26 Απ: Το παιδάκι μου άργησε να... Πεμ Σεπ 30, 2010 1:50 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
μονο τα δικα αμς αργησαν καλεεε?οι αλλες ολες για το Χαρβαρντ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
maria-eva έγραψε:εμενα τωρα εβγαλε το δοντι της αγανακτησα απο τον 6ο μου λεει η παιδιατρος οτι ερχονται, μαλλον καθυστερισαν λιγο,τι να πεις..τωρα για την ομιλια και το περπατημα δεν ξερω αν αργησε αλλα τιποτα απο τα δυο δεν κανει..τελικα μαλλον για να μας αγχωνουν ειναι ολα αυτα το φυσιολογικο στον 6ο βγαζουν δοντια και αρχιζουν να καθονται και αλλα πολλα δλδ τα δικα μας δεν ειναι φυσιολογικα οποια μητερα να γυρισεις και να ρωτησεις κατι δεν θα κανει αναλογα με την ηλικια το μωρο της το μονο σιγουρο.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ 12 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΚΕΙΝΑ.ΑΥΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΧΑΖΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ!!!!florentiab έγραψε:
και αν ενα παιδί βγάλει δόντια από 3 μηνών (ο ανιψιός μου) ή περπατήσει 7 μηνών δεν σημαίνει οτι είναι και πιο έξυπνο.
GEODATOU έγραψε:
ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ!!!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.florentiab έγραψε:GEODATOU έγραψε:
ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ!!!!
είπες τη φράση κλειδί
μην ανησυχείς εμένα δεν μπουσούλησε καθόλου.12 μηνών συκώθηκε και περπάτησε.το καθένα εχει τον τροπο του και τους ρυθμούς τουBIKH έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΣΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.
Olivia έγραψε:athi έγραψε:Olivia έγραψε:Και για του λόγου το αληθές, η κόρη μας άργησε να... καθίσει!
7 μηνών και κάθεται ακόμα με στήριξη! Εδώ και λίγες μέρες, όμως, έχουμε μπει σε πρόγραμμα εντατικής "γυμναστικής" και παιχνιδιού καθιστά και ήδη σημειώνει λαμπρή πρόοδο!
Oλίβια, κι εμεις δεν στηριομαστε καλα οταν καθομαστε. πες μου γιαυτες τις ασκησεις!!!
Η γιατρός μας είπε να την βάζουμε στο πάτωμα (να κάθεται δηλαδή σε σκληρή επιφάνεια) με μαξιλάρια γύρω γύρω ώστε να μην σαβουρντίζεται προς τα πίσω. Να της απλώνουμε όλα τα παιχνιδάκια μπροστά ώστε να απλώνεται και να τα πιάνει και να επιστρέφει στη βάση της.
Επίσης να κάνει ασκησούλες ραχιαίων μπρούμυτα. Την ξαπλώνω και κάθομαι μπροστά της με ένα αγαπημένο της παιχνιδάκι και το κουνάω εδώ και εκεί για να ανασηκώνεται, να προσπαθεί να μπουσουλήσει κτλ!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης