1 ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΚΟΒΙΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ!! Τετ Αυγ 06, 2014 7:04 am
Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Κολυμπούσε αμέριμνη μαζί με τα άλλα παιδιά.Είχε μαζί της και την σανίδα με το μπαρακούντα και εγώ είχα στο καρπό μου το σχοινάκι της σανίδας μην τη πάρει ο άνεμος και μαζί και την ίδια.
Ξαφνικά τινάχτηκε ολόκληρη σαν να τη τσίμπησε ηλεκτροφόρο χέλι .Εγώ τα έχασα!
Μάζεψα τη σανίδα, την έβγαλα από το χέρι μου και την έδωσα στον άντρα μου.Αυτός νόμιζε ότι του την έδωσα για να κολυμπήσει με τη σανίδα και μου είπε ότι ξέρει μπάνιο.Αλλού και αλλού ήταν.Μου λέει αν είναι στο αλλού γυαλού εστιατόριο στη Σύρο !
Μετά η μικρή έκλαιγε .Τη ρώτησα τι έγινε και τινάχτηκε.Βγήκαμε έξω στην παραλία.Καθίσαμε στις ξαπλώστρες και πηγαίνοντας είδα ότι κούτσαινε.
Δεν είχα δει μέχρι που ξαπλώσαμε.
Στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού της ποδιού ήταν ένας μεγάλος Κοκοβιός.
Της το είχε αρπάξει και είχε βάλει στο στόμα του όλο στο δάχτυλο της μικρής. Ο κοκοβιός σπαρταρούσε όταν βγήκαμε και μετά άφησε τη τελευταία του πνοή πάνω στη ξαπλώστρα με το δάχτυλο της μικρής μέσα στο στόμα του !!!
Μήπως έφταιγε το ποδόλουτρο που είχε κάνει πριν μπει στη θάλασσα ;
Μήπως επειδή την είχα βοηθήσει και είχε βάψει τα νύχια της μπλε χρώμα και ο κοκοβιός νόμιζε ότι ήταν στουμφάκι ;
Γιατί ο κοκοβιός διάλεξε το δικό της δάχτυλο και όχι άλλου παιδιού ή ενήλικα ;
Ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση.
Όποια μανούλα σκεφτεί κάτι, ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας.Προκαταβολικά σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε το θέμα μου.
Ξαφνικά τινάχτηκε ολόκληρη σαν να τη τσίμπησε ηλεκτροφόρο χέλι .Εγώ τα έχασα!
Μάζεψα τη σανίδα, την έβγαλα από το χέρι μου και την έδωσα στον άντρα μου.Αυτός νόμιζε ότι του την έδωσα για να κολυμπήσει με τη σανίδα και μου είπε ότι ξέρει μπάνιο.Αλλού και αλλού ήταν.Μου λέει αν είναι στο αλλού γυαλού εστιατόριο στη Σύρο !
Μετά η μικρή έκλαιγε .Τη ρώτησα τι έγινε και τινάχτηκε.Βγήκαμε έξω στην παραλία.Καθίσαμε στις ξαπλώστρες και πηγαίνοντας είδα ότι κούτσαινε.
Δεν είχα δει μέχρι που ξαπλώσαμε.
Στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού της ποδιού ήταν ένας μεγάλος Κοκοβιός.
Της το είχε αρπάξει και είχε βάλει στο στόμα του όλο στο δάχτυλο της μικρής. Ο κοκοβιός σπαρταρούσε όταν βγήκαμε και μετά άφησε τη τελευταία του πνοή πάνω στη ξαπλώστρα με το δάχτυλο της μικρής μέσα στο στόμα του !!!
Μήπως έφταιγε το ποδόλουτρο που είχε κάνει πριν μπει στη θάλασσα ;
Μήπως επειδή την είχα βοηθήσει και είχε βάψει τα νύχια της μπλε χρώμα και ο κοκοβιός νόμιζε ότι ήταν στουμφάκι ;
Γιατί ο κοκοβιός διάλεξε το δικό της δάχτυλο και όχι άλλου παιδιού ή ενήλικα ;
Ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση.
Όποια μανούλα σκεφτεί κάτι, ευπρόσδεκτες οι απαντήσεις σας.Προκαταβολικά σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε το θέμα μου.