551 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Πεμ Σεπ 30, 2010 5:04 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5-6 ΠΕΡΙΠΟΥ!ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ!
ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!ΠΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!
athina24 έγραψε:ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ!!!!!!!
Μιλουπακι έγραψε:σας ειπα; το παιδι μου θα παει την πρωτη του εκδρομη με το σχολειο την τριτη στο μουσειο συναισθηματων, πρωτη φορα το ακουω δεν ηξερα οτι εχουμε τετοιο μουσειο, αχ πως θα νιωσει αραγε πρωτη εμπειρια σε πουλμαν και συναφη, ολα προτογνωρα
Μιλουπακι έγραψε:αχ καλιοπι αυτο το κοιλοστομαχι ποτε θα φυγει επιτελους σαν πρησμενη ειμαι λες και ειμαι εγκυος 5 μηνων, τεσπα μην σας ζαλιζω, ειπαμε χωρις διαιτα τιποτα δεν φευγει και εγω ειμαι επιρεπης σε κοτοπουλα σουβλας αθηνααααααα
Chrisi έγραψε:Κοριτσάρες μου σας χαιρετώ. Όπως είπα και το πρωί έρχεται τριήμερο θα τα ξαναπούμε Δευτέρα πρωί
Chrisi έγραψε:Κοριτσάρες μου σας χαιρετώ. Όπως είπα και το πρωί έρχεται τριήμερο θα τα ξαναπούμε Δευτέρα πρωί
ΜΑΡΙΤΣΑ ΔΕΣ ΕΔΩ http://www.mce.gr/page.aspΜιλουπακι έγραψε:σας ειπα; το παιδι μου θα παει την πρωτη του εκδρομη με το σχολειο την τριτη στο μουσειο συναισθηματων, πρωτη φορα το ακουω δεν ηξερα οτι εχουμε τετοιο μουσειο, αχ πως θα νιωσει αραγε πρωτη εμπειρια σε πουλμαν και συναφη, ολα προτογνωρα
μανουλα έγραψε:ΜΑΡΙΤΣΑ ΔΕΣ ΕΔΩ http://www.mce.gr/page.aspΜιλουπακι έγραψε:σας ειπα; το παιδι μου θα παει την πρωτη του εκδρομη με το σχολειο την τριτη στο μουσειο συναισθηματων, πρωτη φορα το ακουω δεν ηξερα οτι εχουμε τετοιο μουσειο, αχ πως θα νιωσει αραγε πρωτη εμπειρια σε πουλμαν και συναφη, ολα προτογνωρα
Μιλουπακι έγραψε:αγγελικη πως θα την πιει την δραμαμινη πουλακι μου, ειχα πειει μια φορα μικρη και την εβγαλα ολη δεν ξαναπηρα μιλαμε
Athin@ έγραψε:Γειά σας κοπελιές!
Έχω ξεπατωθεί στις δουλειές.Μπήκα να πω ένα γεια και θα συνεχίσω.Περιμένω το σόι σήμερα!
ΤΖΙΖ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!
Μιλουπακι έγραψε:ειναι πολυ μικρος για να πειει χαπακι καλε απαπα φοβαμαι να δωσω καλε 4αρον χρονον παιδι που να το καταπιει
Kalliopi έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΙΣΣΑ;;;;;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ,ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΩΞΗ;
Μιλουπακι έγραψε:ειναι πολυ μικρος για να πειει χαπακι καλε απαπα φοβαμαι να δωσω καλε 4αρον χρονον παιδι που να το καταπιει
Tziz έγραψε:Ήθελα κι εγώ να σου πω πως η κόρη σου είναι μια κούκλα σε αυτή τη φωτό!!!
Τι σου έλεγα την Παρασκευή?
Ότι είναι σαν πορσελάνινη κουκλίτσα?
Tziz έγραψε:Απορία:
Οι καρδούλες που έχουμε αριστερά και δείχνουν ότι είμαστε "online" κάποτε άλλαζαν χρώμα σα να αναβόσβηναν.
Τώρα είναι σταθερά ροζ.
Ή μόνο εγώ το βλέπω????
Tziz έγραψε:Tziz έγραψε:Απορία:
Οι καρδούλες που έχουμε αριστερά και δείχνουν ότι είμαστε "online" κάποτε άλλαζαν χρώμα σα να αναβόσβηναν.
Τώρα είναι σταθερά ροζ.
Ή μόνο εγώ το βλέπω????
Ή μήπως δε θυμάμαι καλά???????
Μουρλάθηκα?????
Athin@ έγραψε:Καμιά φορά κολλάνε.Πάντως τώρα εμένα αναβοσβήνουν.
Tziz έγραψε:Σου έστειλα pm.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης