1 Ο ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ Τρι Αυγ 05, 2014 3:55 am
Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kaatrin έγραψε:Που το βρίσκουμε αυτό ; Αν όντως ειναι θέμα του Αντώνη ( ή τελοσπαντων οποιου κρύβεται πίσω απο αυτό το όνομα ) ειναι σίγουρο οτι θα ειναι ενδιαφέρον κ αναμενόμενες οι τόσες αναγνώσεις γιατί Αντώνη εισαι η καψούρα του φόρουμ ! Μαζί δεν κάνετε κ χωρια δεν μπορείτε !
Συγγνώμη ,αλλα προσωπικά στηρίζω κ τολμώ να πω οτι παραδέχομαι τον Αντώνη για την πορεία του εδώ μέσα !! Ακομα βρίσκω οτι σχεδόν σε όσα ειχε γράψει στο παρελθόν ήταν σωστοτατος κ σε πολλές περιπτώσεις πρόθυμος να βοηθήσει ! Απλά δεχόταν μια συμπεριφορά αρνητική κ αντιδρούσε αναλόγως ( απαράδεκτα πολλές φορές ) κ ειμαι 100% σίγουρη οτι καποια πράγματα τα έγραφε για να προκαλέσει τα αναμενόμενα ηλίθια σχόλια μερικών . Ίσως για να επιβεβαιώσει μέσα του την κατινια της γυναικείας φύσης !!!!
Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω τότε που ενώ ειχε κάνει 100000 διαφορετικά προφίλ , τον είχαν διώξει άλλες τόσες φορές κλπ κλπ , που οι πιο πολλές τον θεωρούσαν αγενη, απαράδεκτο και αλλα τέτοια επίθετα κάποιες απο εδώ μέσα τα βρήκαν μαζί του σε σημείο που κάνανε πλακιτσα κ στα γενέθλια του του είχαν ευχηθεί ένθερμα ( ακομα κ η ίδια η διαχειρίστρια που τον ειχε κραξει Ουκ ολίγες )
Κι όλα αυτά γράφω για το παραπάνω σχόλιο για το πόσες πολλές διάβασαν το θέμα που προτείνεις !αναμενομενο δεν ήταν ;;;
Antonia 123 έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΑΤΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ;
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ Π[ΟΥ ΓΛΥΦΕΤΕ ΟΣΕΣ ΣΑΣ ΕΧΕΣΑΝ
ΒΛ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΚΕΡΑΤΟΥΛΕΣ
Antonia 123 έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΑΤΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ;
ΒΛ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΚΕΡΑΤΟΥΛΕΣ
Δυστυχως καμια μας δεν εχει σπουδασει γλυπτικη αν και θα ηταν ενδιαφερουσα δουλεια! τσιου τσιουAntonia 123 έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΑΤΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ;
ΒΛ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΚΕΡΑΤΟΥΛΕΣ
peristeraki έγραψε:Δυστυχως καμια μας δεν εχει σπουδασει γλυπτικη αν και θα ηταν ενδιαφερουσα δουλεια! τσιου τσιουAntonia 123 έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΑΤΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ;
ΒΛ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΚΕΡΑΤΟΥΛΕΣ
οσο για τα υπολοιπα, κ εγω συμφωνω με τις φιλες μου!
peristeraki έγραψε:ε, το γλυπτο φανταζομαι το γλυφεις κιολας! αρα μ'ενα σμπαρο δυο τριγωνια!
επισης, εχουμε αποδειξει εμπρακτα οτι μπορουμε να συνδιαλλαγουμε με ολους οσους δεν τρολαρουν κ με οσους γνωριζουν φυσικα τι σημαινει διαλογος! κ αυτο φιλη μου, δεν λεγεται γλειψιμο η γλυψιμο. λεγεται πολιτισμος!Antonia 123 έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΑΤΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ;
ΒΛ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΚΕΡΑΤΟΥΛΕΣ
peristeraki έγραψε:επισης, εχουμε αποδειξει εμπρακτα οτι μπορουμε να συνδιαλλαγουμε με ολους οσους δεν τρολαρουν κ με οσους γνωριζουν φυσικα τι σημαινει διαλογος! κ αυτο φιλη μου, δεν λεγεται γλειψιμο η γλυψιμο. λεγεται πολιτισμος!Antonia 123 έγραψε:ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΑΑΤΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΕ;
ΒΛ ΧΑΡΟΥΛΕΣ, ΚΕΡΑΤΟΥΛΕΣ
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Ο ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης