1 μωρο στο νερο Παρ Σεπ 17, 2010 1:58 am
μανουλα
Η ψυχή της παρέας!
ναι τα μαθαινουν κολυμπι..αλλα εμενα γιατι αυτο το βιντεο μου σφιγγει την ψυχη; το βλεπω κ αγχωνομαι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δοικιο.Εγω τρομοκρατουμαι ετσι που τα βλεπω ισως γιατι εγω δεν εμαθα ποτε κολυμπι.Δεν μου εμαθαν απο μικρη κ αργοτερα αρνηθηκα πεισματικα να μαθω. φοβαμαι το νερο.Αν βουτηξω το κεφαλι μου στην θαλασσα νομιζω θα πνιγω..παω μονο μεχρι εκει που παταω κ μην παει νερο στην μυτη στα ματια η τ αυτια μου,τρεχω εξω αμεσως.. πρεπει απο μωρα να μαθαινουν κολυμπι για να μην φοβουνται το νερο μεταOlivia έγραψε:Ξέρω ότι φαντάζουν σοκαριστικά, αλλά είναι πολύ πολύτιμο για ένα παιδί να μαθαίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα να κολυμπάει! Ειδικά τα μωρούλια που μετά τον 6ο μήνα ξεχνούν το ένστικτο του να επιπλέουν στο νερό! Τα μαθήματα κολύμβησης σώζουν ζωές!!!!!!!!
μανουλα έγραψε:γιατι ομως τα πετανε μεσα με τα ρουχα;;
τρομακτικο..αλλα απ οτι φαινεται τα καταφερνουν μια χαρα.Σαν μωρα δεν εχουν καλλιεργησει ακομα εντονα το αισθημα του φοβου κ λειτουργουν ενστικτωδως.Οταν μεγαλωσεις κ σκεφτεσαι..ωχ μπορει να πνιγω..δυσκολα μαθαινεις κολυμπι.Μιλαω εκ πειραςOlivia έγραψε:μανουλα έγραψε:γιατι ομως τα πετανε μεσα με τα ρουχα;;
Συνήθως τα πετάνε "ξαφνικά" ενώ στέκονται δίπλα στην πισίνα (με τα ρούχα) για να μαθαίνουν να αντιδρούν σωστά σε περίπτωση που πέσουν κατά λάθος στο νερό!
σωστο αυτο που λες ολιβ αλλα και εγω οταν ειδα το βιντεο απο ενστικτο κρατουσα την αναπνοη μου . Και κατι αλλο να ρωτησω ετσι οπως ειναι με τα μουτρακια μεσα στο νερο δεν προσπαθουν να αναπνευσουν; Δεν καταπινουν πολυ νερο.; Δεν ξερω μπορει να ειναι σωστο αυτο που κανουν οπως λεει και η Ολιβ αλλα εγω παρολαυτα το φοβαμαι παρα πολυ .Olivia έγραψε:μανουλα έγραψε:γιατι ομως τα πετανε μεσα με τα ρουχα;;
Συνήθως τα πετάνε "ξαφνικά" ενώ στέκονται δίπλα στην πισίνα (με τα ρούχα) για να μαθαίνουν να αντιδρούν σωστά σε περίπτωση που πέσουν κατά λάθος στο νερό!
εγω να δεις ποσο τρομαζω..εδω ακους οτι βουτηξε ο παπας στην κολυμπιθρα το μωρο για λιγο κ του πεθανε,φαντασου εδω..faye έγραψε:σωστο αυτο που λες ολιβ αλλα και εγω οταν ειδα το βιντεο απο ενστικτο κρατουσα την αναπνοη μου . Και κατι αλλο να ρωτησω ετσι οπως ειναι με τα μουτρακια μεσα στο νερο δεν προσπαθουν να αναπνευσουν; Δεν καταπινουν πολυ νερο.; Δεν ξερω μπορει να ειναι σωστο αυτο που κανουν οπως λεει και η Ολιβ αλλα εγω παρολαυτα το φοβαμαι παρα πολυ .Olivia έγραψε:μανουλα έγραψε:γιατι ομως τα πετανε μεσα με τα ρουχα;;
το ειπα πιο πανω καλη μου οτι τα μωρα δεν εχουν το αισθημα του φοβου..γι αυτο κ εγω οταν μεγαλωσα κ μετα ηταν αδυνατον να αφεθω κ να μαθω κολυμπι..απο φοβο για το νερο..μην πνιγωAthin@ έγραψε:Λοιπόν θα σας πω οτι τα μωρά επειδή δεν έχουν την αίσθηση του φόβου δεν πνίγονται γιατί δεν σφίγκονται και δεν βουλιάζουν και ένα βασικό στο baby swimming είναι να φυσάνε τα μωρά στο πρόσωπο πριν τα βουτήξουν.Και όχι δεν προσπαθούν να αναπνεύσουν μέσα.Μη φοβάστε να βάλετε τα μωρά να κολυμπήσουν.Είναι πολύ σημαντικό στη χώρα μας και τους λόγους τους ξέρετε σίγουρα.
μανουλα έγραψε:το ειπα πιο πανω καλη μου οτι τα μωρα δεν εχουν το αισθημα του φοβου..γι αυτο κ εγω οταν μεγαλωσα κ μετα ηταν αδυνατον να αφεθω κ να μαθω κολυμπι..απο φοβο για το νερο..μην πνιγωAthin@ έγραψε:Λοιπόν θα σας πω οτι τα μωρά επειδή δεν έχουν την αίσθηση του φόβου δεν πνίγονται γιατί δεν σφίγκονται και δεν βουλιάζουν και ένα βασικό στο baby swimming είναι να φυσάνε τα μωρά στο πρόσωπο πριν τα βουτήξουν.Και όχι δεν προσπαθούν να αναπνεύσουν μέσα.Μη φοβάστε να βάλετε τα μωρά να κολυμπήσουν.Είναι πολύ σημαντικό στη χώρα μας και τους λόγους τους ξέρετε σίγουρα.
πολυ ωραια σε ζηλευω.Σιγουρα κολυμπας πολυ καλα..Οσο για την αδερφη..Πολυ ωραιο επαγγελμα κ σπανιοAthin@ έγραψε:μανουλα έγραψε:το ειπα πιο πανω καλη μου οτι τα μωρα δεν εχουν το αισθημα του φοβου..γι αυτο κ εγω οταν μεγαλωσα κ μετα ηταν αδυνατον να αφεθω κ να μαθω κολυμπι..απο φοβο για το νερο..μην πνιγωAthin@ έγραψε:Λοιπόν θα σας πω οτι τα μωρά επειδή δεν έχουν την αίσθηση του φόβου δεν πνίγονται γιατί δεν σφίγκονται και δεν βουλιάζουν και ένα βασικό στο baby swimming είναι να φυσάνε τα μωρά στο πρόσωπο πριν τα βουτήξουν.Και όχι δεν προσπαθούν να αναπνεύσουν μέσα.Μη φοβάστε να βάλετε τα μωρά να κολυμπήσουν.Είναι πολύ σημαντικό στη χώρα μας και τους λόγους τους ξέρετε σίγουρα.
sorry τα πέρασα γρήγορα και δεν το διάβασα.
Εγώ πάλι τα έγραψα καθότι υπήρξα κολυμβήτρια για 13 χρόνια και η αδερφή μου ήταν δασκάλα baby swimming για κάποιο διάστημα.
μανουλα έγραψε:Πολυ ωραιο επαγγελμα κ σπανιο
λειτουργημα δεν λεμε καλυτερα..κριμα που δεν εμεινε..χαρα θεου με τα μωρακια ..αλλα ο μισθος ειναι ενα θεμα σιγουραAthin@ έγραψε:μανουλα έγραψε:Πολυ ωραιο επαγγελμα κ σπανιο
Υπέροχο επάγγελμα στ'αλήθεια,δεν φαντάζεσαι,αλλά δυστυχώς οι πληρωμές δεν ήταν καλές και το άφησε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης