Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
408 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 408 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δευ Σεπ 27, 2010 11:52 am

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ο ανδρας χωρις δουλεια ειναι μισος οπως και η γυναικα χωρις παιδι[/quote]
Τάνια προφανως κάτι αλλο ήθελες να γραψεις και μπερδευτηκες. Για τη γυναικα εννοώ..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria2010 στις Δευ Σεπ 27, 2010 12:39 pm, 1 φορά

27ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δευ Σεπ 27, 2010 12:24 pm

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bibi έγραψε:Εγώ βάζω άλλο θέμα στο τραπέζι. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα με τον άντρα μου εδώ και περίπου ένα χρόνο. Δεν ξέρω και πώς να αρχίσω ώστε να μη με περάσετε για χαζή. Ο άντρας τα τελευταία 3 χρόνια άλλαξε δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή του (17 χρόνια στην προηγούμενη-πτωχευση). Τον τελευταίο ένα χρόνο όμως δεν πληρώνεται στην ώρα του με αποτέλεσμα να δημιουργείται θέμα βιοποριστικό στην οικογένεια. Ανα τακτά χρονικά διαστήματα χρεώνει πιστωτικές κάρτες, μου παίρνει λεφτά από το πορτοφόλι χωρίς να το λέει, τώρα πρίν μια εβδομάδα μου πήρε μία κάρτα μου αχρησιμοποίητη και τη χρέωσε 1400 ευρώ για να μη φανεί ότι δεν πληρωνεται. Να σας πω ότι όλα τα παραπάνω έπεσαν στην αντίληψή μου από την αρχή. Συζητάμε εδώ και ένα χρόνο μου λέει ότι έχω δίκιο και ότι θα αλλάξει δουλειά και κάθε εβδομάδα σκάει κάτι καινούργιο. Δεν αντέχω άλλο.Την προηγούμενη εβδομάδα του έδωσα τελεσίγραφο ότι αν μου ξαναπει ψέματα θα φύγει από το σπίτι. Και σήμερα ανοίγω το πορτοφόλι μου και λείπουν 50 ευρώ. Τον πήρα τηλ. και μου ορκίζεται ότι δεν τα πήρε. Αλλά δεν τον πιστεύω γιατί το βράδυ τα χρήματα ήταν μέσα στο πορτοφόλι μου γιατί το άνοιξα. θέλω τη γνώμη σας μήπως δεν κάνω κάτι καλά?

Αγαπημένη μου βιβή είναι το όνομά σου? Θα σου πω ένα πράγμα κι αν θες άκουσέ με. Ο άντρας σου κατά 1000% ΠΑΙΖΕΙ ΤΖΟΓΟ. Δεν ξέρω αν δούλευε κι έκλεισε η εταρία, το έχεις τσεκάρει αυτό? Ή αν τώρα δεν αργεί να πληρωθεί. Κι αυτό μπορείς να το τσεκάρεις. Αν θες να τα πάρουμε ένα ένα. Αυτές οι κινήσεις είναι κινήσεις απεγνωσμένου ανθρώπου που θέλει πάσει θυσία να βρει χρήματα για να βγάλει τα σπασμένα. Να σου πάρει λεφτά από το πορτόλι??????????? Τι λες τώρα και μόνο αυτό τα λέει όλα. Οι κάρτες είναι στο όνομά σου? κι αν όχι περίμενε να πάρεις τον λογαριασμό τι τα έκανε. Έχω από γνωστούς μου τέτοιες ιστορίες και είχε και η τηλεόραση περσι μια παρόμοια σε αυτόν στον alpha που πας για τα χρέη δεν θυμάμαι πως τον λένε σαμοίλη νομίζω. Έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Έπαιρναν λεφτά κρυφά, χρέωναν κάρτες, περίμεναν τον ταχυδρόμο ή για να πάρουν την αλληλογραφία για να μην πέσουν στα χέρια της γυναίκας οι λογαριασμοί και δει τι έχει κάνει. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω περισσότερο, αλλά ζήτησες βοήθεια και πρέπει να τα δεις όλα. Μακάρι να μην είναι αυτό. Αλλά δυστυχώς κορίτσι μου είναι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό είναι. Τσέκαρέ τον μια μέρα, πάει στη δουλειά που σου λέει? Μπορεί να γυρνάει να παίζει, ή σε κανά αιντερνετ καφέ ή κανά καφενείο. Αλλά μάλλον για ιντερνετ το κόβω και με όλες αυτές τις αηδίες που έχουν βγάλει γίνε ζάμπλουτος από το νετ.Άρχισε να το ψάχνεις λίγο έτσι, διακριτικά βέβαια γιατί σίγουρα θα αρνηθεί. Σου εύχομαι ότι καλύτερο και μακάρι να μην είναι αυτό. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με το εάν σε αγαπάει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ότι χρειαστείς μπορώ να βοηθήσω όσο μπορώ.

28ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δευ Σεπ 27, 2010 2:45 pm

τανια

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria2010 μαλλον με παρεξηγησες!με την κριση εχουμε 2 στενους φιλους ανεργους με παιδια με γυναικες που δεν δουλευουν και ολοι ην ημερα γυρναν απο εδω και εκει ψαχνοντας για δουλεια και συμφωνουν και οι δυο οτι αισθανονται μισοι χωρις δουλεια γιατι χασανε το κυρος τους σαν ανδρες οντας ανεργοι,ενω λενε αν ημασταν γυναικες και ανεργες να ημασταν θα μεγαλωναμε τα παιδια μας.......και εγω ανεργη ειμαι και δεν νιωθω μιση,αλλα χωρις το παιδι μου θα ενιωθα

29ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δευ Σεπ 27, 2010 11:11 pm

bibi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα,
Θέλω να απαντήσω στην κοπέλα που μου είπε για τον τζόγο. Στην αρχή και εγώ νόμιζα ότι ήταν τζόγος αλλά δεν παίζει τίποτα πέρα από ένα τζόκερ με νούμερα που έχουμε διαλέξει όλη η οικογένεια μαζί. Έκανε προσπάθεια για εχτρα χρήματα ανοίγοντας τη δουλειά του(είναι οδηγός) αποφασίζοντας να μεταφέρει και άλλου είδους εμπόρευμα για τους πελάτες που ήδη έχει και δεν εξοφλήθηκε κανονικά με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει στους προμηθευτές τα χρήματά τους. Έγιναν κάποιοι λάθος χειρισμοί από εκείνον αλλά με τη μοναδική σκέψη από αυτόν να φτιάξουν τα οικονομικά μας. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ δουλεύει πολλές ώρες(δρομολόγια,ταξίδια)αυτός μονίμως του δίνει έναντι 200 300 ευρώ με αποτέλεσμα να μή βγαίνουν οι υποχρεώσεις μας. Πάντως τζόγος δεν είναι γιατι τον έχω τσεκάρει. Απλά επειδή δεν χειρίζεται όπως πρέπει και δεν του βγαίνουν για να αποφύγει τις προστριβές δεν μου τα έλεγε. Τώρα μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να μην κρατάει κανένα τέτοιου είδους μυστικό γιατί γίνονται χειρότερα τα πράγματα.

30ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δευ Σεπ 27, 2010 11:32 pm

χριστινα

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΒΙΒΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΖΟΓΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.

31ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δευ Σεπ 27, 2010 11:34 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bibi"]
Τώρα μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να μην κρατάει κανένα τέτοιου είδους μυστικό γιατί γίνονται χειρότερα τα πράγματα.[/quote

αυτό είναι το σημαντικό. να είστε ενωμένοι και στις δυσκολίες. σας εύχομαι γρήγορη λύση στα προβληματά σας

32ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Δευ Σεπ 27, 2010 11:40 pm

bibi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά αυτό το καταλαβαίνουμε όταν είναι αργά. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου.

33ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Τρι Σεπ 28, 2010 12:14 am

Vickykom

Vickykom
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχ Βιβη μου ,και εγω με ολα αυτα που διαβασα θα σου ελεγα για τζογο,αλλα εδωσες την απαντηση,παντως πρεπει να νιωθει πολυ απελπισμενος με ολα αυτα και εσυ πολυ κουρασμενη,αλλα εσυ πρεπει να πολεμησεις και να μην δινεις τελεσιγραφα ,μυαλο πρεπει να του βαλεις,μακαρι να βρειτε λυση στα προβληματα σας και να πανε ολα γρηγορα καλα

34ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Τρι Σεπ 28, 2010 12:18 am

bibi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ όλες σας. Με τον τρόπο σας μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ. Είναι καλό παιδί και μας αγαπάει αλλά δεν έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και πελαγώνει. Θα περάσει και αυτό.

35ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Τρι Σεπ 28, 2010 4:06 am

giouli73

giouli73
bibi έγραψε:Καλημέρα,
Θέλω να απαντήσω στην κοπέλα που μου είπε για τον τζόγο. Στην αρχή και εγώ νόμιζα ότι ήταν τζόγος αλλά δεν παίζει τίποτα πέρα από ένα τζόκερ με νούμερα που έχουμε διαλέξει όλη η οικογένεια μαζί. Έκανε προσπάθεια για εχτρα χρήματα ανοίγοντας τη δουλειά του(είναι οδηγός) αποφασίζοντας να μεταφέρει και άλλου είδους εμπόρευμα για τους πελάτες που ήδη έχει και δεν εξοφλήθηκε κανονικά με αποτέλεσμα να πρέπει να δώσει στους προμηθευτές τα χρήματά τους. Έγιναν κάποιοι λάθος χειρισμοί από εκείνον αλλά με τη μοναδική σκέψη από αυτόν να φτιάξουν τα οικονομικά μας. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ δουλεύει πολλές ώρες(δρομολόγια,ταξίδια)αυτός μονίμως του δίνει έναντι 200 300 ευρώ με αποτέλεσμα να μή βγαίνουν οι υποχρεώσεις μας. Πάντως τζόγος δεν είναι γιατι τον έχω τσεκάρει. Απλά επειδή δεν χειρίζεται όπως πρέπει και δεν του βγαίνουν για να αποφύγει τις προστριβές δεν μου τα έλεγε. Τώρα μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να μην κρατάει κανένα τέτοιου είδους μυστικό γιατί γίνονται χειρότερα τα πράγματα.

Οκ Βιβή. Δεν μας είχες δώσει όλα τα στοιχεία.Ότα είπες ότι χρεώνει πιστωτικές και κλέβει λεφτά από το πορτοφόλι σου, το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι είναι αυτό. Αφού είσαι σίγουρη και το έχεις καρατσεκάρει ότι δεν είναι τζόγος με χίλιους δυο τρόπους ξανά και ξανά οκ. Πρόσεξε όμως κοπέλα μου να είσαι απόλυτα σίγουρη γιατί ο τζόγος δεν παλεύεται εύκολα, σχεδόν αδύνατον. Μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα και μη αναστρέψιμα. Είτε παίζει τζόγο, είτε έχει δυσκολίες με την δουλειά του είτε το οτιδήποτε δεν αναιρεί ότι είναι καλό παιδί και σας αγαπάει και θέλει το καλύτερο για την οικογένειά του. Θα πρέπει να κοιτάξει να κανονίσει καλύτερα την δουλειά του, εκείνος θα βρει τον τρόπο. Αφού βρήκατε μια λύση αυτό είναι αισιόδοξο. Καλή δύναμη σε όλους μας εύχομαι με αυτό το κ......οικονομικό

36ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Τρι Σεπ 28, 2010 4:34 am

bibi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σ'ευχαριστώ πολύ. Πρέπει να κάνει καλύτερα τις δουλειές του. Ας ελπίσουμε οτι θα βρεθεί λύση.

37ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Τρι Σεπ 28, 2010 5:34 am

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοείται ότι πρέπει να μην έχετε μυστικά μεταξύ σας.Γιατί δε συζητάτε τα "κοινά οικονομικά".Δηλαδή ότι σε ένα μήνα τόσα βγάζουμε και οι δύο μαζί.Όχι ο μισθός μου και ο δικός σου.Μήπως έτσι το ξεπεράσει.

Όσο το ότι δε θέλει να προκαλέσει στη δουλειά του, μήπως φοβάται ότι θα χάσει κι αυτά τα λίγα χρήματα; Ή να αναζητήσει και αλλού για να τους στριμώξει και να τον πληρώσουν και να βρει δουλειά αλλού.

38ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Τρι Σεπ 28, 2010 5:50 am

μανουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bibi έγραψε:Σας ευχαριστώ όλες σας. Με τον τρόπο σας μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω να προσπαθώ. Είναι καλό παιδί και μας αγαπάει αλλά δεν έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και πελαγώνει. Θα περάσει και αυτό.
Ωραια μπραβο αρα κ εσυ με το πρωτο προβλημα κ την οποια δυσκολια μην πετας τελεσιγραφο στον ανθρωπο να φυγει απο το σπιτι.Δεν ειναι σωστο.Η λεξεις φυγε κ χωριζουμε ουτε γι αστειο δεν πρεπει να λεγονται σε ενα ζευγαρι.Πες οτι αλλο θες αλλα με το πρωτο προβλημα μην λες στον αλλο να φυγει,οπως εκανες.Αυτες οι απειλες μενουν στην ψυχη νομιζω κ δεν φευγουν ευκολα..ευχομαι ολα να πανε καλα απο δω κ περα. ΘΕΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ - Σελίδα 2 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις