Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
393 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 393 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Κυρ Αυγ 24, 2014 10:59 pm

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε:
απο αυτα που λες καταλαβα οτι δν εισται παντρεμενει κ θελω να σου πω αλλιος η πεθερα πριν το γαμο κ αλιος μετα κ ο πεθερος παντα κανη αυτο που λεει η πεθερα κ πολες φορες ειναι αυτος που βαζει την φοτια κ φαινετε οτι την βαζει η πεθερα μην τον βλεπεις ετσι υσηχο κ μπερδεβεσε ο πεθερος σιγανοπαπαδιτσα ειναι εχετο στην ακρη του μυαλου σου  
[/quote]

Αχ kerasoula άν τον ήξερες τον καημενούλη δεν θα τα έλεγες αυτά αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τα πάντα είναι πιθανά.
Πάντως εγώ αυτό θέλω, να πάρουν αέρα μετά το γάμο να γελάσουμε λίγο. Να πέσουν απ'τα σύννεφα μόλις δούνε ότι δεν δέσανε κανένα γάϊδαρο.
Ευτυχώς μέσα στο σπίτι μου δεν τους έχω και γενικά εμένα δεν με κουμαντάρεις έυκολα ούτε πριν ούτε μετά το γάμο, και το έχουν καταλάβει ότι είμαι μουρλό και δεν μασάω να σηκωθώ να φύγω ανά πάσα στιγμή. Μια ζωή την έχουμε, αν είναι να καθόμαστε με ανθρώπους που μας τρώνε την ψυχή ποιος θα μας δώσει πίσω τα χαμένα μας χρόνια; Να πάω 40-50 και να μουτζώνομαι που έκατσα με έναν άντρα μαμούχαλο που δεν με στήριξε; Όσο ο σύντροφος μου είναι στο πλευρό μου και δεν επιτρέπει τα κακώς κείμενα, δεν τους λογαριάζω καν.

Κορίτσια συγνώμη αλλά χίλιες φορές σε ξενώνα άπορων γυναικών μέχρι να βρεθεί μια δουλειά και να πατήσετε στα πόδια σας παρά με άντρα που επιτρέπει να σας προσβάλλουνε. Και δεν υπερβάλλω καθόλου, η ψυχολογική κακοποίηση δεν είναι σωματική σίγουρα, αλλά σου τρώει την ψυχή λίγο λίγο και στο τέλος δεν σου μένει ίχνος αυτοεκτίμησης. Γιατί δεν είναι το τι σου λέει η κάθε απελπισμένη κότα πεθερά. Είναι το γαμώτο που δεν σε στηρίζει ο άντρας σου και λέμε μέσα μας "έλα μωρέ, παντού έτσι είναι, πουθενά δεν υπάρχουν καλύτερα" ΛΑΘΟΣ.
Και αν ποτέ ξεφύγεις από τέτοιους ανθρώπους, τα θυμάσαι μετά από 5-10 χρόνια και σου ανεβάινει το αίμα στο κεφάλι. Μακριά.

27πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 12:34 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑX CHRIS E ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΠΟΤΕ....kerasoula ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ

28πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 12:37 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 50 50 Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥ....... ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ....ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

29πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 3:03 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Chris_E έγραψε:
kerasoula έγραψε:
απο αυτα που λες καταλαβα οτι δν εισται παντρεμενει κ θελω να σου πω αλλιος η πεθερα πριν το γαμο κ αλιος μετα κ ο πεθερος παντα κανη αυτο που λεει η πεθερα κ πολες φορες ειναι αυτος που βαζει την φοτια κ φαινετε οτι την βαζει η πεθερα μην τον βλεπεις ετσι υσηχο κ μπερδεβεσε ο πεθερος σιγανοπαπαδιτσα ειναι εχετο στην ακρη του μυαλου σου  

Αχ kerasoula άν τον ήξερες τον καημενούλη δεν θα τα έλεγες αυτά αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τα πάντα είναι πιθανά.
Πάντως εγώ αυτό θέλω, να πάρουν αέρα μετά το γάμο να γελάσουμε λίγο. Να πέσουν απ'τα σύννεφα μόλις δούνε ότι δεν δέσανε κανένα γάϊδαρο.
Ευτυχώς μέσα στο σπίτι μου δεν τους έχω και γενικά εμένα δεν με κουμαντάρεις έυκολα ούτε πριν ούτε μετά το γάμο, και το έχουν καταλάβει ότι είμαι μουρλό και δεν μασάω να σηκωθώ να φύγω ανά πάσα στιγμή. Μια ζωή την έχουμε, αν είναι να καθόμαστε με ανθρώπους που μας τρώνε την ψυχή ποιος θα μας δώσει πίσω τα χαμένα μας χρόνια; Να πάω 40-50 και να μουτζώνομαι που έκατσα με έναν άντρα μαμούχαλο που δεν με στήριξε; Όσο ο σύντροφος μου είναι στο πλευρό μου και δεν επιτρέπει τα κακώς κείμενα, δεν τους λογαριάζω καν.

Κορίτσια συγνώμη αλλά χίλιες φορές σε ξενώνα άπορων γυναικών μέχρι να βρεθεί μια δουλειά και να πατήσετε στα πόδια σας παρά με άντρα που επιτρέπει να σας προσβάλλουνε. Και δεν υπερβάλλω καθόλου, η ψυχολογική κακοποίηση δεν είναι σωματική σίγουρα, αλλά σου τρώει την ψυχή λίγο λίγο και στο τέλος δεν σου μένει ίχνος αυτοεκτίμησης. Γιατί δεν είναι το τι σου λέει η κάθε απελπισμένη κότα πεθερά. Είναι το γαμώτο που δεν σε στηρίζει ο άντρας σου και λέμε μέσα μας "έλα μωρέ, παντού έτσι είναι, πουθενά δεν υπάρχουν καλύτερα" ΛΑΘΟΣ.
Και αν ποτέ ξεφύγεις από τέτοιους ανθρώπους, τα θυμάσαι μετά από 5-10 χρόνια και σου ανεβάινει το αίμα στο κεφάλι. Μακριά.[/quote]

οταν τον παντρευτεις τα ξανα λεmε
κ ολοι η αντρες εχουν λιγοι mαmακιαση mν τρελαθουmε τωρα οτι καποιοι δν εχουν

30πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 3:12 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο δικοσ m πεθερος καθετε σε mια γωνητσα κ δν mιλαει καθολου αλλα οταν τ ανηξει γεινετε χαmος κ εχω καταλαβη πολες φορες να βαζει λογια στην πεθερα κ να βγαζει την ουριτσα του απεξω τωρα αν ο δικο σου mιτατα ειναι εξερεσει τ να πω mπραβο σου

31πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 3:13 am

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kerasoula έγραψε:
Chris_E έγραψε:
kerasoula έγραψε:

Και αν ποτέ ξεφύγεις από τέτοιους ανθρώπους, τα θυμάσαι μετά από 5-10 χρόνια και σου ανεβάινει το αίμα στο κεφάλι. Μακριά.

κ ολοι η αντρες εχουν λιγοι mαmακιαση mν τρελαθουmε τωρα οτι καποιοι δν εχουν [/quote]αλλο το λιγο και αλλο το υπερβολικο ομως αυτο κανει την διαφορα το ποσο μαμακιας ειναι

32πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 4:01 am

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε:

Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε συζήτηση που απλά πετιέται μια αόριστη μελλοντική καταστροφολογία χωρίς λογικά επιχειρήματα συν γενικεύσεις περί ανδρών, συγνώμη. Smile

33πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 11:10 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Chris_E έγραψε:
kerasoula έγραψε:

Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε συζήτηση που απλά πετιέται μια αόριστη μελλοντική καταστροφολογία χωρίς λογικά επιχειρήματα συν γενικεύσεις περί ανδρών, συγνώμη. Smile

mαλλον θελεις να πεις οτι δν θες να δεχτης την αληθεια γιατι αν κανει ετσι η πεθερα σου τωρα φαντα σου mετα τ θα γινεται κ στα περιστερα απο αυτο κριβετε απο πισο ο πεθερος σου . κ ο αντρας σου δν ειναι τελειος κ mονοδικος να την βαζει καθε φορα στην θεσει της εχει κ αυτος λιγοι mαmακιαση κ mετα τον γαmο σας περισοτερη πας στηmα οτι του χρονου αυτα θα γραφεις η θα σκεφτεσε

34πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Δευ Αυγ 25, 2014 3:41 pm

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Το έλυσε το μυστήριο ο Σέρλοκ Χολμς, βρίσκεται ο πεθερός πίσω απ'όλα. Είσαι και σίγουρη μάλιστα, αυτό είναι το γελοίο. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι επειδή είναι έτσι ο δικός σου πεθερός και ο δικός σου άντρας, πρέπει να είναι όλων των υπολοίπων για να νιώσεις εσύ καλύτερα με τη δικη σου κατάσταση. Σκαλωματάκι έφαγες κοπέλα μου με την δικη μου περίπτωση; Άκου μπελά που βρήκαμε, με το στανιό έχω πεθερό-ίντριγκα και άντρα-μαμάκια, με το έτσι θέλω. Χαχαχα.

Αχ θεέ μου, πόσο μικροί είναι οι κόσμοι μερικών ανθρώπων. Τι να κάνουμε μερικοί βλέπουν μόνο μέχρι τη μύτη τους. Μέχρι τώρα σου μίλησα πολύ ευγενικά, θα σε παρακαλέσω με το παρακμιακό ύφος που γράφεις να μην ξανα-αναφερθείς σε μένα. Δεν προσφέρεις τίποτα στη συζήτηση, πόσο μάλλον όταν κολλάς με κάποιον που γράφει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ πρόβλημα χάρη στους χειρισμούς του συντρόφου του. Σώνει και καλά να βγάλεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Για χαλάρωσε λίγο το κορμάκι σου και σύνελθε.
Ignore και τέλος. πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 417472

35πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τρι Αυγ 26, 2014 4:10 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σε καλά δν ξέρεις τη γέλιο εριξα με αυτά που γραφείς ..................... Δες λίγο τ γραφείς για τα πεθερηκα σου που δν Είναι ακόμα πεθερικά σου κ μετα μιλά
Έλεος κοριτσάκι μου μπεικες εδώ για να πεις στην αργιρο οτι εχεις τον τελειω άντρα που βάζει στη θέση την πεθερά (ποια πεθερά ? Κάτσε ν παντρευτεί πρότα ) για να σε ζηλέψει κ να σου λένε οτι έισαι τυχερή !!!!!!!!! Πας καλά ? Επηδη δν τα ακούς αυτά απο της φίλες σου μπηκες εδώ να νιοσης λίγη οικανοποίηση

36πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τρι Αυγ 26, 2014 4:24 am

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Επειδή εσένα στον δικό σου κόσμο προφανώς όλοι οι πεθεροί είναι δολοπλόκοι, όλοι οι άντρες μαμάκηδες και όλα αποκαλύπτονται μετά τον γάμο, δεν θα μας τραβήξεις κι εμάς στο ψυχοπλάκωμα σου να τα βλέπουμε έτσι. Λοιπόν μαζέψου και τα ψυχολογικά σου μακριά απ'το φόρουμ. Εδώ λέμε τις εμπειρίες μας και αν εσύ βγάζεις συμπεράσματα ότι τα λέμε για να ζηλέψει ο άλλος, να πας σε ψυχολόγο, μην μας ζαλίζεις. Το τι κατάλαβε η Αργυρώ απ'τα λεγόμενα μου άσε να το ξέρει αυτή και μην προσπαθείς να ανοίξεις λάκο για κυνομαχίες σαν αυτές που γίνονται μέσα στο μυαλό σου.

Εσύ μόλις απέδειξες την ποιότητα σου και από ποιά νοοτροπία προέρχεσαι και με κάθε σου απάντηση το επιβεβαιώνεις και γελοιοποιείσαι όλο και χειρότερα. Λοιπόν τέλος γιατί είσαι πολύ κουραστική.

37πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τρι Αυγ 26, 2014 7:13 am

μιτατα

μιτατα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λιπον κοριτσια ο πεθερος μου πεθανε οταν ο ατρας μου ηταν 10 χρονων και δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το ατομο του. Λενε οτι ηταν πολυ καλος ανθρωπος.Τορα για την πεθερα μου ενα θα πω εχει να μιλησει στον γιωτης 14 χρονια και τα εγγονια τις επισης δεν τα ξερει ουτε τι χρωμα εχουν. Αφτα τα ολιγα. πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 417472

38πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τρι Αυγ 26, 2014 10:59 am

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Chris_E έγραψε:Επειδή εσένα στον δικό σου κόσμο προφανώς όλοι οι πεθεροί είναι δολοπλόκοι, όλοι οι άντρες μαμάκηδες και όλα αποκαλύπτονται μετά τον γάμο, δεν θα μας τραβήξεις κι εμάς στο ψυχοπλάκωμα  σου να τα βλέπουμε έτσι. Λοιπόν μαζέψου και τα ψυχολογικά σου μακριά απ'το φόρουμ. Εδώ λέμε τις εμπειρίες μας και αν εσύ βγάζεις συμπεράσματα ότι τα λέμε για να ζηλέψει ο άλλος, να πας σε ψυχολόγο, μην μας ζαλίζεις. Το τι κατάλαβε η Αργυρώ απ'τα λεγόμενα μου άσε να το ξέρει αυτή και μην προσπαθείς να ανοίξεις λάκο για κυνομαχίες σαν αυτές που γίνονται μέσα στο μυαλό σου.

Εσύ μόλις απέδειξες την ποιότητα σου και από ποιά νοοτροπία προέρχεσαι και με κάθε σου απάντηση το επιβεβαιώνεις και γελοιοποιείσαι όλο και χειρότερα. Λοιπόν τέλος γιατί είσαι πολύ κουραστική.

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η πεθερα σου εχει facebook - το ποσο εχω γελασει δεν φανταζεσαι μου φαινεται ασυλληπτο. ποσο χρονων ειναι ρε????

κατα τ'αλλα συμφωνω με ολα. κι εγω απο τις τυχερες. αν και γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα πεθερικα μου - οταν χρειαστηκε - τους περασε γενεες δεκατεσσερις.

kerasoula δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ολοι να περναμε τα ιδια ζορια και γιατι δεν δεχεσαι οτι υπαρχουν και ΜΗ μαμακηδες αλλα κυριως δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις τοσο.

μην εισαι σιγουρη οτι ολοι οι αντρες αντιδρουν με τον ιδιο τροπο. καποιοι εχουν απογαλακτιστει. θες οτι εφυγαν νωρις απο το σπιτι για σπουδες, θες λογω χαρακτηρα ή οτιδηποτε αλλο, τι να κανουμε? Υπαρχουν!

39πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τρι Αυγ 26, 2014 12:02 pm

argyro 2

argyro 2
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον κοριτσια δεν ανοιξα το θεμα για να δημιουργηθουνε παρεξηγησεις σας παρακαλω σεβομαι ολες τις γνωμες που μου λετε και με βοηθατε αρκετα αλλα μην μαλωνεται γιατι δεν μου αρεσει καθολου αυτο

40πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τρι Αυγ 26, 2014 4:37 pm

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
darsel έγραψε:
Chris_E έγραψε:Επειδή εσένα στον δικό σου κόσμο προφανώς όλοι οι πεθεροί είναι δολοπλόκοι, όλοι οι άντρες μαμάκηδες και όλα αποκαλύπτονται μετά τον γάμο, δεν θα μας τραβήξεις κι εμάς στο ψυχοπλάκωμα  σου να τα βλέπουμε έτσι. Λοιπόν μαζέψου και τα ψυχολογικά σου μακριά απ'το φόρουμ. Εδώ λέμε τις εμπειρίες μας και αν εσύ βγάζεις συμπεράσματα ότι τα λέμε για να ζηλέψει ο άλλος, να πας σε ψυχολόγο, μην μας ζαλίζεις. Το τι κατάλαβε η Αργυρώ απ'τα λεγόμενα μου άσε να το ξέρει αυτή και μην προσπαθείς να ανοίξεις λάκο για κυνομαχίες σαν αυτές που γίνονται μέσα στο μυαλό σου.

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η πεθερα σου εχει facebook - το ποσο εχω γελασει δεν φανταζεσαι μου φαινεται ασυλληπτο. ποσο χρονων ειναι ρε????

κατα τ'αλλα συμφωνω με ολα. κι εγω απο τις τυχερες. αν και γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με τα πεθερικα μου - οταν χρειαστηκε - τους περασε γενεες δεκατεσσερις.

kerasoula δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει ολοι να περναμε τα ιδια ζορια και γιατι δεν δεχεσαι οτι υπαρχουν και ΜΗ μαμακηδες αλλα κυριως δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις τοσο.

μην εισαι σιγουρη οτι ολοι οι αντρες αντιδρουν με τον ιδιο τροπο. καποιοι εχουν απογαλακτιστει. θες οτι εφυγαν νωρις απο το σπιτι για σπουδες, θες λογω χαρακτηρα ή οτιδηποτε αλλο, τι να κανουμε? Υπαρχουν!

Ααα Χριστέ μου, μια ανάσα λογικής και καλλιεργημένης σκέψης. Ευχαριστώ darsel! πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 875502

Η πεθερά είναι 55-56 νομίζω, και εμένα μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στην αρχή που έχει facebook και μάλιστα έχει και η θεία του και η νονά του, και κάθονται όλες μαζί και ποστάρουν αποφθέυγματα και ρητά η μία στην άλλη παρακαλώ, δεν σου κάνω πλάκα!
Ο σύντροφος μου μεγάλωσε στο εξωτερικό, γι'αυτό έχει μάθει διαφορετικά. Μου λέει ότι εκεί πέρα τα παιδιά έφευγαν συνήθως απ'το σπίτι από 20 χρονων. Άπαξ και έφευγες απ'το σπίτι ήσουν μόνος σου. Δεν πα να έχεις μείνει άστεγος, να παλεύεις με το οικονομικό. Έπρεπε να βρεις μια άκρη μόνος σου, δεν έχει γυρνάμε πίσω στη μανούλα με την πρώτη δυσκολία, γιατί πολλούς γονείς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ, ειλικρινά. Είχαν το σκεπτικό "μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, τώρα θα χαρούμε τη ζωή μας". Ο πεθερός μου όλη μέρα ασχολείται με τα βιβλία του και δεν θέλει ούτε να τον ενοχλούμε. Αλλά θα μας πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει αν χρειαζόμαστε λεφτά για τις εξετάσεις μας και θα τρέξει στην τράπεζα να τα στείλει.
Θεωρώ ότι αν υπάρχουν γυναίκες με υγιείες "πεθερικές" εμπειρίες δεν βλάπτει να τις παραθέτουν ειδικά αν πρόκειται να βοηθήσει κάποιες γυναίκες να καταλάβουν ότι θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα τα πράγματα και να μην ανέχονται καταστάσεις επειδή πιστεύουν ότι "παντού έτσι είναι" Αυτό το θέμα το ξεκίνησε η Argyro η οποία είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνει απόλυτα πως τα εννοώ αυτά που γράφω. Αν είχαν όλες τα μυαλά της kerasoula χαθήκαμε. Αλλα δεν αφορά μόνο την Argyro, αφορά όσες κοπέλες το διαβάζουν και δεν απευθύνεται συγκεκριμένα σε αυτήν.

Βέβαια όσον αφορά τις υγιείς "πεθερικές" εμπειρίες, επιφύλάσσομαι γιατί σύμφωνα με το μέντιουμ-κληρονομικό χάρισμα kerasoula...ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ. χαχαχα

41πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τρι Αυγ 26, 2014 9:43 pm

margdimitra

margdimitra
Eμένα πάλι μου έχει κάνει εντύπωση που μελλοντική πεθερά και νύφη κάθονται μέσω fb και ασχολούνται η μια με την άλλη.

42πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 6:42 am

ede37

ede37
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνω απολύτως με Νταρσελ και Κρις.Δεν είναι ολοεε οι πεθερές κακές,οι πεθεροι γαϊδούρια και οι άντρες μαλακές.Όπως και όλες οι νύφες δεν κάνουν την τρίχα τριχιά.Υπαρχουν άντρες που υποστηρίζουν και στηρίζουν την γυναικα τους.Αν μερικές πο εμας έχουν κάτι άλλο πλάι τους......ας πρόσεχαν τις επιλογές τους.

υγ.Κουβέντα που ανακατεύεται Κερασουλα και Μιτάτα.......ενταξει δεν το γλιτωνεις το Ντεπον.

43πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 8:00 am

μιτατα

μιτατα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 417472 πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 417472 πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 417472

44πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 11:05 am

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ede37 έγραψε:Συμφωνω απολύτως με Νταρσελ και Κρις.Δεν είναι ολοεε οι πεθερές κακές,οι πεθεροι γαϊδούρια και οι άντρες μαλακές.Όπως και όλες οι νύφες δεν κάνουν την τρίχα τριχιά.Υπαρχουν άντρες που υποστηρίζουν και στηρίζουν την γυναικα τους.Αν μερικές πο εμας έχουν κάτι άλλο πλάι τους......ας πρόσεχαν τις επιλογές τους.

υγ.Κουβέντα που ανακατεύεται Κερασουλα και Μιτάτα.......ενταξει δεν το γλιτωνεις το Ντεπον.

Χαχαχα ede το κατάλαβα για kerasoula κατόπιν εορτής που έπεσα πάνω σε κάτι παλιότερα θέματα όπου το άτομο δίνει ρεσιτάλ. Και νόμιζα ότι ο κακός μπελάς είναι η στεβι-τάσος.

45πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 12:47 pm

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αργιρο αποφασισα να mν ξαναγραψω στο θεmα σου αλλα βλεπεις τ γινετε ποσο ενδιαφερον διχνουν για το προβληmα σου. δν mπορο να mν απαντησο
πητε κ αλλα mου αρεσει να ασχολουντε mαζι mου, ειδικα ατοmα σαν εσας που το παιζετε ανετες κ οτι εχετε υπεροχι κ ζηλευτη ζωη ενο ειναι χαλια η ζωη σας κ δν ξερετε τ να κανετε

46πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 1:12 pm

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε:αργιρο αποφασισα να mν ξαναγραψω στο θεmα σου αλλα βλεπεις τ γινετε ποσο ενδιαφερον διχνουν για το προβληmα σου. δν mπορο να mν απαντησο
πητε κ αλλα mου αρεσει να ασχολουντε mαζι mου, ειδικα ατοmα σαν εσας που το παιζετε ανετες κ οτι εχετε υπεροχι κ ζηλευτη ζωη ενο ειναι χαλια η ζωη σας κ δν ξερετε τ να κανετε

Γιατί εσύ με το πρόβλημα της Αργυρώς ασχολιόσουν τόσες μέρες ή με το να βρεις κουσούρι στα δικά μου πεθερικά; Γελάνε και οι πέτρες κυρα Σούλα μου.. πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 328109

47πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 1:28 pm

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πω πω Shocked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσυ την εδωσες αυτη τη συmβουλη στην αργιρο?????????????????? τωρα mηλας σοβαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως δν τ ειχε σκεφτη αυτο καmια τοσες mερες......................
κοριτσακι απαντα στην κοπελα κ στο προβληmα της κ ασε mε εmενα δες τι θα κανεις στη ζωη σου που δν εχεις για τα εξαδα εγκυmονησης κ στα πρηρονουν κ κητα να παρεις καmια συmβουλη για συγκατηκηση mε πεθερηκα κ αστα αυτα

48πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 7:55 pm

Chris_E

Chris_E
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kerasoula έγραψε:πω πω  Shocked  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εσυ την εδωσες αυτη τη συmβουλη στην αργιρο?????????????????? τωρα mηλας σοβαρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πως δν τ ειχε σκεφτη αυτο καmια τοσες mερες......................
κοριτσακι απαντα στην κοπελα κ στο προβληmα της κ ασε mε εmενα δες τι θα κανεις στη ζωη σου που δν εχεις για τα εξαδα εγκυmονησης κ στα πρηρονουν κ κητα να παρεις καmια συmβουλη για συγκατηκηση mε πεθερηκα κ αστα αυτα

Μωρή θα ζαλιστείς και θα πέσεις μέσα σου! Εσύ μεγαλώνεις παιδιά τώρα με τέτοια κακία, μίσος, δηλητήριο και ψυχολογικά προβλήματα; Κρίμα στα παιδάκια ειλικρινά. Μόνο αυτό έχω να πω. Σαν μάνα έχεις τεράστιες ευθύνες να δώσεις στον κόσμο υγιή παιδιά, και με τα μυαλά που κουβαλάς δεν το βλέπω να γίνεται. Είσαι απ'το χειρότερο είδος, απ'αυτές που θα λένε στα παιδιά τους ότι όλος ο κόσμος είναι κακός και τέτοια.
πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 667478

49πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 10:36 pm

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αργυρω δεν μπορω να σε καταλαβω γιατι δεν εχω τετοια θεματα το μονο που σου ευχομαι είναι υπομονη και κουραγιο φανταζομαι θα είναι απίστευτα δυσκολο να μενεις με τα πεθερικα μαζι εγω ουτε την μανα μου δεν θα ηθελα στο ιδιο σπιτι ψαξε να βρεις μια δουλιτσα εστω για λιγες ωρες τουλάχιστον να λείπεις από το χαος εκει μεσα και να εισαι πιο χαλαρη ελπιζω όλα να σου πανε καλα

50πεθερα=τα νευρα μου - Σελίδα 2 Empty Απ: πεθερα=τα νευρα μου Τετ Αυγ 27, 2014 10:39 pm

margdimitra

margdimitra
Κερασούλα μόνο μια απορία έχω.
Γράφεις επιτηδευμένα λάθος ή σου βγαίνει αυθόρμητα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις