51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Οκτ 26, 2010 4:16 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:
οχι απλα το νομιζω αλλα και ειναι κοριτσι ταχεως καυσεως!!!!!! χαχαχα με επιφυλαξη παντα!!!!! την αυχενικη την εκανες?
Την επόμενη Τρίτη... αλλα τελικα ο αντρας μου μου υπενθύμισε οτι δεν είχαμε μετρήσει παλμούς. Εμένα μου είχε μείνει το 160 επειδή μας είχε πει ο γιατρός οτι σε αυτή την φάση τα μωρά έχουν γύρω στους 160 παλμούς. Τσάμπα η χαρά. Για να μην με περάσεις για καμια βλαμμένη ναι μεν εχω μια προτίμηση προς τα κοριτσάκια αλλα πάνω από όλα γερό. Εδω που τα λέμε ο μόνος λόγος που προτιμώ κοριτσάκι είναι γιατί αν κάνω αγοράκι θα πρέπει να του δώσω το όνομα του πεθερού μου ο οποίος ακόμα δεν με εχει πάρει ουτε τηλ να μου ευχηθεί για το μωρό. Μένει μακρια δεν τον βλέπω... σε λίγο θα κλείσω το 1ο 3 μηνο κι ακομα δεν μου έχει ευχηθεί!!! Κι εγώ αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον τιμήσω δίνοντας στον γιό μου τον όνομα του!!!! Ενω αν είναι κοριτσάκι θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου και θα βγεί Στέλλα !!! Μόνο αυτό... Κατα τα άλλα γερό να είναι και αγοράκι θα ναι κοριτσακι το ίδιο μου κανει. Αλλα αυτός ο πεθερός μου εδώ μου κάθεται!!!![/quote]
το ονομα του μωρου σου ειναι κατι σημαντικο για εσενα και τον αντρα σου δεν θελω να παρω θεση οσον αφορα τον πεθερο σου μονο θα σου πω μη δωσεις ονομα που δεν θες στο παιδι σου ... εγω ικανοποιηση και χαρα δεν δινω σε κανεναν χωρις να το θελω!!! στην αυχενικη θα δεις τους χτυπους του μπουμπουκιου σου!!!!!!