26 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Παρ Σεπ 24, 2010 6:53 am
Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Καλά σηκώθηκα να φιλήσω τον άντρα μου που ήρθε...την κολόνα του σπιτιού μου και το σκατό μου πήρε την καρέκλα και άρχισε να τρέχει.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Athin@ έγραψε:Καλά σηκώθηκα να φιλήσω τον άντρα μου που ήρθε...την κολόνα του σπιτιού μου και το σκατό μου πήρε την καρέκλα και άρχισε να τρέχει.
Μαρία έγραψε:GEODATOU έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!Μαρία έγραψε:παρεπιμπτώντος ο γιος μου χέστηκε πάνω του!
ευχαριστούμε! ατύχημα ήταν! πήγε σήκωσε το καπάκι της τουαλέτας στήθηκε μπροστά σαν να κατουράει και από πίσω... το χάος! γαμώτο! τι τραβάω!
GEODATOU έγραψε: ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!ΟΛΟ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΧΑΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!!!!!
GEODATOU έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΜΕ,ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ ΜΑΝΑ..ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!
ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!ΟΛΟ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΕΙ ΧΑΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!!!!!
Μαρία έγραψε:σαν να σου λέει: μάνα θα πιάσεις ρίζες εδώ πέρα!
Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:σαν να σου λέει: μάνα θα πιάσεις ρίζες εδώ πέρα!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν μπορώ να πω οτι την παραμελώ.Απλώς έχω τον υπολογιστή ανοιχτό όλη μέρα και κάθε που περνάω γράφω.Μόνο όταν κοιμάται ριζώνω!
και εγω το ιδιο παθαινω.Μαρία έγραψε:Athin@ έγραψε:Μαρία έγραψε:σαν να σου λέει: μάνα θα πιάσεις ρίζες εδώ πέρα!
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν μπορώ να πω οτι την παραμελώ.Απλώς έχω τον υπολογιστή ανοιχτό όλη μέρα και κάθε που περνάω γράφω.Μόνο όταν κοιμάται ριζώνω!
και εγώ το ίδιο κάνω αλλά μερικές φορές ριζώνω είναι αλήθεια!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ??Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ???ΣΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ??Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;Κ ΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΒΡΟΧΗ!!!!!!!!ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Κ ΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΑΥΠΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣ....
GEODATOU έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ??Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ???ΣΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ??Kalliopi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;Κ ΔΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ....ΒΡΟΧΗ!!!!!!!!ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Κ ΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΑΥΠΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣ....
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΗΧΟ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΟΥ!!!!ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=GwU3NrR2pC0
ΔώραΝι25 έγραψε:Καλημέρα και από μένα..Τι κάνετε κοριτσάκια?? Πολύ βρόχα εχθές το βράδυ...Το τι χουζούρι έριξα δεν περιγράφεται...Αχχχ ξεκίνησε για τα καλά ο χειμώνας μου φαίνεται!!!
Μαρία έγραψε:καλημέρα ξενυχτισμένες και μη μανούλες! ωραία η βροχούλα, αμα δεν σταμάταγε κιόλας θα ήταν καλύτερα!
Καλλιόπη? σε ξενύχτησε ο ΓΙΟΣ ε?
Γιωργία υπομονή θα κοιμηθείς αύριο!
εγώ μόλις γύρισα από κάτι εξωτερικές δουλίτσες και έχω και τον ανήρ εδώ γιατί έβρεχε και δεν πήγε για δουλειά!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης