Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
592 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 592 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

926Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Σαβ Οκτ 25, 2014 11:41 pm

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα! Αναστασια ειναι ο δικος μου το βραδυ, μαυρα χαλια αλλα ο δικος σου δ λεγεται...τρεις-μαυρα χαλια!

927Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 26, 2014 12:55 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα πωπω ρε Αναστασια τι τραβας τι εχει παθει μωρε το κουκλι σου και κοιμαται τοσο ατσαλα;;;;;

Μαρακι πηγατε στον γαμο πως ηταν;;

Εχτες του εφτιαξα ψαρι σουπα δοκιμασαμε για αρχη μονο τα λαχανικα τα εφαγε ευκολα τον τελευταιο καιρο προσπαθω να τον μαθω να πινει και ξενο γαλα παταγωδης αποτυχια!!!!!!!!!Μου φαινεται δεν θα αποθηλασω ποτε

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κα έσεις τα ίδια χθες μαρακι;

Θάλεια εγώ παντως έχω κούραση!
Πως του έδωσες γάλα; κρύο ή ζεστο; τι μάρκα;
Εγώ οσες ξέρω που αποθηλασαν σιγά σιγά γύρω στους 17-18 μηνες τα κατάφεραν!! Μέσα στη μέρα δεν θηλάζει;

μαρακι27

μαρακι27
Θαλεια στην εκκλησια πηγαμε μονο...δ ειναι για γλεντια ο ταζ μου!!!! Σκονη του εδωσες ´η φρεσκο???

Αναστασια μπορει να ξυπνησε και 10 φορες ολο το βραδυ...βαρεθηκα...&σα να μην εφτανε αυτο σηκωθηκε&απο τις 7 παρα! Βεβαια 9:30 η ωρα τον πηρε ο υπνος στο πατωμα...τι να πεις...

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά, λιώνω...στο πάτωμα;;!!
Μαρακι που κατεληξες για τα γενέθλια; πότε θα τα κανεις; τι θα ετοιμασεις;

μαρακι27

μαρακι27
Αμε, στο πατωμα...πηρε το πανακι(λαβετες) που το παιρνει απο μωρο στον υπνο του&φορωντας&την πιπιλα, τον πηρε ο υπνος! Αψυχολογητα, τι να πεις! Θα τα κανω την πεμπτη, εχω υπολογισμενα 15 ατομα, 2 παιδακια&ενα 13 μηνων! Εκλεισα τουρτα με τον Winny&θα φτιαξω πιτσα, κεφτεδακια, κοτοπιτα&τυροπιτα...δ ειναι πολλα αλλα ειναι μια χαρα πιατο! Για τα παιδακια θα παρω χυμους...δ νομιζω να ξεχασα κτ! Εχεις τπτ διαφορετικο να προτεινεις???

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δοκιμασα ενα δειγμα που μου εδωσε η παιδιατρος της ΝΑΝ το απογευμα του το εδινα ηπιε 2 φορες απο 90 ml περιπου και ειπα οκ κατι κανουμε αλλα τελικα δεν ξαναηπιε αυριο θα παω να παρω αλλο απο το φαρμακειο το ΝΟΒΑΛΑΚ που πινουν και τα ανηψια μου για να τους το δωσω μετα για να μην το πεταξουμε. Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να αποθηλασω ομαλα και οχι βιαια δεν θα αντεχω να τον βλεπω να κλαει.

Μια χαρα το σκεφτεσαι Μαρακι μου για το παρτυ σας. Τον μαζευες απο τα πατωματα δλδ χαχαχαχαχα

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πέμπτη τελικά, ε; κάμποσοι θα είστε! μια χαρά μου ακούγονται! κ γω θα κάνω κάτι πουγγιά με τυρί, σπανακόπιτα, κιμαδοπιτα, ένα ψωμάκι με λουκάνικα κα από γλυκά θα κάνω την τούρτα, μπισκοτα κα κέικ ποπς!!καλά δεν είναι;
Την μόνη αμφιβολία που έχω είναι να κάνω πιτσακια ή ψωμάκια με γαλοπούλα κασέρι στο σχήμα του μίκυ, ή κεφτεδακια σε καλαμάκι με κασέρι κα ντομάτα; τι λες;

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θάλεια γιατί δεν δοκιμαζεις φρέσκο; μηπως να το εδινες το βράδυ; πριν κοιμηθεί;

μαρακι27

μαρακι27
Το υπερπαραγωγες ειναι αυτα...ψωμακι με λουκανικα&κεικ ποπς...μπραβο βρε Αναστασια...εγω ειμσι πιο κλασσικη! Θα ψηφιζα το δευτερ...μου καθονται καλυτερα τα καλαμακια!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσαρες!!!!
περασαμε πολυ ομορφα χτες κ το χαρηκαμε πολυ κ εμεις κ πανω απ ολα η Ζωη!
Η σταλιτσα ηταν μια κυρια κ τα στολιδια της τουρτας εμειναν στη θεση τους!το δωρο της, της αρεσε πολυ αλωνισε το σπιτι κ καμαρωνε κ το βραδυ επεσε ξερη μετα απο πεντε λεπτα θηλασμου(καλα μη φανταστειτε οτι κρατησε πολυ!ξυπνησε 3-4 φορες)

Εγω παλι σημερα εχω μια εξαντληση αλλο πραγμα!δε ξερω αλλα δε μπορω να παρω τα ποδια μου,τρελο ζαβλακωμα!κ η Ζωη ηταν να μη καταλαβει οτι μορει να περπατησει μονη της απαξ κ το καταλαβε τελειωσε!!

Μαρακι πεθανα με τον υπνο στο πατωμα!χαχαχαχα!!!

Αρχισατε κ εσεις ετοιμασιες σιγα σιγα ε?μπραβο μανουλες!!περιμενουν φωτο!!!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αναστασια ειχα ρωτησει την παιδιατρο για φρεσκο και μου ειχε πει οτι δεν ειναι εμπλουτισμενο και θα ειναι η τελευταια μας επιλογη βασικα και εγω ξενερωνω με την σκονη.Επισης και φυσικα προσπαθησα να του δωσω πριν κοιμηθει και εκει να δεις πως εκανε!!!!!!! Θα μαθει μαλλον θα μου παρει αρκετο καιρο ομως

μαρακι27

μαρακι27
Ρε κορίτσια δ τρώει...έχει μια βδομάδα κάνω αμαν να φάει το μισό του φαγητό&ότι μπουκίτσες του δίνω, τις περισσότερες τις βγάζει! Με πιάνουν τα διαόλια μου κάθε φορά που τον ταΐζω...γτ το κάνει αυτό??? Ποτέ δ ήταν τόοοοοοοοοσο δύσκολος στο φαγητό....τι να κάνω???

Μαμά ζωής τι καλά που πήγαν όλα τέλεια...μπράβο στο κορίτσι σου!!!!

Θάλεια θήλαζες τόσο καιρό...δ θα'ναι τόσο εύκολο...εγώ εδώ με 7 μήνες&μας πήρε βδομάδα, εσείς τον θέλετε το χρόνο σας! &εμείς Novalac premium 2 πίνουμε!

939Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 26, 2014 12:50 pm

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σασ κοριτσαρεσ!
Τι κανετε?εμεισ σημερα πηγαμε στο εργοστασιο σοκολατασ τελειο,οι θεσσαλονικεσ οποτε μπορεσουν να το επισκευτουν σιγουρα!
η μικρη τρελαθηκε κ ο μικροσ το γυρισε ολο περπατωντασ!
καλα εμεισ περπαταμε κανονικοτατα!
αναστασια και μαρακι κουραγιο βρε κοριτσια τι να πω δε τοναγαπαν τον υπνο τα μικρουλακια σασ!που θα παει θα μααθουν
Ζωη τι ωραια περασατε μπραβο στην μικρουλα που περπατησε !
θαλειαεγω περιμενω μολισ κλεισει χρονο δοκιμαζω φρεσκο η το advance το φρεσκο η κατσικισιο ,ειναι κριμα να δωσεισ σκονη μετα απο 1 χρονο θηλασμο!

940Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 26, 2014 12:59 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι καμία φαση μηπως είναι; με το γάλα πως τα πάει;

Θάλεια δεν είχα ιδέα για αυτήν την παράμετρο! ότι θα ζοριστεις ή θα ζορίστουμε είναι και παραπάνω από σίγουρο!!

ζωή πολύ όμορφα, όλα!! μπράβο σου βρε κορίτσι!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωράιο ειρήνη; τo είδα κάπου κα αναρωτιόμουν!!

Εγώ για κατσικίσιο σκεφτόμουν, βέβαια με το μυαλό μου, δεν έχω μιλήσει με τη γιατρό!!

μαρακι27

μαρακι27
Αφου ειναι νηστικος το απογευμα, γτ 120γρ κρεμα δ το λες φαγητο, το γαλα αποψε το εξαφανισε...γενικα το γαλα πρωι-βραδυ το κατεβαζει αμασητο που λεμε! Ελπιζω να ειναι φαση γτ πραγματικα κουραστηκα!

Ειρηνη τι τελεια, εργοστασιο σοκολατας...μιαμ-μιαμ Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 982137!Μπραβο στο αντρακι σου, τον προλαβε τον χρονο!!!

943Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 26, 2014 11:28 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!!
πως ειστε σημερα??εγω κουτουλαω!!εχαμε αρκετα ξυπνηματα με κλαμα στον υπνο της(δε μπορω να καταλαβω γιατι)κ βεντουζωμα χωρις να πινει απλα ηθελε να ειναι εκει ή πιο αγκαλια δε γινετε!κ τωρα η σταλιτσα συνεχιζει τον υπνο της κ εγω πρεπει να παω για δουλεια,ευτυχως ειναι μεχρι το μεσημερι κ μετα εχω ενα ωραιοτατο δυημερο!

Τα αγωνιστικα μου φιλια ξενυχτισμενες μανες!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 417472 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 417472 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 417472

944Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 26, 2014 11:48 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια τι κανετε;
Μαρακι φαση θα περναει μηπως βαρεθηκε τα ιδια και τα ιδια ή μπορει να βγαζει κανενα δοντι μην ανησυχεις ομως μωρε δεν ειναι και κανενα αδυνατο μωρο ο Φιλιππακο αν του αλλαζες τα γευματα λιγο να τον μπερδεψεις;

Αναστασια εκτος απο το advance εχει βγαλει καο ο ολυμπος βιολογικο γαλα για μωρα ανω των 12 μηνων εχτες παντως ξυπνησε κατα τις 2 για να φαει και μετα στις 6 το πρωι θα δουμε.

Μαμα Ζωης φιλακια πολλα να μου φιλησεις την νυφουλα μου εχτες ο μικρος ειχε παρει την περπατουρα απο την μια και απο την αλλη ενα τηλεφωνο που του εχουμε δωσει το ειχε κολλησει στο σβερκο και μιλαγε με τις ωρες τι της ελεγε της δικιας σου τοσες ωρες δεν ξερω!!!!!

945Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 26, 2014 11:52 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Ερωτευμενος ανθρωπος, είναι βρε θαλεία, όλα θες να τα ξερεις η μάνα!!

Εμεις μια από τα ίδια!!

946Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 27, 2014 12:18 am

μαρακι27

μαρακι27
Καλημέρα&απο εδώ! &εμείς μια απο τα ίδια το βράδυ μας...Τελικά για τα δείγματα που σας είχα πει ότι έστειλα σε εταιρείες να μου στείλουν, μόνο μία μπήκε στο κόπο να μου στείλει... Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 966307

Αναστασία Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 417472

Θάλεια τι εννοείς να του αλλάξω τα γεύματα???

Μαμά Ζωής φυσιολογικό να σου βγαίνει τόση κούραση, μετά το σ-κ που είχες...άντε θα ξεκουραστείς το διήμερο!!!

947Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 27, 2014 12:47 am

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι το ειχε πει η παιδιατρος στην αδερφη μου οταν δεν ετρωγε η μεγαλη μου ανηψια δλδ να του δινεις την απογευματινη κρεμα το πρωι, νωρις το απογευμα το μεσημεριανο του και το μεσημερι τα φρουτακια καπως ετσι για να τον μπερδεψεις λιγο. Επισης αφου χρονιζει κιολας να του εδινες και ενδιαμεσα λιγο ψωμακι με τυρακι κανενα κουλουρακι. βαριούνται μωρε και αυτα τα κακομοιρα ολο τα ιδια και τα ιδια τους δινουμε.

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hello!
Εδώ κι εμείς, ετοιμαζόμαστε για τα γενεθλια και όλο σουπερ και κουζίνα είμαι! Χαμοοοοοοοοοοος!
Χθες ειχαμε επισκέψεις το βραδυ και πήραμε και την μικρη μαζί. Ήταν μια κιουρίαααααααα! Πήγε σε όλους και έπαιζε ως τις 11. Μετα την εβαλα στο μαρσιπο και ξεράθηκε πάνω μου θηλάζοντας. Τα αξιζουν τα λεφτά τους οι μαρσιποι, έχω πραγματικά θηλασει παντού, ακόμα και περπατωντας στο δρόμο και κανεις δεν πήρε χαμπαρι.
Το βραδυ μου ξυπνησε στη 1 βεβαια και εστειλα τον πατερα της (ο οποίος σιχτίριζε, αλλά εντάξει δεν γίνεται!), και μια στις 7 αλλά ξανακοιμηθηκε μονη της. Επιτελους ευχαριστηθηκα υπνο. Προσπαθούμε να κόψουμε μερικούς θηλασμούς και χωρίς βοήθεια δεεεεεεεεεεεν. Εχω καταφερει να τους κανω 3 την ημερα (εντάξει, δεν βάζω όταν ξυπναει βραδυ κ πάω εγώ). Θα πάω την επομενη εβδοαδα να της κανω εξετασεις αιματος, και μετα θα κοιταξω να της δωσω και ξενο να δοκιμασει.

Αυτααααααααααααα απο μας!

949Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 27, 2014 11:26 am

μαρακι27

μαρακι27
Που είστε φίλες??? Τι ησυχία είναι αυτή??? Εν τω μεταξύ, δ ξέρω αν το προσέξατε αλλά κτ έπαθε το φόρουμ&βγάζει λάθος τις ώρες...τα πρωινά μηνύματα μας τα βγάζει χτεσινά...ότι να'ναι!!!

Ναφς μπράβο στο κορίτσι σου...γενικά είναι βολικό κορίτσι η μπουμπού σου, να το χαίρεσαι!!!!

950Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 27, 2014 11:50 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ εδώ ειμαι αν κ λίγο βαριά σήμερα!!
πήγαμε σούπερ να πάρουμε υλικά για να ξεκινήσω αύριο από τα μπισκότα μιας κι ήρθαν τα κούπ πάτ του μίκυ που παρήγγειλα!!
ήπια κι ένα καφεδάκι με τον άντρα μου έξω μετά τα ψώνια κι τον μικρό φυσικά, μόνο που πρώτη φορά έκατσε κι έπαιζε ορθιος εκτος καροτσιού κι δεν ξεχνιόταν να κάτσει κάτω!!

Ρε κορίτσια κι εσας σπαρταρανε στην αλλαγή πανας;

Ναφς τι βολικό κορίτσι!! τι καλό ετοιμαζεις;

Μαρακι εμενα τα πρωινά μηνύματα μου τα βγάζει πρωινά.τι εννοεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις