226 Απ: Φωτογραφίες των μικρών μας θησαυρών!! Σαβ Ιαν 22, 2011 2:27 pm
Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kalliopi έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
ΝΑΙ ΚΑΛΕ,ΤΟ imageshack ΕΦΤΑΙΓΕ!!!!ΚΑΝΩ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΑΚΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ!
Maya έγραψε:
Πρωτον ο γιος σου ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!!! Να τον χαιρεσαι!!!! Τελειος!!! Απιστευτος!!! Φτου φτου!!!
Δευτερον αφου κυρια μου με φοβισες με τις φωτος στο ιντερνετ και τις εβγαλα απο παντου,
τωρα πως και βαζεις????? Να αναθεωρησω κι εγω???
toutounaki έγραψε:Κι εμένα σχετική δε με λες... αλλά είμαι κι εγώ καρκινάκι γιαυτό ξέρω περίπου πότε έχουν γενέθλια.
Το τουτουνάκι σε 3 μέρες γίνεται 9.5 μηνών (γεννηθηκε Απριλιο) κι αναρωτιέμαι κάθε που τον βλέπω πόσο γρήγορα μεγάλωσε.
Γερά και καλότυχα ας είναι τα παιδακια μας και πότε έχουν γενέθλια δεν έχει καμια σημασία!
Maya έγραψε:Θελω κι εγω αλλα εχω παθει φοβια!!!
Θυμασαι, ειχα κι εγω τη δικια μου και την εβγαλα!!!!! Μπορει ομως αργοτερα να τη βαλω παλι..!!! Αχχχχχχ!!!!
Tziz έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η χοντρομπουμπούκα μου, μόλις τριών ημερών.
χιχιχιχι!
αχ τι ομορφη μπουμπουκα!!!να σας ζησει!!!Tziz έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η χοντρομπουμπούκα μου, μόλις τριών ημερών.
χιχιχιχι!
Kalliopi έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΑ!ΙΣΑ ΙΣΑ ΛΑΜΠΕΙΣ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ!ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΡΟΖ ΨΟΦΑΩ!ΕΥΓΕ ΤΖΩ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης