26 Απ: ΠΡΩΤΕΑΣ!!!!! Κυρ Σεπ 26, 2010 9:52 pm
manoula29
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ 24χρ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ ΛΙΓΟ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗΣ.ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΗΨΗ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑΚΙ.ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΡΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΚΙ ΕΝΩ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!manoula_24xr έγραψε:Απο τα λιγα που κοιταξα στο ιντερνετ ο πρωτεας ειναι ενα μικροβιο που συνηθως αναπτυσεται στην περιοχη του πρωκτου και μεταφερετε με το σκουπισμα εμπρος και ετσι δημιουργειται ουρολοιμωξη βαριας μορφης,οταν ζητανε επανεξεταση ουρων ειναι γτ μπορει να ειναι η πρωτη καλιεργεια επιμολυνση,δλδ να εχει μολυνει ο ιος τα ουρα την ωρα την ωρα που βγαζουνε τα ουρα με σακουλακι και γιαυτο την δευτερη φορα στην επανεξεταση προτιμουνε να τα παιρνουνε με ειδικο καθετηρακι ωστε να μπει κατεθειαν στο ποτηρακι κ να μην ερθει σε επαφη με το δερμα,κ εκει φαινετε ακριβως αν οντως το μικροβιο ειναι στα ουρα η εχει γινει επιμολυνση δλδ να προηρθε απο τον πρωκτο.ονομαζεται πρωτεας απο την μυθολογια,γτ ο Πρωτεας στην μυθολογια ειχε την δυνατοτητα να αλλαζει μορφες και να ξεγελαει.τον ονομαζουνε κ υπουλο.ψαξε το καλα να γινει η σωστη καλιεργεια με καθετηρακι ωστε να εισαι σιγουρη για το αποτελεσμα.αλλα απο αλλου που διαβασα κοπελα το επαθε στα 14 της και την ταλαιπωρει ωσς σημερα.βεβαια δν σημαινει οτι κ το μωρακι σου θα παθει το ιδιο.κουκλα υπομονη κ πιστη.ολα καλα θα πανε.