Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δυστυχως αυριο δουλευω κ πρωι κ απογευμα κ το σαββατο μεχρι τις 15:30 το μεσημερι!!!

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κριμα Crying or Very sadηταν μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε...δ πειραζει, την επομενη Wink! Ωρα για υπνο...καληνυχτα σας! Ζωη καλο βραδυ σας ευχομαι...φιλακια!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνυχτα μαρακι!!!!μονο αν βρεις ευκαιρια σαββατο απογευμα η κυριακη!!!θα τα ξαναπουμε!!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νεο θεματακι !!! Ωραια!!
Μαρακι σου εστειλα .. Ειδα τις φωτος ... Τελειες!! Ο φιλιππος πρεπει να ειναι πολυ αγαπητο μωρακι..
Σε κερδιζει η φατσουλα του!!
Αλλα κ η μαμα !!!!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζωη - μαρακι αν καταφερετε να συναντηθειτε κ θελετε παρεα ενημερωστε με.. Αλλα εγω μονο με το μωρο μαζι μπορω..

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια κοιμηθηκατε??? Εμείς μόλις γυρισαμε απτο σπιτι της μαμας μου εκανε τραπεζι μκαι ειχαμε μαζευτει ολοι. Αχ αυριο θα τρεχω, κομμωτηριο, μακιγιεζ...Ελπίζω το κατερινακι να είναι ησυχο και να μην μας το βγαλει ξινο!!!

Σας φιλω ολες...μαλλον θα τα πουμε το σαββατο τωρα!!!

Καληνύχτα! !!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!(λεμε τωρα)
Κοριτσια μου δεν υπαρχει περιπτωση να την παλεψω ετσι!!!απο τις 2:30-6:30 ηταν ξυπνια affraid κ ενω κουτουλαγε δεν ελεγε να κοιμηθει με τιποτα!!!ε!τα εμπιξα κ εγω καποια στιγμη απο την κουραση κ τη βουτιξα στο σλινγκ κ την πηγα βολτα 5:30 το ξημερωμα!το αποτελεσμα να χαζευει τις πινακιδες !
δε ξερω τι αλλο να κανω λεω να την πηγαινω με τα νερα της κ να δω πως θελεις εκεινη να το παμε αλλα δε βλεπω προκοπη!!!οσο καλο παιδακι ειναι τοσο προβλημα εχει με τον υπνο!!η υπομονη μου εξαντληται δε ξερω γιατι ομως ετσι πρεπει να ειναι οι μανες? Crying or Very sad Crying or Very sad

αντε καλημερα σας θα τα πουμε μετα!!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 417472

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα! ο αντρας μου πηγε για μια δουλεια κ ειμαι μονη απο το ξημερωμα. ξυπνανε κ οι δυο ταυτοχρονα. βλεπω τη μικρη χεσμενη ξεκιναω να την ξεντυνω κ η μεγαλη αρχιζει τρελο κλαμα κ τσιριδα μες στο κρεβατακι κ πεφτει ατσαλα στο καγκελο κ χτυπαει το κεφαλακι της κ τσιριζει πιο δυνατα. την βγαζω κ την αφηνω στο πατωμα να ηρεμησει κ παω να πλυνω την αλλη. με ακολουθει στο μπανιο κ μου πιανει τα ποδια για αγκαλια..παω να βαλω πανα κ ερχεται κ αυτη κ ριχνει τον καδο με τα παμπερς. βαζω τη μικρη γυμνη στο κρεβατακι για να τα μαζεψω κ ψιλοκατουραει το κρεβατι... πιανω τη μεγαλη να την ταισω κ η μικρη ερχεται κ της τραβαει τα ποδια κ κλαιει γιατι πειναει κ βλεπει το μπιμπερο στην αλλη! μετα ταιζω τη μικρη κ στο καπακι ξανακανει κακα!! τρεεελαα!!

τωρα κοιμηθηκαν κ οι δυο μαζι... λατρευω αυτες τις στιγμες συγχρονισμου!

ρε ζωη χαρα στο κουραγιο σου, αν ειναι δυνατον!Shocked ουτε για ψαρεμα να πηγαινατε! παντως πρεπει να ειναι ρομαντικα εκεινη την ωρα για βολτα(αν εισαι ξεκουραστη βεβαια) ξεκινησες κ δουλεια κανονικα; τι ωραριο κανεις; πολυ ζορι..

καλημερα να χουμε ολες!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα!&εμείς είχαμε ολονυχτία χτες...4-5:30... Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 679259 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 679259 ....εγώ να κουτουλάω&αυτός δίπλα να παίζει με το πανάκι του, το σεντόνι του, εμένα...σίγουρα κπ στιγμές λαγοκοιμήθηκα Embarassed Embarassed οπότε Ζωή σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!! Όσο αφορά το ερώτημα σου για το αν έτσι πρέπει να είναι οι μάνες, Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 667478 δ έχω απάντηση!!!!

Mama40σ'ευχαρστώ για τα καλά σου λόγια! &εσύ είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα&ο μικρός σου μπουμπούκι υπέροχο!!!!

Mary2 χίλια Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 667478 αλλά με την περιγραφή της μέρας σου απο τις μικρές άθελα μου άρχισα να γελάω!!!! Είναι τρέλα, τέλος!!!!!!
Βγήκα για δουλειές, γύρισα, θα ετοιμάσω πράγματα σιγά-σιγά&το μεσημέρι αναχωρούμε!!!!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε μαρια η καλη μερα απ το πρωι φαινεται.. χαχα! οπως καταλαβες εχθες επεσα για υπνο γιατι ημουν πτωμα κ ο αντρας μου ακομη επαιζε το χαζοπαιχνιδο.. Mad

παντως κοιμαμαι λιγο καλυτερα. ξυπναει η μεγαλη βεβαια καμια 5 φορες αλλα κοιμαται στο λεπτο. ετσι ισα ισα για να μου τη σπασει, να σηκωθω απ το κρεβατι...

δεν ηξερα τι να τους φορεσω εχθες στον υπνο. εβαλα ολοσωμα φορμακια αλλα πολυ λεπτα.. λετε να σκασανε; εσεις τι φορατε; θεσσαλ. παντως εχει λιγο ψυχρα το βραδυ..

μαρακι27

μαρακι27
&εδώ το ίδιο...ψυχρούλα&μ'αρέσει!!!! Μην ανησυχείς, μετά απο λίγο κοιμήθηκα&εγώ! &εγώ έχω 3 βράδια που του έβαλα μακρυμάνικο, βαμβακερό & έτσι δ τον έχω στο νου μου που είναι όλο το βράδυ ξεσκέπαστος!!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ απο κατω παντελονακι; τα πατουσακια γυμνα; ο δικος μου λεει οτι τους σφιγγουν τα λαστιχα απο τα πυτζαμακια στην κοιλια γι αυτο εβαλα φορμακι......

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ξυπνησε το μικροβιακι κ κοιταει το ταβανι.. μαρακι καλα να περασετε, αντε κ προς τα βορεια καμια φορα!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!! είπα να μην γράψω πρωί πρωί γιατί θα έβγαζα πολύ γκρίνια!!

Τα ίδια κ εμείς ολονυχτία χθες για 2 ώρες αλλά επίσης με πολύ ξεζούμισμα!!

Μαίρη δεν υπάρχει αυτό πο υ περιγράφεις! κανείς να μοιάζουν παιχνίδι οι σκανταλιές ενός παιδιού!!

Εγώ τον φοράω κοντομάνικο ζιπουνάκι γιατί ζεσταίνετε πολύ !!!

μαρακι27

μαρακι27
mary2 έγραψε:κ απο κατω παντελονακι;   τα πατουσακια γυμνα; ο δικος μου λεει οτι τους σφιγγουν τα λαστιχα απο τα πυτζαμακια  στην κοιλια γι αυτο εβαλα φορμακι......
Ολόσωμο μακρυμάνικο φορμάκι, σόρυ δ το διευκρίνισα! Προς το παρόν χωρίς καλτσάκια, αργότερα σίγουρα&με φανελάκι κοντομάνικο απο μέσα! Με τέτοια θα τον βγάλω όλο το χειμώνα, &μπορεί να του δοκιμάσω&πυτζαμάκια που έχω κανα2ζευγάρια!!!

Αναστασία να παρηγορείσαι που ήμαστε σχεδόν όλες στην ίδια κατάσταση...λίγο-πολύ συγχρονίζονται τα μικρά μας!!!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα απο μια ταλαιπωρη μανα!!!!αρρωστη για ακομη μια φορα,δεν εχω κουραγιο για τιποτα.κανονισα απο χθες να ερθει γυναικα για το σιδερο κ θα ερθει το μεσημερι,και πως θα κρατηθω ξυπνια???? Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 585182 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 585182 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 585182
τον μι Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 585182 κρο τον εβαλα στη περπατουρα κ δεν εχω αντοχη να τον σηκωσω!!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 654655 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 2 654655

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τα εκανε παλι η μικρη χεζου! δεν υπαρχει αυτο! 3φορες απ το πρωι;;!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ντεμακι περαστικα σου.. καμια μαμα πεθερα δεν ειναι εκει τωρα που εισαι ετσι;

μολις μπηκε η πεθερα μου..
σας αφηνω παω για φρουτοκρεμα..

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια τι κανετε;;;; Ζωη οτι και να πω ειναι λιγο τραβας ζορι!!!! στις 5 την εβγαλες εξω ρε τρελο;;;;;

Αναστασια μεγαλωσε ο Κωνσταντινος εγινε αντρακι!!!!!

Γκρινιαρουλα η ωρα η καλη στην αδερφουλα σου να περασετε τελεια

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mary 2 απολαυστικη η περιγραφη σου!!
Ποσο γελασα !!
Ηρωιδα!!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαίρη ο δικός μου τα κανει κάθε μερα 3 φορές!!
Ρε κορίτσια με κουράζει αλλα τον θέλω παρά πολυ!!ο Δημήτρης λεει σε έμαθε η μάνα σου αγκαλια!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ έμένα συνήθως 3 φορές τα κάνει!!
Κ γω το ίδιο ντεμη όλη την ώρα αγκαλιά είμαστε όταν έχει γκρίνια!!αλλά δεν με πειραζει!!
Κ περαστικά γρήγορα!! πώς είσαι;

roxanne87

roxanne87
Δεν παιζεστε ομως Μαιρη κ Ζωη! εκανα εικονα κ γελασα πολυ! Μαιρη θελω φωτο να δω τις τσουπρες σας!!!

Κοριτσια.....ο γιος μου στεκεται ορθιος χωρις να κρατιεται, το κανει ολο κπιο συχνα κ ολο με μεγαλυτερη διαρκεια Very Happy Very Happy Very Happy
επισης ξεκινησε να σκαρφαλωνει στον καναπε...ταρζαν λεμε!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλως ηρθες στο κλαμπ ροξαν θυμασαι που τα ελεγα εγω με τις λεκανες και τα σκαρφαλωματα;;;;;;

μαιρη ακομα γελαω ζεις μεγαλες στιγμες!!!!

Μαρακι εφτασες;;;;

Αναστασια , βιβακι ειρηνη και συμπεθερα τι κανετε;;;; ξεχασα καμια;;;

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ ακόμα παλεύω σήμερα με τον μικρό κασκαντέρ!!

θάλεια πλησιάζουν τα γενέθλια σας!! που θα τα κάνετε;
Σήμερα το αγόρι μου έφαγε 3-4 κουταλιές κριθαράκι με κρέας!! το πρωινό βγήκαμε στον κεντρικό δρόμο, στο φανάρι, φάγαμε χαζεύοντας αυτοκίνητα!!
Το απογευματινό στο γραφείο του μπαμπά του!!(ο καθένας το πρόβλημα του....)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις