276 Απ: egkyoules iounioy-iouliou 2015 Τετ Δεκ 17, 2014 1:49 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι το ενιωσα πριν 2-3 μερες κ απο τότε το εχω νιώσει ακόμα 5-6 φορές .
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zeta86 έγραψε:Γεια σας κοριτσια!εγω θυμαμαι το αγοράκι μου το ένιωσα πρώτη φορά την μέρα που έκανα το α'επιπεδου..ούτε βόλτα δεν μπορω να βγω..πήρε δωράκια για τον μικρο ο άντρας μου..εγω δεν έχω όρεξη να πάρω κατι..(καμιά λεκάνη ίσως γτ με αυτες εϊμαι αγκαλιά τώρα τελευταία,χιχι)..τι αλλα νέα??καλά αποτελεσματα μαρια!!
Elena77 έγραψε:zeta86 έγραψε:Γεια σας κοριτσια!εγω θυμαμαι το αγοράκι μου το ένιωσα πρώτη φορά την μέρα που έκανα το α'επιπεδου..ούτε βόλτα δεν μπορω να βγω..πήρε δωράκια για τον μικρο ο άντρας μου..εγω δεν έχω όρεξη να πάρω κατι..(καμιά λεκάνη ίσως γτ με αυτες εϊμαι αγκαλιά τώρα τελευταία,χιχι)..τι αλλα νέα??καλά αποτελεσματα μαρια!!
Ζετα μπορει να σου φανει τρελο αυτο που θα σου πω αλλα θα εδινα τα παντα να ειχα και εγω καμια αναγουλιτσα..καμια ζαλαδουλα...κατι να αισθανθω βρε παιδι μου οτι ειμαι εγκυος
Άκουσα για ένα λαδακι το biooil.λένε είναι καλό.αν κ το σωμα που είναι να κάνει ραγαδες θα κάνει..εγω έκανα μερικές στο πρωτο..maro28 έγραψε:Εγω τη ζαλαδα μου την εχω καθημερινη κ γινομαι πτωμα μαλλον απο τα ουτρατζεσταν αλλα ευτυχως μου πε σε 2 βδομαδες να τα κοψω παντως απο οτι καταλαβα βοηθησαν πολυ ως τωρα κ ειναι καλα το μικρουλη μου....αλλα κ κατι δυσπεψιες-δυαφοριες τις εχω.....α χτες το βραδυ εστειλα τον αντρα μου να μου παρει τυροπιτα δεν ηθελα τπτ αλλα τη σκεδτομουν κ τρεχαν τα σαλια μου πως γινεται; ευτυχως που υπαρχουν τα 24 ωρες κ βρηκε...τον καημενο... εσεις εχετε νιωσει ετσι κανα κουλο;α κ ηθελα να ρωτησω τι βαζετε στηνβκοιλιτσα μη βγουν ραγαδες;εγω εχω ηδη απ την πρωτη κ δεν θελω με τπτ αλλες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης