Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
179 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 179 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσακια μπραβο στο αγορακι σου Αναστασια το πρωτο της ομαδας ξεκινησε οπως ειπε και η Μαρια. Οι υπολοιπες που ειστε τι κανετε;

227Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 11:20 am

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλέ που είστε όλες??? scratch

228Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 11:46 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια.σας!! εγώ εδώ είμαι!! αλλά κα o μικρος φασαρτζης!! δεν κοιμήθηκε ακόμα!! κα όλη μέρα λείπαμε!!
Μαρακι δύσκολα τα.δύο μαζί, ε;;
Τι άλλο;

229Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 11:56 am

μαρακι27

μαρακι27
Καλε τι ντουρασελ που ειναι τα μωρα σας??? Ο Φιλιππος μεχρι 5:30, βαρια6 ωρες αυπνος...μετα κοιμαται ορθιος! Αλλα οχι για πολυ, μην χαιρομαι!! Δυσκολα δ λες τπτ...κπ στιγμη ειχε κουρκουτιανει το κεφαλι μου να φωναζουν&τα δυο! Βολτιτσα, ε?? καλα κανατε γτ σε λιγο καιρο θα τις βλεπουμε τις βολτες με το κιαλι...Αναστασια τι χαζευει το καμαρι σου στο ντουλαπι????

230Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 12:12 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σπίτι αν είμαστε τόσο αντέχει κα μένα το πολύ!! αλλά έξω δεν χάνει λεπτό!!

Είναι στην φάση πριν τον δικό σου!! έχει μέσα λακ, αφρους, κρεμες σωματος!! τα κοιτάει πριν αρχίσει να τα ρίχνει!! μετά όλα κάτω!!

Αχ, αυτό ξαναπες το για τις βολτες!! βασικά είχε o αντρας μου κάτι δουλειες κα δεν έχασα ευκαιρία κατεβήκαμε κα εμεις για βόλτα!! πήρα κάτι παντοφλακια μποτάκια με αντιολισθητικους πατους!! δεν ξέρω ομως τι να κάνω με παπουτσακια! εσεις τι φορατε;

231Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 12:17 pm

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αναστασια μπραβο στο αγορι σου! Η αρχη εγινε ειναι το πρωτο μωρακι που περπατησε! Αντε να δουμε ποιο θα ναι το επομενο!
εμεισ ειχαμε γιατρο 10800 κ 78 ποντουσ ! Σαββατο θα δωσουμε απευθειασ στο μωρο λιγο γιαουρτι ,αφου πηγαν ολα καλα μεσω του θηλασμου η δοκιμεσ σε γαλακτοκομικα! Αν ολα πανε καλα θα ακολουθησουν επιτελουσ κ για το δικο μου μωρακι ολεσ οι λιχουδιεσ[ αυγο,οσπρια ,ψαρι ,κρεμεσ ,μιραντα, τυρακι ....)μακαρι να το ξεπερασε αλλο κακο να μη μασ βρει!
καλε τι μωρακια βλεπω αναστασια κ μαρακι περιεργα! Ψαχνουν ντουλαπια συρταρια! Εμενα δεν τα εχει ανακαλυψει ακομη!
μαρακι κ εδω θα πω το γνωστο ρητο ..ενα = κανενα! Οι μαμαδεσ με δυο μωρα και πανω ειναι ηρωιδεσ!

232Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 12:21 pm

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμεισ αυριο θα παμε να παρουμε παπουτσακια χειμερινα μεχρι τωρα ειχαμε κατι πεδιλακια που επιαναν καλα τον αστραγαλο,τωρα θα του παρω κανενα μποτακι η αθλητικο θα δω, α και η μικρη μου θελει μεγαλωσαν τα πατουσακια δε μασ χωρανε πια!

233Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 12:31 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο ειρήνη στοπ αγοράκι σου!!

Τέλεια κα με την παλιοαλλεργια!! αυγό καλοβρασμενο;
Μποτάκια έχει έλεγα μηπως καλύτερα το αθλητικό που είναι πιο ελαφρύ; ή καλύτερα το βαρύ;

234Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 12:32 pm

μαρακι27

μαρακι27
Μου εδωσε μια ξαδερφη μ κτ μποτακια αλλα ειναι καπως βαρια για τα πρωτα του βηματα οποτε σκεφτομαι να παρω αλλα...ψηλα σιγουρα, μποτακι δλδ συσταση γιατρου!

Ειρηνη μ μεγαλωσε το αγορι σου! μπραβο του...σας ευχομαι να εχει τελειωσει η αλλεργια! Ευχομαι να με αξιωσει ο θεος&ν'αποκτησω&εγω δευτερο κπ στιγμη...

Τα φιλια μου στα μπουμπουκια σας! σας καληνυχτιζω, κλεινει&το ταμπλετ απο μπαταρια...Φιλια!

235Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 12:39 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σου, το εύχομαι ολόψυχα μαρακι!! κα μου το εύχομαι!!

Ψηλά είπε, ε;;!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!!!!

ενα θα σας πω κ τα συμπερασματα δικα σας!!!
Με εχει ξυπνια απο τις 3:30 κ εχει παει 6:30!καθεται ησυχη χουζουρευει ,γελαει κ κανει αγκαλιτσες αλλα απο υπνο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!νυσταζω λεμεεεεεεεε........ Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 850933 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 850933 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 850933

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ναι αναστασια καλοβρασμενο!
μποτακι εννουσα καποιο παπουτσακι να πιανει τον αστραγαλο σιγουρα οχι βαρυ!
μαρακι ανασταια σασ ευχομαι ολοψυχυψα να κανετε οταν το θελησετε κ δευτερο μωρακι!
Ζωη μου πωπω τι σου κανει η μικρη σου
Μα καλα υστερα τη μερα ποσεσ ωρεσ θα κοιμαται κ ποσεσ φορεσ μεσα στη μερα?
καλημερα δεν ειπα!
εγω ξυπνησα ο μικροσ κοιμαται που φτασαμε!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα!!!! Σερνομαι κυριολεκτικα Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 850933ο μικρος ΟΛΟ το βραδυ γκρινιαζε, μια σηκωνοταν να'σου τον ξαπλωνα παλι, εφαγα κτ κλωτσιες, ειχε τον ασηχαστο που λεμε&εχω του κοσμου τις δουλειες σημερα!!!!!

Μαμα Ζωης τι ταλαιπωρια που ζουμε δλδ???? Αν ειν αι δυνατον τοσο μικρα&μας βγαζουν νοκ αουτ!!!!!

239Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 10:10 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημμέρααααααααααα! Σας διαβαζω και γελάω, πολύ ζεβζέκια τα μωρά σας!!! Ζωή και Μαρία, δεν έχω λόγια για τον υπνο, νομιζω ότι αν κανετε 2ο και κοιμαται τη νυχτα θα εχετε τετοια αντοχη που θα κανετε απο καμαι 10αρια παιδιά η καθεμία. Μπραβο για την αντοχη κοριτσια, εμενα ενα βραδυ με ξενυχτισε και γκρινιαζα όλη μερα!

Τα μωρά σας πολύ εξελιγμενα, η δικη μου ουτε τα μισα δεν κανει. Να φανταστειτε ορθια στην κουνια δεν την έχω βρει ποτε.Καλά την έλεγα βουδα, τελικά απο την κοιλιά έχουν προσωπικότητα. Και τότε ήσυχη ηταν κα τωρα το ιδιο. Αμα την κρατας κανει βηματακια, αλλά να μπουσουλήσει ή να σηκωθεί απο μονη της, ποτέ! Θέλει να το πηγαινουν το μωρό μου, γεννημένη πριγκηπέσσα, χαχχαχαχαχα!

Αυριο γιορταζουμε το δεύτερο ονοματακι και σήμερα φτιάχνω γλυκάκια! Μα τ χαρά είναι αυτη!

240Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 10:28 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν εχω κουραγιο να σας πω πολλα!

Για αρχη καλημερα!!!κοικηθηκε τελικα στις 7:15!μεχρι τωρα,ειχε ακουμπησει το ποδι της επανω μου κ οπως πηγα να το βγαλω για να σηκωθω....ξυπνησε κ πινει γαλα!!!αντε να δουμε γιατι πρεπει να φυγω κιολας!!

κομματια ειμαι!!καποια με ρωτησε για τον υπνο τν ημερα αλλα δε θυμαμαι....χιλια συγνωμη!!λοιπον τη μερα κοιμαται μονο μια φορα το μεσημερι απο μια μεχρι δυο ωρες....κ τωρα τελευταια παει δωδεκα το βραδυ για να κοιμηθει(λεμε τωρα)!!
το δευτερο ελπιζω να ειναι πιο βολικο στο υπνο γιατι καηκαμε!!!!!!

Καλημερααααα!!!!ε!ρε νυστα παλι σημερα!!!

241Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 15, 2014 11:01 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια τι κανετε; Μαμα ζωουλας σου εχει βγαλει το λαδι η νυφουλα μου σε σκεφτομαι πως πας για δουλεια το πρωι εδω εμεις δεν αντεχουμε που μενουμε σπιτι.

Για τα παπουτσια στην ανηψια μου η γιατρος ειχε πει ανατομικα τυπου geox , μουγερ τα επωνυμα αθλητικσ μονο για ομορφια γιατι δεν πιανουν τον αστραγαλο μολις γυρισω αθηνα ειναι το πρωτο που θα παω να του παρω γιατι αλλιως θα τον εχω σαν γερμανο με καλτσα και πεδιλο!!!!!!

Ειρηνη μπραβο στο αγορι σου που μεγαλωσε τοσο θα το εχετε ξεπερασει το θεμα της αλλεργιας σιγουρα!!!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια! !! Αν και το κατερινακι 2 μερες τωρα με έχει ταλαιπωρησει αρκετα το βραδυ σήμερα κοιμηθηκε καλα!!!

Μαρακι τι τέλεια φωτο είναι αυτη???? ? Χαχαχαχα τα αδειασε ολα ο φιλιππακος ε???

Αναστασία βλέπω κι εσενα στα ντουλαπια παει!!!! ! Τελεια φωτο του ζουυζουνιου!!!!Εμείς για μεσα στο σπιτι πηραμε καλτσοπαντοφλες με αντιολισθητικους πατους, για παπούτσια της εχω παρει ενα μουγερ και ενα κροκοντιλινο!!!!η γιατρος μας είπε να πιανει αστραγαλο και να εχει ελαστιη σολα ...αααα και εννοειται μεσα και εξω δερμα!!!

Ειρηνη μπραβο η ψυχιτσα σου, πολυ ψηλο μωρακι!!!! Παει και η αλλεργια μπραβο σας..,τα μιραντα και τις κρεμες βρε τι θες να τοτ τα δωσεις??? Ασε οσο μπιρουν να τρωνε υγιεινα, την ζάχαρη δεν την έχουν αναγκη ακομα!!! Έχουν να φανε γλυκα στη ζωη τους μπόλικα! !!Very Happy

Ζωη μου δεν νυσταζε η  μπουμπου ε??? 

Μαρακι κι εσυ αυπνιες ε???

Ναφς ταυτιζομαστε απολυτα, ακριβως τα ιδια κκάνει και η δικια μου!!!

εμενα η μπουμπου θα σηκωθει κατα τις 9 μετα θα την κοιμησω κατα τις 12 μετα ξανα ετις 3 και μετα στις 6 δηλαδη σιγουρα 3 φορες την ημερα απο 1 με 1 1/2ωρα κοιμαται!!! Το βραδυ θα κοιμηθει κατα τις 11 και οταν ξυπνησει απλα την ωαζω στο στηθος κοιμησμενη και ξανακοιμαται!!!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζωή και Μαράκι καλό κουράγιο που θα παει θα κοιμηθούν ,μα τι αντοχές έχουν !
Χάχα Γερμανό θαλεια τον εχω και γω, ασε πολλές φορές εχει και άσπρη Καλτσά με πεδίλο!
Griniaroula κρέμες καμία σπιτικι ,εμπορίου δεν έδωσα ούτε θα δώσω! Τα μιραντα όμως τα αγαπώ τρώω κ γω να φανταστείς ασε που τα απασχολεί κιόλας σε ώρα Ανάγκης. Καλέ τι υπναρου η μπουμπου σου φτου φτου!
Ναφς πριγκίπισσα η μικρη σου όντως !οχι για πολυ απόλαυσε το!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα μαμαδες..! νυσταζω....
κομματια νοιωθω.. δεν αντεχω αλλο πολυ κουραση...
ακομη κ τα βραδια που κοιμαται ο αντρας μου μαζι τους παλι την ημερα δεν μπορω ναπαρω τα ποδια μου! ειδικα μετα το μεσημεριανο δεν μπορω να κρατησω ματια ανοιχτα!
ειναι αυτες οι μερες που νοιωθεις τις δυναμεις σου να σε εγκαταλειπουν...

μαμα ζωης απορω πως πηγες για δουλεια!!! Shocked

μαρακι το συρταρι ειναι αγαπημενος προορισμος..αν το μαθει τελειωσε! αλλα προσοχη αν ειναι απο αυτα που κλεινουν σχεδον μονα τους γιατι η δικια μου επιασε το δαχτυλακι- σας ειχα πει..

ειρηνη μια χαρα ο μπεμπακος σου! αντε καλα τσιμπουσια! εγω στη μεγαλη τωρα θα ξαναδοκιμασω αυγουλακι...

η μικρη πολυ φωνακλου τωρα τελευταια κ μες τα νευρα. νοιωθω οτι θελει να μας μιλησει κ επειδη δεν καταλαβαινουμε εκνευριζεται!

ξεφυσαει σαν ταυρακι τωρα απ τη μυτη..(γενικα το κανουν αυτο ,καινουριο κολπο ειναι!) θα παω να δω για μπουφανακια σημερα, για παπουτσια που λεγατε κ μας μποτακι μας ειπε να υποστηριζει τον αστραγαλο!

245Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 16, 2014 12:11 pm

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τα ψώνισαμε τα παπουτσάκια μας πήραμε geox μπότακι πολυ ελαφρύ για το μικρό , και για την μεγάλη geox επίσης με λαμπάκια που ανάβουν οταν πατάει. Έχουμε ένα μαγαζί που κλείνει κ τα πήραμε απίστευτη τιμή!
22 νούμερο παρακαλώ εσείς τι φορατε κορίτσια?
Mary 2 λογικό ειναι να σαι κουρασμένη 2 τις έχεις τις τσουπρες!

246Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 16, 2014 12:40 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρήνη μέγια σας!! πόσο δηλ. αν επιτρέπεται;

Μαιρη υπομονή κορίτσι μου!! είναι κα 2! δεν παίζει εκείνη την ώρα που νυσταζεις πολύ να τα κρατάει καποιος να κοιμάσαι καμία ώρα; κανά 2ωρο;

Γκρινιαρουλα τι ωραία που κοιμάται τόσο τό μωρό!! μπράβο βρε το κοριτσάκι σου!! κορίτσια βρε έχουν κατανόηση στις αναγκες της μανας, όχι σαν τα αγόρια!!

Εγώ τον δίνω καμία φορά κανά πτι-μπερ για να κάτσει καρότσι κα το τσακίζει!!

Πήρε καμία πανά βρακάκι; πολύ ζόρι η αλλαγή πανας!!

Κορίτσια νομίζω ότι με δουλεύει! προσπαθώ μια ώρα να τον κοιμίσω!! στο στηθος! τίποτα, γελάει κα παίζει, κάνει νάζια.τον παίρνω αγκαλιά τον κουνάω! μου χαμογελάει κα με χαϊδεύει στο πρόσωπο.κα ξαφνικά γυρνάει πλάτη κα κοιμάται! έχω πρόβλημα;;!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ αναστασια τωρα 2 βραδια που κοιμηθηκε ο μπαμπας μαζι τους κ γω κοιμηθηκα συνεχομενα κ παλι κομματια ειμαι! νομιζω πως κ 2 μερονυχτα συνεχομενα να κοιμηθω δεν θα ξεκουραστω! ωραια να κοιμουνται ετσι ξαφνικα ε;;
το μικρο φουντουκακι μου ακομη ξυπνιο ειναι κ θελει κ παιχνιδια...!! κατι εχει τις τελευταιες μερες, σαν νευρακια κ υπερενταση να το πω;; λετε να πηγαινουμε για το εβδομο δοντι η ειναι νωρις;;

πηραμε μπουφανακια σημερα.. ενα ροζ κ ενα ασπρο! παπουτσια ολα ακριβα μου φανηκαν.. τα θελουμε κ ολα κ επι 2! καταστροφη!!

η μεγαλη μου στελνει φιλακια κ μετα χτυπαει παλαμακια Very Happy τι περηφανια ειναι αυτη δεν το συζητω!! οταν παω το κεφαλι μου κοντα στο δικο της κανουμε κ ντουκ ντουκ!! χαχαχα! απιστευτη ειναι!

καληνυχτα κ φιλια σ ολες!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπορεις να φουσκωσεις από υπερηφάνεια!!

Καλή ξεκούραση! εύχομαι αυριο να σηκωθεις καινούρια!!

249Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 16, 2014 10:25 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερααα!!!!

κυριε "πρεσβη"μας κακομαθαινεται!!!!κοιμηθηκαμε πολυ καλα!!απο τις 23:00 ξυπνησε 2:30,5:15,7:15,9:00!!
ναι ,ναι το ξερω γελατε,αλλα σας εχω πει 2&3ωρες σερι ειναι απλα θαυμα!!!!

χτες ειχα υπερενταση απο το ξενυχτι κ αν εξαιρεσετε το πρωι που κουτουλαγα μετα μια χαρα κ στη δουλεια!!ευτυχως!!!

Nafs γιορταζει το κοριτσι σου???να τη χαιρεστε κοπελα μου να ειναι γερη κ τυχερη σ ολη της τη ζωη!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 417472

Θαλεια δεν εχω προλαβει να σου στειλω!!τι κανει το αγορι μας?ειναι καλυτερα?
εσυ πως τα πας με το μαζεμα???

Mary μου μεγεια τα μπουφανακια σας καλοφορετα!!!

Ειρηνη μου μεγεια κ εσας τα παπουτσακια σας,καλες βολτες!!!!
Αρχισατε να περνετε παπουτσια ε?μπραβο!!εγω λεω να το καθυστερησω λιγο μεχρι να αρχισει να κανει μονη της ,εντελως,βηματα!!(αν δεν αργησει πολυ φυσικα)μεχρι τοτε καλτσουυυυυλες!!

καλημερα κ στις υπολοιπες γλυκες μανουλες!!!

250Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 10 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 16, 2014 10:31 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αναστασια μου εγω της ειχα παρει τα eaay up το καλοκαιρι πιο πολυ για την παραλια που μας εβγαζε τη ψυχη κ δεν καθοταν κατω με τιποτα!!τωρα στο σπιτι η αληθεια ειναι οτι δε με πολυ βολευουν ακομα γιατι το παιδι μου κανει το ιδιο που κανει κ με τα παντελονια.....δηλαδη βαζεις το ενα ποδι κ μεχρι να πας να βαλεις το δευτερο μεσα σε λιγα δευτερα εχει βγαλει ηδη το πρωτο!!αυτο μπορει να το κανει παααααρα πολλες φορες ειτε ξαπλωμενη ειτε ορθια!!!οποοοοτε.....!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις