901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 Τρι Ιουν 02, 2015 1:38 pm
ζουζουνακι
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω πολυ ακομα δεν το εχω πιστεψει περιμενω να δω εμβρυο με σακο και καρδουλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elbar έγραψε:Αμε....γιατι οχι? με ενα σμπαρο.....δυο τριγωνια.... Γερά να ειναι κ ας κ διδυμα...Καλοδεχουμενα...
mamy land έγραψε:Κορίτσια μόλις γύρισαν απο τον γιατρό μου.Μιλήσαμε αρκετά και με ηρέμησε πολύ ως συνήθως.Μου είπε οτι έχω ενα αυγουλακι 2,8 που μάλλον αυριο θα σπάσει.Μου ειπε και τις γόνιμες μου.Επίσης αν δεν μείνω τον άλλο μήνα μουειπε να πάω στην 3 η μέρα της περιόδου να δουμε το ενδομήτριο μήπως θέλει λιγάκι καθάρισμα να το βοηθήσουμε.Έτσι είπε.Όσο για τον κυκλο μου επειδή είναι λίγο αλανταλλον και δεν είναι σταθερός το οτι βλέπω αίμα μια βδομάδα νωρίτερα απο την περίοδο αυτό οφείλεται στο ενδομητριο που σαν να ανεβαίνει και κάτι γίνεται για αυτό θέλει να το δει αν αδιαθετησω.Χαρηκα πολύ που τον είδα και τα είπαμε.Πολύ τον αγαπάω κορίτσια.Καταρχήν είναι όλο γέλια και χαρές ( εκεί που πρεπει είναι σοβαρός όμως) και με κανει να χαίρομαι και να γελαω κάθε φορά.Αυτά απο μένα.
Titino έγραψε:Γενικοτερα τα διδυμα ειναι κληρονομικα στην γυναικα οποτε μην το αποκλειεις. Τωρα και σε μενα μεγαλωνε παραπανω και ελπιζαμε για διδυμα αλλα τελικα εχω ενα. Παντως καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, θεωρω οτι το να αυξανεται ειναι καλο. Για παραπανω θα σου πει και ο γιατρος σου. Ποτε θα πατε για να δειτε σακο;
mamy land έγραψε:Κορίτσια μόλις γύρισαν απο τον γιατρό μου.Μιλήσαμε αρκετά και με ηρέμησε πολύ ως συνήθως.Μου είπε οτι έχω ενα αυγουλακι 2,8 που μάλλον αυριο θα σπάσει.Μου ειπε και τις γόνιμες μου.Επίσης αν δεν μείνω τον άλλο μήνα μουειπε να πάω στην 3 η μέρα της περιόδου να δουμε το ενδομήτριο μήπως θέλει λιγάκι καθάρισμα να το βοηθήσουμε.Έτσι είπε.Όσο για τον κυκλο μου επειδή είναι λίγο αλανταλλον και δεν είναι σταθερός το οτι βλέπω αίμα μια βδομάδα νωρίτερα απο την περίοδο αυτό οφείλεται στο ενδομητριο που σαν να ανεβαίνει και κάτι γίνεται για αυτό θέλει να το δει αν αδιαθετησω.Χαρηκα πολύ που τον είδα και τα είπαμε.Πολύ τον αγαπάω κορίτσια.Καταρχήν είναι όλο γέλια και χαρές ( εκεί που πρεπει είναι σοβαρός όμως) και με κανει να χαίρομαι και να γελαω κάθε φορά.Αυτά απο μένα.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης