1 ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τρι Αυγ 05, 2014 4:11 am
Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ = Χ2
ΑΠΟΔΟΣΗ 1.69
ΑΠΟΔΟΣΗ 1.69
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maro28 έγραψε:Κ γω παιζω στοιχημα με τον αντρα μου αν κ γυναικα που ειναι σπανιο αλλα εσυ δεν μου φαινεσαι για γυναικα δυστηχωσ αν εισαι αντρας κ θες να μιλας εδω κανενα προβλημα αλλα οχι να μας κοροιδευεις οκ;ασ ειμαστε αξιοπρεπεις κ ολα καλα
maro28 έγραψε:Απλα νομιζω οτι εισαι η ιδια η ο ιδιος που υπεγραφε ωε stevi tassos κ ανοιγε συνεχεια καινουρια θεματα.κ το υφος που μιλας θυμιζει αντρα να σου πω τωρα σημερα θα προκριθει ατρομητος κ αστερας εγω τον αστερα τον βλεπω χλωμο
Σύλβια έγραψε:ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Χ2 (ΤΟ 1,37 ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ)
ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ Χ2 ΕΠΙΣΗΣ.
maro28 έγραψε:Ο αντρας μου δεν ασχολειται με το φορουμ απλα εγω ειμαι πολυ φαν του ποδοσφαιρου επαιζα κ σε γυναικεια ομαδα κ ισως ξερω πολλα περισσοτερα απο σενα για το ποδοσφαιρο κ το στοιχιμα γιατι ασχολουμε απο 10χρονων.μακαρι παντως να προκριθουν αν κ ειμαι ολυμπιακος
maro28 έγραψε:Οσο για το ελληνικο ποδοσφαιρο καλα κανετε μια ατελειωτη παραγκα ειναι αλλα κ εξω πολλοι στημενοι αγωνες γινονται....οπου εχει μπει το χρημα......οσο για το θεμα που ανοιξεςδυσκολσ θα τα ανοιγε μια γυναικα σε ενα τετοιο φορουμ
maro28 έγραψε:Χαχα πλακα εχεις..εσυ εγινες μαμα απο ατυχημα;α κ θεωρεις τοσο ευκολονα πιανεις στοιχημα;πιο πολλα παιζει να χανεις στο τελος κ γινεσαι κ τζογαδορος χωρις ν το θες.εγω επαιξα 2-3 γκολ την εσμπιεργκ 2-3 κ την λιμπερετσ
maro28 έγραψε:Σε καλη μερια.οσο για τους ζητουλες που λες δεν ισχυει για τοσο κοσμο που χανει ξαφνικα τη δουλεια του κ εχει οικογενεια που να προβλεψει τι θα γινοτανε.αλλα κ οι πιο νεοι που βρισκουν μονο περιστασιακες δουλειες για σενα πρεπει να μεινουν μονοι να ριμαξουν κ να ναι για παντα ατεκνοι;συνεισφεροντας στο να μειωθουν τελειως οι ελληνες;πολυ ωραια τελεια οσοι δεν εχουν λεφτα δεν δικαιουνται τπτ γιατι ειναι ενα τπτ κ αν τους κατσει η καλη μονο τοτε θα αξιζουν ωραια μετρας τους ανθρωπους κ ευκολα τους κατηγοριοποιεις
maro28 έγραψε:Αρα για σενα οσοι αυτοκτονουν για οικονομικα προβληματα καλα κανουν ε;πολλοι μποροι να ντρεπονται να ζητανε αλλα να μην εχουν αλλη επιλογη τουλαχιστον για τα παιδια.τι να πω ασ ειμστε λιγο πιο ανθρωπινοι
maro28 έγραψε:Μακαρι να ναι ετσι οσο για τα ατυχηματα επειδη ανθρωποι ειμαστε κ μπορει νσ τυχουν απο το να σκοτωσεις μια ζωη καλυτερα να γινεις ζητουλας
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης