551 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Μάης 17, 2011 9:07 am
mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
8 και σήμερα...την άλλη πέμπτη γεννάω κι εγώ με προγραμματισμένη καισαρική!!! Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματα ανάμικτα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
An katalaba kala gennas me to kalo stis 26 tou mina?An nai genname mazi kai me programmatismeni kaisariki.Me to kalo na erthoun ta mpempakia mas.mpempakos έγραψε:8 και σήμερα...την άλλη πέμπτη γεννάω κι εγώ με προγραμματισμένη καισαρική!!! Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματα ανάμικτα...
Stefy i mikri einai koukla na tin xairesai.!!!!!!!stefy έγραψε:mitsi75 έγραψε:Ηλιοδώρα μου να σας ζήσει!! Να έχει πάντα υγεία και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!! Άντε και σε μας τις υπόλοιπες!!! Καλά Στέφυ πολύ μαλλί η κοράκλα ε?? Κουκλίτσα είναι φτου σκόρδα!!
Πολύ μαλλί ναι!! Αν και δεν ειχα πολλες καουρες που λένε αν εχεις καουρες θα βγει με πολυ μαλλι το παιδι...!! Ειχα μόνο στο τέλος! Σ ευχαριστω πολυ πολυ!!
blackrose έγραψε:να ευχηθω κι εγω με την σειρα μου σαν μια μανουλα μαιου ΄11 σε ολα τα κοριτσια μου εδω να τα χαιρονται και να ειναι χιλιοχρονα τα μπεμπακια σας!!!!!!
στεφυ η μικρη τα σπαει...γλυκα!
το μαλλακι της τρέλα!
μακαρι να μπορουσα να ανακοινωσω κ εγω εδω οτι γεννησα ,οπως φανταζομουν οτι θα εκανα...αλλα καμαρνω για εσας!<3
blackrose έγραψε:να ευχηθω κι εγω με την σειρα μου σαν μια μανουλα μαιου ΄11 σε ολα τα κοριτσια μου εδω να τα χαιρονται και να ειναι χιλιοχρονα τα μπεμπακια σας!!!!!!
το μαλλακι της τρέλα!
μακαρι να μπορουσα να ανακοινωσω κ εγω εδω οτι γεννησα ,οπως φανταζομουν οτι θα εκανα...αλλα καμαρνω για εσας!<3
Kateka έγραψε:An katalaba kala gennas me to kalo stis 26 tou mina?An nai genname mazi kai me programmatismeni kaisariki.Me to kalo na erthoun ta mpempakia mas.mpempakos έγραψε:8 και σήμερα...την άλλη πέμπτη γεννάω κι εγώ με προγραμματισμένη καισαρική!!! Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματα ανάμικτα...
tattooed_snowhite έγραψε:mama katerina Ηλιοδωρα stefi και vblue κοριτσια να χαιρεστε τα μωρακια σας μεσα απο την καρδια μοθ ευχομαι καλη λοχια και να ειναι τυχερα και γερα! πωπω συγκινηθηκα παρα πολυ! παντα χαρες να εχουμε, με το καλο και οι αλλες οι κοπελες με ενα πονο! φιλακια πολλα και καλημερα!!!!
το μαλλακι της τρέλα!
stefy έγραψε:Kateka έγραψε:An katalaba kala gennas me to kalo stis 26 tou mina?An nai genname mazi kai me programmatismeni kaisariki.Me to kalo na erthoun ta mpempakia mas.mpempakos έγραψε:8 και σήμερα...την άλλη πέμπτη γεννάω κι εγώ με προγραμματισμένη καισαρική!!! Το άγχος μου έχει χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματα ανάμικτα...
Με το καλό κορίτσια!!!!! Περιμένουμε νέα σας και photos από τα μπεμπάκια σας. Κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσοτερο ... καθως την τελευταια μέρα πριν την γέννα δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Me to kalo Maraki kai se sena kai se oles mas!!!!!maria 28 έγραψε:Κοριτσια γεια σας κ απο μενα.....κ εγω η στις 25 η στις 27 θα μπω με ραντεβου για καισαρικη.Βλεπετε ο γιατρος μου ειναι ειναι της παλιας σχολης "μια φορα καισαρικη ,παντα με καισαρικη"...αν κ εχουν περασει ακριβως 3 χρονια (16/5/08) που εφερα στον κοσμο την πρωτη μου κορουλα,κ τωρα ειχα Π.Η.Τ γυρω στις 10/6,θα με βαλει μεσα την αλλη βδομαδα να μου την παρει...φαβαται λεει για τη μητρα
....τι να πω....;;;θα'ναι μια σταλιτσα βεβαια μιας κ την υπολογιζουν γυρω στα 2,5 κιλα αλλα αρκει να βγει γερο το φασολακι μου...μονο αυτο με νοιαζει...
Ευχομαι σε ολες
οσες περιμενουν το ευτυχες γεγονος να πανε ολα καλα κ να κρατησετε με το καλο τα μωρακια σας στην αγκαλια σας....κ οσες τα κρατατε ηδη στην αγκαλια σας
,να σας ζησουν κ να'στε
παντα
γερες στο πλαι τους κ να τα καμαρωνετε....
φιλακια πολλα....
stefy έγραψε:Αλλά όταν λέμε χαμο... μιλαμε για χαμο!!! Λες και ειναι νηστική 3 μέρες!! Κι όλα αυτα για 10 ml ακόμα!
Athin@ έγραψε:Όταν ζητάει γιατί δεν την ξαναβάζεις στο στήθος και δίνεις συμπλήρωμα;;
Athin@ έγραψε:χα χα έχεις κι εσύ τα δίκια σου. Είναι αρχή μωρέ σφίξε τα δόντια, μετά θα αναισθητοποιηθούν οι θηλές σου χι χι.
stefy έγραψε:
Την ταιζω στήθως 15 + 15 σε κάθε στήθος. Μετα από λίγη ώρα ζητάει κι άλλο ... της σίνω ξένο και πίνει 10-20 ml. Την βάζω να ξαπλώσει ... δεν κοιμαται ... και στο 15 λεπτο μου ζητάει κι αλλο !!!!! Εχοντας πετάξει το ξένο... την ξαναβάζω άλλα 5 λεπτα στο ένα στηθος και εκει κοιμήθηκε απι τόπου!!! Γαμωτο .. δεν θέλω να της δίνς καθόλου ξένο αλλα τι να κανω ? Ελπίζω να μην επηρεασω την ροη του δικού μου γαλατος που τωρα δειχνει να ειναι μια χαρα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης