26 Απ: πεθερα=τα νευρα μου Κυρ Αυγ 24, 2014 10:59 pm
Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
[/quote]kerasoula έγραψε:
απο αυτα που λες καταλαβα οτι δν εισται παντρεμενει κ θελω να σου πω αλλιος η πεθερα πριν το γαμο κ αλιος μετα κ ο πεθερος παντα κανη αυτο που λεει η πεθερα κ πολες φορες ειναι αυτος που βαζει την φοτια κ φαινετε οτι την βαζει η πεθερα μην τον βλεπεις ετσι υσηχο κ μπερδεβεσε ο πεθερος σιγανοπαπαδιτσα ειναι εχετο στην ακρη του μυαλου σου
Αχ kerasoula άν τον ήξερες τον καημενούλη δεν θα τα έλεγες αυτά αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τα πάντα είναι πιθανά.
Πάντως εγώ αυτό θέλω, να πάρουν αέρα μετά το γάμο να γελάσουμε λίγο. Να πέσουν απ'τα σύννεφα μόλις δούνε ότι δεν δέσανε κανένα γάϊδαρο.
Ευτυχώς μέσα στο σπίτι μου δεν τους έχω και γενικά εμένα δεν με κουμαντάρεις έυκολα ούτε πριν ούτε μετά το γάμο, και το έχουν καταλάβει ότι είμαι μουρλό και δεν μασάω να σηκωθώ να φύγω ανά πάσα στιγμή. Μια ζωή την έχουμε, αν είναι να καθόμαστε με ανθρώπους που μας τρώνε την ψυχή ποιος θα μας δώσει πίσω τα χαμένα μας χρόνια; Να πάω 40-50 και να μουτζώνομαι που έκατσα με έναν άντρα μαμούχαλο που δεν με στήριξε; Όσο ο σύντροφος μου είναι στο πλευρό μου και δεν επιτρέπει τα κακώς κείμενα, δεν τους λογαριάζω καν.
Κορίτσια συγνώμη αλλά χίλιες φορές σε ξενώνα άπορων γυναικών μέχρι να βρεθεί μια δουλειά και να πατήσετε στα πόδια σας παρά με άντρα που επιτρέπει να σας προσβάλλουνε. Και δεν υπερβάλλω καθόλου, η ψυχολογική κακοποίηση δεν είναι σωματική σίγουρα, αλλά σου τρώει την ψυχή λίγο λίγο και στο τέλος δεν σου μένει ίχνος αυτοεκτίμησης. Γιατί δεν είναι το τι σου λέει η κάθε απελπισμένη κότα πεθερά. Είναι το γαμώτο που δεν σε στηρίζει ο άντρας σου και λέμε μέσα μας "έλα μωρέ, παντού έτσι είναι, πουθενά δεν υπάρχουν καλύτερα" ΛΑΘΟΣ.
Και αν ποτέ ξεφύγεις από τέτοιους ανθρώπους, τα θυμάσαι μετά από 5-10 χρόνια και σου ανεβάινει το αίμα στο κεφάλι. Μακριά.