεις στο δρόμο, μην τρελλαθούμε κιόλας! Ίσα ίσα, οι περισσότεροι γονείς που ξέρω, χαίρονται να δίνουν πράγματα, εγώ για παράδειγμα έχω 3 σακούλες ΙΚΕΑ ρούχα 0-2, χώρια την προίκα μωρού, ρηλάξ, ατμομάγειρες, γυμναστήρια, αποστειρωτές κτλ... Κι εγώ αν μου τα ζητούσε κάποιος τζάμπα θα τα έδινα!
ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....ΤΙ ΓΡΑΦΩ
γεωργια καρ. έγραψε:Σύλβια έγραψε:Mamma Tomato έγραψε:Σύλβια έγραψε:γεωργια καρ. έγραψε:Δοξα το θεο εγω εχω συγγενεις και φιλους που θα μου δωσουν τα παντα.Επιπλακια,ρουχα,σεντονια,καροτσι κλπ.Θα αγορασω κι εγω βεβαια αλλα λιγα,δεν ειμαστε για περιτα εξοδα.Θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο οποτε δεν θα πληρωσουμε πολλα και μπορει να μην χρειαστει και καθολου.Η αληθεια ειναι πως μια εγκυμοσυνη εχει εξοδα.Μην παρεις πραγματα ομως που θα τα χρησιμοποιησεις λιγο.Αμα δεν εχεις να παρεις πραγματα απο πουθενα ψαξ'το πολυ.Υπαρχουν υπεροχα πραγματα και φθηνα δεν ειναι αναγκη να ξοδεψεις ενα καρο λεφτα...
ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....ΤΙ ΓΡΑΦΩ
Μπορει λογο οικονομικων να μην μπορουμε να παρουμε καινουρια πραγματα για το μωρο ομως θα του προσφερουμε οτι μπορουμε.Δοξα το θεο νεοι ειμαστε θα βρουμε δουλειες και ολα θα πανε καλα...Mamma tomato για να μεγαλωσεις ενα παιδι πρεπει να κανεις θυσιες και εγω αμα δεν μπορουσα να το ταισω μεχρι και στην ζητιανια θα εβγαινα και δεν θα με ενδιεφερε τι λεει ο καθενας.Αυτα που λες μεταχειρισμενα σε πολλες μανουλες φαινονται ολοκαινουρια.Χαιρομαι που διαλεγεις κι εσυ να βοηθας τους αλλους χωρις ανταλλαγμα.
eirini.pav έγραψε: το μονο που θα παραδεχομουν ειναι αν πληρωνεσαι για να κανεις αυτο που κανεις τα 2 χρονια τωρα!
Antonia 123 έγραψε:ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » εσας ποσο κοστισε ο ερχομος του μωρου σας
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης