1 gunaikologos Σαβ Νοε 08, 2014 10:31 am
tania1422
Σιωπηλή δύναμη
kalispera...gennhsa prin treismish mhnes...me to pou gennhsa to mwraki mou noshleuthke sto paidwn gia ena mhna...opws einaii fusiologiko to prwto kairo exoume aima mexri na katharisoun alla emena pernage o kairos k to aima de stamatouse.epairna thl to gunaikologo mou o theos na ton kanei k mou lege eiinai ormonologiko..eftasa stous 2 mhnes k phga se mia gunaikologo opou mou eipe oti exw upoleimata apo to plakounta alla epeidh o antras mou epemene na paw sto gunaikologo pou me parakolouthouse sthn egkumoshnh ksanaphgame k o kurios eipe oti exwpolupoda...mou leei na teleiwsei h periodos(opou de mporesa na diakrinw gt eixa sunexeia aima)..afhnw alles 20 meres perimenontas mpas k stamathsei alla ta idia...ton pairnw thl k mou leei aurio ela na kanoume apoksesh..k afou suniltha mou leei mazi me ton polupoda(opou den eixa)vghke k kati allo sa plakountas allaleei ama htan plakountas epeidh htan sto traxulo tha eixes prodromo plakounta k tha fainotan sthn b epipedou...telospantwn akoma ton psaxnw na mou ta apotellesmata twn istologikwn..meta thn apoksesh omws h aimoragia sunexizotan me megaluterh roh...paw se allon paliigunaiklogo opou meta apo eksetash k diafores erwthseis mou eipe oti eixesmeros apo to plakounta..mou edwse mia agwgh ta primolut gia 25 hmeres alla to aima sunexizetai..to thema mou einai xwris kan eksetaseis etsw ormonologikes gia na dw ti ginetai gia na mou dwsei kai th katallhlh therapeia mou edwse ta primolutk xwris apotelesma...gt otan phra k ekinon thl mou eipe oti den exei eglimatistei akomh h endotaxulikh koilothta...sugnwmh gia to katevato apla an exete kapoio kalo gunaikologo opou na deiksei to katalhlo endiaferon gia to provlhma gt kourasthka pleon meta apo toso kairo