951 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Δευ Οκτ 04, 2010 3:57 am
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
για σφηνα μια χαρα φαγακι νοστιμο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Kalliopi έγραψε:ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΕΙ....ΚΑΓΚΕΛΟ Η ΤΡΙΧΑ!ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΙΔΙΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ!!!!!
Μιλουπακι έγραψε:τι παιχτηκε ρε ευακι το εχασα
Μιλουπακι έγραψε:ελα ρε ελεος, καλα και η δικια μου με ρωτα απο που ψωνιζω να παει και αυτη αλλα μας γλιτωνει οτι δεν μενουμε στην ιδια περιοχη, ενα θα σου πω στον γαμο μας πηρε ασπρες γοβες με τεραστιο τακουνι σαν νυφικες ελεος κοιτα αν εμφανιστει με ιδιο φορεμα ενα θα σου πω δεν θα θαψουν εσενα αυτη θα σχολιαζουν γιατι σαφως το φορεμα πανω σου θα ειναι καλυτερο
Μιλουπακι έγραψε:α να σου πω για χαλαρωσε τοσο αγωνα εχεις ριξει για τον γαμο κανε μια μασκουλα βαλε χαλαρωτικη μουσικη και ρηλαξ, δεν θα αφησουμε τωρα να πετυχει το στοχο της και να πας σπασμενη στον γαμο
Μιλουπακι έγραψε:ρε συ αυτη ξεφτιλιζεται, τωρα τι κανεις μπαινεις σε συγκριση; χεστην λεμε εισαι νεοτερη και ωραιοτερη αυτη εκτιθεται, την επομενη φορα πες της θα βαλω κιτρινο φορεμα με πουα να παει να βαλει χαχαχα
Ευάκι έγραψε:το μονο που με ηρεμει καπως ειναι οτι το φορεμα μου ειναι μαξι και αυτη φοραει συνηθως κοντα...........αλλα και παλι ποτε δε ξερεις με την κ@λοζηλιαρα..........
Kalliopi έγραψε:ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ....
Ευάκι έγραψε:Kalliopi έγραψε:ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ....
να παρεις και την γωγουλα της αθηνας μαζι σου που ριχνει τα ταρω!!!
ασε σου λεω περιμενω να παει 9 αυριο να παρω τηλεφωνο με το καλημερα να ρωτησω στο μαγαζι!!!αλλα πραγματικα αν εχει παρει το ιδιο θα κανω αυτο που λεει και η μαριτσα!θα το φορεσω και θα κορδωνομαι διπλα στο γιο της κι ασε τον κοσμο να σχολιαζει!!!!!!!!!!!!παω να την πεσω!!!θα σας "δω" αυριο! φιλακια!!!
Μιλουπακι έγραψε: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μιλουπακι έγραψε:αφου προσκυνω καλε θελεις και λογια, ααααα πολυ μας βγηκες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης