1 ΚΑΚΑ ΜΩΡΟΥ Τρι Σεπ 14, 2010 7:36 am
WINNIE
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
το ξερω κ εγω οτι οταν ο οργανισμος παιρνει παραπανω σιδερο απ οτι χρειαζεται τα κακακια βγαινουν πρασινωπα.Οχι μονο στα μωρα αλλα κ στους μεγαλους εννοειται.Το ειχα παθει κ εγω η ιδια..faye έγραψε:μηπως περνει παραπανω σιδερο; γιατι και οταν περνεις παραπανω σιδερο τα κακα ειναι πρασινοπα. Μπορει βεβαια οπως ειπαν και τα κοριτσια να ειναι κρυωματακι. Αν θελεις για να σου φυγει και εσενα το αγχος ρωτα και τον γιατρο σας να δεις τι θα σου πει και εκεινος.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ..ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΙ ΟΜΩΣ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ...WINNIE έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ ,ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ
elitsa έγραψε:καλησπερα...ο γιος μου ειναι 6 μηνων και εχουμε ξεκινησει εδω και 1 μηνα κρεμες. τις τελευταιες μερες ομως τα κακα του βγαινουν στρογγυλα και λιγακι σκληρα. ξερει καμμια κατι?
lidiaki έγραψε:Εχω 2 μπεμπες 1,5 μηνων και προχθες τους αλλαξαμε γαλα απο το Almiron 1 στο Νativa Ha επειδη μας εκαναν κολικους τα κακα τους ομως απο χθες βγαινουν σκουρο πρασινο χρωμα ξερει καμμια μανουλα να με κατατοπησει?
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσια μιας και μιλατε για κακα,η δικη απο τιν στιγμη που αρχισε τις στερεες τροφες αρχισε να γινετε δυσκοιλια εχει δυο μερες τωρα που μου κανει 4με 5 φορες τιν ημερα κακα...ξερει καμια εαν ειναι ανυσηχιτικο?αα να τονισω οτι η υφη τους ειναι κανονικη
zoyzoynitsa moy έγραψε:κοριτσια μιας και μιλατε για κακα,η δικη απο τιν στιγμη που αρχισε τις στερεες τροφες αρχισε να γινετε δυσκοιλια εχει δυο μερες τωρα που μου κανει 4με 5 φορες τιν ημερα κακα...ξερει καμια εαν ειναι ανυσηχιτικο?αα να τονισω οτι η υφη τους ειναι κανονικη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης