Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
710 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 710 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:τι εγινε τωρα καλε?!τοσο δε βλεπομαι και δε λετε τη γνωμη σας? Razz

Ναι η αλήθεια είναι οτι εγώ τρόμαξα λίγο και όταν συνήλθα σου απάντησα!!!Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 534787

Τι λες μωρέ,εγώ μόλις σε κατάλαβα (γιατί άργησα να δω τη διευκρίνηση αλλά μην το πείτε στη Μαρία) σκέφτηκα οτι είσαι μία γλύκα!!!

Ευάκι έγραψε:εγω βασικα ετσι ηθελα να τα κανω παλι οπως τα εχω στην φωτο αλλα η νυφη μας τα εχει κανει τσουρεκια με τις γνωμες της!μη το ενα και μη το αλλο!κι εμεις παντρευτηκαμε αλλα δε καναμε ετσι!!!!!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 679259

ΩΩΩΧΧΧΧ κι εμάς μας τα'χει πρήξει.Τη μαμά μου την έχει βάλει μήνες τώρα να τα μακρύνει και η καημένη δεν τα μπορεί,τα είχε κοντά και κυρίως γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και δεν τη βολεύουν και την έβαλε και να τα βάψει.

Ευάκι έγραψε:δεν ειναι τοσο μακρυ το μαλλι μου βεβαια αλλα μου αρεσε πολυ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 417472

Και τι έγινε;Κι εμένα δε θα βγει το άλλο ακριβώς,την κεντρική ιδέα θέλω.Στο ίδιο μήκος τα έχουμε.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:
Μαρία έγραψε:
εγώ ψηφίζω επάνω! αλλά και το κάτω που έβαλε η Αθηνά ήταν πολύ ωραίο!

το επανω ειναι ο κοτσος που εβαλα εγω?ή η λονγκορια?

καλέ επάνω είναι ο κότσος! αλλά θα μου άρεσε λίγο πιο περίπλοκος! με καμιά πλεξουδίτσα. αλλά όπως λέει η Μιλού ψηλά τον κότσο όχι χαμηλά στο σβέρκο!

κι εμενα μου αρεσε ο κοτσος και σαν ιδεα γιατι με τα μικρα κιολας ενα τρεξιμο θα το εχω και δεν ηθελα να πεφτουν στα μουτρα μου!!!

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:τι εγινε τωρα καλε?!τοσο δε βλεπομαι και δε λετε τη γνωμη σας? Razz

Ναι η αλήθεια είναι οτι εγώ τρόμαξα λίγο και όταν συνήλθα σου απάντησα!!!Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 534787

Τι λες μωρέ,εγώ μόλις σε κατάλαβα (γιατί άργησα να δω τη διευκρίνηση αλλά μην το πείτε στη Μαρία) σκέφτηκα οτι είσαι μία γλύκα!!

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 κατάλαβες εκεί? Razz Razz Razz Razz

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε ναι, κοριτσαρος εγω γιατι την περιμενα ξανθια; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνα μου αρεσε το ισιο που εβαλες αλλα δεν θελω να κοψω φρατζα,δεν τη συμπαθησα ποτε!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 κατάλαβες εκεί? Razz Razz Razz Razz

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654655 κατάλαβες εκεί? Razz Razz Razz Razz

Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 315810

Razz Razz Razz Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 334590 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 334590

κορίτσια προσοχή: ΣΙΡΟΠΙΑ-ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ! Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:καλε ναι, κοριτσαρος εγω γιατι την περιμενα ξανθια; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αυτο για μενα ητανε? Embarassed
ξανθια ισως με περιμενες γιατι ρωταω ολο βλακειες σχετικα με το ινερνετ!!!δεν το κατεχω το εχω ξαναπει! εχεις καμια φωτο με τον κοτσο που περιγραφεις?καπως ετσι που λες τα ειχα στον γαμο μου!(αν καταλαβα καθοτι και...ξανθια!!!) Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

AYTO;;;;;

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νωρις νωρις βλεπω η ωιλοσοφικη συζητηση που ειχαμε χθες για το Νουμπιρους και το πως θα καταστραφει ο πλανητης ειχε αποτελεσματα , ολο εφιαλτες εβλεπα χθες το βραδυ απο το χαραμα σηκωθηκα ....θελω να βρεχει ασταματητα ......γιατι δεν βρεχει??????????????????????????

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραίο Αθηνάκι αλλά δεν θα μου άρεσε σε στρογγυλό πρόσωπο!

ρε συ Ευάκι στρογγυλό δεν είναι το προσωπάκι σου ή λάθος είδα?

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Νωρις νωρις βλεπω η ωιλοσοφικη συζητηση που ειχαμε χθες για το Νουμπιρους και το πως θα καταστραφει ο πλανητης ειχε αποτελεσματα , ολο εφιαλτες εβλεπα χθες το βραδυ απο το χαραμα σηκωθηκα ....θελω να βρεχει ασταματητα ......γιατι δεν βρεχει??????????????????????????

ευακι απο ολη την συζητηση τι μου εμεινε; η αλεξανδρατου χαχαχχαα στον υπνο μου την ειδα την ξανθια

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:καλε ναι, κοριτσαρος εγω γιατι την περιμενα ξανθια; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αυτο για μενα ητανε? Embarassed
ξανθια ισως με περιμενες γιατι ρωταω ολο βλακειες σχετικα με το ινερνετ!!!δεν το κατεχω το εχω ξαναπει! εχεις καμια φωτο με τον κοτσο που περιγραφεις?καπως ετσι που λες τα ειχα στον γαμο μου!(αν καταλαβα καθοτι και...ξανθια!!!) Laughing

οχι βρε δεν ειπα για την νοημοσυνη σου, μαλλον επειδη και το ευακι με το ψευδωνυμο εχει ξανθια μαλλια σε ειχα συνδιασει και εσενα ετσι

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιαυτο αργω βρε προσπαθω να βρω κανα ωραιο χτενισμα

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:θελω να βρεχει ασταματητα ......γιατι δεν βρεχει??????????????????????????

Βγες έξω και άρχισε να χορεύεις!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 654316 Γιατί;;;Οι Ινδιάνοι πιο έξυπνοι είναι;;;;;

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Uploaded with ImageShack.us

ΑΥΤΟΟΟ;;;;;Ουφ με κουράσατε. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 585182 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 585182

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:
οχι βρε δεν ειπα για την νοημοσυνη σου, μαλλον επειδη και το ευακι με το ψευδωνυμο εχει ξανθια μαλλια σε ειχα συνδιασει και εσενα ετσι

εχει κι αλλο ευακι στο φορουμ?

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε ειστε πολλες, μαρια-ευα, ευακι, ευουλα κτλ

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

μιλουπακι σαν κι αυτο?

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz Razz αχ ρε Αθηνά έχεις πολύ πλάκα! και αυτό τέλειο είναι! ΑΛΛΑ... άκου: επειδή έχω στρογγυλό πρόσωπο θέλω να σου πω ότι τα χτενίσματα τα 2 τελευταία που έχεις βάλει ΔΕΝ πάνε σε στρογγυλοπρόσωπες! Razz Razz γιατί το μαλλί είναι στο ίδιο ύψος με το πηγούνι και τα μάγουλα και κάνουν το πρόσωπο πιο στρογγυλό! ουφ! κουράστηκα και εγώ να εξηγώ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 585182 Razz Razz

Ευαάκι? κουρτίνα ψάχνεις ή χτένισμα για το γάμο? μπερδεύτηκα! Razz Razz Razz

α σόρυ αλλά στην αρχή φαινόταν μόνο η κουρτίνα και όχι εσύ! Razz Razz Razz Razz Razz Razz α είναι πολύ ωραία η φωτό! (και η κουρτίνα!)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μαρία στις Κυρ Σεπ 26, 2010 4:18 am, 1 φορά

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρηκααα

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: Razz Razz αχ ρε Αθηνά έχεις πολύ πλάκα! και αυτό τέλειο είναι! ΑΛΛΑ... άκου: επειδή έχω στρογγυλό πρόσωπο θέλω να σου πω ότι τα χτενίσματα τα 2 τελευταία που έχεις βάλει ΔΕΝ πάνε σε στρογγυλοπρόσωπες! Razz Razz γιατί το μαλλί είναι στο ίδιο ύψος με το πηγούνι και τα μάγουλα και κάνουν το πρόσωπο πιο στρογγυλό! ουφ! κουράστηκα και εγώ να εξηγώ! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 8 585182 Razz Razz

Ευαάκι? κουρτίνα ψάχνεις ή χτένισμα για το γάμο? μπερδεύτηκα! Razz Razz Razz

α σόρυ αλλά στην αρχή φαινόταν μόνο η κουρτίνα και όχι εσύ! Razz Razz Razz Razz Razz Razz α είναι πολύ ωραία η φωτό! (και η κουρτίνα!)

οχι κουρτινα καλε!κουρτινες θα παρω την ανοιξη!χτενισμα αλλα τωρα που το λες να τα ριξω μπροστα στα μουτρα μου σαν κουρτινα καλο δε θα ειναι??? Razz

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το στρογγυλο προσωπο θελει μαλακι κατω απο το πηγουνι, αλλιως ψηλα ογκο, μαρακι κομμωτρια ειμουνα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz Razz όχι βρε Ευάκι! μια χαρά είσαι να μην τα ρίξεις καθόλου μπροστά σαν κουρτίνες! είσαι η μόνη κοπέλα που είχα πέσει μέσα στο πώς περίπου πρέπει να είσαι! σκετη γλύκα!

αυτό που έβαλε η Μιλού μου αρέσει πάρα πολύ!

ναι βρε Μιλού και εγώ αυτό λέω! το στρογγυλό θέλει κάτω από το πηγούνι! για παράδειγμα: καρέ με τίποτα!
και μήκη και ψηλά όπως λες! τα έχω δοκιμάσει και εγώ καθότι παθούσα! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις