Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
296 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 296 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

151Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τετ Σεπ 10, 2014 11:59 am

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι κανετε ζουζουνες? Ζωη, τουλαχιστον λιγο ηρεμησε, τωρα σιγα σιγα θα ηρεμησεις κ εσυ!
ντεμακι, χαρα στο κουραγιο σου!!! Μαρακι θυμαμαι πως κατι ειχες, αλλα μολυνση? ωχ ρε κοριτσι μου τι περασες? Αναστασια, κουρκουτιανα........ Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 679259 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 679259 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 679259

152Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τετ Σεπ 10, 2014 12:09 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ροξανακι δεν είσαι η μόνη!! σας πέρασε η ίωση; όλα οκ;

Εγώ πιστεύω ότι ολες, θα περάσουμε από αυτό το στάδιο αργά ή γρήγορα!! κα νομίζω ότι τα μωρά θα προσαρμοστούν καλύτερα από ότι νομίζουμε!! αν δεν έχει ζυζι θα βρει άλλον τέτοιο να κοιμηθεί.οπως κάνει η ζωιτσα μέ τον παππού!

Η μαίρη που είναι; χάθηκε πάλι;

μπράβο στο κατερινακι γκρινιαρουλα!!

153Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τετ Σεπ 10, 2014 12:53 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας!!!
τι σας ελεγα ??παλευω απο τις δεκα να την κοιμησω κ με κοροιδευει κανει οτι κοιμαται κ μετα απο λιγο χοροπηδαει!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 654316

αναστασια μου οτι θα βρει αλλο τροπο θα βρει....το θεμα ειναι μεχρι να γινει αυτο τι κανουμε που τη βλεπω να πλανταζει τα βραδια!!(κατι σου εχω στειλει Wink )

την εχω στο κρεβατι κ με εχει ξεζουμισει ο σπορος!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επιτελους!!!!!πρεπει να παει δωδεκα για να κοιμηθει!

καληνυχτιζω κοριτσαρες!απο ενα μεγαλο φιλι στα μπεμπινια σας! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 417472
καλο ξημερωμα !!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μωρέ το ξέρω κα εμεις στα ίδια είμαστε!! δεν έχουμε εύκολα παιδάκια στον ύπνο.τι να κάνουμε(εγώ ούτε κα στο φαγητό, βέβαια);
Εγώ παρηγοριεμαι οτι αύριο μεθαύριο τα τον ξυπνάω για σχολείο κα δεν θα, σηκώνεται!!τότε θα κοιμάται!!

Ναι;θα το δω, τώρα, με τον χαμό νωρίτερα δεν είδα τίποτα!! όλη μέρα τρέχω από πίσω του!! δεν κάθεται ούτε δευτερόλεπτο!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα κορίτσι!! καλό ξημέρωμα!!

157Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τετ Σεπ 10, 2014 10:32 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανες!!!!! Very Happy

158Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τετ Σεπ 10, 2014 10:59 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα μανουλο-μανούλες Wink !!!! Καλημέρα μαμά Ζωής...πως ήταν το βράδυ σας????

159Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τετ Σεπ 10, 2014 11:07 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα όμορφες!!!!

Πώς κοιμηθηκατε; Εμείς μια χαρά!

Ντεμάκι, καλή αρχή σημερα!

Μαμα Ζωής, τελικά αντιστάθηκα και δεν την ζυγισα την μικρη, ε μα πια με αγχωνουν στα καλα του καθουμενου! Αφού τρωει ό,τι βρει στο πέρασμα της!!!!

Μη μιλάτε για αποθηλασμο, με έχει πιάσει ενα κάτι να το σκεφτομαι. Υπάρχει μια μικρη προοπτικη για δουλεια και θελω να πεθανω όταν σκεφτομαι ότι δεν θα είμαι με την μικρη μου. Τελος πάντων, θα σας πω λεπτομερεις αμα κατσει.

Μαράκι σε έβλεπα στον υπνο μου χθες. Το Σαββατο είναι ο γαμος; Πάντα άξια κοπέλα μου!

160Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τετ Σεπ 10, 2014 11:11 pm

μαρακι27

μαρακι27
Ναφς το άλλο σάββατο...Σ'ευχαριστώ! με είδες στο ύπνο σου??? scratch πως με είδες??? &εμείς κοιμηθήκαμε καλά χτές...παρά την απογευματινή γκρίνια, το βράδυ μας ήταν αρκετά καλό!!!!!

161Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Πεμ Σεπ 11, 2014 12:27 am

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! !! ! Εμείς παλι ειχαμε χάλια βραδυ, ξυπνησε 2, 4, 6:30 και 7:30!!!; την ποναγαν τα δοντια της και εβρισκε ηρεμία στο στήθος η ψυχιτσα μου!!!!

Περιττό να σας πω οτι είμαι κομμάτια! !!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι κ εγω!!γυρισα για μεσημερι κ θα ξανα φυγω!!

Ειχαμε καλο βραδυ (βλεπετε τα 4 ξυπνηματα για μας ειναι super!)ψαχνει πινει για ενα δυο λεπτα κ αυτο ηταν!!
χτες επιπελους ειδα το 5ο μας δοντι!!!γιουπιιιι!!!το τι πονο εχει τραβηξει βεβαια δε μπορω να σας περιγραψω!δυο φορες παλι χτες το βραδυ εκλαιγε η σταλιτσα μου με λυγμους στον υπνο της!!

Nafs μου καλα εκανες!ασε μωρε ολοι κατι πρεπει να λενε πια!!ειναι αδυνατο το μωρο?γιατι ειναι αδυνατο?ειναι κανονικο?παλι ρωτανε γιατι!ειναι πιο γεματουτσικο?παλι τα ιδια!μωρα ειναι δε θα μεινουν παντα ετσι!!ασε το παιδι να φαει οτι θελει ειναι απο τις τυχερες!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 328109

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε??? Χαθηκα παλι το ξερω αλλα πραγματικα ο μικρος δεν με αφηνει ουτε πεντε λεπτα...

Πηγαμε παιδιατρο σημερα 11.260 και 77 ποντους....Θρεφταρι το παιδι μου...Μας εβαλε αυγο μονο τον κροκο και μια φορα την εβδομαδα ψαροσουπα...μας ειπε να τον αφηνω ολη μερα κατω να πουσουλαει και να κινηται μπας και σταματησει να παιρνει βαρος...

Με εχει πεθανει στην γκρινια δεν αντεχω αλλο αλλα δεν αντεχει και η ψυχουλα μου πονει ο κακομοιρης...Επιτελους ανοιξε το ουλο του το κατω να βγαλουμε το πρωτο μας δοντακι και μας ειπε η παιδιατρος οτι σε 10 μερες το πολυ θα εχει βγαλει και τα 4 δοντακια του το λαγουδακι μου...

Ολη μερα θελει να σερνεται κατω και να μπουσουλαει κ να πιανετε να πηγαινει γυρω γυρω απο το τραπεζι...αφηνει και τα χερια και στηριζεται με την κοιλια του ο χοντρουλης μου..

Ροξαν μου τελικα τι εκανες με νυφικο εκλεισες???

Ντεμακι μου καλη σχολικη χρονια να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

Τα φιλια μου σε ολες τις υπολοιπες...

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα!! ανάσα δεν έχω πάρει από το πρωί αφού τον ταλιμπαν!!
Μέτριο βράδυ!!δηλ. 4 5 φορες!! έχω την εντύπωση παντως ότι πολλες φορες όταν κλαιεί στον ύπνο του είναι από όνειρο! γιατί όταν πονάει σηκώνεται κα δεν τον χωρα το κρεβάτι!!

Ναφς εύχομαι να γίνει ότι πραγματικά θες κα ότι είναι καλύτερο!!

Βιβακι πως περασες με τον αντρουλη σου;μεγεια το δοντάκι σας κα με το καλό τα επόμενα!!

Μαμά ζωης καλή ξεκούραση μέχρι να ξαναφυγεις!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!
Πρώτη μερα στο σχολείο η αριαδνουλα στο θρανίο(μαζί με το λευτερακη...)
Η αθανασία να μην αφηνει να ακούσω την ενημέρωση απο τους δασκάλους να θεξει να παμε σώνει κ καλά στο νηπιαγωγείο.
Κ μετα δεν ήθελε να φύγουμε απο το νηπιαγωγείο.
Αύριο το κορίτσι μου θα πάρει κ βιβλία,αυτά τα μη εα.μετα πήγανε για καφέ.ο μικρός μη με χάσει ρε κορίτσια,γουλιά να πιω χωρίς αυτον!!πω πω έχει αλλάξει πολύ το παιδί.ήταν το πιο ήσυχο κ έχει γίνει Ταρζάν κ.οπως λέω"με κανει φραπε".λοιπόν αυτή τη φράση την έλεγα στην αδερφή μου για τον διανελλο κ με κοροιδευε ότι σιγαμωρε παιδάκι είναι αντε που σε κανει φραπέ κ μια μερα που τον είχε αγκαλιά αναγούλα μόνο δεν της ήρθε απο το πέρα δώθε.σκουλικια έχει ο κ@λος του!κτοτε θυμηκε τη φράση με τον φραπέ.κ λεει ναι ρε συ λες κ σε εχειεσα στο σεικερ κ σε χτυπάει καλά καλα!
Αλλα τον αγαπώ τον βλαμμενοφατσα.

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα! τι κανετε; εμεις ειχαμε προβλημα με το λαπι τοπι το δωσαμε για επισκευη. κατεβασε ο αντρας μου ενα προγραμμα για να μιλαει με αυτους που παιζει κ δεν ανοιγε σελιδα μετα!

πηγαμε παιδιατρο: η χριστινα ειναι 78!! κ 9 κιλα κ η βασιλικη 72 κ 8,5 κιλα.
οταν γυρισαμε το βραδυ της ελεγα κοντοστουπιτσα μου θα πιουμε γαλα; κ μου λεει ο αντρας μου μην τη λες ετσι καταλαβαινει κ στεναχωριεται!! Crying or Very sad
χαχαχα!!

ροξαν θα περπατησει πρωτο το μωρο σου μαλλον!

ντεμακι καλη σας χρονια κ κουραγιο! μα μονη σου στο γιατρο με 3 παιδια;; την επομενη φορα να πεις τον αντρα σου να τα παει αυτος μονος! affraid (εκτος αν δουλευει ολη μερα-)

ζωη στρωνει η μικρουλα ειδες;

ρωτησα τη γιατρο για αυτο το συνδρομο κατακρατησης αναπνοης κ μου ειπε οτι ειναι απλο κρατημα της αναπνοης τιποτα περισσοτερο,, πρεπει να τα φυσηξεις η να τους δωσεις καποιο αλλο ερεθισμα..(να χτυπησεις καμια κατσαρολα ας πουμε!..)

μαρακι τι καλα που ηταν ησυχος ο μικρος σου! εμενα γιατι με βασανιζουν ετσι;;;

τωρα ετοιμαζομαι να παω για καφεδακι με τη νονα κ μια αλλη φιλη κ σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω με το τσιρκο εξω...

τα φιλια μου σε ολες κ ολα τα μικρουλια!

167Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Πεμ Σεπ 11, 2014 10:19 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαίρη σε ευχαριστώ πολύ που ρωτήσες!!ωραίο πράγμα η διασταύρωση!!

Καλε τι ψηλό κορίτσι; μπράβο στα κοριτσάκια σου!! κα η μικρή καλή είναι απλά η μεγάλη είναι πολύ ψηλή!!

Πως περάσατε; χάμος πάλι;

168Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Πεμ Σεπ 11, 2014 11:12 am

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια!
Χαίρομαι που είστε όλες καλα μαμάδες κ μπεμπινια!
Ντεμί καλή σχολική χρονια στα κορίτσια σου!
Αναστασία μπράβο το αγόρι σου πρώτος θα περπατήσει!
Μαράκι με το καλό να παντρεψεις τη φιλενάδα σου κ να γίνεις σύντομα κ νονά!
Ζωή μου μην αγχωνεσαι με το θηλασμο όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Η μικρή το χρειάζεται για αυτό σε διεκδικεί τόσο!
Βικάκι σιδερένιο το δόντακια με το καλό κ τα υπόλοιπα χωρίς πόνο!
Μαίρη 2 ψιλές οι κουκλιτσες σου!
Ροξαν αλήθεια τι έγινε με το νυφικό?
Τα νέα μας έφαγα κ λίγο γιαούρτι αγελαδινο την επόμενη ο μικρος είχε γκρίνια ,μια μέρα δεν έφαγα κ σήμερα πάλι έφαγα !για να δούμε τι θα γίνει!
Με τη δουλειά όλα σούπερ μου αρέσει που ξεφεύγω λίγο! Η νταντά μας ειναι καλή ,λίγο η μικρή είναι ακόμα επιφυλακτική, ειναι μεγάλη κ καταλαβαίνει πλέον ,τα πρωινά ζητάει τη μαμα της!
Θαλεια αλήθεια πήγατε για μπάνιο που έλεγες?

169Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Πεμ Σεπ 11, 2014 11:16 am

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια!

Μαράκι δεν θυμαμαι λεπτομερειες αλλά μια χαρά ήσουν!

Βιβη μου αντε ο καημενούλης, πονάει το πουλάκι μου! Θα στρώσει, έχεις ήσυχο παιδάκι!

Γκρινιαρούα, κι εσείς πονάτε?

Αναστασία ευχαριστώ, όπως τα λες, μακαρι να γινει το καλύτερο για όλους!!!

Μαίρη μην την λες κοντοστουπα την καημενη, η μεγάλη είναι ψηλή!

Ζωή προσαρμόστηκε η μικρή ε?

Λυσσάνε πια τα μικράκια μας ετσι; Δεν μας αφηνουν σε ησυχία!!!! Η δικια μου ακόμα απο μπουσουλημα τίιιιιιιιιιιιιποτα. Θέλει όμως όλη μερα να είναι όρθια, παρλάρει συνέχεια, γαβ γαβ, παειιιιιιιιιιιι, αιντεεεεεεεεεεεεεεε, την πιάνουν και τα νευρα της αμα δεν της κάνεις το χατηρι, ψευτοκλαίει, και καταλαβαινει το όχι. Εχει πολύ φάση πλέον, χιχιχιχιχι!

170Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Πεμ Σεπ 11, 2014 11:28 am

roxanne87

roxanne87
Μαιρη 2, τι νταρντανογυναικα ειναι αυτη? κ η μικρη καλη ειναι, αλλα η μεγαλη ειναι υψος!!!

Ειρηνη τι καλα που σας ταιριαξε η κοπελα, αμα την συνηθισει κ η μεγαλη, δεν θα ξεκολλαει μετα! Λες να γκρινιαζε απο το γιαουρτι?

Ντεμακι η Ζωη σου ειναι μια περιπετεια!!! Αλητακος ο Διανελλος, ξερει τι κανει!!!

Βιβακι μπραβο στο αγορακι σου, ειναι πολυ εξυπνο παιδακι!

Ναφσακι απο τη μια ειναι πααααααρα πολυ κουραστικο, απο την αλλη ομως τωρα που αρχιζουν κ καταλαβαινουν, διεκδικουν, παιζουν , αναζητουν, προσπαθουν τα μωρακια μας ειναι απιθανο! εμενα ολη μερα με λιωνει ο ατιμος, ειναι ζωηρος πααααρα πολυ, αλλα χαιρομαι κ καμαρωνω με καθε τι που κανει! ολη την ωρα λεει μαμα κ μπαμπα, λεει ναι κ κανει την αντιστοιχη κινηση με το κεφαλι, κανει ματακια ο ατιμος ερωτυλος κ γενικα πολλα μικροπραγματα που γελαω ολη τη μερα! το οχι κ το μη το καταλαβαινει πολυ καλα....στην εφαρμογη δυσκολευεται!

171Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Πεμ Σεπ 11, 2014 12:30 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρήνη δουλευεις μειωμένο τώρα;
Αν ήταν κάτι από την αλλεργία θα είχε φανεί έτσι δεν είναι; όλα καλά.θα είναι, θα.δείς!!

Είναι πιο απαιτητικό το κοριτσάκι σου, λογικό είναι, αλλά αν είναι καλή κοπέλα θα την συνηθίσει κ. δεν θα ξεκολλάει!!

τρελλα είναι τα γλυκουλια αλλά κα ζόρικα!!

172Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Πεμ Σεπ 11, 2014 12:56 pm

μαρακι27

μαρακι27
Να'μαι&εγω...ειχαν ερθει ο αδερφος μ με την νυφη μ&ευτυχως ο μικρος επεσε νωρις&ετσι αραξαμε παρεα&χορτασαμε κουβεντα!

Βιβακι ειδες που ελεγες για τα δοντια;; ηρθε&το πρωτο σας! Με το καλο τα υπολοιπα!

Μαιρη μ τι ψηλο που ειναι κοριτσι σου;;;φτου-φτου...&η μικρη μια χαρα ομως! Μπραβο στα διδυμακια μας!

Ειρηνη λιγο περισσοτερο χρονο θελει η μεγαλη&θα την συνηθισει!

Γκρινιαρουλα, Ντεμακι, Αναστασια  Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 417472

Ναφς, Ροξαν ολη μερα πλεον κτ κανουν...αυτα τα μικροπραγματα εμενα με τρελαινουν! Ειδικα οταν με ζηταει&προσπαθει να με φιλησει, εκει ψηλωνω καμια δεκαρια ποντους απο περηφανια, αγαπη, τρυφεροτητα&οποιοδηποτε συνισθημα μπορει να νιωσει μια μανα!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχ μαιρη διπλα απο το δουλευει ολη μερα προσθεσε κ το ολη νυχτα.χθες ηρθε μετα τις 12(ακριβως δεν θυμαμαι)κοιμηθηκε,ξυπνησε γυρισε στις 5 κ τεταρο το απογευμα κ 6μιση εφυγε για να ερθει αυριο βραδυ παλι!!! Laughing Laughing Laughing
δεν μπορει να με βοηθησει σε αυτο το κομματι κ ουτε εχω την απαιτηση βεβαια!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κριμα ρε ντεμακι να μην μπορει να συμμετεχει! με 3 παιδια πολυ δυσκολο να τα κουμανταρεις μονη.. δηλαδη οταν πας τις μικρες στο σχολειο το πρωι παιρνεις κ το μωρο μαζι;

εμαθα οτι η κουμπαρα μας περιμενει το δευτερο κοριτσακι της!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 328109

εμεις κανουμε παλαμακια κ η μεγαλη κανει με τα χειλη της κατι σαν φιλακια...αλλα ειναι σαν να κολλησαν σιροπια στα χειλητης!χαχαχα!

εγω ενα μηνα που δουλεψα παντως, ναι μεν ξεφυγα κ ηταν ωραια, αλλα το μυαλο μου ηταν συνεχεια στα μωρα.μηπως τους λειπω, αν εγιναν ολα σωστα κτλ κτλ....

72 ποντοι ειναι οκ για 10 μηνων; ειναι καποιο αλλο μωρο τοσο;

ναφς κ μενα λεει '' αντε αντε'' πολυ γελιο!(κ αμπουνταμπι επισης)
Very Happy

ροξαν κ ματακια ο δικος σου;; τρεεεελα! εσυ του το κανες κ το μαθε η του βγηκε;

κουτουλαω... Sleep

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα! Δ κοιμηθηκαμε καλα&νυσταααααααζωSleep Sleep!!!  Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 7 438696καμια?????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις