1 Χοριακη & υπέρηχος δεν είδε τίποτα βοήθεια εαν ξερετε Τρι Οκτ 14, 2014 8:51 pm
clioulaki
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα!!
Θα ξεκινήσω κατευθείαν :
ΤΕΡ 9/9/2014 κυκλος 27 ημερών
9/10:2914 χοριακη 95,7 και 2 τεστ θετικά .
Παίρνω τον γιατρό μου την Δευτέρα να του το πω και να κανονίσουμε ποτε πρεπει να με δει .
Κανονίσαμε για χθες 14/10 , τον ρώτησα εαν χρειάζεται. 2η χοριακη μου είπε όχι.
Πάω λοιπόν κάνουμε υπέρηχο , δεν έβλεπε τίποτα ούτε σάκο ούτε τίποτα . Δεν ήταν και πολυ αναλυτικός και με ανησύχησε , μου είπε πως ειναι πολυ νωρίς ακόμη και να πάω την άλλη Δευτέρα στις 20 για χοριακη ξανα και έπειτα να κανονίσουμε ραντεβού.
Όπως καταλάβαινετε είμαι σε πολυ χάλια κατάσταση γιατι δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι μου συμβαίνει , είμαι ακόμα πολυ αρχή ; Κατι δεν παει καλα;
Εαν εχετε κάποια γνώμη παρακαλω απαντήστε μου.
Ευχαριστω .
Θα ξεκινήσω κατευθείαν :
ΤΕΡ 9/9/2014 κυκλος 27 ημερών
9/10:2914 χοριακη 95,7 και 2 τεστ θετικά .
Παίρνω τον γιατρό μου την Δευτέρα να του το πω και να κανονίσουμε ποτε πρεπει να με δει .
Κανονίσαμε για χθες 14/10 , τον ρώτησα εαν χρειάζεται. 2η χοριακη μου είπε όχι.
Πάω λοιπόν κάνουμε υπέρηχο , δεν έβλεπε τίποτα ούτε σάκο ούτε τίποτα . Δεν ήταν και πολυ αναλυτικός και με ανησύχησε , μου είπε πως ειναι πολυ νωρίς ακόμη και να πάω την άλλη Δευτέρα στις 20 για χοριακη ξανα και έπειτα να κανονίσουμε ραντεβού.
Όπως καταλάβαινετε είμαι σε πολυ χάλια κατάσταση γιατι δεν ξέρω τι να πιστέψω και τι μου συμβαίνει , είμαι ακόμα πολυ αρχή ; Κατι δεν παει καλα;
Εαν εχετε κάποια γνώμη παρακαλω απαντήστε μου.
Ευχαριστω .